Muuttopalvelu Kouvola


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kouvola

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto tulossa Kouvolaan tai Kouvolasta? Kilpailuta sopivin muuttopalvelu yli 200 muuttofirman joukosta Muuttomaailman avulla. Ilmaispalvelussa saat Kouvolalaisilta ja muilta alueella toimivilta muuttopalvelua tarjoavilta yrityksiltä tarjoukset jo vuorokauden sisällä. Tutustu eri vaihtoehtoihin, hintoihin ja muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Muutto on helpompaa kun kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta. Lisäksi Muuttomaailmasta löydät monipuoliset ja selkokieliset oppaat sekä ohjeistukset.

Kilpailuta muuttopalvelu Kouvola

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kouvolan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kotkasta Kouvolaan

Asunossa 3-hengen sohva, ruokapöytä + 4 tuolia, 2 pientä nojatuolia, olohuoneen pöytä, lipasto, shenkki, klaffipöytä ja lasivitriinikaapisto, sänky 120cm leveä. Kaksi muuttomiestä tarvitaan kantamaan raskaammat ja isommat huonekalut. Omasta takaa kaksi kantajaa pienemmille tarvaroille. Asunnon lisäksi ns. häkkivarasto, jossa mm. kaksi polkupyörää, suksia ym.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi paikallisen Kotkalaisen yrityksen suorittamaan muuttoa Kotkasta Kouvolaan. Muutto tehtiin tuntihinnoittelulla tehokkaasti, mutta hellävaraisesti tavaroita rikkomatta. Muuton hinta sisälsi kahden kantajan työn, kuljetuksen, vakuutuksen ja verot.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Toiminta ripeää ja muuttomiehet osasivat asiansa hyvin. Aikaa meni huomattavasti vähemmän kuin edellisessä muutossa, vaikka kyseessä samat tavarat ja muutenkin olosuhteet samanlaiset. Eli loppulasku oli selvästi pienempi!"

Kaksion muutto Kouvolassa

Omia kantajia 2-3. Tarvitsemme kuljettajan ja 2 kantomiestä. Muutetaan pelkästään isot tavarat: pyykinpesukone, keittiönpöytä ja tuolit, jenkkisänky 180cm, iso peili, yöpöytä, kulmasohva, lipasto, tv-taso + tv, kaksi lasivitriiniä, olohuoneenpöytä, 1kpl matto ja crosstreiner. Huonekalut pakkaisin kaikki jo valmiiksi, ettei tarvisi kuin vain kantaa. Kaikki pienemmät tavarat viedään itse henkilöautolla. Muuttoauton saa ajettua talon eteen tien viereen (jos tilaa), toinen vaihtoehto on ajaa muuttoauto talonviereen jalkakäytävälle.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 hyvää tarjousta tarjouspyynnön jättämisen jälkeen. Muuttofirmoista molemmat olivat luotettavia ja tykättyjä firmoja muuttajien keskuudessa.

Muuttofirman valinta
Muuttoon oli viikko aikaa tarjouspyynnön jättämisen jälkeen ja päätös firmasta oli tehtävä nopeasti. Muuttofirman valinnan tekeminen ei kiireessäkään jäänyt vaikeaksi ja stressaavaksi, koska valittu muuttotarjouksen tekijä on saanut huomattavan määrän hyvää palautetta ja muuttofirman vuosien kokemus muutoista sai vähennettyä muuttostressiä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajallaan ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille."

Kouvolan sisäinen muutto

Reilu 80 neliöisen asunnon muutto Kouvolan sisällä. Kantajia on 4 ja myös varasto tyhjennetään. Myös pyykkikone muutossa. Tarvitsemme muuttolaatikoita. Muuttoauton saa oven lähelle sekä nykyisessä että uudessa osoitteessa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai muutaman tarjouksen alueella toimivilta muuttofirmoilta. Kaikki tarjoukset luonnollisesti sisältävät kuljetusluvat, tieliikennevakuutukset ym. Muuttomaailmassa olevien aitojen arvostelujen avulla muuttaja pystyi tutustumaan aiempien asiakkaiden kokemuksiin helposti ja ilmaiseksi.

Muuttofirman valinta
Muuttoasiakas löysi sopivan muuttofirman hoitamaan muuttoaan. Valittu firma tekee paljon muuttoja mm. Kouvolan alueella, ja on saanut paljon myönteistä palautetta muuttajilta. Luotettava muuttopalvelu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Kuljetus Sami Valtonen

Hokkikuja 3, 45100 Kouvola

Jos tarvitset ammattilaisen apua muuton toteuttamisessa, pyydä apuun Kuljetus Sami Valtonen. Heidän palveluun kuuluu muun muassa muuttokuljetukset sekä pakkauslaatikoiden vuokraus Kouvolan ja Kymin seudulla. Tämä Kouvolalainen muuttofirma tarjoaa muuttopalvelua niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Kuljetuspalveluiden lisäksi heidän ammattilaiset auttavat sinua myös tavaroiden kantamisessa. Heiltä löytyy myös pakkauslaatikot, jotta muutto saadaan toteutettua helposti ja sujuvasti alusta loppuun.

Muuttofirman palveluihin kuuluvat kotimuutot, yritysmuutot, pianokuljetukset ja pakkauslaatikoiden vuokraus. Heiltä hoituvat myös suurempien tavaroiden muutot. Esimerkiksi pianokuljetukset onnistuvat turvallisesti korkealaatuisen kaluston ansiosta.

Jyrki Pakkanen Ky

Lassinkatu 12, 45130 Kouvola

Jyrki Pakkanen Ky on Kouvolalainen vuodesta 1999 alkaen toiminut yritys joka toimii kuljetusalalla. Muuttoja ja muita kuljetuksia varten heidän kalustossaan on 5 kuorma-autoa.

Yritys tekee jokaiselle asiakkaalle erikseen suunniteltuja muuttoja ja kuljetuksia. Nämä muuttamisen ammattilaiset tarjoavat myös täydellistä muuttopalvelua vuokraamalla muuttolaatikoita, tarjoamalla apua pakkaamiseen ja kantamiseen sekä kuljettavat erikoisemmat esineet kuten pianot, flyygelit ja kassakaapit.

Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala

Tehontie 17, 45200 Kouvola

Kouvolasta ponnistava muuttofirma Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala Oy on vuodesta 1983 asti toiminut ammattilainen muutoissa ja kuljetuksissa. Tämä muuttojen ohella myös jakelu- ja sopimuskuljetuksista huolehtiva kuljetusyritys toimii kotikuntansa lisäksi myös koko valtakunnassa sekä muualla Pohjoismaissa.

Asiakkaan halutessa yritys huolehtii muuton kokonaisuudessaan, aina pakkaamisesta kuljetukseen ja tavaroiden purkamiseen asti. Muuttajan ei tarvitse stressata muutosta, kun muuttamisen ammattilaiset hoitavat homman luotettavasti ja ajallaan. Kalustoa tältä muuttofirmalta löytyy 12 kuution pakettiautosta jopa yli 100 kuution yhdistelmäajoneuvoon. Riittää kun osaat kertoa asuntosi neliömäärän, he osaavat valita sopivimman kaluston.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kotka, Lappeenranta ja Hamina

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!