Muuttopalvelu Kouvola


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Kouvolaan tai Kouvolasta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Kouvola. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Kouvolan muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Kouvolasta ja Kouvolaan.


Kouvolan muuttoja ja kokemuksia

Kouvolan sisäinen muutto

Reilu 80 neliöisen asunnon muutto Kouvolan sisällä. Kantajia on 4 ja myös varasto tyhjennetään. Myös pyykkikone muutossa. Tarvitsemme muuttolaatikoita. Muuttoauton saa oven lähelle sekä nykyisessä että uudessa osoitteessa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai muutaman tarjouksen alueella toimivilta muuttofirmoilta. Kaikki tarjoukset luonnollisesti sisältävät kuljetusluvat, tieliikennevakuutukset ym. Muuttomaailmassa olevien aitojen arvostelujen avulla muuttaja pystyi tutustumaan aiempien asiakkaiden kokemuksiin helposti ja ilmaiseksi.

Muuttofirman valinta
Muuttoasiakas löysi sopivan muuttofirman hoitamaan muuttoaan. Valittu firma tekee paljon muuttoja mm. Kouvolan alueella, ja on saanut paljon myönteistä palautetta muuttajilta. Luotettava muuttopalvelu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Kuljetus Sami Valtonen

Jos tarvitset ammattilaisen apua muuton toteuttamisessa, pyydä meidät apuun. Palveluumme kuuluu muun muassa muuttokuljetukset sekä pakkauslaatikoiden vuokraus Kouvolan ja Kymin seudulla. Me toteutamme muutot niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Kuljetuspalveluiden lisäksi ammattilaisemme auttavat sinua myös tavaroiden kantamisessa. Vuokraamme myös pakkauslaatikot, jotta muutto saadaan toteutettua helposti ja sujuvasti alusta loppuun.

Palveluihimme kuuluvat kotimuutot, yritysmuutot, pianokuljetukset ja pakkauslaatikoiden vuokraus. Meiltä hoituvat myös suurempien tavaroiden muutot. Esimerkiksi pianokuljetukset onnistuvat turvallisesti korkealaatuisen kalustomme ansiosta.

Jyrki Pakkanen Ky

Tarjoamme asiakaskohtaisesti suunniteltuja muuttoja ja kuljetuksia yksityishenkilöille ja yrityksille. Täyden palvelun muuttoammattilaisena vuokraamme muuttolaatikoita, pakkaus- ja kantoapua, siirrämme kassakaapit, pianot ja flyygelit.

Kouvolan alueella toimimme tuntiveloituksella, joka määräytyy kantajien mukaan. Muualle Suomeen ja ulkomaille sovitaan hinnat tapauskohtaisesti.

Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala

Palvelemme Kouvolasta käsin niin kotien kuin yritystenkin muuttotarpeita. Tutuksi ovat myös tulleet erityisesti Pohjoismaat ja Eurooppa. Vuonna 1983 perustettu yrityksemme huolehtii muuttojen lisäksi myös jakelu- ja sopimuskuljetuksista.

Parhainta osaamistamme edustaa täyden palvelun muuttomme. Muuton aikana asiakas voi huoletta unohtaa stressin työntekijöidemme huolehtiessa tavaroiden pakkaamisesta ja kuljettamisesta uuteen osoitteeseen. Hoidamme muuton kaikki vaiheet asiakkaan puolesta huolella ja ammattitaidolla. Normaalissa muutossa asiakas pakkaa itse tavaransta ja muuttomiehet lastaavat sekä purkavat kuorman. Kalustomme käsittää ajoneuvoja 12 m3 pakettiautosta jopa 115 m3 ajoneuvoyhdistelmään.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kotka, Lappeenranta ja Hamina

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!