Muuttopalvelu Kouvola


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto tulossa Kouvolaan tai Kouvolasta? Kilpailuta sopivin muuttopalvelu yli 400 muuttofirman joukosta Muuttomaailman avulla. Ilmaispalvelussa saat Kouvolalaisilta ja muilta alueella toimivilta muuttopalvelua tarjoavilta yrityksiltä tarjoukset jo vuorokauden sisällä. Tutustu eri vaihtoehtoihin, hintoihin ja muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Muutto on helpompaa kun kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta. Lisäksi Muuttomaailmasta löydät monipuoliset ja selkokieliset oppaat sekä ohjeistukset.

Kilpailuta muuttopalvelu Kouvola »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kouvolassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kouvolassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kouvola muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kotkasta Kouvolaan

Liittyvä paikkakunta: Kotka

Asunossa 3-hengen sohva, ruokapöytä + 4 tuolia, 2 pientä nojatuolia, olohuoneen pöytä, lipasto, shenkki, klaffipöytä ja lasivitriinikaapisto, sänky 120cm leveä. Kaksi muuttomiestä tarvitaan kantamaan raskaammat ja isommat huonekalut. Omasta takaa kaksi kantajaa pienemmille tarvaroille. Asunnon lisäksi ns. häkkivarasto, jossa mm. kaksi polkupyörää, suksia ym.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi paikallisen Kotkalaisen yrityksen suorittamaan muuttoa Kotkasta Kouvolaan. Muutto tehtiin tuntihinnoittelulla tehokkaasti, mutta hellävaraisesti tavaroita rikkomatta. Muuton hinta sisälsi kahden kantajan työn, kuljetuksen, vakuutuksen ja verot.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Toiminta ripeää ja muuttomiehet osasivat asiansa hyvin. Aikaa meni huomattavasti vähemmän kuin edellisessä muutossa, vaikka kyseessä samat tavarat ja muutenkin olosuhteet samanlaiset. Eli loppulasku oli selvästi pienempi!"

Kaksion muutto Kouvolassa

Omia kantajia 2-3. Tarvitsemme kuljettajan ja 2 kantomiestä. Muutetaan pelkästään isot tavarat: pyykinpesukone, keittiönpöytä ja tuolit, jenkkisänky 180cm, iso peili, yöpöytä, kulmasohva, lipasto, tv-taso + tv, kaksi lasivitriiniä, olohuoneenpöytä, 1kpl matto ja crosstreiner. Huonekalut pakkaisin kaikki jo valmiiksi, ettei tarvisi kuin vain kantaa. Kaikki pienemmät tavarat viedään itse henkilöautolla. Muuttoauton saa ajettua talon eteen tien viereen (jos tilaa), toinen vaihtoehto on ajaa muuttoauto talonviereen jalkakäytävälle.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 hyvää tarjousta tarjouspyynnön jättämisen jälkeen. Muuttofirmoista molemmat olivat luotettavia ja tykättyjä firmoja muuttajien keskuudessa.

Muuttofirman valinta
Muuttoon oli viikko aikaa tarjouspyynnön jättämisen jälkeen ja päätös firmasta oli tehtävä nopeasti. Muuttofirman valinnan tekeminen ei kiireessäkään jäänyt vaikeaksi ja stressaavaksi, koska valittu muuttotarjouksen tekijä on saanut huomattavan määrän hyvää palautetta ja muuttofirman vuosien kokemus muutoista sai vähennettyä muuttostressiä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajallaan ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille."

Kouvolan sisäinen muutto

Reilu 80 neliöisen asunnon muutto Kouvolan sisällä. Kantajia on 4 ja myös varasto tyhjennetään. Myös pyykkikone muutossa. Tarvitsemme muuttolaatikoita. Muuttoauton saa oven lähelle sekä nykyisessä että uudessa osoitteessa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai muutaman tarjouksen alueella toimivilta muuttofirmoilta. Kaikki tarjoukset luonnollisesti sisältävät kuljetusluvat, tieliikennevakuutukset ym. Muuttomaailmassa olevien aitojen arvostelujen avulla muuttaja pystyi tutustumaan aiempien asiakkaiden kokemuksiin helposti ja ilmaiseksi.

Muuttofirman valinta
Muuttoasiakas löysi sopivan muuttofirman hoitamaan muuttoaan. Valittu firma tekee paljon muuttoja mm. Kouvolan alueella, ja on saanut paljon myönteistä palautetta muuttajilta. Luotettava muuttopalvelu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Kouvolan muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Kouvolasta Tampereelle kestää 2 t 42 min ja on 189 km.

Muutto Kouvolasta Helsinkiin kestää 1 t 42 min ja on 136 km.

Muutto Kouvolasta Turkuun kestää 3 t 20 min ja on 295 km.

Muutto Kouvolasta Ouluun kestää 6 t 38 min ja on 532 km.

Muutto Kouvolasta Jyväskylään kestää 2 t 28 min ja on 193 km.

Muutto Kouvolasta Kuopioon kestää 3 t 22 min ja on 267 km.

Muutto Kouvolasta Joensuuhun kestää 3 t 54 min ja on 320 km.

Muutto Kouvolasta Lahteen kestää 53 minuuttia ja on 62 km.

Muutto Kouvolasta Vaasaan kestää 5 t 40 min ja on 429 km.

Muutto Kouvolasta Espooseen kestää 1 t 45 min ja on 149 km.

Muutto Kouvolasta Rovaniemelle kestää 9 t 58 min ja on 775 km.

Muutto Kouvolasta Hämeenlinnaan kestää 1 t 56 min ja on 136 km.

Muutto Kouvolasta Poriin kestää 3 t 58 min ja on 306 km.

Muutto Kouvolasta Lappeenrantaan kestää 1 t 10 min ja on 88 km.

Muutto Kouvolasta Vantaalle kestää 1 t 29 min ja on 127 km.

Muutto Kouvolasta Mikkeliin kestää 1 t 27 min ja on 107 km.

Muutto Kouvolasta Kotkaan kestää 51 minuuttia ja on 57 km.

Muutto Kouvolasta Seinäjoelle kestää 4 t 55 min ja on 366 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Äärettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu muuton suunnitteluvaiheesta kuorman purkuun asti! Aikataulut pitivät täydellisesti ja kaikki tavarat tulivat ehjinä perille monen sadan kilometrin päähän. Erinomainen kokemus!

Muutto Kouvola - Keminmaa

Reippaat ja hyväntuuliset miehet hoitivat ripeästi ja huolellisesti muuton kerrostalosta toiseen.

Muutto Kouvola - Kouvola

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kouvolassa

  • Myllykoski
  • Jokela
  • Inkeroinen
  • Koria
  • Kuusankoski
  • Valkeala
  • Elimäki
  • Jaala

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Muurame - Kouvola, 92 m² kerrostalo
auton saa peruutettua oven eteen. Koneita on astian ja pyykinpesukone + pieniä aparaatteja (stereot, tv, tietokone jne. Muuttolaatikoita tarvitaan. Tarviiko sohvat ja tuolit pakkaustarvikkeita? Pöytälevyt ja kirjahyllynlevyt ehkä kannattaa suojata. Komero ja vitriini ovat suht. painavia. Muuttomiehiä on yksi Muuramen päässä Kouvolassa ei ehkä yhtään Muurame keskusta, kerrostalo. Kouvola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kairala - Kouvola, 70 m² omakotitalo kolmio
Muuttoauton saa oven eteen. Kantajat kuskin apuna. Normaalit kodin tavarat sänky, sohva, sohvatuoli pakastin lipastoja, pöytä pieni, pyörä autonrenkaat vaatteet ja astiat. YM pientä tavaraa laatikoissa. Tavarat vietäisi Kouvolaan varastoon, jota ei vielä ole tilattu. Muutto päiväkään ei ole ihan tiedossa ,mutta huhtikuussa tapahtuisi tavaroiden vienti. Hintaa vertailen. Kairala-Luiro, omakotitalo. Kankaronmäki-Eskolanmäki, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kouvola - Voikkaa, 50 m² kerrostalo kaksio
Kaksion tavarat + varasto. Suurimmat tavarat jenkkisänky 2x80x200 cm, sohva, lasivitriini 80x220cm ja pyykkikone. Kaikki mahtuu hissiin ja varasto on muuttokerroksessa. Auton saa ajettua takaovelle, josta suora reitti hissille ja varastolle. Varaston koko pituus 1 m x leveys 1 m x korkeus 2,5 m. Varasto täynnä. Voikkaalla pääsee peruuttamaan etuovelle, josta muutama rappu asuntoon. Varaston tavarat viedään suoraan vinttiin, jonne oma ovi pääoven vieressä ja rappuset yläkertaan. Välimatka noin 10 km. Auton lisäksi tarvin kantajia. Pyydän tarjousta 1 ja 2 kantajalla. Kouvola keskusta, kerrostalo. Voikkaa, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Koria - Kouvola, 46 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa kaksi kantajaa, ja kaksi muutettavaa asuntoa joten tarvitsemme kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Kyseessä 1. kerroksesta ja toisesta kerroksesta muutto kimppakämppään, joten kahden eri asunnon tavarat tulevat uuteen osoitteeseen. Painavana kodinkoneena pesukone. Auton saa ulko-ovien eteen ajettua. Asunnon lisäksi häkkivarastossa tavaraa. Tarvitsemme myös muuttolaatikoita. Koria, kerrostalo. Kankaronmäki-Eskolanmäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 41 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kuljetus Sami Valtonen

Hokkikuja 3, 45100 Kouvola

Jos tarvitset ammattilaisen apua muuton toteuttamisessa, pyydä apuun Kuljetus Sami Valtonen. Heidän palveluun kuuluu muun muassa muuttokuljetukset sekä pakkauslaatikoiden vuokraus Kouvolan ja Kymin seudulla. Tämä Kouvolalainen muuttofirma tarjoaa muuttopalvelua niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Kuljetuspalveluiden lisäksi heidän ammattilaiset auttavat sinua myös tavaroiden kantamisessa. Heiltä löytyy myös pakkauslaatikot, jotta muutto saadaan toteutettua helposti ja sujuvasti alusta loppuun.

Muuttofirman palveluihin kuuluvat kotimuutot, yritysmuutot, pianokuljetukset ja pakkauslaatikoiden vuokraus. Heiltä hoituvat myös suurempien tavaroiden muutot. Esimerkiksi pianokuljetukset onnistuvat turvallisesti korkealaatuisen kaluston ansiosta.

Jyrki Pakkanen Ky

Lassinkatu 12, 45130 Kouvola

Jyrki Pakkanen Ky on Kouvolalainen vuodesta 1999 alkaen toiminut yritys joka toimii kuljetusalalla. Muuttoja ja muita kuljetuksia varten heidän kalustossaan on 5 kuorma-autoa.

Yritys tekee jokaiselle asiakkaalle erikseen suunniteltuja muuttoja ja kuljetuksia. Nämä muuttamisen ammattilaiset tarjoavat myös täydellistä muuttopalvelua vuokraamalla muuttolaatikoita, tarjoamalla apua pakkaamiseen ja kantamiseen sekä kuljettavat erikoisemmat esineet kuten pianot, flyygelit ja kassakaapit.

Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala

Tehontie 17, 45200 Kouvola

Kouvolasta ponnistava muuttofirma Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala Oy on vuodesta 1983 asti toiminut ammattilainen muutoissa ja kuljetuksissa. Tämä muuttojen ohella myös jakelu- ja sopimuskuljetuksista huolehtiva kuljetusyritys toimii kotikuntansa lisäksi myös koko valtakunnassa sekä muualla Pohjoismaissa.

Asiakkaan halutessa yritys huolehtii muuton kokonaisuudessaan, aina pakkaamisesta kuljetukseen ja tavaroiden purkamiseen asti. Muuttajan ei tarvitse stressata muutosta, kun muuttamisen ammattilaiset hoitavat homman luotettavasti ja ajallaan. Kalustoa tältä muuttofirmalta löytyy 12 kuution pakettiautosta jopa yli 100 kuution yhdistelmäajoneuvoon. Riittää kun osaat kertoa asuntosi neliömäärän, he osaavat valita sopivimman kaluston.

Kymen KTK

Kaitilankatu 14, 45130 Kouvola

Kymen KTK tarjoaa mm. muuttopalveluita Kouvolan ja Kotkan talousalueella sekä myös muualla Etelä-Suomessa. Omistajina ovat sataprosenttisesti paikalliset kuljetus-, maanrakennus- ja logistiikka-alan yrittäjät.

Kymen KTK muuttaa kotisi oli se sitten kerrostalossa, rivitalossa tai omakotitalossa. Muuttopalveluistamme löytyy kuljetus- ja kantoavun lisäksi myös pakkauspalvelu. Yrityksille tarjoamme myös toimistojen muutot ja varastojen siirrot.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kotka, Lappeenranta, Hamina, Heinola ja Loviisa

Muuttoauto Kouvola

Kouvolassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kouvola »