Yritysmuutto: Miten Muuttomaailma auttaa yrityksiä muuttotilanteissa?

Yritysmuutto

Yritysmuutoissa tärkein tekijä ja onnistumisen mittari on yleensä ripeä aikataulu ja vaivattomuus. Varsinkin, jos kyse on yrityksestä, jossa käy päivittäin asiakkaita, nopean toiminnan merkitys korostuu.

Lue tästä artikkelista, miten Muuttomaailma voi auttaa yritystäsi muuttamaan vanhoista toimitiloista uusiin juuri sinulle ja yrityksellesi sopivimmalla tavalla.

Muuttomaailman palveluihin kuuluvat tietysti kuluttaja-asiakkaiden, mutta myös yritysten muutot. Meillä kilpailutat kaikenkokoiset muutot nopeasti ja vaivattomasti: saat sähköpostiisi useita tarjouksia valitsemiesi ominaisuuksien mukaan ja voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Yrityksille saattaa tulla eteen tilanteita, jossa vanhat tilat on jostain syystä päivitettävä uusiin. Joskus sijainti halutaan keskeisemmäksi, joskus taas henkilöstön tai asiakkaiden määrä kasvaa niin, että vanhat neliöt eivät enää riitä.

Myös koronapandemia muutti yritysten toimitilatarpeita. Etätyön yleistyessä toimistotiloja saatettiin pienentää tai muuttaa niitä monelle mieluisaan hybridityöhön sopivammaksi.

Kun yritys muuttaa, tärkeintä on yleensä nopea ja vaivaton muutto

Yritysmuutoissa tärkeintä on pitää asiakkaille, työntekijöille ja muille mahdollisille sidosryhmille ilmoitetuista ajankohdista kiinni.

Muistathan tehdä yritysmuuton yhteydessä osoitteenmuutoksen postiin ja YTJ-palveluun.

Kuten kaikessa muuttamisessa, myös yritysmuutoissa on tärkeää suunnitella muutto ja sen aikataulu huolellisesti. Yritysmuutossa palveluiden kilpailuttaminen onnistuu helposti Muuttomaailma.fi:n sivulla.

Koska yritysmuuttoihin liittyy usein kiireinen aikataulu, kannattaa kauttamme kilpailuttaa paitsi itse muutto, myös:

1. Huonekalujen, laitteiden ja toimistotarvikkeiden oikeanlainen pakkaaminen.
Muuttomaailman ammattilaiset ovat tottuneet pakkaamaan kaikenlaisia muuttotavaroita. Yrityksessä saattaa alasta ja toimintatavoista riippuen olla esimerkiksi suuria siirrettäviä elementtejä, huolella valittuja ja arvokkaita sisustustavaroita tai suuri määrä tietotekniikkaa.

Vaikka henkilökunta yrityksessä osaisikin käsitellä näitä kaikkia elementtejä huolellisesti, työntekijät ovat yrityksessä tekemässä omaa työtään, eivätkä luultavasti ehdi ajatella muuttoon liittyvää pakkaamista tai tavaroiden siirtelyä. Kun irtaimiston huolellinen pakkaus ulkoistetaan, parhaassa mahdollisessa tapauksessa minkäänlaisia kaupankäynnin toimintaviiveitä ei synny tai ainakin ne on minimoitu. Yrityksen tehtäväksi jää ainoastaan muuton suunnittelu ja muuttamiseen liittyvät paperityöt.

Yritysmuutoissakin apuna on muuttajan muistilista.

Yritystoiminnan jatkuvuuden kannalta onkin turvallisin vaihtoehto antaa muuttamisen ammattilaisten hoitaa heille tutut asiat kunnolla ja kerralla oikein, sillä aikaa yrityksen henkilökunta voi keskittyä omaan työhönsä.

2. Loppusiivous. Muuttomaailman kautta kilpailutat helposti vanhan toimitilasi loppusiivouksen. Yrityksen muuttaminen uusiin tiloihin on usein joka tapauksessa erityisjärjestelyjä vaativa tilanne – loppusiivouksen ulkoistaminen auttaa pääsemään uusien toimitilojen kanssa sinuiksi heti muuttamisen jälkeen, ilman huolta edellisen toimitilan siivouksesta.

Siivouksen ammattilaiset hoitavat työnsä nopeasti ja varmasti – yrityksen henkilöstö voi tällä välin asentaa viimeisetkin tarvikkeet omiin työpisteisiinsä ja keskittyä totuttelemaan uusiin, parempiin tiloihin!

Avaimet käteen-muutto on yritysmuuttojen vaivattomin vaihtoehto

Jos haluat yritysmuuttosi sujuvan kaikista varmimmalla ja helpoimmalla tavalla, kannattaa ehdottomasti tutustua artikkeliimme avaimet käteen-muutosta. Avaimet käteen-muutossa voit kilpailuttaa ja ulkoistaa kaiken muuttamiseen liittyvän, aina pakkauksesta loppusiivoukseen saakka.

Yritysmuutoissa suosittelemme, että muuttofirma tulee yritykseen tekemään arvioikäynnin ennen muuttoa. Näin saadaan parempi arvio ja ammattilaisten näkemys esimerkiksi tavaroiden pakkauksesta ja muuttokuljetuksen kestosta.

Jos suunnittelet yrityksesi muuttoa sinulle sopivimpiin tiloihin, aloita projekti suunnittelemalla haluamasi aikataulu ja kilpailuttamalla yritysmuuttosi Muuttomaailma.fi-sivuilla.

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä