Avaimet käteen muutto – Vertaile hinta ja palvelu kohdilleen

Avaimet käteen muutto, eli täyden palvelun muutto, jossa sinun ei tarvitse tehdä mitään. Se on täyden palvelun luksusta.

Luksuksen huomaa myös hinnassa. Siksi yhä useammat suomalaiset ovat tottuneet kilpailuttamaan muuttopalvelun, ja säästämään satoja euroja.

Pidä kuitenkin mielessä, ettei halvin hintalappu usein ole paras vaihtoehto. Älä varaa muuttofirmaa tutustumatta ensin arvosteluihin, jotka auttavat löytämään luotettavan kumppanin muuttoosi.

Käydään läpi mitä avaimet käteen muuttopalvelu sisältää, sen hinta ja miten tilaat sen luotettavasti ja edullisesti.

Mitä täyden palvelun muutto sisältää?

Täyden palvelun muutossa asiakas itse tekee juuri niin vähän kuin haluaa. Muuttofirma hoitaa koko muuton puolestasi.

 • Muuttolaatikot ja suojausmateriaalit
 • Huonekalujen purkaminen ja uudelleenkokoaminen
 • Valaisimien ja laitteiden irroitus sekä uudelleenkytkeminen kohteessa
 • Koko irtaimiston pakkaaminen ja aukipakkaaminen
 • Asunnon ja tavaroiden suojaaminen
 • Muuttoauto ja muuttotarvikkeet
 • Tavaroiden kantaminen muuttoautoon ja muuttoautosta
 • Turvallinen, vakuutettu muuttokuljetus uuteen kohteeseen
 • Pakkaus- ja suojausmateriaalien poisvienti sekä kierrätys
 • Tämä kaikki luotettavalla, vakuutetulla henkilökunnalla

Voit halutessasi tehdä osan muutosta itse, jolloin säästät kustannuksissa. Esimerkiksi pakkaus ja purkaminen tehdään tuntihinnalla, joten omatoimisuus on suoraa säästöä, kun muuttofirma on paikan päällä vähemmän aikaa.

Jos päätät itse osallistua muuttoon, noudata muuttofirman ohjeistusta, jotta esimerkiksi muuttolaatikot eivät tule liian täyteen. Huolimaton tekeminen voi jopa hidastaa muuttoa.

Avaimet käteen muutto – hinta?

Helpoin tapa selvittää hinta, ja vertailla niitä, on jättää ilmainen tarjouspyyntö Muuttomaailma.fi -palveluun. Suuren osan tarjouksista saat jo vuorokaudessa.

Mutta mitä hinta voisi suunnilleen olla?

Voit arvioida suuntaa-antavan hinnan kun tiedät, että pakkaamisen ja purkamisen tuntihinta on muutamia kymppejä. Esimerkiksi kaksi (2) pakkaajaa päiväksi (8 tuntia) maksaisi noin 480 €. Tämä riittää pienen asunnon pakkaamiseen, mutta tähän ei vielä sisälly tavaroiden kuljetus tai aukipakkaaminen.

Kaiken kaikkiaan pienen asunnon pakkaaminen, lyhyt kuljetus ja tavaroiden paikalleenlaitto voi maksaa jotain suurusluokkaa 1500-2000 €. Tarkemmat hinta-arviot saat ilmaiseksi jättämällä tarjouspyynnön (avaa lomake).

Varaa avaimet käteen -muuttoon vähintään kaksi päivää, olipa muuttomatka kuinka lyhyt tahansa. Koko omaisuuden huolellinen muutto on aikaavievää työtä, mutta mitä useampi muuttomies, sitä nopeampaa se on.

Miten varmistan parhaan avaimet käteen muuttopalvelun?

Älä soittele ja toista tarjouspyyntöäsi joka muuttofirmalle erikseen. Sen sijaan jätä tarjouspyyntö Muuttomaailma.fi -palveluun, joka välittää sen kaikille muuttofirmoille puolestasi. Palvelu on maksuton.

Näin Muuttomaailma.fi toimii:

 1. Täytä helppo tarjouspyyntö
 2. Vertaile sähköpostiin saamiasi tarjouksia ja muuttofirmojen arvosteluja
 3. Valitse sinulle sopivin muuttofirma ja -palvelu

Muuton jälkeen sinäkin saat mahdollisuuden kirjoittaa arvostelun ja kokemuksesi muuttofirmasta, kuten jo tuhannet tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Muuttomaailma.fi:ssä.

Näillä vinkeillä kohti mukavampaa muuttoa!

Juha Muuttomaailma.fi-tiimistä

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä