Ystävä muuttaa? 5 vinkkiä kuinka välttyä joutumasta muuttoavuksi

Vältä joutumasta muuttoavuksi

Ystävä ilmoittaa iloisesti löytäneensä uuden asunnon. Voi kuinka mukavaa, ajattelet. Mutta pian ymmärrät realiteetit: Olet suuressa vaarassa joutua pakkotyöleirille kantamaan laatikoita ja huonekaluja.

Onko väärin kieltäytyä osallistumasta muuttoon?

Pahoittaako ystäväni mielensä? Ei! Näillä vinkeillä onnistut.

Lähimmäistemme auttaminen on yksi tärkeimpiä asioita elämässä. Mutta pitääkö se tehdä kantamalla painavia huonekaluja selkä vääränä oma ja läheisen terveys uhattuna? Ei tarvitse.

Auttamisen voi tehdä fiksummin.

1. On olemassa fiksumpi tapa muuttaa

Vinkkaa ystävällesi, että käyttää muuttopalvelua. Se kannattaa. Hänen omat stressitasot laskevat, hän ei vaivaa ystäviään, muutto tapahtuu nopeammin, tehokkaammin ja turvallisesti ammattilaisten käsissä.

2. Komeat muuttomiehet

Muun muassa palomiehet toimivat muuttomiehinä ja -naisina. Eikö olisi mukava antaa painavat tavarat luotettaviin, kykeneviin käsiin. Sängyt, sohvat, laatikot, ne suorastaan liitävät turvallisesti perille. Asiantuntevaa työntekoa on ilo seurata. Se on eri kiva kokemus verrattuna siihen, että kantaisi itse.

3. Tue suomalaista työtä

Suomessa on satoja muuttoja tekevää yritystä, jotka palvelevat teitäkin ilolla. Muuttofirmat ovat palvelualttiita ja osaavat huomioida jokaisen muuttajan tarpeet yksilöllisesti. Olet hyvissä käsissä.

Muuttomaailma.fi -palvelun kautta tavoitat yli 400 muuttofirmaa yhdellä tarjouspyynnöllä.

4. Anna muiden kantaa, käytä oma energiasi tavaroiden järjestelyyn

Löytyykö nurkistasi puoleksi purettuja muuttolaatikoita vielä viikkojenkin jälkeen? Ei vain ehdi tai jaksa käydä niitä läpi. Tavaroiden kantamisen ja edestakaisin ajamisen jälkeen ihminen on loppu. Energiavarasi eivät riitä kaikkeen kun muuttaa itse.

Muuttaminen voi olla rankkaa
Hanki ammattilaiset kantamaan, niin voit itse keskittyä osoittamaan tavaroille oikeat paikat ja kodin järjestely on paljon helpompaa. Muutto on nopeammin ohi, ja pääset rentoutumaan uudessa ihanassa kodissasi.

5. Muuttamisen voi nykyään kilpailuttaa

Kilpailuta muuton hinta, muuttoapu, muuttolaatikot ja siihen liittyvät palvelut. Se on ilmaista, helppoa ja erittäin järkevää. Jo tuhannet suomalaiset ovat huomanneet kilpailutuksen hyödyt.

Muuton kilpailutus on ilmaista, eikä sisällä ostopakkoa.

Homma toimii näin:

1. Syötä nykyinen osoitteesi ja uusi osoite
2. Saat tarjouksia muuttofirmoilta
3. Valitse itsellesi sopivin

Helppoa! Kokeile vaikka heti: Kilpailuta muuttosi

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä