Muuttoapu muuttoon


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 50 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui tarjouspyyntöön vastaamisesta muuttokuorman kuljettamiseen toiseen kaupunkiin todella ammattitaitoisesti ja helposti. Erityisplussat hyvästä asiakaspalvelusta ja edullisesta hinnasta.

Muutto Porvoo - Helsinki

Reipasta touhua ja ystävällinen, ammattitaitoinen porukka. Suosittelen!

Muutto Helsinki - Orimattila

Ihanat, ystävälliset ja osaavat muuttomiehet!

Muutto Helsinki - Helsinki


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Orimattila - Vantaa, 110 m² omakotitalo
Kotimuutto, mukana isoimpana tavarana mahdollisesti painava juoksumatto. Omia kantajia 2, kuljettajan lisäksi olisi hyvä olla kantaja. Tarvitsemme muuttolaatikot ja tavaroiden siirtämisen vanhasta asunnosta uuteen sekä tavaroiden kuljetuksen. Tavarat pakataan itse. Muuttoauton saa asunnon ovien eteen. Nykyisessä asunnossa on etuovelle portaikko, samoin uudessa asunnossa on yläkertaan makuuhuoneisiin portaikko. Orimattila keskusta, omakotitalo. Vaarala, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pöytyä - Espoo, 70 m² kerrostalo kolmio
Kantajia omasta takaa on 2. Tarvitaan myös kantomiehiä. Kyseessä on kerrostaloasunnon kolmion tavaroiden ja huonekalujen kanto väliaikaiseen varastoon. Kaikki tavarat on pakattu ja tarvitaan siis apua vain kuljetukseen ja niiden siirtoon. Mukana on tavallisia huonekaluja: mm. parisänky, sohva, nojatuoli, terassikaluste (kevyt) ja noin 60 pahvilaatikkoa. Asunnon lisäksi on pienen häkkivaraston tavarat. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Pöytyä keskusta, kerrostalo. Friisilä, varasto.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kemijärvi - Vaasa, 57 m² kaksio
Toivotuista muuttopäivistä sopii mikä tahansa. Kaikkia asunnon tavaroita ei muuteta, mitään kovin isoa huonekalua ei ole (ruokapöytä ja tv-taso taitavat olla isoimpia). Molemmat asunnot siis 2. kerroksessa, mutta muuttoauton saa ajettua rappusten viereen. Kantajia omasta takaa on ainakin 3, kuljettajan lisäksi ei tarvitse kantomiehiä. Kemijärvi keskusta, rivitalo. Palosaari, rivitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Marttila - Tervola, 50 m² rivitalo kaksio
Rivitalosta rivitaloon tai omakotitaloon. Kantajat on, en tarvitse pakkaamista tai laatikoita Marttila, rivitalo. Tervola keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!