Muuttoapu muuttoon


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 75 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hienosti sujunut muutto!Kaikki meni aikataulujen mukaan!

Muutto Espoo - Oulu

Reippaat ja ystävälliset muuttomiehet, muutto Turkuun helpottui huomattavasti ja sujui odotettua nopeammin! Suosittelen ehdottomasti 😍

Muutto Vantaa - Turku

Aikataulu ei pitänyt aamulla, mutta päivän aikana vauhti oli hyvin tehokas, ja purku päässä tuli yksi kantaja lisää. Voin suositella muillekin.

Muutto Forssa - Helsinki


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Perho - Tuusula, 40 m² kerrostalo yksiö
Nykyisen asunnon ja uuden asunnon välinen matka on n. 250-300 metriä. Isoimmat muutettavat tavarat ovat kulmasohva (n.3m pitkä), iso taulutelevisio, pesukone (nokkakärryt tarvitaan), pienehkö sohvapöytä, 3-5 muuttolaatikkoa (löytyy jo itseltä) ja jenkkisänky. Tarve kuljettajan lisäksi yhdelle tai kahdelle kantomiehelle. Muutto-/ pakkaustarvikkeita en tarvitse. Nykyisessä asunnossa muuttoauton saa n. 1-7m päähän ulko-ovesta, uudessa asunnossa saa ulko-oven/ portaiden eteen alapäähän. Nykyisen asunnon varasto on tyhjä, eikä uudessakaan asunnossa sinne tarvitse mitään kantaa. Perho keskusta, kerrostalo. Riihikallio, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaasa - Kurikka, 35 m² kerrostalo yksiö
Kuljettajan lisäksi tarvitsen kantomiehiä huonekalujen kantoon. Muutettavia tavaroita ovat ainakin 120cm leveä sänky, divaanisohva, hylly, tv-taso ja pyykinpesukone (mahdollisesti muutama kevyempi huonekalu ja laatikko). Auton saa ajettua parin metrin säteelle kerrostalon ulko-ovesta. Vaasa keskusta, kerrostalo. Kurikka keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 59 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Viitasaari - Äänekoski, 69 m² rivitalo kolmio
Kotimuutto. Neljä omaa kantajaa. Ei kantomiehiä kuljettajan lisäksi. Tarvitsemme muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita. On kirjahyllyjä, vitriineitä, lipastoja, iso kaappi, pieni pesukone. Muuttoauto pääsee oven eteen. On varastotilaa. Viitasaari keskusta, rivitalo. Äänekoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ypäjä - Helsinki, 96 m² kerrostalo
Tarvitsemme kantomiehen ja kantavan kuskin. Muutama huonekalu (vanha lipasto ym) kannettava portaita kun hissi on pieni. Meiltä löytyy 4 kantajaa. Hissi on pieni. Kirjoja noin 40 hyllymetriä. Huonekaluja parisänky, ruokaryhmä,vanha lipasto., kirjahyllyt. Muut huonekalut eivät tule mukaan. Lisäksi valaisimia, astiat, vaatteet, tauluja. Tarvitsemme muuttolaatikot arvio 80? , televisiolle laatikon, kuplamuovia. Autolla pääsee lähelle ulkoovea. Muuttopäiväksi käy joko 27 tai 28 pvä. Ypäjä keskusta, kerrostalo. Pajamäki, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!