Muuttoapu muuttoon


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 100 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ripeää ja ajantasaista toimintaa. Suosittelen ehdottomasti.

Muutto Mustasaari - Vaasa

Tehokas muutto, kaikki sujui ilman ongelmia. Ripeitä, huolellisia ja ystävällisiä muuttohenkilöitä!

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin.

Muutto Vaasa - Vaasa


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Humppila - Sastamala, 90 m² kerrostalo
Iäkkään henkilön muutto omakotitalon yläkerta-asunnosta. Kantoapua ei ole omasta takaa. Pakkaa itse omiin laatikoihin. Normaalit huonekalut, sänky, lipastoa, sohvaa ja pöytää jne sekä jonkin verran irtaimistoa. Ei varastotilaa. Humppila keskusta, kerrostalo. Suodenniemi, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 54 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Puolanka - Oulu, 164 m² omakotitalo
Tarvii kuljettajan lisäksi toisen kantajan. Tavarat on pakattu mitä voi pakata laatikoihin. Sohva ja sänky on suurimmat huonekalut, lisäksi pienempiä huonekaluja, mattoja yms. Ovien eteen pääsee. On varastotila. Osa tavaroista omaan autoon. Puolanka keskusta, omakotitalo. Värttö-Maikkula, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 37 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Virrat, 74 m² kerrostalo kolmio
Muuttolaatikot tarvitsen. Kantajat saan omasta takaa. Asunnon lisäksi on häkkivaraston irtaimiston muutto. Kodinkoneita on sivusta täytettävä pyykinpesukone sekä astianpesukone. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Kuljettajan todennäköisesti saan myös, mutta tarvittaessa voin käyttää tarjoukseen sisältyvääkin. Tesoma, kerrostalo. Virrat keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vöyri - Mikkeli, 70 m² omakotitalo kolmio
Kyseessä on kotimuutto. Muuttolaatikoita tarvitaan, normaaleja huonekaluja ja sohvia. Muuttoauto saa ajettua kumpaisessakin päässä oven eteen. Varastotila on asunnon lisäksi. Vöyri keskusta, omakotitalo. Tuppurala, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!