Muuttoapu muuttoon


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 50 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella nopeaa ja toimivaa palvelua, viimehetken muutokset tarpeisiin otettiin myös erittäin hyvin vastaan ja toteutettiin.

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Oikein hyvä ja sujuvapalvelu, ystävälliset muuttomiehet. Aikataulut pitivät joka suhteessa. Käytämme jatkossakin jos tarvetta tulee.

Muutto Tampere - Orivesi

Muutosta ei olisi tullut mitään ilman ammattilaisia ja heidän kalustoaan. Fiksut ammattitaitoiset miehet hoitivat homman kiitettävästi. Palvelu oli jokaisen euron arvoinen. Kiitos!

Muutto Pori - Pori


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mikkeli - Hirvensalmi, 63 m² kerrostalo kolmio
Muutto kerrostalosta, auton saa oven eteen. Hissi on pieni. Ullakkovarastossa myös tvaroita. Omia kantajia 2 miestä. Muutettavaan taloon pääsee autolla oven eteen. Asunto yhdessä tasossa. Isot tavarat: Jenkkisänky (4x80 cm osissa), 2 sohvaa ja 2 lipastoa. Mikkeli keskusta, kerrostalo. Hirvensalmi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Rusko, 48 m² kerrostalo kaksio
Kantajia on omasta takaa vain 2, joten voisimme tarvita kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Muuttolaatikoita ja muita tarvikkeita on omasta takaa, emmekä myöskään tarvitse laatikoiden pakkaus- tai purkausapua. Ei kodinkoneita tai erityisen isoja tavaroita, pelkästään huonekaluja ja muuttolaatikoita. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Kerrostaloasunnolla on lisäksi häkkikomero taloyhtiön kellarissa. Metsälä-Etelä-Oulunkylä, kerrostalo. Rusko, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Valkeakoski - Valkeakoski, 73 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan kaikki perus huonekalut. Isoimpia pieni sohva, 120cm sänky, lastensängyt x 2, tv-taso, nojatuoli, pieni ja iso lipasto, leluhyllyt, kirjoituspöytä, keittiönpöytä + tuolit, parvekekalusteet. Pyykkikone ja astianpesukone + laatikot. Pieni varasto. Kantomiehille sekä mahdollisesti laatikoille tarve. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Kohteessa ylin kerros (3), kierreportaat ilman hissiä. Muuttopäivä vielä epävarma. Valkeakoski keskusta, kerrostalo. Valkeakoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pedersören kunta - Espoo, 90 m² paritalo
Tarvitaan: Kuorma-auto (paku ei riitä). Kuski ja kaksi miestä (omasta takaa yksi tai kaksi kantajaa). Muuttolaatikot. Auton saa kummassakin päässä ajettuaa lähelle ovea. Asunnot kaksikerroksisia. Lähtiessä pyykkäri katutasossa, perillä nokkakärryllä ulkoraput alakertaan. Muut tavarat kevyempiä, perus sänkyä, sohvaa, ruokapöytää jne. Pari vaatekaappia siirretään, ja puran ne etukäteen. Kuskaamme itse ennakkoon jotain pienempää ja särkyvää sälää, mutta huonekalut ja laatikot jää enimmäkseen muuttopäivälle. Pedersören kunta keskusta, paritalo. Latokaski, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!