Muuttoapu muuttoon


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 75 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Täydellistä! Ei voi muuta sanoa kun että suosittelen 100% . Pojat olivat tehokkaita ja erittäin nopeita.

Muutto Muurame - Kerava

Hienosti hoidettu muutto. Muuttoauto meidän koti-irtaimistolle oikein hyvän kokoinen (47 m3). Aikataulun sovittelu erittäin joustava ja kaikki tapahtui sovitun mukaisesti. Suosittelemme. Varma valinta.

Muutto Kuhmo - Porvoo

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ii - Kuluntalahti, 63 m² kerrostalo kolmio
Kerrostaloasunto on omalla sisäänkäynnillä ja näin ollen ulko-ovi suoraan maantasalla. Omia kantajia ei ole. Tavarat pyritään pakkaamaan valmiiksi. 4 lasikannellista kalustetta (iso keittiönpöytä sekä 3 pienempää). Pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Tarkoitus olisi että muuttopalvelu kantaa tavarat autoon, kuljettaa määränpäähän ja kantaa tavarat sisään. Asunnon lisäksi yksi polkupyörä ja pieni häkkivarasto. Molemmissa osoitteissa kuorma-auton pitäisi mahtua suoraan oven eteen. Ii keskusta, kerrostalo. Kuluntalahti, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Myrskylä - Heinola, 73 m² kolmio
Ei muuttolaatikoita. Muutettavat tavarat. Sohva (lev.2.5m), 2 nojatuolia (pesä mallia 0.6m2), 2sänkyä ( runkopatja- ja seniorisänky), talonpoikainen sivustavedettävä sohva (leveys 1.8), tv-taso (2.0m) ja vanha puinen kevyt kaappi (1.2x1.0), sähköhella, astianpesukone, pyykinpesukone, jääkaappi. Varastoon katutasossa viedään polkupyörä, potkukelkka ja mahdollisesti jotakin muutakin em.kalusteista. Talon 1kerros on katutasossa ja asunto mihin tavarat kannetaan kaksien rappusten päässä, toisessa kerroksessa. Talon eteen voi ajaa auton Myrskylä keskusta, rivitalo. Heinola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäranta - Espoo, 40 m² kerrostalo yksiö
Toivon kuljetuksen lisäksi myös kantoapua, ei kuitenkaan muuta apua. Pakkaaminen ja purkaminen tehdään itse ja kaikki tarvikkeet muuttoon liittyen on jo hankittu. Muuttoauton saa ihan oven eteen molemmissa osoitteissa. Asunnosta sekä kellarikomerosta muutetaan tavaraa. Isompia tavaroita /huonekaluja on parisänky (mikä koostuu 2x80 erillisistä sängyistä), 3-istuttava sohva (ei kulmausta/divaaniosaa), sohvapöytä, pieni baaripöytä, irrallinen kokovartalopeili, varrellinen tuuletin sekä mahdollisesti oma pesukone. Toivon muuttoa mahdollisimman aikaisin aamusta. Onhan ok, että pakkaukseen on käytetty sekä muovi-, että pahvilaatikoita (kaikki ehjiä, kiinni teipattuja)? Pyhäranta keskusta, kerrostalo. Matinkylä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Ikaalinen, 45 m² kaksio
Kyseessä perushuonekalut, jenkkisänky ainoa suurehko huonekalu, ei sohvaa. tuoleja, ruokapöytä ja muuta irtaimistoa. Kirjahyllykin yritetään saada kierrätykseen. Kodinkoneista vain pyykinpesukone, tv viedään etukäteen. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantoapua. Tytär pakkaa ja vävy, ovat sitten vastaanottamassa muuttokuormaa Ikaalisissa. Ehkä mahdollisuus, että jenkkisänky viedään Ikaalisissa tyttären taloon, poikkeaa yhden kadun verran. Se pitäisi pakata viimeiseksi autoon, että sen saa ensimmäiseksi ulos. Ei ole vielä ihan varmaa. Matka ei siitä muutu kuin n 2 km. Muuttolaatikoita tarvitaan etukäteen pakkaamista varten, arvio 10 kpl, mutta tarkennetaan ajankohtaa lähemmin. Suuri osa vaatteista ja astioista siirtyy pikkuhiljaa eikä jää muuttoon. Muuttoauton saa molemmissa paikoissa oven eteen. Varastossa on vähäinen määrä tavaraa. Atala-Linnainmaa, rivitalo. Ikaalinen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!