Muuttoapu muuttoon


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 75 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hyvin ammattitaitoisen kuljettajan tehdessä kuormaa, ei tarvinnut itse päätään vaivata. Toki itsellä oli apuna viisi rivakkaa kaveria niin muutto sujui vauhdilla.

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Erinomaisesti sujui, suosittelen! Kaikki meni sovitusti, joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Varkaus - Tuusula


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Imatra - Lappeenranta, 47 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kuskin sekä kantopua huonekaluille, joita ei montaa ole, mutta en saa yksin niistä kannettua hyllyä ja lipaspöytää. Uuden osoitteen päässä mahdollisesti kaverini muuttoapuna myöskin, joten yksi kantomies riittää silloin. Jos en saa ketään avuksi niin silloin olisi hyvä olla kaksi kantomiestä yhteensä. En tarvitse muuta apua kuin kuljetuksen ja kantamisen autoon sekä uuteen asuntoon. Auton saa ajettua rappuoven eteen. Mansikkala-Tuulikallio, kerrostalo. Skinnarila, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Iitti - Tampere, 68 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa viikolla ei kantajia kuin luultavasti pari, kolme. Mikäli muutto saadaan järjestettyä lauantaille, on mahdollista saada mukaan omasta takaa lisää kantajia. Kaikki on pakattu ja suojattu pääpiirteittäin valmiiksi. Tavarat on pakattu pääosin pahvisiin muuttolaatikoihin, osa muovisiin pinottaviin. En tarvitse apua pakkaamisessa enkä purkamissa. Tavarat vietävä suoraan oikeisiin huoneisiin. Laatikot on merkitty selkeästi. Sohva ja pari lipastoa ei mahdu muuttokohteessa hissiin vaan tulee kantaa portaita pitkin. Lähtökohteessa on tilava hissi, jonne huonekalutkin. Muuttoautot saa oven eteen ja katutasoon. Kohteessa katutasossa hissi ei tule suoraan rapun kohdalle vaan käytävää pitkin sisätilaa siirtyminen hissille. Ei muutettavaa varastotilaa. Iitti keskusta, kerrostalo. Tesoma, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saltvik - Alavus, 60 m² omakotitalo kaksio
Omasta takaa on 1 kantaja, ei tarvetta kuljettajan lisäksi muille kantomiehille. Ei tarvetta pakkaustarvikkeille, kaikki on pakattuna ja puretaan itse. Ei isoja kodinkoneita tai painavia huonekaluja. Skootteri valmiiksi pakattuna. Muuttoauton saa ajettua ovelta ovelle. Määränpäässä pieni ulkovarasto. Saltvik keskusta, omakotitalo. Alavus keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Äänekoski - Jyväskylä, 74 m² kerrostalo kolmio
Kerrostalo kolmiosta pitäisi muuttaa kaikki tavarat uuteen asuntoon. Isoimmat tavarat,kuten sängyt, kulmasohva ja kirjahyllyt eivät mahdu hissiin vaan ne joutuu kantamaan portaita pitkin. Kantajia tavaroille tarvittaisiin 2. Isoimpia tavaroita ovat 160x200cm oleva jenkkisänky, 80x200 runkopatja, 4kpl (80x28x202cm) kirjahyllyjä, joissa kahdessa lasiovet, 2kpl n.77x147cm hyllyä sekä avokulmasohva. Likolahti-Karhunlähde, kerrostalo. Kuokkala-Ristikivi, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 49 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!