Muuttoapu muuttoon


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 50 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Suosittelen, kaikki meni hyvin, paitsi olisi ollut hyvä että olisi ollut vielä kolman muuttomies. Luulin että auton mukana oli kuski kolmantena mutta näin ei ollutkaan. Reippaasti silti homma hoitui vaikka kestikin työpäivän verran.

Muutto Upinniemi - Mäntsälä

Erittäin positiivinen kokemus muuttofirmasta! Kaikki toimi sujuvasti ja helposti niin yhteydenpidon osalta kuin itse muuttokin. Pisteenä iin päällä lisäpalveluna muuttosiivous! Suosittelen ilolla!

Muutto Hyllykallio - Seinäjoki

Muutto kävi ripeästi, kaksion muutto jossa välimatka 20km meni kesti kaikkiaan 1.5h. Erinomainen palvelu, suosittelen!!

Muutto Ylöjärvi - Tampere


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Viitasaari, 15 m² yksiö
Päivämäärässä joustoa. 17. päivä viimeistään. Ruokailukaluston siirto. Sisältää pöytä n. 180cm, 8 tuolia, piironki n. 2m pitkä ja korkeus 1m, lasiovinen astiavitriinikaappi n. 210 korkea ja 1,2m leveä. Järeää puuta. Mattoja on pehmikkeeksi paikalla. Tarvitaan kantaja, kantajia, riippuen onko omasta takaa apua paikalla, esim. Helsingin päässä. Mielellään tyhjänä paluukuormana tms. edullisesti. Auton saa tilapäisesti kadulle, kuten jäte auto siinä käy. Porttikongin edessä? Siirtelytarve? Viitasaarella joutuu kantamaan 30m omakotitalon päädyn kautta rinnetalon 2. kerr helpoiten. Kaivopuisto - Ullanlinna, rivitalo. Viitasaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Järvenpää - Kemiönsaari, 25 m² luhtitalo yksiö
Suuret huonekalut: jenkkisänky (2x runkopatjaa + jenkkipatja), osiin purettava divaanisohva, kaksi pientä lipastoa ja puutarhakalustesetti. Lisäksi noin 15kpl normaalikokoisia muuttolaatikoita sekä 5kpl suuria vaatejätesäkkejä. Ei raskaita kodinkoneita. Kuljettajan lisäksi ei tarvetta kantoavulle. Kantajia apuna molemmissa kohteissa. Ei tarvetta pakkaustarvikkeille tms. Asunto luhtitalon 2. kerroksessa, loivat portaat. Muuttoauton saa ajettua lähes portaiden eteen. Asunnon lisäksi ei varastoa. Loutti, luhtitalo. Kemiönsaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Haapajärvi - Eura, 200 m²
Muutamme omakotitalosta myytyämme sen, toiselle paikkakunnalle jossa on myös omakotitalo. Emme tarvitse muuta kuin ison muuttoauton ja kantoapua, laatikot, pakkaukset ym.hoidamme itse. muuttoautolla pääsee oven eteen ja yritämme koota kaikki tavarat yhteen paikkaan jotta muutto kävisi helpommin ja ripeämmin. Meillä on sohvia ym isompia huonekaluja sekä mahdollisesti pesukone. sekä lapsille tarkoitettu mönkijä. Haapajärvi keskusta, rivitalo. Eura keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eckerö - Lempäälä, 56 m² kerrostalo kaksio
Pyydän tarjousta äitini puolesta: Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä (jos kuljettaja osallistuu kantamiseen, yksi mies lisäksi todennäköisesti riittää). Kevyttä tavaraa voidaan kantaa osin omalla väelläkin. Suurin siirrettävä huonekalu on vanha peilipiironki (otetaan ehkä toiseen kyytiin, kun saadaan asunnosta siirrettyä ulos), lisäksi pyykinpesukone ehkä painavin. Yksi lasivitriini. Runkopatjasänky, pieni pakastinkaappi, pari muuta kaappia. Piirongin, lasivitriinin ja joidenkin muiden tavaroiden suojaamiseen muovikelmu olisi varmaankin hyvä. Lähtöosoitteessa hissi on pieni, alaspäin todennäköisesti kannettava enemmän kuin uudessa osoitteessa ylös - uudempi talo ja suurempi hissi. Varastotavaraa ei ole. Muuttopäivästä voidaan sopia, toiveena heinäkuun ensimmäinen viikko kuitenkin. Eckerö keskusta, kerrostalo. Lempäälä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!