Muuttoapu muuttoon


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 100 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Very punctual. Fast and reliable service. Could recommend to others!

Muutto Uusikaupunki - Espoo

Erittäin positiivinen kokemus muuttofirmasta! Kaikki toimi sujuvasti ja helposti niin yhteydenpidon osalta kuin itse muuttokin. Pisteenä iin päällä lisäpalveluna muuttosiivous! Suosittelen ilolla!

Muutto Hyllykallio - Seinäjoki

Omistaja - kuljettaja oli joustava ja reipasotteinen. Kaikki toiminta oli ystävällistä ja ammattimaista.

Muutto Turku - Ii


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Petäjävesi - Jyväskylä, 100 m²
Ei montaa huonekalua, vain osa tavaroista. Paljon vaatesäkkejä. Ei tarvitse muuttolaatikoita tms. Yksi kantomies kuskin lisäksi. Auton saa ajettua molemmissa osoitteissa ovelle. Kaksi painavaa lipastoa. Ei pesukoneita tms. Petäjävesi keskusta, rivitalo. Ritoniemi-Lohikoski, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Föglö - Nummenkylä, 74 m² kerrostalo kolmio
Kantajia omasta 2, tarvitaan kuljettajan lisäksi kaksi kantomiestä. Tarvitsen etukäteen muuttolaatikoita. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. On pesukone, sohva, kaksi yksikkösänkyä (lapsen sänky ja aikuisen sänky), kaksi keittiön pöytää, 1 koulupöytä ja tietokonetuoli. Makuuhuoneen peilikaappi on purettu valmiiksi osiin, mutta voi olla melko painava. Föglö keskusta, kerrostalo. Nummenkylä, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kangasniemi - Helsinki, 56 m² kaksio
Huonekalut: Kulmasohva, 4-osainen kirjahylly (93 cm, 120 cm, 40 cm, 53,5 cm) jossa ydessä osassa 2 lasiovea, 2 mataalaa kaappia (lev. 89,5 cm), sänky 120 cm, pesukone, olohuoneen pöytä, parvekepöytä ja -tuolit. Muuttolaatikoita tarvitsen n. 50 kpl. Molemmissa kohteissa auton saa oven eteen. Olen kiinnostunut paljonko pakkausapu maksaa. Hommaan itse solumuovia. Kangasniemi keskusta, rivitalo. Munkkivuori-Niemenmäki, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karkkila - Orivesi As, 49 m² rivitalo kaksio
Muuttolaatikoita tarvitaan 10 kpl, 1 muuttomiestä, kantajia omasta takaa 2. Pakkaustarvikkeita ei tarvita. Tavarat pakataan itse. Karkkila keskusta, rivitalo. Orivesi Asemanseutu, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!