Muuttoapu muuttoon


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 100 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Oli kyllä nopein ja kivuttomin muutto ikinä! Kaverit oli nopeita ja tehokkaita, homma hoitu siististi ja mikään ei hajonnut. Ja mukavia tyyppejäkin vielä! Voin kyllä suositella tätä firmaa! Mistä sovittiin piti kutinsa.

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Kaksi reipasta kaveria hoitivat kaksioni muuton Kirkkonummelta Keravalle tehokkaasti ja hyväntuulisesti. Suosittelen!

Muutto Kirkkonummi - Kerava

Kiitos. Kaikki meni hyvin. Ystävällistä palvelua :). Suosittelen

Muutto Lieksa - Raisio


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuopio - Ilomantsi, 82 m² kerrostalo neliö
2 aikuista, 2 lasta. Lähtöasunto kerrostaloneliö, kohde omakotitalo (maatasossa). Pesukone, astianpesukone, pieni pakastin. 5 polkupyörää. 1 kookkaahko sohva. Sänkyjä 3, pöytiä 4, kirjahyllyntapaisia / lipastoja 3-5. Särkyvimmät esineet (tietokoneet jne) pyritään kuskaamaan omalla henkilöautolla. Huonekalut luonnollisesti ovat valmiiksi osiksi purettuina, kamat pakattuina. Muuttolaatikoita tarvitaan, lukumäärä ? Muuttolaatikot voimme palauttaa itse, kunhan saamme kamat purettua. Kantomiehien tarve kysymysmerkki toistaiseksi, mahdollinen tarve yhdelle-kahdelle. Autoa ei todennäköisesti saa Kuopiossa aivan oven eteen (max 10m päähän tms), Ilomantsissa saa suoraan ovelle. Muuttopäivässä voi joustaa, ennen ens kuun alkua muutto suoritettava. Neulamäki, kerrostalo. Ilomantsi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Honkajoki - Hämeenlinna, 27 m² yksiö
Tämä oli mun pakollinen hätäratkasu ja tulee kohta 2 kk asuneena autotallissa,eli maan tasalla on tavarani.Ei painavia.mutta ite en pysty paljoa kantamaan,mutta jonkin verran tai sitten 2 muuttomiestä+auto.Painavimmat on sänky,vuodesohva ja ei paljon muuta.niin ja ite tulisin auton kyydissä hämeenlinnaan.saa auton oven eteen. Honkajoki keskusta, rivitalo. Hämeenlinna keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 53 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sodankylä - Rovaniemi, 68 m² rivitalo kolmio
Tarvitsemme kuljettajan, joka toimii apuna kantamisessa. Meillä on omasta takaa kantajia ja tavarat pakataan/ puretaan omasta toimestamme, emmekä tarvitse muuttolaatikoita. Isoimmat kantamukset ovat pyykinpesukone, astianpesukone ja kulmasohva, jonka saa laitettua osiksi. Lisäksi yksi lipasto, ruokapöytä (6 hengen) ja 4 sänkyä. Muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen, kantomatkan ollessa huomattavan lyhyt. Sama pätee uudessa kohteessa, auton saa ulko-oven eteen. Sodankylä keskusta, rivitalo. Sahanperä-Ratantaus, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Tuusniemi, 49 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa, tarvitsemme kuljettajan lisäksi ainakin yhden kantomiehen. Tarvitsemme pakkaustarvikkeita ja apua kolmen television pakkaukseen (tuumakoot 50, 40 ja 32), ja huopia tms. suojaamaan huonekalut matkan aikana. Isoimmat huonekalut ovat parisänky (kehikko, pääty, patja ja 4 vetolaatikkoa), kulmasohva, työpöytä ja tuoli, ja kuntopyörä. Lisäksi pieni ruokapöytä ja 2 tuolia, kolme pientä laatikostoa, ja muuta pienempää tavaraa. Muuttoauton saa ajetuksi ovien eteen (muutamia portaita etuovelle lähtöosoitteessa). Ei varastotilaa tyhjennettävänä. Kuopio keskusta, kerrostalo. Tuusniemi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 55 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!