Muuttoapu muuttoon


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 100 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tulivat ajoissa, olivat iloisia, kohteliaita ja ystävällisiä sekä hoitivat homman reippaasti ja sovitusti. Huippua!

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Olivat ajallaan ja tekivät ripeästi hommat, mukavia muuttomiehiä kaiken lisäksi ☺

Muutto Sotkamo - Lempäälä

Muutto oli vaikea ja sen ymmärrsivät muutomiehet ja auttoivat ennemmän kuin heille kuului joten kaikki sujui kuitenkin hyvin

Muutto Riihimäki - Hyvinkää


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Rautalampi - Lahti, 300 m² omakotitalo
Normaali kotimuutto. Tavarat ym. on pakattuna omiin laatikoihin valmiiksi. Omat kantomiehet on ja kiinnostaa myös hinta pelkän kaluston vuokraamiseen. Samoin hinta jos muutto toteutetaan viikonloppuna (onko kalliimpi?) Kalusteita: pari parisänkyä, lasten sänkyjä, pari sohvaa, ruokakalusto, muutamia kaappeja, lipastoja ja koulupöytiä. Pyykkikone. Sekä lähtö- että perillä kohteessa auton saa ajettua ovien eteen. Rautalampi keskusta, omakotitalo. Kiveriö, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Punkalaidun - Tampere, 52 m² rivitalo kaksio
Pieni kirjahylly, sohva, pieni matala hylly, lepotuoli. Keittiönpöytä ja 4 tuolia. Sänky 140cm, vaatekaappi pieni. Pyykkikone. Autonrenkaat ja kolmipyörä. Punkalaidun keskusta, rivitalo. Tampere keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Somerniemi - Kärsämäki, 70 m² kolmio
Hei. Ihan tarkkaa tietoa ei vielä ole tavaran määrästä johon muuttoapuja olisi tarpeen. Huonekaluja ei ole, muutama kuutio laatikoihin pakattuja polttoklapeja, vaate jätesäkkejä. Auton renkaat ja penkit... meillä on wv touran joten osa saadaan kuljetettua itsekkin. Uskoisin että muuttofirman puolesta riittäisi iso pakettiauto ja maks.2 henkilö. Mökin vuokrasopimus loppuu syyskuun lopussa joten on hyvin aikaa varmistella tavaran lopullista määrää. Eikä päivämäärälläkään niin suurta merkitystä, raha ratkaisee paljon. Somerniemi, rivitalo. Kärsämäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Virrat - Seinäjoki, 77 m² paritalo kolmio
Kevyitä tavaroita pystytään osa kantamaan itse. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies. Huonekalut vastaavat kaksion tavaroita. (Muutettu tähän 59,5 neliön kaksiosta, tavaroita vähennetty). Pyykinpesuone ja astianpesukone on. Kolme sohvaa, yksi kolmen istuttava, kaksi kahden istuttava, parisänky, lipastoja, 2 pöytää, 2 sohvapöytää, tuoleja, astioita, vaatteita jne. Kahden hengen talous. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Pyritään pakkaamaan tavarat valmiiksi niin, että muuttolaatikoita ei tarvittaisiin ei ollenkaan tai ehkä n.5 kpl, niin saadaan vaikeammin pakattavat esim. mikro, tv, tuulettimet niihin, ja ne purettaisiin saman tien perillä, että saa muuttoauto samantien ne takaisin mukaansa. Virrat keskusta, paritalo. Seinäjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!