Muuttokuljetus

Muuttokuljetus hakusessa? Muuttomaailma.fi on kilpailuttanut jo yli 100 000 mukavampaa muuttoa ja muuttokuljetusta. Autamme suomalaisia muuttajia helppokäyttöisillä työkaluilla, oppailla ja vinkeillä.

Jätä tarjouspyyntö, jolla tavoitat yli 400 ammattitaitoista muutto- ja kuljetusyritystä. Kilpailuttamalla saat tarjouksia oman alueesi muuttofirmojen lisäksi myös yrityksiltä, joita et olisi muuten tullut ajatelleeksi. Useat laadukkaat muuttokuljetuksia tekevät muuttofirmat toimivat valtakunnallisesti. Lisäksi voit tutustua teidän kirjoittamiin arvosteluihin, jolloin parhaan palvelun valinta on helppoa ja turvallista.

Muuttojen ja kuljetusten kilpailutus ei sisällä ostopakkoa ja on maksutonta.

Aloita pyytämällä tarjouksia muuttokuljetuksesta


Edullinen muuttokuljetus

Muutto on aina niin fyysisiä kuin henkisiä voimia vaativa hanke. Fiksu ennakointi ja suunnittelu on paras lähtökohta edulliseen ja miellyttävään muuttokuljetukseen ja muuttoon.

Jätä tarjouspyyntö ja tutustu arvosteluihin
Ota Muuttajan muistilista haltuun
Hyödynnä Muuttorahoitus ja maksa erissä
Lue asiantuntevat muutto-oppaat ja vinkit

Intohimonamme ovat mukavammat muutot, ja olemme varmoja, että voimme helpottaa sinunkin muuttoasi. 98 % käyttäjistämme lämpimästi suosittelee palvelua.

Jätä ilmainen tarjouspyyntö muuttokuljetuksesta

Mitä ammattitaitoinen muuttokuljetus sisältää?

Muuttokuljetuksen saa tilattua juuri sinun muuttoosi sopivassa laajuudessa. Muuttokuljetus ja -palvelu voi olla avaimet käteen -muutto, jolloin muuttofirma hoitaa kaiken, tai voit tilata vain muuttokuljetuksen, tai mitä tahansa siltä väliltä.

Yleisimpiä muuttofirmoilta tilattuja palveluita:

Muuttoauto ja sen kuljettaminen
Nokkakärryt, kantoliinat, pehmusteet, ja muut muuttovälineet
Tavaroiden suojaaminen ja pakkaaminen, sekä purkaminen
Tavaroiden ja huonekalujen kantaminen sekä autoon pakkaaminen
Muuttokuljetus uuteen osoitteeseen
Muuttosiivous sekä vanhassa että uudessa osoitteessa
Huonekalujen kokoaminen ja lamppujen asennus
Pianon kuljetus ja muiden erikoisesineiden siirrot
Kysy rohkeasti lisää muuttofirmaltasi

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni paremmin kuin hyvin, vaikka olin jo muuttostressissäni valmistautunut täyteen katastrofiin pakkaussekoilujeni vuoksi. Mutta mukavien muuttomiesten tultua loppui kyllä stressi siihen paikkaan, kun huomasi että heillä oli homma hallussa. Erinomaista palvelua ja kaikki hoitui sovitusti (tai paremminkin), tällaisen muuton haluaisin ehdottomasti seuraavallakin kerralla!

Muutto Helsinki - Helsinki

Ihan huippu muuttomies!

Muutto Iisalmi - Kajaani

Muutosta ei olisi tullut mitään ilman ammattilaisia ja heidän kalustoaan. Fiksut ammattitaitoiset miehet hoitivat homman kiitettävästi. Palvelu oli jokaisen euron arvoinen. Kiitos!

Muutto Pori - Pori

Aloita mukavampi muuttokuljetus tästä!