Muutto Keski-Suomeen

Muuttomaailma auttaa muuttajia ympäri Suomen: Keski-Suomeen muutossa apunasi on yli 400 muuttofirmaa, jotka odottavat tarjouspyyntöjä. Kilpailutuspalvelumme takaa omaan muuttoosi sopivimmat auttajat ammattimaisine välineineen, muuttomatkan pituudesta riippumatta.

Lue alta tärkeimmät vinkit Keski-Suomeen muutosta ja siitä, miten kilpailutat itsellesi mukavamman tavan muuttamiseen.

Tee näin, kun etsit muuttoapua Keski-Suomeen

Muuttajan apuna toimiva Muuttomaailma kilpailuttaa Keski-Suomen muutot jopa tunneissa. Kun haluat muuttoapua Keski-Suomeen, mene muuton kilpailutussivullemme ja täytä tarvittavat tiedot muutostasi. Kilpailutuslomakkeemme ohjeistaa täytössä, mutta perustiedot muutosta olisi hyvä olla selvillä.

Mitä osia muutosta haluat tehdä itse? Hoidatko pakkaamisen ja loppusiivouksen omin voimin, mutta kuljetat muuttokuorman omatoimisesti? Tiesithän, että kauttamme voi kilpailuttaa myös muuton, jossa ihan kaikki toimet ulkoistetaan muuttamisen ammattilaisille? Jos olet kiinnostunut kilpailuttamaan muuton, jossa kaikki hoidetaan puolestasi, lue juttumme avaimet käteen-muutosta.

Olemme auttaneet asiakkaitamme yli 100 000 kertaa muutoissa. Mukaan on mahtunut esimerkiksi Jyväskylän sisäisiä muuttoja kaupunginosasta toiseen, mutta myös pitkän matkan muuttoja Lapista Keski-Suomeen.

Parhain tapa aloittaa muuton suunnittelu on napata omaan sähköpostiin Muuttajan muistilista, joka on samalla Suomen kattavin muutto-opas. Tulosta opas vaikka jääkaapin oveen kertomaan, milloin mitäkin muuttoon liittyviä asioita kannattaa hoitaa ja mitä pitää selvittää: Muistilistaan on koottu parhaat ohjeet muuton eri vaiheisiin, joita varsinkin harvoin muuttava ei ehkä muista pohtia ja tehdä. Saat neuvoja esimerkiksi sopimusten irtisanomiseen ja konkreettisia ohjeita ja aikatauluja pakkaukseen liittyviin asioihin. 

Muuttomaailman muutot Keski-Suomeen

Keski-Suomen muutoissa apunasi ovat paikalliset toimijat, joiden ammattimainen kalusto ja henkilökunta tekevät muutosta nopeamman ja vaivattomamman. Välimatka ja muuttokuorman koko voi olla mikä tahansa – yhteistyökumppaneidemme joukosta löytyy aina joku, joka auttaa. Kun kilpailutat muuttosi, saat näkyville muuttofirmojen aikaisemmin saamia arvosteluita, joiden perusteella voit pohtia kuka palveluntarjoaja on sinun muuttoosi sopivin.

Esimerkkejä välimatkoista Keski-Suomeen:

  • Muutto Helsinki – Jyväskylä: 270 km
  • Muutto Tampere – Jyväskylä: 157 km
  • Muutto Rovaniemi – Jyväskylä: 544 km (luitko jo juttumme pitkän matkan muutosta?)

Keski-Suomeen muutto: Mitä on tiedossa?

  • Keski-Suomi muodostuu 22 kunnasta
  • Suurin kaupunki on Jyväskylä, jossa asukkaita n. 144 000
  • Nähtävyyksiä ja elämyksiä tarjoavat Jyväskylän kaupungin lisäksi esimerkiksi Päijänne, yksi Suomen suurimmista järvistä, harjut, retkipaikat sekä laskettelukeskus Himos
  • Opiskelijalle Jyväskylä tarjoaa yliopiston ja ammattikorkeakoulun.

Opiskelemaan Keski-Suomeen ja Jyväskylään? Kilpailuta edullisimmat opiskelijamuutot Muuttomaailman avulla.

98 % käyttäjistä suosittelee Muuttomaailman kilpailutuspalvelua

Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua. Jos haluat kuulla hyviä kokemuksia palvelustamme ennen oman muuttosi kilpailutusta, voit lukea palautteita etusivultamme.

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä