Muutto osamaksulla – Opas ja kuvat Muuttorahoituksesta

Muutto vie paljon aikaa ja rahaa, mutta siihen on onneksi olemassa helpotus.

Osa muuttofirmoista tarjoaa osamaksua muuttopalveluilleen. Se on suuri apu, kun muuttoauton ja -miehet voi maksaa osissa. Tällöin koko summaa, joka voi olla sadoista euroista tuhansiin, ei tarvitse maksaa kerralla.

Entä jos muuttofirma ei tarjoa osamaksua, tai se on liian kallis? Katso Muuttomaailman tarjoama Muuttorahoitus, jolla saat rahoituksen kaikkiin kustannuksiin. Sillä voit maksaa esimerkiksi muuttopalvelun ja muuttosiivouksen kahdelle eri yritykselle.

Muuttorahoitusta ei ole sidottu mihinkään tiettyyn yritykseen tai palveluun, joten voit käyttää rahan sinulle edullisimmalla tavalla. Luoton takaisinmaksu on sinun päätettävissä, alkaen 15 € / kk.

Mihin Muuttorahoitusta voi käyttää?

Suosittelemme käyttämään Muuttorahoitusta apuna muuttokustannusten maksamisessa. Muuttokustannukset voivat olla esimerkiksi seuraavia asioita.

Maksa kustannukset erissä, alkaen 15 € / kk. Täytä hakemus verkossa, saat päätöksen heti.

Miten Muuttorahoitus toimii?

Muuttorahoitus on siinä mielessä todella kätevä, että saat rahoituspäätöksen heti verkossa, ja päätös on täysin maksuton sekä kuluton. Luottopäätöksen hakeminen ei velvoita sinua mihinkään.

Täyttämällä rahoitushakemuksen kilpailutamme sinulle yhteistyökumppanimme Omalaina.fi:n avulla parhaat tarjoukset jopa 30 pankin ja luotonantajan valikoimasta – täysin luottamuksellisesti. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja valita niiden joukosta sinulle sopivimman. Täytä vain tietosi hakemuslomakkeelle, lähetä lomake, ja saat henkilökohtaisesti sinulle lasketut lainatarjoukset helposti verkossa.

Muuttorahoitus on täysin kuluton, kunnes päätät nostaa valitsemasi summan rahaa pankkitilillesi.

Näin se toimii:

  1. Tee luottohakemus verkossa (tästä)
  2. Saat päätöksen heti
  3. Vertaile saamiasi henkilökohtaisia tarjouksia ja valitse sinulle sopivin (jos tarve ilmenee)
  4. Rahat ovat tililläsi jopa saman päivän aikana

Tutustu kuvalliseen oppaaseen jäljempänä tällä samalla sivulla.

Miksi käyttäisin Muuttorahoitusta?

Aina parempi, jos on niin onnekas tilanne, että voi maksaa koko kustannuserän kerralla. Se on sitten kerrasta hoidettu.

Tästäkin huolimatta, muutto on yleensä iso kuluerä lyhyellä aikavälillä, ja pelkän muuton lisäksi tulee yleensä muitakin kuluja, kuten asunnon takuuvuokran maksaminen, remontin tekeminen sekä huonekalujen ja kodinkoneiden hankinta. Juuri tällaisiin tilanteisiin Muuttorahoitus on oiva ratkaisu, jotta saat jaksotettua isot kulut pidemmälle ajanjaksolle ja täten tuotua helpotusta ja taloudellista turvaa muuttuvaan elämäntilanteeseen.

Rahoituspäätöksen voi hakea ennakkoon, eikä siitä tule sinulle mitään kustannuksia tai velvoitteita. Jos rahan tarve ilmenee, niin voit nopeasti nostaa vapaavalintaisen summan rahoituspäätöksen puitteissa.

Miten hakemus käytännössä tehdään?

1. Aloita hakemus

Valitse lainalaskurista muuttoon ja muihin kustannuksiin riittävä rahoitussumma. Laina-aikaa ja summaa muuttamalla näet arvion kuukausimaksusta, jonka avulla sinun on helppo arvioida, millainen rahoitus olisi juuri sinun arkeesi sopiva ratkaisu.

Lainasumman ja -ajan lisäksi kirjoita perustiedot ja jatka itse lainahakemukselle.

2. Ne rutiinikysymykset: Tulot ja menot, työ, ynnä muut

Muuttomaailman yhteistyökumppani käsittelee kaikki hakemukseen syötetyt tiedot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakemuksia ei luovuteta Muuttomaailmalle tai muuttofirmalle.

Ilmoita perustietosi, asumiseen liittyvät tietosi, sekä tulot ja menot. Kysymme näitä tietoja siksi, että pankit ja rahoituslaitokset voivat laskea sinulle henkilökohtaisen, räätälöidyn lainatarjouksen. On tärkeää täyttää tiedot oikein, jotta tarjouksesi vastaa todellista tilannetta. Tämä on myös sinun turvaksesi, jotta rahoituspäätös sopii elämäntilanteeseesi.

3. Ilmoita tilinumerosi, jolle rahat siirretään

Jos päätät nostaa rahoituksen, niin se siirretään tässä ilmoittamallesi pankkitilille. Tarkista, että tilinumerosi tulee oikein. Huom! Tässä vaiheessa ei siirretä rahaa.

4. Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa

Hakemalla rahoitusta yhdessä toisen henkilön kanssa nostat merkittävästi mahdollisuuksia parempiin lainatarjouksiin. Yhteishakijan lisääminen on erityisen suositeltavaa haettaessa isompia lainasummia. Mikäli haluat hakea lainaa yhdessä toisen henkilön, esimerkiksi puolisosi kanssa, valitse lomakkeelta ”Haen lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa” ja täyttäkää kanssahakijan perus- ja taloudelliset tiedot edellisen kohdan mukaisesti hakemukselle.

5. Valmista – hakemuksen voi lähettää!

Klikkaa ”Hae lainaa” ja saat luottopäätöksen heti. Malta odottaa pieni hetki: Tietojesi perusteella sinulle lasketaan henkilökohtainen rahoitustarjous, jota pääset tarkastelemaan tyypillisesti muutaman kymmenen sekunnin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

6. Onnittelut, sait tarjouksen!

Kun sinulle on saapunut tarjouksia, sinut ohjataan OmaTili-sivulle tarkastelemaan saapuneita tarjouksia. Nämä ovat luotonantajia ja pankkeja, jotka kilpailevat asiakkuudestasi ja ovat antaneet sinulle lainatarjouksen. Voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja valita niistä mieleisen. Muuttorahoituksen asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kaikissa lainatarjouksiin liittyvissä kysymyksissä.

Hienoa! Tässä vaiheessa voit päättää nostatko rahaa heti, vai teetkö sen vasta myöhemmin, kun muuttopäivä lähestyy. Muistathan, että Muuttorahoituksen käyttäminen on täysin kulutonta kunnes nostat rahaa.

7. Lainatarjouksen hyväksyminen ja lainan nostaminen

Kun olet valinnut tarjousten joukosta sinulle sopivimman, valitse ”Hyväksy lainatarjous”. Sinut ohjataan valitsemasi pankin sivustolle, jossa sinun tulee vielä tunnistautua pankkitunnuksilla. Varaa siis pankkitunnukset kätesi ulottuville lainan nostamista varten.

Tunnistautuminen täytyy tehdä, jotta pankki voi varmistua siitä, että lainan nostaja olet todellakin juuri sinä. Tästä syystä pankki saattaa myös kysyä vielä lisätietoja omassa palvelussaan. Pankin tunnistautumispalvelun käyttäminen tapahtuu suojatun yhteyden yli ja on täysin turvallista.

Viimeistele rahoitustarjouksesi nostamalla laina pankin verkkopalvelussa, ja saat rahat nopeimmillaan 15 minuutin kuluessa tilillesi.

Valmista tuli!

Aloita hakemuksen tekeminen tästä.

Tämä artikkeli on osa Muuttomaailma.fi -palvelua, jossa suunnittelet ja kilpailutat mukavammat muutot.

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä