Muutto osamaksulla – Opas ja kuvat Muuttorahoituksesta

Muutto vie paljon aikaa ja rahaa, mutta siihen on onneksi olemassa helpotus.

Osa muuttofirmoista tarjoaa osamaksua muuttopalveluilleen. Se on suuri apu, kun muuttoauton ja -miehet voi maksaa osissa. Tällöin koko summaa, joka voi olla sadoista euroista tuhansiin, ei tarvitse maksaa kerralla.

Muuttomaailman tarjoama Muuttorahoitus on erilainen, laajempi tuote. Se ei ole osamaksu, vaan sen avulla saat rahoituksen, jolla voit maksaa esimerkiksi muuttopalvelun ja muuttosiivouksen kahdelle eri yritykselle.

Muuttorahoitusta ei ole sidottu mihinkään tiettyyn yritykseen tai palveluun, joten voit käyttää rahan sinulle edullisimmalla tavalla. Luoton takaisinmaksu on sinun päätettävissä, alkaen 15 € / kk.

Mihin Muuttorahoitusta voi käyttää?

Suosittelemme käyttämään Muuttorahoitusta apuna muuttokustannusten maksamisessa. Muuttokustannukset voivat olla esimerkiksi seuraavia asioita.

Maksa kustannukset erissä, alkaen 15 € / kk. Täytä hakemus verkossa, saat päätöksen heti.

Miten Muuttorahoitus toimii?

Muuttorahoitus on siinä mielessä todella kätevä, että saat rahoituspäätöksen heti verkossa, ja päätös on täysin maksuton sekä kuluton. Luottopäätöksen hakeminen ei velvoita sinua mihinkään.

Muuttorahoitus on täysin kuluton, kunnes päätät nostaa valitsemasi summan rahaa pankkitilillesi. Silloinkin ensimmäiset 30 päivää ovat korottomia asiakkaille, joilla ei ole ennestään ollut sopimusta Muuttorahoituksen tarjoavan yhteistyökumppanin, IPF Digital Finland Oy:n, kanssa.

Muuttorahoitus ei sisällä nostopalkkioita tai muita piilokuluja.

Näin se toimii:

  1. Tee luottohakemus verkossa (tästä)
  2. Saat päätöksen heti
  3. Nosta tarvitsemasi summa rahaa (jos tarve ilmenee)
  4. Rahat ovat tililläsi 15 minuutissa

Tutustu kuvalliseen oppaaseen jäljempänä tällä samalla sivulla.

Miksi käyttäisin Muuttorahoitusta?

Aina parempi, jos on niin onnekas tilanne, että voi maksaa koko kustannuserän kerralla. Se on sitten kerrasta hoidettu.

Tästäkin huolimatta, kun on mahdollisuus korottomaan maksuaikaan, olisi ajattelematonta jättää harkitsematta sitä vaihtoehtoa. Jos saa rahoitusta käyttämällä helpotusta tai turvaa elämäntilanteeseen, niin tottakai se kiinnostaa.

Rahoituspäätöksen voi hakea ennakkoon, eikä siitä tule sinulle mitään kustannuksia tai velvoitteita. Jos rahan tarve ilmenee, niin voit nopeasti nostaa vapaavalintaisen summan rahoituspäätöksen puitteissa.

Miten hakemus käytännössä tehdään?

1. Aloita hakemus

Tämä on tuttu juttu esimerkiksi Kelan tai Verohallinnon verkkopalveluista. Samanlainen tunnistautuminen verkkopankissa.

Kirjoita lähtötiedot ja jatka.

Klikkaa oman pankkisi logoa ja pääset turvalliseen tunnistautumiseen. Kun tunnistautuminen on valmis, siirryt automaattisesti hakemuksessa eteenpäin. Käydään seuraavassa yhdessä läpi hakemuksen kaikki vaiheet.

2. Puhelinnumero

Vahvista puhelinnumerosi. Klikkaa tilausnappia, saat tekstiviestinä PIN-koodin (esim. 1234). Kirjoita numerot PIN-koodi kenttään.

3. Ne rutiinikysymykset: Tulot ja menot, työ, ynnä muut

Muuttomaailman yhteistyökumppani käsittelee kaikki hakemukseen syötetyt tiedot ehdottoman luottamuksellisesti. Muuttomaailmalle tai muuttofirmalle ei luovuteta mitään tietoja hakemuksesta tai Muuttorahoituksen luottopäätöksestä.

Ilmoita tulot ja menot. Tämä on myös sinun turvaksesi, jotta rahoituspäätös sopii elämäntilanteeseesi.

4. Ilmoita tilinumerosi, jolle rahat siirretään

Jos myöhemmin nostat rahaa, niin se siirretään tässä ilmoittamallesi pankkitilille. Tarkista, että tilinumerosi tulee oikein. Huom! Tässä vaiheessa ei siirretä rahaa.

5. Vielä kysymys samassa taloudessa asuvista

6. Onnittelut, sait tarjouksen!

Tässä vaiheessa jo tiedät, saitko myönteisen luottopäätöksen, mutta älä sulje ikkunaa vielä, hakemus on vielä hieman kesken.

Hienoa! Tässä vaiheessa voit päättää nostatko rahaa heti, vai teetkö sen vasta myöhemmin, kun muuttopäivä lähestyy. Muistathan, että Muuttorahoitus on täysin kuluton kunnes nostat rahaa pankkitilillesi.

Jos muuttoon on vielä aikaa, etkä tarvitse rahaa heti, vedä rahasumma aivan vasempaan reunaan kohtaan 0 €. Lopuksi klikkaa Seuraava.

Vapaaehtoinen lisäturva, laskun eräpäivä ja yhteenveto

Yhteistyökumppanimme tarjoaa vapaaehtoista turvaa luotollesi. Valitse kyllä tai ei.

Voit halutessasi muuttaa eräpäivää. Valitse myös sopimuksen ja laskujen toimitustapa.

Tarkista, että tiedot ovat oikein ja klikkaa Hyväksy. Jos päätit 6. vaiheessa nostaa rahaa heti, niin saat ne pian hyväksymisen jälkeen pankkitilillesi.

Valmista tuli!

Aloita hakemuksen tekeminen tästä.

Tämä artikkeli on osa Muuttomaailma.fi -palvelua, jossa suunnittelet ja kilpailutat mukavammat muutot.

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä