Muuttopalvelu Muurame


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Varmista itsellesi sinulle sopivin muuttofirma jättämällä tarjouspyyntö muutosta Muuramessa, Muurameen, tai Muuramesta. Voit saada tarjouksia yli 300 eriltä muuttofirmalta ympäri Suomea. Lue myös arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja valitse sen pohjalta sinulle sopivin muuttopalvelu. Kun muutto on suoritettu, voit jättää arvostelun myös itse muuttofirmasta ja näin helpottaa muita muuttajia valitsemaan itselleen parhaimman vaihtoehdon muuttofirmojen joukosta. Älä unohda ladata muuttajan muistilistaa, tai lukea muuttoa helpottavia vinkkejä ja ohjeita Muuttomaailman sivuilla.

Kilpailuta muuttopalvelu Muurame »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Muuramessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Muuramessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Muurame muuttoja ja kokemuksia

Muutto Jyskästä Muurameen

Vain isot huonekalut: kulmasohva, vuodesohva, 2x90cm sänkyä +pääty, nojatuoli, pesukone ja kuivausrumpu, keittiön pöytä ja 4x tuoli, eteisen lipasto, antiikkinen vaatekaappi, tv-taso, puutarhakalusteet (varjo, tuolit, pöytä), kaasugrilli. Muut tavarat viedään itse. Tarjoukseen kaksi kantajaa, omasta takaa ei ole yhtään. Kuorma-autoa ei saa aivan oven eteen vaan noin 15m päähän. Pakettiauton saa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muutettava valitsi muuttofirman Jyväskylästä tekemään muuttoa Jyskästä Muurameen. Muuttoautona toimi 47 kuution kuorma-auto ja muuttajan toiveiden mukaisesti muuttoon saapui kaksi muuttomiestä. Muuttofirma ei suositellut pakettiauton käyttöä muutossa, koska todennäköisesti olisi pitänyt ajaa kaksi reissua ja muutto olisi näin tullut huomattavasti kalliimmaksi. Muutossa käytettiin tuntihintaista laskutusta. Muuttofirman vakuutukset ja liikennelupa ovat ajantasalla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"+Hyvä yhteydenpito +Ajallaan paikalla +Ahkeria ja ammattitaitoisia tekijöitä +Ystävällinen palvelu +Hinta-/laatusuhde"

Muutto Muuramesta Jyväskylään

Kotimuutto. Muutto luhtitalon toisesta kerroksesta, vain yhdet portaat. Auton saa ajettua pihaan portaiden viereen. Apua tarvitaan isoimpien huonekalujen muutossa, joihin sisältyvät sohva, keittiönpöytä + 4 tuolia, kirjoituspöytä ja tuoli, olohuoneen lasinen tasopöytä, lasivitriina, pieni dvd-hylly ja pesukone. Sänkyä EI siirretä uuteen asuntoon. Tarvitsen kantoapua ylläoleviin, kaksi ihmistä ainakin. Apua pakkaamiseen ei tarvita. Varastosta ei tarvitse siirtää mitään. Kiitos paljon.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta nopeasti. Sopiva löytyi muutaman päivän vertailun jälkeen.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma löytyi hyvissä ajoin ennen muuton alkamista Jyväskylästä. Muuttofirma oli katsonut, että muutto on parasta tehdä tuntihinnoitellusti kahdella muuttomiehellä. Muuton veloitus muuttofirmalla tapahtui 15 minuutin sykleissä. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli muuttomiesten lisäksi myös muuttoauto, nokkakärryt, suojavilttejä ja kuormasidontaliinoja. Muuttofirmalla on lakisääteiset vakuutukset ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu. Muutto sujui nopeasti. Auttoivat myös asentamaan pesukoneen ja kattolamput paikalleen."

Muutto Muuramesta Tikkakoskelle

Tarvitaan ainakin kaksi kantajaa. Kaikki tavarat on pakattu muovisiin muuttolaatikoihin. Painavin esine sähkötakka, sohva ja parisänky.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muutto suoritettiin tuntihinnoittelulla. Yrittäjä itse saapui tekemään muuttoa yli 10-vuoden kokemuksella ja rautaisella otteella. Muuttoon sisältyi 2 muuttomiestä, iso kuorma-auto, alv, kahdet nokkakärryt, suojavilttejä ja kuormasidontaliinoja. Yrityksen vakuutukset ja liikennelupa on kunnossa ja yrittäjällä itsellään on myös ammattipätevyys. Muuttofirma on saanut super positiivisia palautteita muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Oikein miellyttävät työntekijät. Tekivät kokoajan oikeasti töitä eivätkä hidastelleet. Äärimmäisen kohteliaita olivat myös! Iso suositus!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ei moitittavaa.

Muutto Muurame - Jyväskylä

Loistavaa palvelua. Tarvittaessa käytän jatkossakin. 👍

Muutto Kangasniemi - Muurame

Oikein miellyttävät työntekijät. Tekivät kokoajan oikeasti töitä eivätkä hidastelleet. Äärimmäisen kohteliaita olivat myös! Iso suositus!

Muutto Muurame - Tikkakoski

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Muuramessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Muurame - Kouvola, 92 m² kerrostalo
auton saa peruutettua oven eteen. Koneita on astian ja pyykinpesukone + pieniä aparaatteja (stereot, tv, tietokone jne. Muuttolaatikoita tarvitaan. Tarviiko sohvat ja tuolit pakkaustarvikkeita? Pöytälevyt ja kirjahyllynlevyt ehkä kannattaa suojata. Komero ja vitriini ovat suht. painavia. Muuttomiehiä on yksi Muuramen päässä Kouvolassa ei ehkä yhtään Muurame keskusta, kerrostalo. Kouvola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kankaanpää - Muurame, 64 m² rivitalo kolmio
1 kantomies kuljettajan lisäksi tarvitaan. Varaudun omasta takaa olevan vain itse laatikkojen kantajana. Muuttolaatikkojen tarve max n. 20-30. Itse hoidan valmiiksi pakkaamisen ja purkamisen. Suurin huonekalu 2-istuttava sohva (ei nojatuoleja), painavin 40 cm leveä pesukone, paino n. 55 kg. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Pieni ulkovarasto on, ajoneuvolla pääsee viereen. (Nykyosoitteeseen muuttaessani huonekalujen yms. lastaus ja purku 4 kantajalla kesti a' 20 min, nyt vähemmän muutettavaa tavaraa, mutta pientavaralaatikoita on silti enemmän.) Huom! Tarkka muuttopäivä ei ole vielä tiedossa (asunnon vapautumispäivä ei tiedossa), arkena kuun lopulla, viikonpäivä soviteltavissa. Kankaanpää keskusta, rivitalo. Muurame keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Muurame - Jyväskylä, 58 m² luhtitalo kaksio
Kotimuutto. Muutto luhtitalon toisesta kerroksesta, vain yhdet portaat. Auton saa ajettua pihaan portaiden viereen. Apua tarvitaan isoimpien huonekalujen muutossa, joihin sisältyvät sohva, keittiönpöytä + 4 tuolia, kirjoituspöytä ja tuoli, olohuoneen lasinen tasopöytä, lasivitriina, pieni dvd-hylly ja pesukone. Sänkyä EI siirretä uuteen asuntoon. Tarvitsen kantoapua ylläoleviin, kaksi ihmistä ainakin. Apua pakkaamiseen ei tarvita. Varastosta ei tarvitse siirtää mitään. Kiitos paljon. Muurame keskusta, luhtitalo. Kuokkala-Ristikivi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Säynätsalo - Muurame, 67 m² luhtitalo kolmio
Muuttoauton ja kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehet. Molemmissa kohteissa pääsee autolla oven eteen, huoneistoihin vain yhden portaan nousu. Huonekaluista suojattava suuri kulmasohva, jonka saa purettua kolmeen osaan. Tavaroiden pakkaamiseen tai purkamiseen ei tarvita apua. Tavarat on valmiiksi pakattuina suljettuihin pahvilaatikoihin. Varastosta mukaan polkupyörät. Saman tavaramäärän edellisen muuton kesto oli noin kolme tuntia (kuljettaja+kaksi kantomiestä). Olisimme myös kiinnostuneita kaatopaikkakuljetuksesta, mikäli joitakin huonekaluja emme halua enää uuteen kotiin. Säynätsalo, luhtitalo. Muurame keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Muurame

Muuramessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Muurameen muutto ja kaupunkitietoa

Muurame sijoittuu Keski-Suomen maakuntaan. Kaupunkina Muurame on kasvanut hitaasti, mutta varmasti. Vuonna 1969 Muuramen väkiluku oli 3364 ihmistä, kun taas vuoden 2017 lopulla väkiluvun mittauksessa Muuramessa asui yli 10 000 ihmistä. Muuramen pinta-ala on 194,05 km². Muuramella on yhteistä maarajaa tällä hetkellä ainoastaan Jyväskylän kanssa. Muuramen asukkaat voivat olla tyytyväisiä koulutustasoonsa, koska se on yksi korkeimmista Suomessa. Insinööreiksi valmistuneita väkilukuun suhteutettuna on Muuramessa Suomessa toiseksi eniten ja Espoo pitää kärkipaikkaa.

Muurame on valittu vuonna 2002 Suomen luovimmaksi kunnaksi, sekä vuonna 2004 Suomen yrittäjäystävällisimmäksi kunnaksi.

Muuramen lähikuntia ovat Jyväskylä, Jämsä, Toivakka ja Tampere.

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Muurame »