Muuttopalvelu Ii


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Ii

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Iihin, Iistä, tai Iissä käy huomattavasti helpommin, kun muutto kilpailutetaan Muuttomaailman kautta. Jätät vain tarjouspyynnön ja välitämme sen yli 250 palvelussa mukana olevalle muuttofirmalle. Kun muuttofirma jättää tarjouksen muutosta, voit vertailla tarjouksia yhdessä muiden palvelussa jätettyjen tarjousten kanssa eikä sinun tarvitse enää itse vaivautua ottamaan moneen paikkaan yhteyttä. Voit lukea myös muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja lopuksi vain valitse omiin tarpeisiin paras muuttopalvelu.

Lue myös Muuttomaailman rahanarvoiset muuttovinkit, lataa Suomen kattavin muuttajan muistilista ja säästät muuttokustannuksissa, sekä takaat itsellesi stressittömän muuton.

Kilpailuta muuttopalvelu Ii »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Iin muuttoja ja kokemuksia

Muutto Tampereelta Iihin

Pyrin pakkaamaan kaikki tavarat valmiiksi laatikoihin. Kantamiseen apua tarvitsee Tampereen päässä. Muuttoauton tulee olla tarpeeksi iso jotta sinne mahtuu sänky, hylly, pyykinpesukone, sohva, polkupyörä ja purettu tietokonepöytä ja 4kpl auton renkaita sekä n. 15 säkillistä tavaroita. Minulla on itselläni farmariauto ja kuomukärry niin voin ottaa jotakin tavaroita myös sen kyytiin tarvittaessa jos tilan riittävyys meinaa loppua pientä määrää vaille kesken. Oulussa saan kavereitani purkamaan autoa avuksi.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 13 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 6 päivän harkinnan jälkeen tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Seinäjoelta tekemään muuttoa Tampereelta Iihin. Muuttomatka oli noin 430 kilometriä ja siksi tarjous tehtiin urakkahintaisena. Muuttoautona käytettiin 17 kuution kevyt kuorma-autoa ja perään otettiin 15 kuution umpikaappitraileri. Muuttotarjous tehtiin yhdellä muuttomiehellä ja mahdollista oli ottaa myös lisää muuttomiehiä kantoavuksi, mutta siitä täytyi sopia erikseen. Muuton hintaan sisältyi myös mm. nokkakärryt, polttoaineet, vakuutukset, liikennelupa ja yksi täysi muuttokuorma.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Oulusta Iihin

Ruokapöytä + tuoli (4 hengen), divaani, pikkupöytiä ja tuoleja, mahd. sänkyjä 2, vaate- ja astialaatikkoja yms. 60 cm pesukone. Kantajia ei ole omasta takaa. Muuta muuttoapua en tarvitse. Itse voin kantaa tavaroita apuna. Pesukoneen siirto haasteellisin, kärryllä?

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi nopeasti tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttofirmaksi valittiin Oululainen muuttofirma. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli kaksi muuttomiestä. Muuttoauto oli varustettu takalaitanosturilla, nokkakärryillä ja muuttoautossa oli suojaustarvikkeet huonekaluille. Muutto tehtiin urakkahinnalla ja siihen sisältyi myös muutossa tapahtuva lastaus ja purku sekä kansainvälinen maatie-kuljetusvakuutus.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Iistä Joensuuhun

Hei. Osoite Joensuussa ei vielä tiedossa. Muuttopäivä olisi tuo 13.10. Haemme 30km säteeltä keskustasta asuntoa, rivitalo tai okt. Muuttoautoa tarvimme vain talon sisätavaroille. Yksi kantaja ehkä tarvitaan Iin päässä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Kokkolasta valittiin Muuttomaailman kautta muuttoon Iistä Joensuuhun. Asiakkaan asunto oli iso ja tästä syystä muuttoon otettiin kuorma-auto muuttoautoksi. Muuttofirman puolesta tuli myös kaksi ripeää muuttomiestä avustamaan raskaiden tavaroiden kantamisessa. Asiaankuuluvat vakuutukset muuttofirmalta löytyy. Muuttoautosta löytyi pehmusteet myös tavaroille, jotta tavaroiden särkymisiltä vältyttäisiin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran."

Muutto Turusta Iihin

Turussa ei ole kantajia, Iihin saan kantajan. Turussa on kadun puolella n. 3 m leveä kevyen liikenteen tie ja pihan puolella parkkialue. Iissä on oma omakotitalon piha. Mukaan tulevaa: Pyykinpesukone, puusänky 130 cm ja 2 paksua patjaa, astiakaappi (Saa 2 osaan), vaatekaappi, puulaveri, puusohva 160 cm, 3 kirjahyllyä, 2 nojatuolia, puupöytä 110 cm, kirjoituspöytä (Saa 3 osaan), puinen pienehkö keinutuoli, pieni tupakkapöytä, 12 tuolia, 2 puulaatikkoa, puuarkut 2 kpl, taulu-tv ja tv-pöytä, kukkapöytä, cd-teline, 4 polkupyörää, 15 matto/ryijykääröä, suksipussi, 8 matkalaukkua, 5 reppua, 3 isoa taulua, 24 pahvilaatikkoa 58x33x42.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Torniosta lähti tekemään muuton Turusta Iihin. Muuttofirman toimesta tuli ainoastaan kuljettaja, joka osallistui myös muuttotavaroiden kantamiseen. Muuttotehtiin urakkahinnoittelulla, mikä tekee pitkän matkan muutosta asiakkaalle paremman ratkaisun. Muuttoautona oli iso kuorma-auto. Muuttoauton mukana tuli mm. pehmusteet, nokkakärryt, piano- valjaat ja sidontavälineet. Työ oli vakuutettua, ammattitaitoista ja luotettavaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Omistaja - kuljettaja oli joustava ja reipasotteinen. Kaikki toiminta oli ystävällistä ja ammattimaista."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sovitut ajalla olit pojat paikassa ja ripeästi kantaisit kaikki tavaraat. Kaikki toimis tosi hyvin ja nopeasti. KIITOS.

Muutto Rauma - Eurajoki

aivan mahtavaa palvelua, sovitusti paikalla, ripeä kanto, suosittelen

Muutto Salo - Turku

Joustava, nopea ja ystävällinen

Muutto Lempäälä - Pirkkala

Iihin muutto ja kaupunkitietoa

Ii on Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Suomen kunta. Iissä asuu 9939 ihmistä, ja pinta-alaltaan se on 2 872,44 km² ja josta jopa 1 205,83 km² on merialueita. Iissä mökkeillään paljon ja siksi se onkin kesämökkikuntana erittäin suosittu. Vuonna 2007 Ii otti itselleen Kuivaniemen vaakunan, koska Iin ja Kuivaniemen kunnat lakkasivat olemasta ja tilalle tuli uusi Iin kunta. Nimi Ii on Suomen kunnista kaikkein lyhyin. Iissä kasvua asukkaiden määrässä on tapahtunut jo 1980-luvulta asti.

Iin naapurikunnat ovat Oulu, Pudasjärvi, Ranua, Simo, Kemi ja Kuusamo.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!