Muuttopalvelu Ii


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Iihin, Iistä, tai Iissä käy huomattavasti helpommin, kun muutto kilpailutetaan Muuttomaailman kautta. Jätät vain tarjouspyynnön ja välitämme sen yli 300 palvelussa mukana olevalle muuttofirmalle. Kun muuttofirma jättää tarjouksen muutosta, voit vertailla tarjouksia yhdessä muiden palvelussa jätettyjen tarjousten kanssa eikä sinun tarvitse enää itse vaivautua ottamaan moneen paikkaan yhteyttä. Voit lukea myös muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja lopuksi vain valitse omiin tarpeisiin paras muuttopalvelu.

Lue myös Muuttomaailman rahanarvoiset muuttovinkit, lataa Suomen kattavin muuttajan muistilista ja säästät muuttokustannuksissa, sekä takaat itsellesi stressittömän muuton.

Kilpailuta muuttopalvelu Ii »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Iissä

Muutto tai kuljetus hakusessa Iissä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Ii muuttoja ja kokemuksia

Muutto Tampereelta Iihin

Pyrin pakkaamaan kaikki tavarat valmiiksi laatikoihin. Kantamiseen apua tarvitsee Tampereen päässä. Muuttoauton tulee olla tarpeeksi iso jotta sinne mahtuu sänky, hylly, pyykinpesukone, sohva, polkupyörä ja purettu tietokonepöytä ja 4kpl auton renkaita sekä n. 15 säkillistä tavaroita. Minulla on itselläni farmariauto ja kuomukärry niin voin ottaa jotakin tavaroita myös sen kyytiin tarvittaessa jos tilan riittävyys meinaa loppua pientä määrää vaille kesken. Oulussa saan kavereitani purkamaan autoa avuksi.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 13 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 6 päivän harkinnan jälkeen tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Seinäjoelta tekemään muuttoa Tampereelta Iihin. Muuttomatka oli noin 430 kilometriä ja siksi tarjous tehtiin urakkahintaisena. Muuttoautona käytettiin 17 kuution kevyt kuorma-autoa ja perään otettiin 15 kuution umpikaappitraileri. Muuttotarjous tehtiin yhdellä muuttomiehellä ja mahdollista oli ottaa myös lisää muuttomiehiä kantoavuksi, mutta siitä täytyi sopia erikseen. Muuton hintaan sisältyi myös mm. nokkakärryt, polttoaineet, vakuutukset, liikennelupa ja yksi täysi muuttokuorma.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Oulusta Iihin

Ruokapöytä + tuoli (4 hengen), divaani, pikkupöytiä ja tuoleja, mahd. sänkyjä 2, vaate- ja astialaatikkoja yms. 60 cm pesukone. Kantajia ei ole omasta takaa. Muuta muuttoapua en tarvitse. Itse voin kantaa tavaroita apuna. Pesukoneen siirto haasteellisin, kärryllä?

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi nopeasti tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttofirmaksi valittiin Oululainen muuttofirma. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli kaksi muuttomiestä. Muuttoauto oli varustettu takalaitanosturilla, nokkakärryillä ja muuttoautossa oli suojaustarvikkeet huonekaluille. Muutto tehtiin urakkahinnalla ja siihen sisältyi myös muutossa tapahtuva lastaus ja purku sekä kansainvälinen maatie-kuljetusvakuutus.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Iistä Joensuuhun

Hei. Osoite Joensuussa ei vielä tiedossa. Muuttopäivä olisi tuo 13.10. Haemme 30km säteeltä keskustasta asuntoa, rivitalo tai okt. Muuttoautoa tarvimme vain talon sisätavaroille. Yksi kantaja ehkä tarvitaan Iin päässä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Kokkolasta valittiin Muuttomaailman kautta muuttoon Iistä Joensuuhun. Asiakkaan asunto oli iso ja tästä syystä muuttoon otettiin kuorma-auto muuttoautoksi. Muuttofirman puolesta tuli myös kaksi ripeää muuttomiestä avustamaan raskaiden tavaroiden kantamisessa. Asiaankuuluvat vakuutukset muuttofirmalta löytyy. Muuttoautosta löytyi pehmusteet myös tavaroille, jotta tavaroiden särkymisiltä vältyttäisiin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran."

Muutto Turusta Iihin

Turussa ei ole kantajia, Iihin saan kantajan. Turussa on kadun puolella n. 3 m leveä kevyen liikenteen tie ja pihan puolella parkkialue. Iissä on oma omakotitalon piha. Mukaan tulevaa: Pyykinpesukone, puusänky 130 cm ja 2 paksua patjaa, astiakaappi (Saa 2 osaan), vaatekaappi, puulaveri, puusohva 160 cm, 3 kirjahyllyä, 2 nojatuolia, puupöytä 110 cm, kirjoituspöytä (Saa 3 osaan), puinen pienehkö keinutuoli, pieni tupakkapöytä, 12 tuolia, 2 puulaatikkoa, puuarkut 2 kpl, taulu-tv ja tv-pöytä, kukkapöytä, cd-teline, 4 polkupyörää, 15 matto/ryijykääröä, suksipussi, 8 matkalaukkua, 5 reppua, 3 isoa taulua, 24 pahvilaatikkoa 58x33x42.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Torniosta lähti tekemään muuton Turusta Iihin. Muuttofirman toimesta tuli ainoastaan kuljettaja, joka osallistui myös muuttotavaroiden kantamiseen. Muuttotehtiin urakkahinnoittelulla, mikä tekee pitkän matkan muutosta asiakkaalle paremman ratkaisun. Muuttoautona oli iso kuorma-auto. Muuttoauton mukana tuli mm. pehmusteet, nokkakärryt, piano- valjaat ja sidontavälineet. Työ oli vakuutettua, ammattitaitoista ja luotettavaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Omistaja - kuljettaja oli joustava ja reipasotteinen. Kaikki toiminta oli ystävällistä ja ammattimaista."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui mallikkaasti ja kaverit oikein päteviä. Ei minkäänlaista mutinaa vaikka kaikki tavarat ei ollut ihan muuttolaatikossa kaikki kukkaruukut vietiin kiltisti.

Muutto Pori - Pori

Keisarin pojat todella reippaita ja ammattinsa osaavia homma hoitui todella hyvin

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Kaikki sujui tarjouspyyntöön vastaamisesta muuttokuorman kuljettamiseen toiseen kaupunkiin todella ammattitaitoisesti ja helposti. Erityisplussat hyvästä asiakaspalvelusta ja edullisesta hinnasta.

Muutto Porvoo - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Iissä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Oulu - Ii, 98 m² rivitalo
Kuljettajan lisäksi tarvitaan ainakin yksi kantomies. Pakkauksessa ei tarvitse apua eikä tarvikkeita. Laatikot ovat banaanilaatikoita, missä tavarat ovat. Ainoa kodinkone muutossa on Smegin pakastin. Muuttoautoa ei saa ajettua talon eteen Peikontiellä, matkaa noin 50 m parkkipaikalta ovelle. Tiirontiellä auton saa ajettua oven eteen, mutta talossa on 5-askelmaiset rappuset sisälle ja suheteellisen ahdas portaikko yläkertaan, Tavarat, mitkä eivät sovi portaikosta, nostamme itse liinojen avulla parvekkeen kautta sisälle. Asunnon lisäksi tavaroita tulee varastosta, joka on noin 3m2 kokoinen. Lähinnä pientavaraa. Lisäkasi neljä polkupyörää. Pyykösjärvi-Puolivälikangas, rivitalo. Ii keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ii - Pyhäsalmi, 131 m² omakotitalo
Nyt mentäs 200 km alaspäin Iistä Pyhäsalmelle. Minua kiinnostaisi pelkän muuttoauto+kuljettaja lisäksi myös hinta vaihtoehdolle yhdellä kantajalla varustettuna, itse olen jo eläkeläinen, en ehdi varmaan tarpeeksi... Olemme pakanneet tavarat pääosin pahvilaatikoihin, muuttolaatikoita ei välttämättä tarvita, korkeintaan 30 kpl viikoksi. Pihatavaraa on aika paljon, mm pihakeinu, matontamppausteline, 3 kpl trukkilavalla olevaa suursäkkiä polttopuita, yhdessä aina n 0,7 heittokuutiomottia koivua, painaa ehkä 100-200 kiloa, pumppukärry tarvitaan siis. Muuten perus kolmen makkarin irtaimisto. Molemmissa päissä pääsee ihan autotallin eteen asti. Ensin lastata piha- ja varastotavarat autokatoksesta, koska ne puretaan viimeiseksi. Ii keskusta, omakotitalo. Pyhäsalmi, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Ii, 78 m² kolmio
Muutamme vuoden lopussa 1,5 kerroksiseen omakotitaloon Iihin. Omasta takaa on kantajia 2-3 miestä, joten avun tarvitseminen kantamisessa on yhden raavaan (kuski) henkilön verran. Kaikki viedään kerralla. Huonekaluista isoin on divaanisohva (n 250cm pituus) jonka joutuu pituuden vuoksi viemään portaita pitkin alas. Muut huonekalut ovat suht vähäisiä ja koko normaali. Koneista pyykinpesukone otetaan kyytiin (astianpesukonetta ei ole). Televivio 47" vie oman tilansa + siihen kuuluva taso. Sänkyjä 90x200 on 2 kpl ja 120x200 on 1 kpl. Keittiön pöytä + tuolit/penkki. Varastossa polkupyöriä on kolme ja muuta omaisuutta noin kymmenisen pahvilaatikkoa. Pienempää omaisuutta, kuten astiastot yms tulee tietysti laatikoittain. Auton saa ajettua hissistä noin 10 metrin päähän. Muuttolaatikoita tarvitaan mahdollisesti, mutta sovitaan se muuton lähestyessä tarpeen mukaan. Pakkaamme siis pahvilaatikoihin omaisuutta. Haapalehto, rivitalo. Ii keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Ii, 67 m² kolmio
Turussa ei ole kantajia, Iihin saan kantajan. Turussa on kadun puolella n. 3 m leveä kevyen liikenteen tie ja pihan puolella parkkialue. Iissä on oma omakotitalon piha. Mukaan tulevaa: Pyykinpesukone, puusänky 130 cm ja 2 paksua patjaa, astiakaappi 185*85*50 (Saa 2 osaan), vaatekaappi 155*85*50, puulaveri 210*85*90, puusohva 160*65*95, 2 kirjahyllyä 200*60*28, kirjahylly 135*126*30, 2 nojatuolia, puupöytä 110*85*75, kirjoituspöytä 136*60*73 (Saa 3 osaan), puinen pienehkö keinutuoli, pieni tupakkapöytä, 12 tuolia, 2 puulaatikkoa 70*45*45, puuarkut 100*60*50 ja 75*45*40, taulu-tv ja tv-pöytä, kukkapöytä 40*40*100, cd-teline 18*18*100, 4 polkupyörää, 15 matto/ryijykääröä, suksipussi, 8 matkalaukkua, 5 reppua, 3 isoa taulua, 24 pahvilaatikkoa 58*33*42. Martti-Korppolaismäki, rivitalo. Ii keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ii

Iissä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Iihin muutto ja kaupunkitietoa

Ii on Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Suomen kunta. Iissä asuu 9939 ihmistä, ja pinta-alaltaan se on 2 872,44 km² ja josta jopa 1 205,83 km² on merialueita. Iissä mökkeillään paljon ja siksi se onkin kesämökkikuntana erittäin suosittu. Vuonna 2007 Ii otti itselleen Kuivaniemen vaakunan, koska Iin ja Kuivaniemen kunnat lakkasivat olemasta ja tilalle tuli uusi Iin kunta. Nimi Ii on Suomen kunnista kaikkein lyhyin. Iissä kasvua asukkaiden määrässä on tapahtunut jo 1980-luvulta asti.

Iin naapurikunnat ovat Oulu, Pudasjärvi, Ranua, Simo, Kemi ja Kuusamo.

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ii »