Muuttopalvelu Taipalsaari


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Taipalsaarissa, paikkakunnalle Taipalsaari tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Taipalsaarissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Taipalsaari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Taipalsaarissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Taipalsaarissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki toimi viimeisen päälle. Asiat oli helppo hoitaa ja kuljettaja oli reipasotteinen ammattimies.

Muutto Espoo - Pieksämäki

Sovitusti paikalla. Ripeää muuttamista.

Muutto Kitee - Lohja

Nopea,laadukas muutto,voimme suositella!ja hintakin hyvin kilpailukykyinen

Muutto Kuopio - Iisalmi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Taipalsaarissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Taipalsaari - Helsinki, 70 m² kerrostalo kolmio
Muutto on helppo. Kummassakin päässä asunto on pohjakerroksessa, joten hissiä tai portaita kerroksiin ei tarvitse käyttää. Auton saa ajettua ovelle kummassakin päässä. HUOM! muutto tapahtuu uudiskohteeseen sen toisena valmistumispäivänä, joten ajoittain talon edusta saattaa ruuhkautua. Mitään erityisen painavaa ja suurta tavaraa ei ole. Sänky, sohva jne. puretaan valmiiksi pienemmiksi osiksi. Tavaraa on hävitetty reippaasti ennen muuttoa ja esim. ruokapöytää ja nojatuoleja ei ole. Irtaimisto pakataan pahvilaatikoihin valmiiksi. Asunnon lisäksi muutossa tulee kaasugrilli ja parvekkeen kalusteet sekä n. 2 neliöisen kellarivaraston tavarat jotka tuodaan valmiiksi asuntoon odottamaan muuttoa (varastosta tulee pahvilaatikoita ja auton talvirenkaat). Haluaisin "avaimet käteen" tarjouksen muutosta parhaaksi katsomallanne miesmäärällä huomioiden mahdollisen ruuhkan aiheuttaman viivytyksen. Emme tarvitse muuttolaatikoita, pakkaus- tai purkuapua tms. Taipalsaari keskusta, kerrostalo. Kalasatama, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Taipalsaari - Saimaanharju, 60 m² rivitalo kaksio
Menemme katsomaan Saimaanharjun asuntoa joka on rivitalo kaksio 3. tai 4. päivä kuluvaa kuuta. En tiedä vaarastotilasta. Nyt asumme kaksiossa rivitalossa ja molempiin asuntoihin pääsee autolla oven eteen. Isännöitsijä sanoi, että Saimaanharjun asuntoon muuttaa kahdeksi kuukaudeksi perhe kun heidän asuntoaan remontoidaan. Muutto menisi ilmeisesti ensi kuun alkuun. Muuttolaatikoita tarvitsisimme. Pyykinpesukone ja astianpesukone on. Taipalsaari, rivitalo. Saimaanharju-Kyläniemi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kotka - Taipalsaari, 38 m² kerrostalo yksiö
Kerrostaloyksiön kaikkien tavaroiden muutto kerrostalokaksioon. Muuttolaatikoille / pakkaustarvikkeille ei ole tarvetta ja tarkoituksena olisi hoitaa tavaroiden pakkaus ja purkaminen uudessa osoitteessa itse. Toiveena olisi, että muuttopalvelusta hoidettaisiin tavaroiden kanto muuttoautoon, kuljetus uuteen asuntoon ja tavaroiden kanto autosta uuteen asuntoon. Muuttoauton saa ajettua uuden asunnon eteen ja kadun varteen lähtöosoitteessa, mistä ovi suoraan rappukäytävään. Irtaimistoon ei kuulu kodinkoneita, suurimmat huonekalut ovat sohva ja sänky. Kotkansaari, kerrostalo. Taipalsaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Taipalsaari - Saarenkylä, 250 m²
Muuttoauton purku tapahtuisi Rovaniemellä lauantaina. Uusi koti on 75,5m2, joten muutossa mukaan lähtee vain osa huonekaluista ja tavaroista. Muuttoauton saa molemmissa päissä ajettua lähelle ovia 😊 Tarvitsisin lisäksi muuttolaatikoita, kantajat molemmissa päissä ja tarjouksen mahdollisimman pikaisesti, sillä muuttoon on aikaa enää n. Kuukausi 😊 Kiitos 😊 Taipalsaari, rivitalo. Saarenkylä, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Taipalsaari

Taipalsaarissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O., 13.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Taipalsaari »