Muuttopalvelu Kotka


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kotka

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta mukavampi muutto Kotkaan tai Kotkasta. Muuttomaailmassa tarjouspyyntösi tavoittaa yli 200 muuttofirmaa. Saat vuorokaudessa tarjoukset muuttopalvelusta ja niiden vertailu on palvelussa helppoa. Lisäksi voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin jolloin valintaa ei tarvitse tehdä pelkästään hinnan perusteella. Löydä sopivin muuttopalvelu jättämällä tarjouspyyntö tai tutustu aikaisempiin muuttoihin ja kattaviin oppaisiimme.

Kilpailuta muuttopalvelu Kotka

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kotkan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kotkasta Kouvolaan

Asunossa 3-hengen sohva, ruokapöytä + 4 tuolia, 2 pientä nojatuolia, olohuoneen pöytä, lipasto, shenkki, klaffipöytä ja lasivitriinikaapisto, sänky 120cm leveä. Kaksi muuttomiestä tarvitaan kantamaan raskaammat ja isommat huonekalut. Omasta takaa kaksi kantajaa pienemmille tarvaroille. Asunnon lisäksi ns. häkkivarasto, jossa mm. kaksi polkupyörää, suksia ym.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi paikallisen Kotkalaisen yrityksen suorittamaan muuttoa Kotkasta Kouvolaan. Muutto tehtiin tuntihinnoittelulla tehokkaasti, mutta hellävaraisesti tavaroita rikkomatta. Muuton hinta sisälsi kahden kantajan työn, kuljetuksen, vakuutuksen ja verot.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Toiminta ripeää ja muuttomiehet osasivat asiansa hyvin. Aikaa meni huomattavasti vähemmän kuin edellisessä muutossa, vaikka kyseessä samat tavarat ja muutenkin olosuhteet samanlaiset. Eli loppulasku oli selvästi pienempi!"

Muutto Kotkan sisällä

Tarvitsemme kaksi kantajaa. Painavimpia kannettavia on sohva, pyykinpesukone ja sänky. Itse voimme osallistua kevyempien kantamiseen. Muuttolaatikoita tarvitsemme jonkin verran. Itse pakkaamme ja puramme laatikot. Kummassakin paikassa muuttoauton saa oven eteen.

Saadut tarjoukset
Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Kotkalaisen yrityksen muuttoon Kotkan sisällä. Asiakas on käyttänyt myös ennen samaa muuttofirmaa muutossaan ja luotti heidän ammattitaitoon muutossa uudestaan. Muuttofirmalla on asiaankuuluvat luvat ja vuosien kokemus muutoista. Muuttokin hoituu mukavammin, kun tavaroitasi on muuttamassa hymyssä suin oleva ammattilainen!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ystävällistä ja ripeää toimintaa. Toimii!"

Muutto Kotkasta Joensuuhun

Kaikki yksiön tavarat pitäisi siirtää Kotkasta Joensuuhun ja suurimpia näistä olisivat parisänky (140 x 200 cm), vuodesohva sekä täyspuinen ruokapöytä (120 x 75 cm) neljän tuolin kera sekä polkupyörä. Näiden lisäksi muutettavaksi tulee vielä kevyt tietokonepöytä, työtuoli ja pieni lastulevylipasto. Muuttolaatikoita tarvitaan vaatteiden, pyyheliinojen, vuodevaatteiden, astioiden ja muiden pikkutavaroiden siirtämiseen. Kantajia on omasta takaa yksi ja tarvitsen apurin parisängyn, sohvan ja ruokapöydän kantamiseen, myös muut tavararat siirtyvät jouhevammin jos minulla olisi jokin toinen henkilö myös kantamassa niitä. Kysyisin myös mahdollisuutta päästä muuttofirman mukana Kotkasta Joensuuhun.

Saadut tarjoukset
Tarjouspyyntöön tuli kuusi tarjousta muuttopalveluita tarjoavilta yrityksiltä. Kaikki tarjoukset tulivat vuorokaudessa, ja olivat räätälöity muuttajan tarpeisiin. Useat niistä oli hinnoiteltu urakkana, ja kaikissa oli kattava kuvaus palvelun sisällöstä, joten muuttajan oli helppo vertailla niitä keskenään. Muuttomaailmassa olevat muuttofirmojen arvostelut ovat luonnollisesti auttamassa päätöksen tekoa.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman, joka tarjosi 16 kuutiometrin muuttoautoa, jonka kuljetustila on pehmustettu huovalla. Palveluun kuului kuski, joka myös osallistuu tavaroiden kantamiseen ja autoon lastaamiseen. Muuttofirma osasi myös neuvoa muuttolaatikoiden valinnassa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Curion

Koulukatu 8, 48100 Kotka

Kotkalainen Curion Oy hoitaa ammattimaisesti kaiken kokoiset muutot niin yksityisille kuin yrityksillekin usean vuoden kokemuksella. Suunnittelemalla huolellisesti toteutuu onnistunut, asiakkaan tarpeisiin sovitettu kodin muutto.

Asiakkaan pyynnöstä Curion Oy:ltä luonnistuu myös täydellinen avaimet käteen -muuttopalvelu jossa muuttofirma hoitaa asiakkaan puolesta kaiken tarvittavan: pakkaamisen, muuttolaatikot, muuttoavun, kalusteiden kasaamisen ja purun sekä loppusiivouksen.

Kotkanvarasto

Sorvaajantie 4, 48220 Kotka

Kotkanvaraston tarjoama ammattimainen kuljetuspalvelu huolehtii asiakkaan toiveiden mukaisesti myös muuttokuormat. Jos olet kuljetuksen tarpeessa, kuljetamme muuttokuormat, kalusteet ynnä muut sopimuksen mukaan.

Kuljetus Kujala & Muuri

Katajalähteenpolku 3, 48410 Kotka

Kotkalainen kuljetuspalveluja tarjoava Kujala & Muuri on paikallinen ja yhteistyökumppaniverkoston avulla myös koko Suomen alueella palveleva kuljetusalan yritys. Yrityksen toiminta perustuu asiakkaan tarpeisiin ja mukautuvien työtapojen ansiosta he pystyvät tarjoamaan monipuolisesti palveluita.

Tämä Kotkalainen muuttopalveluitakin tarjoava yritys pystyy vastaamaan niin pieniin kuin suuriinkin haasteisiin ja heille jokainen asiakas on arvokas.

Muita suosittuja paikkakuntia: Hamina, Porvoo ja Tuusula

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!