Muuttopalvelu Kotka


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Kotkaan tai Kotkasta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Kotka. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Kotkan muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Kotkasta ja Kotkaan.


Kotkan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kotkasta Joensuuhun

Kaikki yksiön tavarat pitäisi siirtää Kotkasta Joensuuhun ja suurimpia näistä olisivat parisänky (140 x 200 cm), vuodesohva sekä täyspuinen ruokapöytä (120 x 75 cm) neljän tuolin kera sekä polkupyörä. Näiden lisäksi muutettavaksi tulee vielä kevyt tietokonepöytä, työtuoli ja pieni lastulevylipasto. Muuttolaatikoita tarvitaan vaatteiden, pyyheliinojen, vuodevaatteiden, astioiden ja muiden pikkutavaroiden siirtämiseen. Kantajia on omasta takaa yksi ja tarvitsen apurin parisängyn, sohvan ja ruokapöydän kantamiseen, myös muut tavararat siirtyvät jouhevammin jos minulla olisi jokin toinen henkilö myös kantamassa niitä. Kysyisin myös mahdollisuutta päästä muuttofirman mukana Kotkasta Joensuuhun.

Saadut tarjoukset
Tarjouspyyntöön tuli kuusi tarjousta muuttopalveluita tarjoavilta yrityksiltä. Kaikki tarjoukset tulivat vuorokaudessa, ja olivat räätälöity muuttajan tarpeisiin. Useat niistä oli hinnoiteltu urakkana, ja kaikissa oli kattava kuvaus palvelun sisällöstä, joten muuttajan oli helppo vertailla niitä keskenään. Muuttomaailmassa olevat muuttofirmojen arvostelut ovat luonnollisesti auttamassa päätöksen tekoa.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman, joka tarjosi 16 kuutiometrin muuttoautoa, jonka kuljetustila on pehmustettu huovalla. Palveluun kuului kuski, joka myös osallistuu tavaroiden kantamiseen ja autoon lastaamiseen. Muuttofirma osasi myös neuvoa muuttolaatikoiden valinnassa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Curion

Hoidamme kotimuutot ammattitaidolla. Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen, tarpeisiinne räätälöidyn kotimuuton. Halutessanne teemme täyden palvelun kotimuuton, jolloin hoidamme puolestasi kaiken muuttamiseen liittyvän: pakkauspalvelut, muuttolaatikot, muuttomiehet, huonekalujen kasaus/purku ja loppusiivoukset.

Kotkanvarasto

Kuljetuspalvelumme hoitaa tarvittaessa muuttokuormasi. Kun tarvitset kuljetusapua, noudamme muuttokuormat, terassikalusteet, yrityksen arkistot ym. sopimuksen mukaan. Helppoa ja huoletonta!

Kuljetus Kujala & Muuri

Arkipäivän tärkeät tavarat uuteen kotiin koko Suomen alueelle. Kujala & Muurin muuttokuljetus kuljettaa kotisi ja arkipäiväsi tärkeimmät tavarat uuteen kotiin koko Suomen alueelle. Toteutamme muuttokuljetuksia pääsääntöisesti kotimaassa. Muuttokuljetuksissa käytämme n. 30 m³ kuorma-autoa, jossa on hydraulinen nostosilta. Jos tarvitset toimitukseen myös muuta kuin kuljetuksen, huolehdimme myös siitä. Kauttamme saat mm.: pakkauslaatikot, kantajat, huonekalujen purkupalvelun, siirtopalvelun ajoneuvosta kohteeseen ja huonekalujen kasaus-/kokoamispalvelun.
Halutessasi järjestämme myös vanhan kotisi loppusiivouksen ja uuden kodin muuttosiivouksen.

Muita suosittuja paikkakuntia: Hamina, Porvoo ja Tuusula

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!