Muuttopalvelu Kotka


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta mukavampi muutto Kotkaan tai Kotkasta. Muuttomaailmassa tarjouspyyntösi tavoittaa yli 500 muuttofirmaa. Saat vuorokaudessa tarjoukset muuttopalvelusta ja niiden vertailu on palvelussa helppoa. Lisäksi voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin jolloin valintaa ei tarvitse tehdä pelkästään hinnan perusteella. Löydä sopivin muuttopalvelu jättämällä tarjouspyyntö tai tutustu aikaisempiin muuttoihin ja kattaviin oppaisiimme.

Kilpailuta muuttopalvelu Kotka »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kotkassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kotkassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kotka muuttoja ja kokemuksia

Muutto Nummenkylästä Kotkaan

Muutto 2-kerroksisesta rivitalosta Kotkaan ok-taloon. Suurimmat kalusteet ( olohuoneen sohvat / makuuhuoneen sänky ) pistetään kaatikselle tai kierrätykseen. Ei pesukonetta. Laatikoita tarvittaisiin noin 50 kappaletta. Omasta takaa 2 -3 kantajaa; tarvittaisiin siis kurma-auto + kuljettaja + kenties 1 apumies. Myös häkkivaraston sisältö ( mattoja yms ) uuden kohteen varastorakennukseen.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 2 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirmaksi pääkaupunkiseudulla toimivan muuttopalvelun. Muuttotarjous tehtiin tuntihinnoitellusti asiakkaalle siten, että laskutus alkoi vanhan osoitteen pihalla ja päättyi, kun viimeinenkin muuttotavara oli uudessa kodissa. Muuttofirmalla on asiaankuuluvat liikenneluvat ja vakuutukset kunnossa. Muutossa käytettiin isoa kuorma-autoa, että tavarat saatiin kuljetettua perille yhdellä kertaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutimme viime sunnuntaina Järvenpäästä Kotkaan. Kaikki meni paremmin kuin osasimme odottaakaan; erittäin mukavat ja ammattitaitoiset muuttomiehet tulivat minuutilleen sovittuna aikana ja saivat kuorma-autonkin taiteiltua hienosti oven eteen hieman kapeista paikoista huolimatta. Kaikki tavarat menivät ripeästi ja turvallisesti autoon eli koko kuorma saatiin todellakin kerralla huolimatta siitä, että mukana oli paljon mattoja yms irtotavaraa. Lisäksi muutamien huonekalujen (parisänky) taiteilu parvekkeen kautta alas meni perin kivuttomasti (yksi suurimpia huoliamme tässä muutossa 🙂 ) Muuttomiehille erikoiskiitos; todella mukavia ja ammattitaitoisia kavereita. Hinta-laatu -suhde tälle muutolle oli erinomainen. Suosittelemme lämpimästi."

Muutto Kotkasta Helsinkiin

Rivitalokolmion tavaroiden muuttaminen Helsinkiin taloon jossa on hissi. Tarvitsemme siis muuttoon soveltuvaa autoa sekä kantajia. Rivitalo on maantasossa ja siihen kuuluu kaksi maantasossa olevaa varastoa. Tavarat pystyy lastaamaan siten asunnosta sekä varastoista, ettei muuttoautoa tarvitse siirtää lastauksen aikana. Muuttoauton saa ajettua ihan rivitalon oven eteen. Helsingin päässä muuttokohde on autotien vieressä ja talon edessä on pyörätie johon oletan että muuttoauton voi tilapäisesti jättää. Auto saattaa mahtua myös kerrostalon sisäpihalle mistä on myös sisäänkäynti. Suurin muutettava huonekalu on divaanisohva minkä saa kahteen osaan. Parisänkynä on kaksi erillistä runkopatjaa. Meillä ei ole mitään massiivipuisia kalusteita tai muita erityisen painavia huonekaluja sohvan lisäksi. Pesukonetta tai tiskikonetta ei muuteta.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi muuttoon muuttofirman Riihimäeltä. Muuttofirma näki, että muutto olisi parasta suorittaa kolmella muuttomiehellä ja tarjous tehtiin tuntihinnoitellusti. Tavarat kuljetettiin muuttofirman kuorma-autolla kohteiden välillä ja tavarat oltiin pakattu autoon ammattimaisesti. Suojausta vaativat kalusteet oli suojattu muuttofirman huovilla, mitä kuljetetaan aina muutoissa muuttoauton mukana. Muuttofirma on saanut erittäin paljon positiivista palautetta Muuttomaailma kautta tehdyistä muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttomiehet olivat erittäin ripeitä ja ystävällisiä. Jäi vain pelkkää positiivista kerrottavaa tästä muutosta!"

Muutto Kotkan sisällä

Tarvitsemme kaksi kantajaa. Painavimpia kannettavia on sohva, pyykinpesukone ja sänky. Itse voimme osallistua kevyempien kantamiseen. Muuttolaatikoita tarvitsemme jonkin verran. Itse pakkaamme ja puramme laatikot. Kummassakin paikassa muuttoauton saa oven eteen.

Saadut tarjoukset
Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Kotkalaisen yrityksen muuttoon Kotkan sisällä. Asiakas on käyttänyt myös ennen samaa muuttofirmaa muutossaan ja luotti heidän ammattitaitoon muutossa uudestaan. Muuttofirmalla on asiaankuuluvat luvat ja vuosien kokemus muutoista. Muuttokin hoituu mukavammin, kun tavaroitasi on muuttamassa hymyssä suin oleva ammattilainen!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ystävällistä ja ripeää toimintaa. Toimii!"

Kotkan muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Kotkasta Tampereelle kestää 3 t 9 min ja on 271 km.

Muutto Kotkasta Helsinkiin kestää 1 t 37 min ja on 134 km.

Muutto Kotkasta Turkuun kestää 3 t 14 min ja on 294 km.

Muutto Kotkasta Ouluun kestää 7 t 15 min ja on 584 km.

Muutto Kotkasta Jyväskylään kestää 3 t 9 min ja on 245 km.

Muutto Kotkasta Kuopioon kestää 4 t 1 min ja on 320 km.

Muutto Kotkasta Joensuuhun kestää 4 t 11 min ja on 343 km.

Muutto Kotkasta Lahteen kestää 1 t 39 min ja on 121 km.

Muutto Kotkasta Vaasaan kestää 6 t 9 min ja on 515 km.

Muutto Kotkasta Espooseen kestää 1 t 39 min ja on 147 km.

Muutto Kotkasta Rovaniemelle kestää 9 t 45 min ja on 787 km.

Muutto Kotkasta Hämeenlinnaan kestää 2 t 15 min ja on 193 km.

Muutto Kotkasta Poriin kestää 4 t 20 min ja on 359 km.

Muutto Kotkasta Kouvolaan kestää 52 minuuttia ja on 58 km.

Muutto Kotkasta Lappeenrantaan kestää 1 t 27 min ja on 111 km.

Muutto Kotkasta Vantaalle kestää 1 t 23 min ja on 125 km.

Muutto Kotkasta Mikkeliin kestää 2 t 8 min ja on 159 km.

Muutto Kotkasta Seinäjoelle kestää 5 t 23 min ja on 452 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea yhteydenotto ja edullinen. Muutto sujui vaivatta ja kuljettaja auttoi tavaroiden kantamisessa. Suosittelen ehdottomasti

Muutto Kotka - Kuopio

Hyvä palvelu alusta loppuun. Mukavat muuttotyypit, asiallinen palvelu varauksesta laskutukseen - suosittelen!

Muutto Kotka - Helsinki

Kiitos muuttomiehille, kaikki meni juuri niin kuin oli sovittu👍ystävällinen palvelu ja hintakin kohdallaan.

Muutto Kotka - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kotkassa

 • Kotkansaari
 • Metsola
 • Jylppy
 • Karhuvuori
 • Sutela
 • Etukylä
 • Karhula
 • Helilä
 • Itäranta
 • Sunila
 • Halla
 • Tiutinen

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kotka - Loviisa, 57 m² kerrostalo kaksio
Firmasta kantajat ja kuljettaja, voin itse kantaa pienenmpiä tavaroita. 1 iso sohva, parisänky ja sängyn pääty, iso keittiönpöytä ja pesukone ovat isoimpia ja painavempia. Lisäksi muutama hyllykkö, keittiöntuolit, tvtaso ja sitten pien tavaraa esim. Vaatteet, keittiövälineet yms. Muuttoauton saa ajettua molempien asuntojen ovien eteen. Itse pakkaan ja puran tavarat. Mutta kantamisessa muuttomiehet Hovinsaari, kerrostalo. Loviisa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pieksämäki - Kotka, 80 m² kerrostalo kolmio
Muutto Pieksämäeltä Karhulaan. Nykyinen asunto on Pieksämäellä, kerrostalossa, 3 kerroksessa. Karhulan asunto on 2 kerroksessa. Minulle tarvitse muutoauton ja kantomiehet. Muutto laatikoita en tarvitse. Meillä on sohva, sänkyä 130*200, kaksi sänkyä 80*200, parisängyn patia, kolme kirjoituspöytä, kolme tuolia, kolme nojatuolia, pieni kirjahylly, vitriinikaappi, pieni pyörä pöytä, TV, kaksi polkupyörä, kolme yöpöytä, keittiön pienkoneet, kirjat, laatikot. Pieksämäki keskusta, kerrostalo. Karhula, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jämsä - Kotka, 57 m² kerrostalo kaksio
Muutto tarvitaan Jämsästä kerrostalokaksiosta (57 neliötä) kotitavaroille ja huonekaluille Kotkaan varastoon. Asunto Jämsässä toisessa kerroksessa ja autolla pääsee ulkon eteen. On hissi ja/tai yhdet rappuset. Normaali koti-irtaimista, suurimmat ovat sohva, vuodesohva ja vuode. Lisäksi pyykinpesukone. Muutetaan Kotkaan varastohallissa olevaan varastotilaan (noin 25 neliötä). Maanpinnan tasossa ja autolla pääsee viereen. Tarvittavat pakkaamiset ovat tehty. Itse toimin kantoapuna, mutta tarvitaan auto, kuljettaja ja yksi lisäkantaja. Jämsä keskusta, kerrostalo. Kotkansaari, varasto.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 54 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kotka - Pielavesi, 39 m² kerrostalo yksiö
Kyseessä on kodin huonekalujen, laatikoiden, polkupyörän ja kukkien (8 kpl) ym muutto. Omasta takaa on kantajat molemmissa osoitteissa. Isoja huonekaluja on ainoastaan lipasto ja pieni pyykkikone. Muuttoauton saa ajettua k-kerroksen oven eteen. Varastoissa ei ole lisätavaraa. Muutin kaksi vuotta sitten ja silloin vuokraamani 9 m3:n pakettiauto Citroen Jumper pakattiin aivan täyteen. Kukat ja laatikoita (niin paljon kuin mahtui kahden matkustajan lisäksi) oli viety erikseen pikkuautolla. Kotkansaari, kerrostalo. Pielavesi Keskus-Jylänki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 57 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Curion

Koulukatu 8, 48100 Kotka

Kotkalainen Curion Oy hoitaa ammattimaisesti kaiken kokoiset muutot niin yksityisille kuin yrityksillekin usean vuoden kokemuksella. Suunnittelemalla huolellisesti toteutuu onnistunut, asiakkaan tarpeisiin sovitettu kodin muutto.

Asiakkaan pyynnöstä Curion Oy:ltä luonnistuu myös täydellinen avaimet käteen -muuttopalvelu jossa muuttofirma hoitaa asiakkaan puolesta kaiken tarvittavan: pakkaamisen, muuttolaatikot, muuttoavun, kalusteiden kasaamisen ja purun sekä loppusiivouksen.

Kotkanvarasto

Sorvaajantie 4, 48220 Kotka

Kotkanvaraston tarjoama ammattimainen kuljetuspalvelu huolehtii asiakkaan toiveiden mukaisesti myös muuttokuormat. Jos olet kuljetuksen tarpeessa, kuljetamme muuttokuormat, kalusteet ynnä muut sopimuksen mukaan.

Kuljetus Kujala & Muuri

Katajalähteenpolku 3, 48410 Kotka

Kotkalainen kuljetuspalveluja tarjoava Kujala & Muuri on paikallinen ja yhteistyökumppaniverkoston avulla myös koko Suomen alueella palveleva kuljetusalan yritys. Yrityksen toiminta perustuu asiakkaan tarpeisiin ja mukautuvien työtapojen ansiosta he pystyvät tarjoamaan monipuolisesti palveluita.

Tämä Kotkalainen muuttopalveluitakin tarjoava yritys pystyy vastaamaan niin pieniin kuin suuriinkin haasteisiin ja heille jokainen asiakas on arvokas.

Muita suosittuja paikkakuntia: Hamina, Porvoo ja Tuusula

Muuttoauto Kotka

Kotkassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kotka »