Muuttopalvelu Säkylä


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Säkylässä, paikkakunnalle Säkylä tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Säkylässä.

Tutustu myös Säkylässä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Säkylä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Säkylässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Säkylässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Oulusta Rovaniemelle sujui oikein mutkattomasti ja hienosti! Suosittelen!

Muutto Oulu - Rovaniemi

Kiitos muuttomiehille, kaikki meni juuri niin kuin oli sovittu👍ystävällinen palvelu ja hintakin kohdallaan.

Muutto Kotka - Espoo

Ripeää ja ammattitaitoista toimintaa ja ystävällinen henkilökunta

Muutto Lahti - Orivesi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Säkylässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jämijärvi - Säkylä, 75 m² paritalo kolmio
Auton saa hyvin ovien eteen. Sänky ja pari kaappia uuden asunnon yläkertaan pitää viedä. Pieni kasvihuone pyörillä ja hyvin teipattuna, siirto. Jämijärvi keskusta, paritalo. Huovinrinne, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Säkylä - Tampere, 200 m² omakotitalo
Kotimuutto. Parisänky, lasivitriini + muita hyllukön osia, ruokapöytä+6tuolia, 3 piironki tai lipasto, nojatuoli +pienempiä tuoleja, sohva pöytää, amerikanarkku, pesukone, laatikoihin jo pakattuja tavaroita. Astioita, koriste esineitä ym. Muutto auton saa ajettua oven eteen ainakin Säkylässä. Toisen pään kohde on uusi kiinteistö. En tiedä tarkkaan kuinka lähelle ovea pääsee. En tarvitse apua pakkaamiseen enkä purkamiseen. Kantomiehiä tarvitse. En myöskään tarvitse muutto laatikoita. Säkylä keskusta, omakotitalo. Lentävänniemi, kerrostalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Säkylä - Säkylä, 60 m² rivitalo kaksio
Apua tarvitaan isojen huonekalujen muuttamisessa. Divaanisohva, sänky, pyykinpesukone, kuivuri, neljä lipastoa, tietokonepöytä, tietokonetuoli, keittiön pöytä ja tuolit sekä 350l akvaario tasoineen. Akvaario vaatii erityistä varovaisuutta ja painoa sillä on 68kg. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies. Muuttoauton saa vanhassa osoitteessa ehkä juuri mahtumaan oven eteen, mutta ainakin lähelle. Uudessa osoitteessa pihalle ei mahdu isommalla muuttoautolla kapean sisäänmenoaukon takia, joten kantomatka on hieman pidempi mitä vanhassa asunnossa. Huovinrinne, rivitalo. Säkylä keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Säkylä - Sastamala, 62 m² rivitalo kolmio
Kantajia omasta takaa kaksi. Säkylän asunnossa ei ole sen kokoon nähden paljoa tavaraa. Isoja huonekaluja ovat kulmasohva, parisänky patjoineen ja keittiön pöytä, jotka kaikki saa tarvittaessa pienenpiin osiin. Lisäksi 6 kpl keittiön tuoleja sekä pienempiä tasoja (kirjoituspöytä, tv-taso ja sohvapöytä) ja yksi polkupyörä. Sastamalan päässä asunto sijaitsee -1 kerroksessa (yhdet rappuset alaspäin). Muuttoauton saa ulko-oven eteen. Huovinrinne, rivitalo. Vammala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Säkylä

Säkylässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Säkylä »