Oletko muuttamassa urheilu- ja opiskelukaupunkina tunnettuun Jyväskylään? Huomioi nämä!

muutto

Muuttomaailman kautta kilpailutat edullisimmat ja omiin aikatauluihisi sopivimmat muutot Jyväskylään. Pakkaamiseen, muuttokuorman kuljetukseen ja vaikka vanhan kodin loppusiivoukseen tarvittava apu löytyy yhden kilpailutuslomakkeen takaa. Myös ”avaimet käteen”-muutto Jyväskylään onnistuu muuttamisen ammattilaisten avulla.

Lue tästä blogitekstistä, millainen kaupunki muuttajaa odottaa ja miten muutto Jyväskylään on helpointa toteuttaa.

Jyväskylä on suosittu opiskelukaupunki

Jyväskylä on Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa. Asukkaita on yli 144 000. Jyväskylän naapureita ovat Joutsa, Toivakka, Jämsä, Luhanka, Muurame, Petäjävesi, Laukaa ja Uurainen.

Jyväskylä tunnetaan urheilu- ja opiskelukaupunkina – opiskelijoita on jopa 40 000, joka tarkoittaa, että lähes joka kolmas kaupungissa vastaan tuleva on opiskelija. Kansainvälisestikin arvostettu opiskelijakaupunki tarjoaa opiskeluvaihtoehtoja mm. yliopiston ja ammattikorkeakoulun muodossa.

Opiskelijoilla ei välttämättä ole omaa autoa käytettävissä kodin ja opiskelupaikan välisiin matkoihin. Jyväskylän julkiseen liikenteeseen pääset tutustumaan esimerkiksi tästä.

muuttomiehet kantavat sänkyä
Opiskelijamuutoissa muuttotavaroiden kanto- ja kuljetusapu on tarpeen.

Oletko lähdössä Jyväskylään opiskelemaan? Kilpailuta tästä opiskelijamuutot Jyväskylään.

Jo vuonna 2016 tehdyn bränditutkimuksen mukaan jyväskyläläisistä 91 %, ulkopaikkakuntalaisista 84 % sekä ulkomaalaisista 79 % oli sitä mieltä, että Jyväskylä on myös mainio liikunta- ja urheilukaupunki. Kaupungista löytyy tekemistä kaikenikäisille.

Jyväskylässä sijaitsee mm.:

  • Suomen suurin ulkokuntosali
  • 15 urheilupuistoa ja
  • huimat 360 liikuntapaikkaa.

Myös upea luonto tarjoaa tutkittavaa ja tehtävää: Jyväskylästä löytyy 500 kilometriä hiihtolatuja, polkuja ja kuntoratoja sekä Laajavuoren ulkoilu- ja virkistysalue keskustassa.

Haluatko lisää tietoa Keski-Suomen muutoista? Lue tästä aikaisempi juttumme.

Kannattaako muutto Jyväskylään kilpailuttaa?

Muuttomaailman Jyväskylän muuttojen kilpailutus on aina ilmaista, siksi jokaisen muuttajan kannattaa hyödyntää se. Vaikka päätyisitkin tekemään muuton itse, saat kilpailutuspalvelun avulla vähintään tietoa siitä, mitä apua muuttoosi on tarjolla ja kuinka paljon muuttoapu maksaa.

Harvemmin muutosta selviää täysin yksin: Kun suunnittelet muuttoa, saatat huomata, että tarvitset apukäsiä- ja välineitä muuton eri vaiheissa.

Muuttotavaroiden pakkaaminen, niiden lastaus ja kuljetus (+ tarvittava kalusto) sekä muuttokuorman purku ovat yleisimpiä muuton vaiheita, joihin kilpailutuspalvelua käytetään. Myös loppusiivoukset vanhaan kotiin on mahdollista toteuttaa Muuttomaailman avulla.

Lue tästä Muuttomaailman kilpailutuspalvelua hyödyntäneiden kokemuksia Jyväskylän muutoista.

Muuttofirmojen ammattilaisten verkostostamme löytyy useita Keskisuomalaisia muuttofirmoja, jotka auttavat muuton kilpailuttajia. Voit tehdä tarjouspyynnön omin ehdoin ja saat omaan sähköpostiisi nopeasti useita eri tarjouksia.

Joskus muutto halutaan toteuttaa täysin ulkoistettuna. Omat kiireet, haastava elämäntilanne tai muuttoaikataulun yllättävät muutokset saattavat vaatia koko muuton ulkoistamista.

Tässä tapauksessa avaimet käteen-muutto on muuttajalle kaikista huolettomin ja mukavin vaihtoehto. Tässä muuttamisen tavassa koko muutto ja siihen liittyvät toimet hoidetaan muuttajan puolesta.

Muuton ei tarvitse olla hankalaa: Mahdollisimman helppo muutto tarkoittaa kilpailutuspalvelun kautta ostettua apua, jolloin voit itse keskittyä tutustumaan uuteen asuinalueeseesi. Jos Jyväskylä on sinulle ennestään tuntematon kaupunki, tutustu tulevaan kotikaupunkiisi esimerkiksi verkossa, kaupungin somekanavissa ja vaikka karttapalvelun avulla.

Muuttomaailma.fi – Kilpailuta itsellesi mukavampi muutto

LÄHTEET

https://www.kuntaliitto.fi/tietotuotteet-ja-palvelut/kaupunkien-ja-kuntien-lukumaarat-ja-vaestotiedot

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jyv%C3%A4skyl%C3%A4

https://www.jyvaskyla.fi/sites/default/files/atoms/files/jyvaskyla-info_tutorit2020.pdf

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä