Tee muuttamisesta mukavaa Muuttomaailman avulla – löydä kuljetukset, muuttoapu ja siivouspalvelut

Muuttomaailma on olemassa, koska meidän mielestämme muuttamisen pitää olla mukavaa. Kun muuttamisen ammattilaiset auttavat kokonaisvaltaisesti muuttotilanteessa, on sinun osasi takuulla mukavampi!

Oletko tutustunut jo Muuttomaailma.fi:n kaikkiin palveluihin? Esittelemme tässä kirjoituksessa erilaisia muuttamistasi mukavoittavia palveluitamme.

Muuttomaailma.fi – kilpailuta muuttosi

Kuten logomme slogankin kertoo – meillä saat kilpailutettua aina edullisimman ja parhaiten tilanteeseesi sopivan muuton. Kilpailutus onnistuu heti etusivullamme kohdasta ”Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta”.  Täytä tarvittavat tiedot ja saat pian tarjouksia omaan muuttoosi.

Muuttomaailma.fi-palvelun käyttö on täysin ilmaista. Maksat muuttofirmalle vasta muuton toteutuessa. Palvelussamme on mukana yli 400 muuttamisen ammattilaisyritystä ympäri Suomen.

Kilpailuttaessasi muuttoa, tarvitset vain perustiedot muutosta:

  • Mistä minne muutetaan?
  • Milloin haluat muuttaa? Huomioithan, että viikonloput, sekä kuukausien viimeiset ja ensimmäiset päivät ovat aina varatuimpia. Varaa muuttosi mieluiten hyvissä ajoin, jos mahdollista.
  • Asunnon tiedot (koko, huonemäärä).
  • Muuton vapaa kuvaus.

Huomasitko, että kauttamme saat avun myös koti- ja ulkomaan välisiin muuttoihin ja yritysmuuttoihin?

Kun olet kilpailuttanut muuttosi, tilaa tarvitsemasi muuttamisen palvelut: tarvitsetko muuttamisen täysihoidon loppusiivouksineen tai vain tavaroiden kantoapua?

Muuttopalvelumme avulla valitset itsellesi sopivimmat muuton avustajat. Voit valita juuri ne palvelut, joita itse koet tarvitsevasi muutossa. Esimerkit kahdesta täysin erilaisesta palveluvaihtoehdoistamme:

  • Miellyttäisikö muuttamisen täysihoito? Voit tilata ammattilaiset pakkaamaan, kantamaan, ja purkamaan kaiken alusta loppuun ja saat halutessasi loppusilaukseksi vielä vanhan asunnon siivouksen. Huomioithan, että muuttamisen ammattilaiset osaavat tehdä kaiken alusta loppuun hyvin tehokkaasti ja huolellisesti. Muuttomaailman kautta toimivilla ammattilaisilla on kokemusta kaikesta muuttoon liittyvästä, pakkaamisesta ja siivoamisesta. Hyvät ja ajanmukaiset pakkausmateriaalit- ja tekniikat sekä välineet auttavat toteuttamaan muuton alusta loppuun nopeasti (eli sinulle mahdollisimman kustannustehokkaasti). Kun joku muu hoitaa muuttosi alusta loppuun, voit itse keskittyä hoitamaan muuttoon liittyviä paperiasioita tai tutustua vaikka sinulle ennestään tuntemattomaan, uuteen kotikaupunkiisi.
  • Ehkä budjettisi on rajallisempi, ja toivot vain kuljetusapua valmiiksi pakatuille tavaroillesi? Tai olet hoitanut kaiken itse, mutta nyt olet niin väsynyt, että haluat jonkun muun suorittavan vanhan kodin loppusiivouksen? Kyllä– voit tilata muuttomaailman avulla vain jonkin pienen osankin muuttoon liittyvistä asioista.

Kiinnostaako, mitä muiden muutot ovat maksaneet Muuttomaailma.fi:n kautta tilatuista muutoista?

Lue Iltalehden asumisartikkeli.

Muita Muuttomaailman palveluita, jotka mukavoittavat muuttoasi

Muuttomaailma.fi-sivusto tarjoaa muutakin kuin pelkkää muuttoapua. Tässä joitakin poimintoja sivustoltamme, joihin kannattaa tutustua:

  • Sivuiltamme löydät mahdollisuuden Muuttorahoitukseen. Rahoitus on tarkoitettu kattamaan muuttamisen eri kuluja: muuttokuluja, uusien huonekalujen hankintaa, pienremontin tekoa varten tai vaikka uuden asunnon takuuvuokraan. Täytä sivuillamme ilmainen hakemus ja katso millaisen lainan Muuttorahoitus voi tarjota sinulle. Katso myös oletko oikeutettu muuttoavustukseen.
  • Muuttajan muistilista. Olemme koonneet jokaiselle muuttajalle sopivan muistilistan muuttamisen ammattilaisten kanssa. Muuttamisessa on paljon muistettavia ja hoidettavia asioita – ladattava ja tulostettava lista auttaa hoitamaan asiat kuntoon.
  • Vuokraa varasto-palvelu. Aina muutto ei ole aikataulullisesti sujuva ja saatat tarvita väliaikaisen varaston osalle omaisuuttasi. Palvelustamme voit hakea kaupunkikohtaisesti varastotilaa.

Käy vielä lopuksi lukaisemassa Muuttomaailma.fi-palvelua käyttäneiden arvioita muutosta ja kilpailutuksista.

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä