Kotimuutot edullisesti ja stressittömästi – onko mahdollista?

Onko kotimuutto edessä?

Miten siitä selviäisi helpommin?

Ylivoimaisesti helpoin ja stressittömin tapa hoitaa kotimuutto on käyttää muuttopalvelua. Ammattilaiset tekevät muutosta mukavaa ja tehokasta – vähemmän turhaa ihmettelyä, virheitä ja ajan tuhlausta.

Kannattaako muuttofirman käyttö kotimuutossa?

Ajattelen asiaa näin, että kodin remontti tai tietokoneen huoltokin onnistuu omatoimisesti, mutta ammattilaisen avulla se on nopeampaa ja lopputulos on parempi. Kotimuutot sisältävät niin paljon tehtävää ja muistettavaa, että siitä mieluusti antaa osan muuttofirman hoitoon. Kaikkea ei kannata tehdä itse, jos vain kukkaro sen kestää.

Helli kukkaroasi näillä vinkeillä: Edullinen muuttopalvelu – 11 vinkkiä säästää muuttofirman laskussa

Kun annat osan tehtävistä muuttofirmalle, niin sinulle jää aikaa tehdä muut pakolliset muuttoaskareet, kuten sähkö- ja vakuutussopimusten siirto, ilmoitukset kouluikäisten lasten kouluun, ja muut tuikitärkeät tehtävät.

Tutustu muuttajan muistilistaan, johon olemme koostaneet tärkeät muistettavat asiat.

Muuttopäivää voit myös helpottaa etsimällä tilapäistä lastenhoitoapua muuton ajaksi. Tutustu Babysits.fi-palveluun, josta löydät luotettavat lastenhoitajat joka tilanteeseen.

Kotimuutto juuri oikeanlaisella muuttopalvelulla

Voit valita muuttopalvelun juuri siinä laajuudessa kuin sinulle on sopivin. Yleisin tapa käyttää muuttopalvelua, on tilata muuttofirmalta muuttoauto ja muuttomies, joka osallistuu kantamiseen ja vastaa auton pakkaamisesta sekä kuljettamisesta. Se on erittäin edullinen vaihtoehto suhteessa hyötyyn mitä siitä saat.

Yhä useampi tilaa muuton kattavalla avaimet käteen -periaatteella. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että muuttofirma hoitaa kaiken aina tavaroittesi pakkaamisesta, suojaamisesta ja kuljetuksesta purkamiseen saakka. Sinun ei tarvitse laittaa tikkua ristiin.

Tämä on hurjan helppoa muuttamista, mutta avaimet käteen -muuton kustannukset nousevat helposti yli 1000 euroon. Jos hinta ei ole ongelma, niin suosittelen sitä lämpimästi. Myös muuttosiivous onnistuu muuttopalvelun yhteydessä, ja muistithan, että siivouksesta saa kotitalousvähennyksen.

Olipa muuttotarpeesi pieni tai iso, niin kannattaa pyytää ilmainen hinta-arvio. Saat siitä uutta näkökulmaa muuttoosi, ja kuinka se olisi parasta hoitaa.

Kotimuutot, suojaus ja oikein pakkaaminen

Miten tahansa muuttokuljetus onkaan järjestetty, suojaus ja oikein pakkaaminen ovat olennainen osa fiksua muuttamista.

Suurin osa muuttoon kuluvasta ajasta käytetään pakkaamiseen, purkamiseen ja kantamiseen. Nämä kaikki ovat nopeampaa ja helpompaa, kun muuttolaatikot ovat asianmukaiset.

Kotimuuton suosituimmat pakkaustarvikkeet ovat muoviset muuttolaatikot, pahvilaatikot ja jätesäkit. Itse olen vannoutunut muovisten muuttolaatikoiden kannattaja, mutta myös pahvilaatikoilla ja jätesäkeillä on oma roolinsa, jossa ne loistavat. Jos mahdollista, niin pakkaa vähintään keittiötavarat (aterimet, astiat, jne.) muovisiin muuttolaatikoihin. Voin lämpimästi suositella.

Käyn läpi suojaukseen liittyvät ohjeet ja vinkit artikkelissa Muutto ja suojaus – Näin suojaat asunnon ja tavarat muutossa.

Mukavamman pakkaamisen vinkit on koottu tänne Vinkkejä pakkaamiseen – 5 yleisintä kysymystä. Kannattaa vilkaista!

Ilmainen hinta-arvio kotimuutolle

Pyydä ilmainen kotimuutto hinta-arvio kilpailuttamalla se. Arvion tekeminen ei sisällä mitään rajoituksia asunnon sijainnin tai koon mukaan –  tarjouspyyntö on aina ilmainen, eikä sisällä ostopakkoa. Tavoitat helposti ja nopeasti kaikki muuttofirmat kerralla.

Muutto ja Muuttomaailma

Hanki hinta-arviot sähköpostiisi heti: Avaa helppokäyttöinen lomake

Tutustu toteutuneisiin muuttohintoihin sivulla kotimuutto hinta.

Kotimuutot Muuttorahoituksella – maksa kätevästi osissa, alk. 15 € / kk

Muuttaminen on rankkaa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Koko kodin siirtäminen paikasta toiseen on raskasta, eikä missään nimessä ilmaista. Kustannuksia tulee suojaus- ja pakkaustarvikkeista, muuttokuljetuksesta, mahdollisesta takuuvuokrasta, muuttopalvelusta.

Tarjoamme avuksesi Muuttorahoituksen, jota voit nostaa tarvitsemasi määrän, ja jolla voit maksaa esimerkiksi edellä mainittuja menoja. Lue lisää aiheesta Muuttorahoitus.

Kotimuutot kokemuksia

Tutustu Muuttomaailma.fi:n käyttäjien muuttoihin ja kokemuksiin. Tässä on poimintoja kotimuuttojen tarjouspyynnöistä kaupungeittain, miten muutto lopulta sujui ja muuttofirman arvostelu.

Tässä oli vain muutama poiminta suosituimmista kaupungeista. Kilpailutamme yli 1000 kotimuuttoa joka kuukausi koko Suomessa aivan pohjoisesta etelään saakka. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan – se on riskitöntä.

Kilpailuta kotimuutto – nopeasti ja helposti.

Mukavaa kotimuuttoa toivottaen,
Juha Muuttomaailma.fi-tiimistä

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä