Muuttopalvelun hinta


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua

Paljonko muutto maksaa? Muuton hinta riippuu muuton työmäärästä ja kestosta. Suoraa arviota yksittäisestä muutosta on hankala antaa sillä muuttoon käytettävä tuntimäärä riippuu riippuu välimatkasta, kantomatkasta, tavaroiden pakkaustavasta ja monista muista seikoista. Tämän vuoksi on aina tärkeä kysyä tarjous kun on oma muutto kyseessä. Helpoiten se tapahtuu kilpailuttamalla muuttopalvelut ja niiden hinnat.

Tutustu esimerkkimuuttoihin ja kilpailuta oma muuttosi kuten yli 100 000 muutakin muuttajaa ovat tehneet.


Mitä maksoi pienen kaksion muutto?

Asiakas pyysi tarjouksia Tampereella tapahtuvaan muuttoonsa. Hän sai yhteensä 8 tarjousta kahden päivän sisään, ja löysi itselleen parhaan muuttopalvelun ja hinnan.

 • 3 km

  Muutto kaupungin sisällä

 • 40 m²

  2. kerroksen kaksio

 • 2 muuttomiestä

  Asiakas ilmoitti tarvitsevansa kaksi muuttomiestä ja muuttoauton

Näytä hinta

Hinta suuremman kaksion muutolle

Suurimmat huonekalut ovat sänky, kirjahylly, pieni pakastin, nojatuoli, polkupyörä, pari pöytää ja tuolit. Kaikki tavarat on pakattu kantovalmiiksi. Kuskin lisäksi ei tarvita apumiehiä muuttofirmalta, mikä luonnollisesti vaikuttaa hintaan.

 • 220 km

  Muutto Jyväskylästä Riihimäelle

 • 57 m²

  4. kerroksen kaksio

 • 3 omaa kantajaa

  Muuttajalla oli hyvin kantoapua omasta takaa

Näytä hinta

Paljonko olisi sinun muuton hinta?

Muuton hinta riippuu muuttopalvelun tarpeesta

Moni muuttopalvelua käyttävistä suomalaisista haluaa itse pakata muuttotavaransa. Muuttofirman tehtäväksi jää tällöin tavaroiden kantaminen ja kuljetus. Kun muuttaja pakkaa itse tavaransa, muuttopalvelun työmäärä vähenee ja muuton hinta halpenee. Itse pakatessa kannattaa kuitenkin varmistaa, että varsinkin särkyvien ja hankalasti käsiteltävien tavaroiden kohdalla pakkaus tehdään asianmukaisesti.

Muuttomaailmasta löytyy myös muuttolaskuri, jolla saa nopeasti hintahaarukan omasta muutosta. Harva muutto on kuitenkaan niin tavanomainen että siihen voisi antaa suoraan tarkan tarjouksen. Sen vuoksi on aina viisasta kysyä muuton hintaa suoraan muuttofirmoilta kilpailuttamalla.


HS vertaili muuttofirmoja: Kalleimman ja halvimman hintaero jopa 400 euroa

HS pyysi seitsemältä muuttoyritykseltä tarjouksen muuttopalvelusta. Muutossa siirretään tavarat 57 neliön vantaalaisesta kerrostaloasunnosta espoolaiseen 84 neliön kerrostalokotiin. Tuntiveloituksen perusteella kalleimman muuton hinta olisi 960 euroa ja halvimman hinta 540 euroa. Hinnat erosivat siis mittavat 420 euroa. Suurin osa muuton hinnasta syntyy siihen käytetystä ajasta. Siksi mukaan ei ole laskettu muuttolaatikoiden vuokraa ja niiden kuljetusta.

Muuttopalvelun kilpailutuksella huomattavat säästöt

YLE Uutiset kilpailutti internetissä kaksion muuton Helsingin sisällä. Auto ja pari muuttomiestä tarjottiin kalleimmillaan vähintään 750 euron hintaan – todennäköiset kustannukset olivat kuitenkin jopa 1 000 euroa. Halvimmillaan selviäisi 280 eurolla, eli reilusti alle puolella tästä. Tosin muuttolaatikot olisi pitänyt kustantaa itse. Tämä nostaa muuton hintaa muutamalla kympillä.


Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aikataulu ei pitänyt aamulla, mutta päivän aikana vauhti oli hyvin tehokas, ja purku päässä tuli yksi kantaja lisää. Voin suositella muillekin.

Muutto Forssa - Helsinki

Muutto kerrassaan täydellinen, pojat ahkeria, ei taukoja, muuttofirma luotettava, suosittelemma 10+

Muutto Kempele - Tupos

Muutto sujui mallikkaasti ja kaverit oikein päteviä. Ei minkäänlaista mutinaa vaikka kaikki tavarat ei ollut ihan muuttolaatikossa kaikki kukkaruukut vietiin kiltisti.

Muutto Pori - Pori


Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttopalvelun hinta: Rivitalo

Kantoapua ei ollut omasta takaa, joten asiakas tarvitsi kantajat muuttofirmalta. Lähtöosoite oli rivitalo ja kohteena oli kerrostalon kolmas kerros. Raskaita kalusteita tai kodinkoneita ei kuulunut tähän muuttoon, joten kaikki irtaimisto oli nopea kantaa, mikä vaikuttaa hintaan alentavasti.

 • 165 km

  Muutto Mikkelistä Kuopioon

 • 55 m²

  Rivitalosta kerrostalon 3. kerrokseen

 • Ei omia kantajia

  Muuttofirma tarjosi tähän hintaan 2 kantajaa ja suuren pakettiauton

Näytä hinta

Muutto hinta: Kerrostalo kolmio

Asiakas tarvitsi muuttopalvelun nopealla aikataululla. Muutto oli väliaikaisesta asunnosta uuteen pysyvään kotiin, ja perheellä oli tavaroita normaalia vähemmän. Asuinjärjestelyjen vuoksi useita huonekaluja oli myyty pois jo etukäteen. Vähemmän tavaraa on yhtäkuin edullisempi hinta.

 • 400 km

  Muutto Espoosta Kuopioon

 • 73 m²

  Muutto kerrostalon 4. kerroksesta

 • Yksi oma kantaja

  Muuttofirmalta tuli muuttoon 2 kantajaa ja kuorma-auto

Näytä hinta

Hinta: Sinun muuttosi

Selvitä muuttosi hinta pyytämällä tarjoukset muuttofirmoilta. Tavoita ilmaiseksi kaikki muuttopalvelut yhdellä helpolla lomakkeella.

 • Mistä muutat

  Ilmoita nykyinen ja uusi osoitteesi

 • Asunnon koko

  Tavaran määrä vaikuttaa muuton hintaan

 • Montako muuttomiestä

  Muuttofirma huolehtii sopivan muuttoauton ja -miehet

Kilpailuta muutto

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Janakkala, 42 m² yksiö
Kyseessä on pelkkien huonekalujen muutto Helsingistä Janakkalaan. Muutettavat tavarat ovat: Ruskea nahkasohva 1kpl (Leveys 235 cm, Korkeus 67 cm (mitattu selästä, joka korkein kohta tyynyt irrotettuina, Syvyys 110 cm). Mustanruskea Ikea PAX kulmavaatekaappi 1kpl (purettaessa kaapisto jakaantuu esim. kolmeen osaan, jotka ovat mitoiltaan n. 100x235, 100x235 ja 75x235). Valkoinen kirjahylly 1kpl (pieni ja kevyt). Valkoinen laatikosto 1kpl (pieni ja kevyt). Ruskeat kenkähyllyt (eteinen) 2kpl (pieniä ja kevyitä). Käsintaotut verhotangot. Tummanruskea puinen kukkateline 1kpl Ikea musta hylly 1kpl (kylpyhuone) (pieni ja kevyt) Tarvitsisin lisäksi kantoapua. Sohvan kantamiseen tarvitaan 4 miestä, jokainen yhteen kulmaan ja se on otettava ikkunan kautta ulos. Helsingin asunto on ensimmäisessä kerroksessa. Muuttoautoa ei saa ajettua asunnon viereen, koska asunto on sisäpihalla. Tavarat täytyy kantaa n. 50 metriä autolle kadunvarteen. Muutossa ei ole tavaralaatikoita, pelkkiä huonekaluja. Vaatekaappiin tarvitsisin purkuapua. Janakkalassa tavarat kannetaan suoraan ulkona olevaan konttiin, jonka viereen pääsee ajamaan. Kallio, rivitalo. Väli-Janakkala, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nivala - Niemiskylä, 34 m² rivitalo yksiö
Puran itse huonekalut ja olen kantoapuna. Isoimmat tavarat pesukone 40x51x85 ja pakastin marjoineen 56x64x87 Mitat suurinpiirtein. pakkaan tavarat laatikoihin ja osittain jätesäkkeihin. Tarkoituksena on, että suuremmat ja painavimmat tavarat saisi kuljetettua avustettuna. Minulla on mahdollisuus kuljettaa omalla autolla loppuja tavaroita . Kaksi patjaa 200x80. Sängyn puran osiin, lasivitriini 200x40x40. Pieni, kevyt vuodesohva 160x70 , onhan sitä tavaraa monenlaista. Nivala keskusta, rivitalo. Niemiskylä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Padasjoki - Turku, 60 m² paritalo kaksio
Kotimuutto. Kantomiehiä tarvitaan, omaa apua tulossa kaksi kantajaa. On iso painava vanha puinen arkku, iso sänky, pari sohvaa, iso nojatuoli, pöytiä, hyllyjä, lisäksi varastossa myös tavaraa. Muuttoauton saa aika lähelle ovia. Padasjoki keskusta, paritalo. Jäkärlä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 39 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Pirkkala, 36 m² kerrostalo yksiö
Muutettavana on yksiö. Huonekaluja on 140cm runkopatja, sohva, rahi, pieni ruokailuryhmä, kevyt lipasto ja päältä täytettävä pyykinpesukone. Toiveena on, että muuttofirma irroittaa pyykinpesukoneen ja kiinnittää sen kiinni uudessa asunnossa. Tämän lisäksi tietysti irtaimistoa on muutettavana. Autan itse kantamaan tavaroita. Koen kuitenkin, että olisi hyvä olla kuljettajan lisäksi yksi kantomies muuttofirmasta. En tarvitse muuttolaatikoita. Muutettava matka on vain 1km. Muuttoauton saa molemmissa paikoissa ajettua oven eteen. Härmälä-Rantaperkiö, kerrostalo. Killo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttopalvelun hinnat. Onnistuu parissa minuutissa!