Muuttopalvelun hinta


Yli 50 000 muuttoa

Yli 10 000 arvostelua

Paljonko muutto maksaa? Muuton hinta riippuu muuton työmäärästä ja kestosta. Suoraa arviota yksittäisestä muutosta on hankala antaa sillä muuttoon käytettävä tuntimäärä riippuu riippuu välimatkasta, kantomatkasta, tavaroiden pakkaustavasta ja monista muista seikoista. Tämän vuoksi on aina tärkeä kysyä tarjous kun on oma muutto kyseessä. Helpoiten se tapahtuu kilpailuttamalla muuttopalvelut ja niiden hinnat.

Tutustu esimerkkimuuttoihin ja kilpailuta oma muuttosi kuten yli 50 000 muutakin muuttajaa ovat tehneet.


Mitä maksoi pienen kaksion muutto?

Asiakas pyysi tarjouksia Tampereella tapahtuvaan muuttoonsa. Hän sai yhteensä 8 tarjousta kahden päivän sisään, ja löysi itselleen parhaan muuttopalvelun ja hinnan.

 • 3 km

  Muutto kaupungin sisällä

 • 40 m²

  2. kerroksen kaksio

 • 2 muuttomiestä

  Asiakas ilmoitti tarvitsevansa kaksi muuttomiestä ja muuttoauton

Näytä hinta

Hinta suuremman kaksion muutolle

Suurimmat huonekalut ovat sänky, kirjahylly, pieni pakastin, nojatuoli, polkupyörä, pari pöytää ja tuolit. Kaikki tavarat on pakattu kantovalmiiksi. Kuskin lisäksi ei tarvita apumiehiä muuttofirmalta, mikä luonnollisesti vaikuttaa hintaan.

 • 220 km

  Muutto Jyväskylästä Riihimäelle

 • 57 m²

  4. kerroksen kaksio

 • 3 omaa kantajaa

  Muuttajalla oli hyvin kantoapua omasta takaa

Näytä hinta

Paljonko olisi sinun muuton hinta?

Muuton hinta riippuu muuttopalvelun tarpeesta

Moni muuttopalvelua käyttävistä suomalaisista haluaa itse pakata muuttotavaransa. Muuttofirman tehtäväksi jää tällöin tavaroiden kantaminen ja kuljetus. Kun muuttaja pakkaa itse tavaransa, muuttopalvelun työmäärä vähenee ja muuton hinta halpenee. Itse pakatessa kannattaa kuitenkin varmistaa, että varsinkin särkyvien ja hankalasti käsiteltävien tavaroiden kohdalla pakkaus tehdään asianmukaisesti.

Muuttomaailmasta löytyy myös muuttolaskuri, jolla saa nopeasti hintahaarukan omasta muutosta. Harva muutto on kuitenkaan niin tavanomainen että siihen voisi antaa suoraan tarkan tarjouksen. Sen vuoksi on aina viisasta kysyä muuton hintaa suoraan muuttofirmoilta kilpailuttamalla.


HS vertaili muuttofirmoja: Kalleimman ja halvimman hintaero jopa 400 euroa

HS pyysi seitsemältä muuttoyritykseltä tarjouksen muuttopalvelusta. Muutossa siirretään tavarat 57 neliön vantaalaisesta kerrostaloasunnosta espoolaiseen 84 neliön kerrostalokotiin. Tuntiveloituksen perusteella kalleimman muuton hinta olisi 960 euroa ja halvimman hinta 540 euroa. Hinnat erosivat siis mittavat 420 euroa. Suurin osa muuton hinnasta syntyy siihen käytetystä ajasta. Siksi mukaan ei ole laskettu muuttolaatikoiden vuokraa ja niiden kuljetusta.

Muuttopalvelun kilpailutuksella huomattavat säästöt

YLE Uutiset kilpailutti internetissä kaksion muuton Helsingin sisällä. Auto ja pari muuttomiestä tarjottiin kalleimmillaan vähintään 750 euron hintaan – todennäköiset kustannukset olivat kuitenkin jopa 1 000 euroa. Halvimmillaan selviäisi 280 eurolla, eli reilusti alle puolella tästä. Tosin muuttolaatikot olisi pitänyt kustantaa itse. Tämä nostaa muuton hintaa muutamalla kympillä.


Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ensimmäistä kertaa käytin muuttofirmaa. Hommat hoitui reippaasti ja palvelu oli ystävällistä. Suosittelen.

Muutto Kerava - Tuusula

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Selkeää, nopeaa, edullista ja tavaroiden käsittelyn osalta hienovaraista toimintaa! Kiitokset!

Muutto Lahti - Orivesi


Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttopalvelun hinta: Rivitalo

Kantoapua ei ollut omasta takaa, joten asiakas tarvitsi kantajat muuttofirmalta. Lähtöosoite oli rivitalo ja kohteena oli kerrostalon kolmas kerros. Raskaita kalusteita tai kodinkoneita ei kuulunut tähän muuttoon, joten kaikki irtaimisto oli nopea kantaa, mikä vaikuttaa hintaan alentavasti.

 • 165 km

  Muutto Mikkelistä Kuopioon

 • 55 m²

  Rivitalosta kerrostalon 3. kerrokseen

 • Ei omia kantajia

  Muuttofirma tarjosi tähän hintaan 2 kantajaa ja suuren pakettiauton

Näytä hinta

Muutto hinta: Kerrostalo kolmio

Asiakas tarvitsi muuttopalvelun nopealla aikataululla. Muutto oli väliaikaisesta asunnosta uuteen pysyvään kotiin, ja perheellä oli tavaroita normaalia vähemmän. Asuinjärjestelyjen vuoksi useita huonekaluja oli myyty pois jo etukäteen. Vähemmän tavaraa on yhtäkuin edullisempi hinta.

 • 400 km

  Muutto Espoosta Kuopioon

 • 73 m²

  Muutto kerrostalon 4. kerroksesta

 • Yksi oma kantaja

  Muuttofirmalta tuli muuttoon 2 kantajaa ja kuorma-auto

Näytä hinta

Hinta: Sinun muuttosi

Selvitä muuttosi hinta pyytämällä tarjoukset muuttofirmoilta. Tavoita ilmaiseksi kaikki muuttopalvelut yhdellä helpolla lomakkeella.

 • Mistä muutat

  Ilmoita nykyinen ja uusi osoitteesi

 • Asunnon koko

  Tavaran määrä vaikuttaa muuton hintaan

 • Montako muuttomiestä

  Muuttofirma huolehtii sopivan muuttoauton ja -miehet

Kilpailuta muutto

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Maalahti - Vantaa, 57 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehiä, koska muuttoapua ei ole saatavilla. Muuttolaatikoille on tarvetta, jotka pitäisi saada vähintään viikkoa aikaisemmin. Tavaroiden pakkaamisessa /purkamisessa ei ole avun tarvetta, mutta pyykinpesukoneen poiskytkeminen ja kuljetussuojausten kinnittäminen (rummunlukitus jne), kuljettaminen ja asentaminen on tarpeen. Muita isoja huonekaluja 3-osainen kirjahylly, jonka saa purettua 6-osaan sekä irroitettua lasiovet ja lasihyllyt sekä 3-osainen vitriini, josta saa irroitettua lasiovet ja hyllyt sekä 4-istuttava ruokapöytä tuoleineen. Muita pienempiä kalusteita asunnosta ja irtaimistovarastosta 2 rottinki/viilupintatuolia (ei kovin painavia) ja samaa sarjaa sohvapöytä, yksi lipasto ja pienempiä pöytiä/tv-tasoja. Lisäksi polkupyörä ja tv. Tv on plasma tv, eikä sitä saa missään vaiheessa laittaa vaakatasoon, se on kuljetettava ja käsiteltävä koko ajan pystyasennossa tai se on pilalla. Vanhaan asuntoon tulee jäämään entisen puolison irtaimiston lisäksi sohva, parisänky ja astianpesukone. Molemmissa asunnoissa irtaimistovarasto. Vanhan asunnon irtaimistovarastosta siirtyy kaikki uuteen, lisäksi kirjahylly olisi tarkoitus saada uuden asunnon irtaimistovarastoon. Erityistä huomioitavaa monissa kalusteissa on, että ne ovat vanhoja, perittyjä ja esim. viilupintaisia ja naarmuuntuvat herkästi eli niiden suojaukseen on käytettävä erityistä huomiota ja suojausmateriaaleille on siis tarve. Em. suojaus toteutetaan muuton yhteydessä ja siihen on muuttomiesten varauduttava. En tee sitä etukäteen. Muuttoauton saa ajettua/peruutettua oven eteen molemmissa asunnoissa. Maalahti keskusta, kerrostalo. Tammisto, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Laukaa - Jyväskylä, 72 m² rivitalo kolmio
Molemmat asunnot ovat rivitalossa. Lähtöasunto on yhdessä tasossa maantasolla. Paperimestarintiellä makuuhuoneet on toisessa kerroksessa. Autolla pääsee molemmissa paikoissa oven eteen. Muuttomiehiä tarvitaan kuskin lisäksi yksi. Pyykinpesukone on todennäköisesti raskain muutettava. Toivoisin että pyykkikone asennettaisiin käyttövalmiiksi. Muuten muuttokuorma koostuu normi irtaimistosta, kolme sänkyä, kolme pöytää, tuoleja, sohva, kolme kaappia, sohvapöytä, sohva, telkkaritaso ja aika iso telkkari, mikä pitäis saada ehjänä perille. Paljon pikkukrääsää jonka pakkaan valmiiksi. Muuttolaatikoita tarvitsisin jonkin verran pakatakseni astiat ja muut särkyvät. Laukaa keskusta, rivitalo. Ritoniemi-Lohikoski, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nummela - Ristijärvi, 67 m² kerrostalo kolmio
Kantajia omasta takaa 4 (yksi aikuinen, kaksi vahvaa, melkein aikuista ja yksi 12v.). Yksi kantomies apuna painavimmille tavaroille olisi hyvä. Muuttolaatikoista voidaan keskustella, sillä pahvilaatikoihin pakkaaminen onnistuu, mutta mikäli muutto helpottuu muuttolaatikoita käyttäen, olemme valmiit vuokraamaan niitä. Painavia tavaroita ovat pesukone, astianpesukone ja kaksi lipastoa. Muutossa ei ole mukana sohvia ja sänkyjäkin vain yksi 90cm x 200cm. Molemmissa paikoissa muuttoauton saa oven eteen. Nummela, kerrostalo. Ristijärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eckerö - Helsinki, 58 m² kerrostalo kaksio
Haluaisimme, että muuttofirma hoitaa kaikkien suurempien huonekalujen muuton, joten tarvitsemme kuljettajan lisäksi myös kantajan/kantajia. Haluaisimme vuokrata 20kpl muuttolaatikoita viikoksi. Lisäksi olisimme kiinnostuneita ostamaan pienen rullan kuplamuovia. Pakkaamisesta ja purkamisesta huolehdimme itse. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa osoitteissa. Muutettava talo on 50-luvulta, joten hissi on todella pieni. Kohdeasunto on uusi talo, joten hissi on tilava ja se on varattu käyttöömme klo 14-16 väliseksi ajaksi. Lista suurista huonekaluista: sohva, ruokapöytä tuoleineen (7kpl), 3x lasiovellinen senkki, piironki, 2x nojatuoli, lasinen sohvapöytä, sängyn runko paloiksi purettuna, parisängyn patja, työpöytänä käytetty lasilevy, 2x TV Eckerö keskusta, kerrostalo. Verkkosaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttopalvelun hinnat. Onnistuu parissa minuutissa!