Muuttopalvelun hinta


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua

Paljonko muutto maksaa? Muuton hinta riippuu muuton työmäärästä ja kestosta. Suoraa arviota yksittäisestä muutosta on hankala antaa sillä muuttoon käytettävä tuntimäärä riippuu riippuu välimatkasta, kantomatkasta, tavaroiden pakkaustavasta ja monista muista seikoista. Tämän vuoksi on aina tärkeä kysyä tarjous kun on oma muutto kyseessä. Helpoiten se tapahtuu kilpailuttamalla muuttopalvelut ja niiden hinnat.

Tutustu esimerkkimuuttoihin ja kilpailuta oma muuttosi kuten yli 75 000 muutakin muuttajaa ovat tehneet.


Mitä maksoi pienen kaksion muutto?

Asiakas pyysi tarjouksia Tampereella tapahtuvaan muuttoonsa. Hän sai yhteensä 8 tarjousta kahden päivän sisään, ja löysi itselleen parhaan muuttopalvelun ja hinnan.

 • 3 km

  Muutto kaupungin sisällä

 • 40 m²

  2. kerroksen kaksio

 • 2 muuttomiestä

  Asiakas ilmoitti tarvitsevansa kaksi muuttomiestä ja muuttoauton

Näytä hinta

Hinta suuremman kaksion muutolle

Suurimmat huonekalut ovat sänky, kirjahylly, pieni pakastin, nojatuoli, polkupyörä, pari pöytää ja tuolit. Kaikki tavarat on pakattu kantovalmiiksi. Kuskin lisäksi ei tarvita apumiehiä muuttofirmalta, mikä luonnollisesti vaikuttaa hintaan.

 • 220 km

  Muutto Jyväskylästä Riihimäelle

 • 57 m²

  4. kerroksen kaksio

 • 3 omaa kantajaa

  Muuttajalla oli hyvin kantoapua omasta takaa

Näytä hinta

Paljonko olisi sinun muuton hinta?

Muuton hinta riippuu muuttopalvelun tarpeesta

Moni muuttopalvelua käyttävistä suomalaisista haluaa itse pakata muuttotavaransa. Muuttofirman tehtäväksi jää tällöin tavaroiden kantaminen ja kuljetus. Kun muuttaja pakkaa itse tavaransa, muuttopalvelun työmäärä vähenee ja muuton hinta halpenee. Itse pakatessa kannattaa kuitenkin varmistaa, että varsinkin särkyvien ja hankalasti käsiteltävien tavaroiden kohdalla pakkaus tehdään asianmukaisesti.

Muuttomaailmasta löytyy myös muuttolaskuri, jolla saa nopeasti hintahaarukan omasta muutosta. Harva muutto on kuitenkaan niin tavanomainen että siihen voisi antaa suoraan tarkan tarjouksen. Sen vuoksi on aina viisasta kysyä muuton hintaa suoraan muuttofirmoilta kilpailuttamalla.


HS vertaili muuttofirmoja: Kalleimman ja halvimman hintaero jopa 400 euroa

HS pyysi seitsemältä muuttoyritykseltä tarjouksen muuttopalvelusta. Muutossa siirretään tavarat 57 neliön vantaalaisesta kerrostaloasunnosta espoolaiseen 84 neliön kerrostalokotiin. Tuntiveloituksen perusteella kalleimman muuton hinta olisi 960 euroa ja halvimman hinta 540 euroa. Hinnat erosivat siis mittavat 420 euroa. Suurin osa muuton hinnasta syntyy siihen käytetystä ajasta. Siksi mukaan ei ole laskettu muuttolaatikoiden vuokraa ja niiden kuljetusta.

Muuttopalvelun kilpailutuksella huomattavat säästöt

YLE Uutiset kilpailutti internetissä kaksion muuton Helsingin sisällä. Auto ja pari muuttomiestä tarjottiin kalleimmillaan vähintään 750 euron hintaan – todennäköiset kustannukset olivat kuitenkin jopa 1 000 euroa. Halvimmillaan selviäisi 280 eurolla, eli reilusti alle puolella tästä. Tosin muuttolaatikot olisi pitänyt kustantaa itse. Tämä nostaa muuton hintaa muutamalla kympillä.


Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaat ja ystävälliset muuttomiehet, muutto Turkuun helpottui huomattavasti ja sujui odotettua nopeammin! Suosittelen ehdottomasti 😍

Muutto Vantaa - Turku

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Muutto sujui mallikkaasti ja firma oli paikalla sovitusti. Jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt ottaa toinenkin apumies niin olisi itse säästynyt tavaroiden kantamiselta ja voinut keskittyä niiden paikoilleen laittoon.

Muutto Kerava - Tuusula


Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttopalvelun hinta: Rivitalo

Kantoapua ei ollut omasta takaa, joten asiakas tarvitsi kantajat muuttofirmalta. Lähtöosoite oli rivitalo ja kohteena oli kerrostalon kolmas kerros. Raskaita kalusteita tai kodinkoneita ei kuulunut tähän muuttoon, joten kaikki irtaimisto oli nopea kantaa, mikä vaikuttaa hintaan alentavasti.

 • 165 km

  Muutto Mikkelistä Kuopioon

 • 55 m²

  Rivitalosta kerrostalon 3. kerrokseen

 • Ei omia kantajia

  Muuttofirma tarjosi tähän hintaan 2 kantajaa ja suuren pakettiauton

Näytä hinta

Muutto hinta: Kerrostalo kolmio

Asiakas tarvitsi muuttopalvelun nopealla aikataululla. Muutto oli väliaikaisesta asunnosta uuteen pysyvään kotiin, ja perheellä oli tavaroita normaalia vähemmän. Asuinjärjestelyjen vuoksi useita huonekaluja oli myyty pois jo etukäteen. Vähemmän tavaraa on yhtäkuin edullisempi hinta.

 • 400 km

  Muutto Espoosta Kuopioon

 • 73 m²

  Muutto kerrostalon 4. kerroksesta

 • Yksi oma kantaja

  Muuttofirmalta tuli muuttoon 2 kantajaa ja kuorma-auto

Näytä hinta

Hinta: Sinun muuttosi

Selvitä muuttosi hinta pyytämällä tarjoukset muuttofirmoilta. Tavoita ilmaiseksi kaikki muuttopalvelut yhdellä helpolla lomakkeella.

 • Mistä muutat

  Ilmoita nykyinen ja uusi osoitteesi

 • Asunnon koko

  Tavaran määrä vaikuttaa muuton hintaan

 • Montako muuttomiestä

  Muuttofirma huolehtii sopivan muuttoauton ja -miehet

Kilpailuta muutto

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Riihimäki - Hämeenlinna, 75 m² rivitalo kolmio
Muutossa on tarkoitus siirtää huonekalut uuteen osoitteseen: parisänky, kahden istuttava sohva, kiikkutuoli, kaksi työpöytää, pieni baaripöytä ja 2 tuolia, tv taso, pyykinpesukone, pari toimistokaappia, pari pienehköä hyllykköä ja jokunen pienempi huonekalu + pari polkypyörää. Joitakin laatikoita saattaa olla, mutta olemme pyrkineet viemään laatikoita ja pienempää tavaraa etukäteen. Meitä on kaksi kantajaa, joista toinen voi osallistua vain kevyeen kantamiseen. Tarvitsemme kantoavuksi muuttomiehen ja kuljetusta varten muuttoauton. Peltosaari-Patastenmäki, rivitalo. Hätilä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Kuortane, 55 m² kerrostalo kaksio
Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Asunto on 1. kerroksessa, hissiä ei tarvita. Pääsääntöisesti isot huonekalut muutettavana. Kolme pöytää, kaksi hyllyä, TV tasoineen, pesukone ja kaksi kpl 80*200 sänkyä. Muuttolaatikoita, eikä pakkaustarvikkeita tarvita. Apumiehiä tarjolla yksi. Möysä, kerrostalo. Kuortane keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 36 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Siilinjärvi, 55 m² kerrostalo kaksio
Kaksion muutto Kuopiosta Siilinjärvelle. Muutto tapahtuu mielellään aamupäivästä. Kuljettajan lisäksi kantomies/miehet. mielellään jätetään kantaminen kokonaan muuttomiehille. Tarve myös muuttolaatikoille, joihin toimitus viim. 5pv ennen muuttoa. Etu-Niirala, kerrostalo. Siilinjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Suomussalmi, 160 m² omakotitalo
Kaikki pakattuna. 2*80 sänky + 160 jousipatja, 90*100 puusänky, sohva, lipastoja eri kokoisia kolme, koulupöytä, pesukone, pyöriä, muuttolaatikoita(banaani) n. 40. Kiannonkadulla vain muutama porras ovelle. Lautatiellä pyritään tuomaan kaikki muuttotavarat ovelle asti ja kantajia on omasta takaa ainakin kolme. Ovien eteen saa autot. Niemelänkangas-Korvanniemi, omakotitalo. Ämmänsaari, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttopalvelun hinnat. Onnistuu parissa minuutissa!