Muuttopalvelun hinta


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua

Paljonko muutto maksaa? Muuton hinta riippuu muuton työmäärästä ja kestosta. Suoraa arviota yksittäisestä muutosta on hankala antaa sillä muuttoon käytettävä tuntimäärä riippuu riippuu välimatkasta, kantomatkasta, tavaroiden pakkaustavasta ja monista muista seikoista. Tämän vuoksi on aina tärkeä kysyä tarjous kun on oma muutto kyseessä. Helpoiten se tapahtuu kilpailuttamalla muuttopalvelut ja niiden hinnat.

Tutustu esimerkkimuuttoihin ja kilpailuta oma muuttosi kuten yli 100 000 muutakin muuttajaa ovat tehneet.


Mitä maksoi pienen kaksion muutto?

Asiakas pyysi tarjouksia Tampereella tapahtuvaan muuttoonsa. Hän sai yhteensä 8 tarjousta kahden päivän sisään, ja löysi itselleen parhaan muuttopalvelun ja hinnan.

 • 3 km

  Muutto kaupungin sisällä

 • 40 m²

  2. kerroksen kaksio

 • 2 muuttomiestä

  Asiakas ilmoitti tarvitsevansa kaksi muuttomiestä ja muuttoauton

Näytä hinta

Hinta suuremman kaksion muutolle

Suurimmat huonekalut ovat sänky, kirjahylly, pieni pakastin, nojatuoli, polkupyörä, pari pöytää ja tuolit. Kaikki tavarat on pakattu kantovalmiiksi. Kuskin lisäksi ei tarvita apumiehiä muuttofirmalta, mikä luonnollisesti vaikuttaa hintaan.

 • 220 km

  Muutto Jyväskylästä Riihimäelle

 • 57 m²

  4. kerroksen kaksio

 • 3 omaa kantajaa

  Muuttajalla oli hyvin kantoapua omasta takaa

Näytä hinta

Paljonko olisi sinun muuton hinta?

Muuton hinta riippuu muuttopalvelun tarpeesta

Moni muuttopalvelua käyttävistä suomalaisista haluaa itse pakata muuttotavaransa. Muuttofirman tehtäväksi jää tällöin tavaroiden kantaminen ja kuljetus. Kun muuttaja pakkaa itse tavaransa, muuttopalvelun työmäärä vähenee ja muuton hinta halpenee. Itse pakatessa kannattaa kuitenkin varmistaa, että varsinkin särkyvien ja hankalasti käsiteltävien tavaroiden kohdalla pakkaus tehdään asianmukaisesti.

Muuttomaailmasta löytyy myös muuttolaskuri, jolla saa nopeasti hintahaarukan omasta muutosta. Harva muutto on kuitenkaan niin tavanomainen että siihen voisi antaa suoraan tarkan tarjouksen. Sen vuoksi on aina viisasta kysyä muuton hintaa suoraan muuttofirmoilta kilpailuttamalla.


HS vertaili muuttofirmoja: Kalleimman ja halvimman hintaero jopa 400 euroa

HS pyysi seitsemältä muuttoyritykseltä tarjouksen muuttopalvelusta. Muutossa siirretään tavarat 57 neliön vantaalaisesta kerrostaloasunnosta espoolaiseen 84 neliön kerrostalokotiin. Tuntiveloituksen perusteella kalleimman muuton hinta olisi 960 euroa ja halvimman hinta 540 euroa. Hinnat erosivat siis mittavat 420 euroa. Suurin osa muuton hinnasta syntyy siihen käytetystä ajasta. Siksi mukaan ei ole laskettu muuttolaatikoiden vuokraa ja niiden kuljetusta.

Muuttopalvelun kilpailutuksella huomattavat säästöt

YLE Uutiset kilpailutti internetissä kaksion muuton Helsingin sisällä. Auto ja pari muuttomiestä tarjottiin kalleimmillaan vähintään 750 euron hintaan – todennäköiset kustannukset olivat kuitenkin jopa 1 000 euroa. Halvimmillaan selviäisi 280 eurolla, eli reilusti alle puolella tästä. Tosin muuttolaatikot olisi pitänyt kustantaa itse. Tämä nostaa muuton hintaa muutamalla kympillä.


Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

Aivan loistava ja nopea, suosittelen.

Muutto Valkeakoski - Espoo

Ammattimaista työtä, tavarat siirtyivät nopealla tahdilla uuteen osoitteeseen. Ei edes se, että lähtöosoitteessa oltiin hissittömän talon neljännessä kerroksessa, saanut tehokasta asennetta hyytymään. Fiksu ja ammattimainen porukka joka tavalla.

Muutto Nokia - Nokia


Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttopalvelun hinta: Rivitalo

Kantoapua ei ollut omasta takaa, joten asiakas tarvitsi kantajat muuttofirmalta. Lähtöosoite oli rivitalo ja kohteena oli kerrostalon kolmas kerros. Raskaita kalusteita tai kodinkoneita ei kuulunut tähän muuttoon, joten kaikki irtaimisto oli nopea kantaa, mikä vaikuttaa hintaan alentavasti.

 • 165 km

  Muutto Mikkelistä Kuopioon

 • 55 m²

  Rivitalosta kerrostalon 3. kerrokseen

 • Ei omia kantajia

  Muuttofirma tarjosi tähän hintaan 2 kantajaa ja suuren pakettiauton

Näytä hinta

Muutto hinta: Kerrostalo kolmio

Asiakas tarvitsi muuttopalvelun nopealla aikataululla. Muutto oli väliaikaisesta asunnosta uuteen pysyvään kotiin, ja perheellä oli tavaroita normaalia vähemmän. Asuinjärjestelyjen vuoksi useita huonekaluja oli myyty pois jo etukäteen. Vähemmän tavaraa on yhtäkuin edullisempi hinta.

 • 400 km

  Muutto Espoosta Kuopioon

 • 73 m²

  Muutto kerrostalon 4. kerroksesta

 • Yksi oma kantaja

  Muuttofirmalta tuli muuttoon 2 kantajaa ja kuorma-auto

Näytä hinta

Hinta: Sinun muuttosi

Selvitä muuttosi hinta pyytämällä tarjoukset muuttofirmoilta. Tavoita ilmaiseksi kaikki muuttopalvelut yhdellä helpolla lomakkeella.

 • Mistä muutat

  Ilmoita nykyinen ja uusi osoitteesi

 • Asunnon koko

  Tavaran määrä vaikuttaa muuton hintaan

 • Montako muuttomiestä

  Muuttofirma huolehtii sopivan muuttoauton ja -miehet

Kilpailuta muutto

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kaarina - Paimio, 77 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsemme muuttopalvelun kalusteiden siirtämistä varten. Omasta takaa meillä on 2-3 kantajaa, mutta haluaisimme tarjouksen myös kahdesta muuttofirman työntekijästä. Huonekalut jotka tarvitsee muuttaa: kirjahylly, pieni kirjahylly x 2, lasivitriini, piano, nojatuoli, sohva x 2, ruokaryhmä (pöytä + 6 tuolia), pyykinpesukone, lipasto x 2, parisänky patjoineen, meikkipöytä, keinutuoli, painonnostopenkki + 120kg edestä levypainoja, työpöytä + kaksi konttorituolia ja kaksi yöpöytää. Puramme itse purkua vaativat huonekalut. Lisäksi tarvitsemme irtaimistoa varten n. 15-20 muuttolaatikkoa, jotka kannamme ja kuljetamme itse uuteen osoitteeseen. Muuttoauton saa ajettua kerrostalon oven eteen sekä uudessa asunnossa pihaan. Kaarina keskusta, kerrostalo. Paimio keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaasa - Konnevesi, 60 m² kaksio
Hei! Kyseessä on yhden vanhuksen koti-irtaimiston muutto. Huonekaluja 1 kpl 2h sohva, matala lipasto, yöpöytä, ruokapöytä ja 6 tuolia, sohvakaluston pöytä ja pesukone. Kirjahylly ja sohvakalusto ja parisänky annetaan SPR:n kirpputorille. "Isoa" tavaraa siis vähän. Tekstiilejä ja muuta irtainta yhden ihmisen tarpeisiin. Muuttolaatikoita tarvitaan ja itse tulisin mukaan kantamaan kuskinne lisäksi. Auton saa oven eteen. Asunnossa on kellarivarasto pihan tasolla ja autotalli mikä varastona. Vaasa keskusta, rivitalo. Konnevesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kankaanpää - Kankaanpää, 75 m² kerrostalo kolmio
Kerrostalon ensimmäinen kerros. Alle 10 rappusta. Rappuset ovat suoraan asunnon ovelle. Joten hissittömyys ei haittaa muuttoa. Muuttoauton saa suoraan talon eteen. Varaston tyhjennys omatoimisesti. Asuntojen etäisyys noin 2 kilometriä. Toisessa päässä auton saa myös suoraan talon eteen. Muuttolaatikoita 20-30 kappaletta. Itse pakataan ja puretaan laatikot. Omasta takaa vähintään kaksi kantajaa. Muutossa ei mitään erikoisia tai normaalia suurempia kannettavia. Normaalit kodin tavarat ja laitteet. Kankaanpää keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sund - Tampere, 40 m² kerrostalo yksiö
Itse ainakin kantajana, joten mielellään yksi kantomies kuljettajan lisäksi. Muuttolaatikoille ym. ei ole tarvetta. Muutettavissa tavaroissa astioiden ym. lisäksi pyykinpesukone ja divaanisohva, jonka saa kahteen (2) osaan. Muutettavasta asuintalosta saa suht hyvin lähelle ulko-ovea. Tilanteesta muutettavaan asuntoon ei ole, koska ei ole vielä tullut tietoja minulle miten muutto onnistuu siellä. Huomioitavaa on kuitenkin, että kyseessä on uudiskohde ja 28. päivä on ensimmäinen mahdollinen muuttopäivä ja muuttavia asukkaita on varmasti monta. Kaikki muutossa tulevat tavarat löytyvät asunnosta ja viedään Tampereen asuntoon. Hyvä olisi myös, jos pääsisin muuttoauton kyydissä muutettavaan asuntoon. Sund keskusta, kerrostalo. Tesoma, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttopalvelun hinnat. Onnistuu parissa minuutissa!