Muuttopalvelu Karkkila


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muutto Karkkilassa, Karkkilasta, tai Karkkilaan kätevästi ja vaivattomasti. Jätä vain tarjouspyyntö ja se välittyy yli 300 muuttofirmalle Suomen sisällä. Pääset lukemaan kaikki tarjoukset helposti samasta paikkaa, voit lukea muuttoarvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja voit myös keskustella muuton yksityiskohdista palvelun sisällä. Unohda muuttostressi, jätä tarjouspyyntö, valitse omiin tarpeisiin paras muuttopalvelu, lue Muuttomaailman laadukkaat muuttovinkit ja lataa Suomen kattavin muuttajan muistilista.

Kilpailuta muuttopalvelu Karkkila »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Karkkilassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Karkkilassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Karkkila muuttoja ja kokemuksia

Muutto Karkkilasta Taivalkoskelle

Ei tarvita muuta kuin kuljettaja ja eikä tarvita muuttolaatikoita. Pakastinarkku on aika painava koska tavaraa melkein täynnä. Muuttoauton voi ajaa oven eteen. Vielä ei tiedä mikä osoite on Taivalkoskella.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Porista tekemään muuttoa Karkkilasta Taivalkoskelle. Muuttofirmalle muutto oli ns menokuorma, siksi muutto voitiin tehdä hieman edullisemmin urakkahintaisena muuttona. Muuttoautona toimi 34 kuution kuorma-auto ja muuttomiehiä tuli vain yksi, joka toimi kuljettajana. Muuton yksityiskohdista kuten muuton alkamisajankohdasta keskusteltiin puhelimessa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Kuopiosta Karkkilaan

Noin 10 kuution / 10 neliötä varastosta kolmion tavarat.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi paikallisen Kuopiolaisen muuttofirman tekemään muuttoa Kuopiosta Karkkilaan. Muuttofirma oli arvioinut muuton hinnan ja teki muuttajalla urakkahintaisen tarjouksen. Urakkahintaan sisältyi muuttofirman puolesta yksi muuttomies, keskikokoinen muuttoauto, nokkakärryt ja huopia muuttotavaroiden suojaamista varten. Sopimukseen kuului, että muuttaja pakkaa ja suojaa tavarat huolellisesti ennen muuton aloittamista. Muuttofirman asiaankuuluvat tavaraliikenneluvat ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kiitos! Pojat oli ahkeria ja reippaita! Muutto meni kivasti suosittelen"

Muutto Karkkilasta Helsinkiin

Tavarat: Iso taulu-tv, tulostimia, arkkupöytä, tv-taso lasia 2kpl, parvekekalusteet ym parveketavaraa, 2 nojatulia, kirjahylly osissa, astianpesukone, lipasto, tuoleja, 2 kpl yöpöytiä, sänky 160 cm, mattoja, liinavaatetavaraa, astioita, muovikasveja, eli noin 36 punaista muuttolaatikkoa ja noin 20 pahvilaatikkoa. Tavarat on pakattu/muovitettu suurimmalta osin.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Helsingistä tuli apuun ja muutto Karkkilasta Helsinkiin saatiin alkamaan sutjakkaasti. Muuttofirman toimesta tuli 2 muuttomiestä joilla monen vuoden kokemus muutoista, ja muuttoauto mihin mahtui neliön tavarat. Muuttoautossa oli suojaviltit tavaroille ja nokkakärryt. Yrityksen tievakuutus ja vastuuvakuutus kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"suosittelen, oikein hyvä"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kiitos! Pojat oli ahkeria ja reippaita! Muutto meni kivasti suosittelen

Muutto Kuopio - Karkkila

suosittelen, oikein hyvä

Muutto Karkkila - Helsinki

Muuttomiehet olivat täsmällisiä, ripeitä, väkivahvoja, ystävällisiä!!! Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen firmaa lämpimästi!! Kiitos!!!

Muutto Karkkila - Porvoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Karkkilassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tuusula - Karkkila, 84 m² paritalo kolmio
Kantajia tällä hetkellä kolme. Kuljettajan lisäksi tarvitaan mahdollisesti yksi kantomies. Kaikki tavarat on valmiiksi pakattu ja laatikoiden purku hoidetaan itse. Isoimmat huonekalut on kaks sohvaa, kolme pientä säilytys tasoa, työpöytä (mahdollisesti purettavissa kahteen osaan) parisänky, kirjahylly, pyykkikone ja kuivausrumpu. Pihalta tulee myös jora kompostori ja pihavarastosta puutavaraa. Muuttoauton saa ajettua pihaan mutta ei ihan ovelle asti, 10-15 askeleen päähän. Uudessa kohteessa pihaan ei pääse ajamaan. Riihikallio, paritalo. Karkkila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karkkila - Toholampi, 30 m² autotalli yksiö
Tarkoituksena tyhjentää kuolinpesän autotalli joka sisältää pääosin moottoripyörän osia ja runkoja, pyöriä, mopoja ja moottoripyöriä, sekä kirjoja ja lehtiä. Suurin osa on valmiiksi pakattu erinnäisiin pahvilaatikoihin mutta myös irtotavaraa on. Tarvitsemme muutaman kantomiehen. Polari, autotalli. Toholampi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Karkkila, 55 m² kerrostalo kaksio
Peruslaatuinen kotimuutto ovelta ovelle, hissittömän kerrostalon 3. kerroksesta yksikerroksiseen omakotitaloon. Pari painavaa ja hankalanmallista huonekalua, joita ei saa purettua pienempiin osiin (matala vitriinikaappi, ruokapöytä). Kaksi 2,5 hengen sohvaa ja parisänky. Arvioisin, että tarvitsemme kuorma-auton; peruspakuun tavarat eivät mahdu. Kantomiehiä toivomme 2 kpl, sillä oma aikamme menee pienen lapsen kaitsemiseen. Muuttolaatikoita tarvitsemme 10 kpl ja jotain pakkausmateriaalia, johon pyöräyttää esim. tuo lasiovinen vitriinikaappi. Muuta erityisesti suojattavaa tavaraa ei ole. Veräjämäki, kerrostalo. Karkkila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karkkila - Orivesi As, 49 m² rivitalo kaksio
Muuttolaatikoita tarvitaan 10 kpl, 1 muuttomiestä, kantajia omasta takaa 2. Pakkaustarvikkeita ei tarvita. Tavarat pakataan itse. Karkkila keskusta, rivitalo. Orivesi Asemanseutu, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Karkkila

Karkkilassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Karkkilaan muutto ja kaupunkitietoa

Karkkila on kaupunki Suomessa, joka sijoittuu Uudenmaan maakuntaan. Karkkilassa laskettiin huhtikuussa vuonna 2018 asuvan 8 864 ihmistä, joista selkeä enemmistö oli 45-64-vuotta täyttäneitä. Karkkilasta Helsinkiin etäisyyttä on 69 kilometriä, eli pääkaupunkiseudun palvelut ovat lähellä. Karkkila tunnetaan metalliteollisuudesta ja kaupunkia ympäröi maaseutukylät. Karkkilan yksi suurimmista yrityksistä on valaisinteollisuuden alihankkijana toimiva Helvar.

Karkkilan naapurikuntia ovat Lohja, Loppi, Tammela, Vihti ja Forssa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Karkkila »