Muuttopalvelu Siilinjärvi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Tarvitsetko muuttopalvelua auttamaan muutossa Siilinjärveltä tai Siilinjärvelle? Me autamme sinua löytämään sopivimman helposti ja ilmaiseksi. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat alueen muuttofirmat ja saat heiltä tarjouksia. Tarjouksista näet suoraan hinnat ja miten eri muutot eroavat toisistaan. Muuttoapua löytyy monenlaista ja uskomme että palvelun avulla saat tarjouksia joissa hinta ja laatu kohtaavat.

Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa myös Sillinjärven ulkopuoliset muuttofirmat.

Kilpailuta muuttopalvelu Siilinjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Siilinjärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Siilinjärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Siilinjärvi muuttoja ja kokemuksia

Muutto Siilinjärveltä Espooseen

Tarvitsen muuttoauton ja kuljettajan, joka voi olla kantoapuna. Molemmissa asuinnoissa on kantoapua myös omasta takaa. Toivoisin pääseväni itse myös muuttoauton kyytiin. Kaksi kissaa kantokopassa olisi tulossa myös mukaan. Normaalia koti-irtaimistoa, 2 raskasta kaappia, pyykinpesukone ja pakastin. Muuttoauton saa oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi 5 päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi itselleen sopivimman muuttofirman Espoosta. Muuttomatka oli noin 350 km ja muuttofirma oli laskenut arvioidun keston muutolle (14 h) ja ilmoitti, että jos muutto sujuu nopeammin on hinta myös alempi. Muuttajan toiveiden mukaisesti muuttoon saapui ainoastaan kuski, ja kuski osallistui myös tavaroiden kantamiseen. Muuton hintaan sisältyi myös alv, liikennelupa, vakuutukset ja polttoaineet. Muuttoautossa oli myös kahdet nokkakärryt, pehmusteet kalusteille ja kelmua.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erittäin ammattitaitoinen ja mukava muuttopalvelu. Suosittelen lämpimästi."

Muutto Siilinjärven sisällä

Muutettava asunto rivitalo. Uuden asunnon pinta-ala 43m2. Omia kantajia on kaksi. Isoista huonekaluista huomioitavaa: jenkkisänky, tekotakka(50kg), pyöreä keittiönpöytä. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Muuttolaattikoita tarvitaan. Lisäksi kiinnostaisi mahdollisuus turhien tavaroiden kierrätys muuton yhteydessä. Entä onko mahdollisuutta loppusiivoukselle lisäpalveluna?

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi nopeasti tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittu muuttofirma sijaitsee Kuopiossa. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti kahdella muuttomiehellä. Muuton kustannuksiin sisältyi vakuutukset, liikennelupa, alv, polttoaineet, muuttomiehet, muuttoauto ja muuttoa helpottavat varusteet (suojaliinat, nokkakärryt jne). Kilpailuttamalla muuton Muuttomaailman sivuilla voit saada muuttotarjouksia myös ulkopaikkakunnilta. Tarjoukset saattavat olla sinun tarpeisiisi parhaita joten jätä tarjouspyyntö muutosta ja kilpailuta mukavampi muutto.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Siilinjärven sisäinen muutto

Muutetaan kerrostalon ensimmäisestä kerroksesta. Talossa ei ole hissiä mutta on vain kahdeksan porrasta katutasosta. Muuttoauton saa ajettua aivan oven eteen. Kolmen ihmisen tavarat. Painavin on pesukone. Tarvitaan myös kantajia. Yksi varastokomero on alakerrassa siellä ei ole painavia tavaroita. Muutetaan yksitasoiseen omakotitaloon. Pakataan ja puretaan itse. Tarkkaa päivämäärää ei vielä tiedetä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 todella hyvää tarjousta jo heti ensimmäisenä päivänä tarjouspyynnön jättämisestä. Toinen firmoista tuli valituksi suorittamaan muuttoa Siilinjärvellä.

Muuttofirman valinta
Muutettava valitsi itselleen tuntihinnoittelulla suunnitellun muuton. Muuttoon asiakas pääsi valitsemaan itse itselleen sopivimman muuttoauton. Kokoja oli erilaisia aina 25-44 kuutioon asti. Muuton hintaan kuului myös kuski ja yksi muuttomies. Yrityksellä on asiaankuuluvat luvat kunnossa. Muuttomaailman kautta yritys on saanut positiivisia palautteita hyvän määrän ja tästä muutosta saatiin yksi tyytyväinen asiakas lisää.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui todella hyvin. Muuttomiehet oli tehokkaita. Helpoin muutto koskaan."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tosi asiallinen kaveri joka oli sekä hyvissä ajoin paikalla, että hoiti hommansa todella nopeasti. Suosittelen!

Muutto Hyvinkää - Tornio

Jo suunnitteluvaiheessa sain oikea-aikaista ja asiantuntevaa apua. Muutto toteutui ajallaan, taitavasti ja kohteliaasti hoidettuna pyynnöt huomioiden. Mukavia, hyväkuntoisia hemmoja. Hinta oli tästä kaikesta oli hyvin kohtuullinen.

Muutto Riihimäki - Tampere

Ei moitteen sanaa. Hyväntuuliset miehet tulivat ja hoitivat homman. Kaikki sujui hyvin, jopa pianon siirtäminen. Suosittelen muillekin. 👍

Muutto Masku - Masku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Siilinjärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Siilinjärvi - Iisalmi, 60 m² kerrostalo kaksio
Kantoapua luultavasti löytyy parin ihmisen verran, auton saa ajettua ovien eteen. Minulla on paljon isoja huonekaluja (2 sohvaa, 3 erilaista pöytää, hyllyjä muutama, jenkkisänky, seinähyllyjä x10?, parvekekalusteet, 3 raapimapuuta ja laatikkoja tulee varmasti pari ainakin.) En tarvitse pakkaus- tai purkuapua. Varastossa on jotain pientä tavaraa + pyörä. Siilinjärvi keskusta, kerrostalo. Kihmula, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pihtipudas - Siilinjärvi, 250 m²
Muutamme osittain, osa kalusteista jää vanhaan osoitteeseen. Omasta takaa lähtöpäässä on enintään 2 kantajaa, joista toinen vanhempi henkilö. Määränpäässä on lisäksi 1-2 kantajaa. Sängyt, sohvakalusto, ruokapöytä tuoleineen, pieni pakastin ja pesukone, lisäksi muutama pienempi pöytä, useita kaappeja (mm. iso lasivitriini) ja isohkoja kirjahyllyjä ja tauluja. Osa pienemmistä tavaroista on pakattu laatikoihin valmiiksi. Muuttolaatikoita tarvitsisimme kirjoille ym. noin 20-25 kpl. Tavaroiden purkamisen suoritamme itse kohteessa, mutta esim. tauluja emme ole vielä pakanneet valmiiksi (onko olemassa erityisiä pakkaustarvikkeita niille?). Pihtipudas keskusta, rivitalo. Siilinjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rantasalmi - Siilinjärvi, 55 m² rivitalo kaksio
Kummassakin päässä asuntona on rivitalo-osake. Kuljettajan lisäksi tarvitaan toinen kantaja. Muuttomiehiä ei ole omasta takaa. Auton saa ihan oven eteen kummassakin päässä. Isoimmat kalusteet ovat sohva ja sänky, mahdollisesti pyykkikone. Tavallinen rivitaloasunnon ulkovarasto. Tarvitaan kelmumuovia, jolla lipastojen laatikostot "sidotaan" kiinni. Kalusteet ovat Ikean tuotantoa. Pakkausapua tai muuta materiaalia ei tarvita. Rantasalmi keskusta, rivitalo. Siilinjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joensuu - Siilinjärvi, 55 m² luhtitalo kaksio
Isoimmat huonekalut: sänky (1,2x2x0,4), kevyt kirjahylly (2x0,3x1,7), kahden hengen sohva, nojatuoli, keittiöpöytä, 3 kpl pakattuja lasivitriineitä (1,8x0,3x0,2). Muuttolaatikoita/vastaavia esineitä arviolta n. 30-40. Lähtöpäässä ei todennäköisesti kantoapua, isoja huonekaluja varten tarvitaan ylimääräinen kantaja (/kuljettaja). Perillä vastaanottamassa kantoapua. Ei tarvetta laatikoille/p-tarvikkeille/pakkaamiseen/purkamiseen. Muuttoauto ajettavissa rappukäytävän eteen, asunto heti rappusten toisessa päässä (matkaa n. 10 m). Ei muutettavaa varastotilaa. Kettuvaara, luhtitalo. Siilinjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Siilinjärvi

Siilinjärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Siilinjärvelle muutto ja kaupunkitietoa

Siilinjärvi on kasvava ja aktiivinen suomalainen kunta Pohjois-Savossa. Väestö on keskimääräistä nuorempaa. Joka viides siilinjärveläinen on alle 15-vuotias. Lisäksi asukkaat ovat keskimääräistä paremmin koulutettuja. Yhdessä Kuopion kanssa Siilinjärvi muodostaa yhtenäisen työssäkäyntialueen. Suurimmat työllistäjät kunnassa ovat eri teollisuuden alat, terveydenhoitopalvelut, ilmailu ja maanpuolustus sekä muut palvelut ja matkailu.

Siilinjärven valtteja ovat erinomaiset liikenneyhteydet, nuorekas ja osaava väestö, aktiivisen kaavoituksen tukema luonnonläheinen asuinympäristö sekä taloudellisesti tuotetut laadukkaat ja asukkaiden arvostamat palvelut.

Muita suosittuja paikkakuntia: Iisalmi, Kuopio, Kurikka ja Sotkamo

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Siilinjärvi »