Muuttopalvelu Iitti


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Iittissa, paikkakunnalle Iitti tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Iittissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Iitti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Iittissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Iittissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tulivat ajallaan. Muuttajat päteviä ja mukavia suomalaisia nuoriamiehiä. Ennakkotiedot oli luettu ja sisäistetty. Arvioitu muuttoaikataulu piti (arvio 3-5h, meni 4h). Itselle ensimmäinen kerta muuttofirman käytölle, ei enää omatoimimuuttoja! Suosittelen.

Muutto Helsinki - Veikkola

Muutto Hämeenlinnassa, muuttomiehet ovella sovittuun aikaan. Ihan loistava hinta-laatusuhde. Tavarat liikkuivat ripeästi ja ehjinä joten helppo ja nopea muutto. Suosittelen ehdottomasti!

Muutto Hämeenlinna - Hämeenlinna

Muutto meni aikataulun mukaisesti ja nopeasti ja kaikki sujui niinkuin sovittiin. Tavarat laitettiin autoon nopeasti ja turvallisesti. Kantaminen sujui myös nopeasti reippaan muuttonuorukaisen kanssa.

Muutto Lapua - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Iittissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Kymenlaakso

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Iitti - Västerskog, 89 m² omakotitalo kolmio
Pyrimme muuttamaan mahdollisimman paljon pieniä tavaroita ja muuttolaatikoita jo etukäteen, peräkärryn kanssa. Muuttoon tarvitaan varmaan lisäksi 2 kantajaa, omia kantajia on 2 kpl. Autolla pääsee aivan lähelle (10m-15m) ulko-ovea kummassakin paikassa. Toisessa päässä on päättyvä hiekkatie jonka päässä kohde talo sijaitsee. Asunto josta muutetaan on 2 kerroksinen, kohdeasunto on yhdessa tasossa. Yläkerrassa kaksi erillistä moottorisänkyä patjoineen ja pesukone+kuivuri. Alakerrassa vaalea sohva (suojattava) ruokapöytä, televisiotaso ja muuta pienempää kalustusta. Tarvitaan myös muuttolaatikoita joiden toimitus 20. päivä ja muuttopäivä 24. Muuttolaatikot voidaan noutaa 30. päivä. Pieni pihavarasto jonka sisältö pyritään muuttamaan etukäteen. Iitti keskusta, omakotitalo. Västerskog, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Iitti - Tampere, 68 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa viikolla ei kantajia kuin luultavasti pari, kolme. Mikäli muutto saadaan järjestettyä lauantaille, on mahdollista saada mukaan omasta takaa lisää kantajia. Kaikki on pakattu ja suojattu pääpiirteittäin valmiiksi. Tavarat on pakattu pääosin pahvisiin muuttolaatikoihin, osa muovisiin pinottaviin. En tarvitse apua pakkaamisessa enkä purkamissa. Tavarat vietävä suoraan oikeisiin huoneisiin. Laatikot on merkitty selkeästi. Sohva ja pari lipastoa ei mahdu muuttokohteessa hissiin vaan tulee kantaa portaita pitkin. Lähtökohteessa on tilava hissi, jonne huonekalutkin. Muuttoautot saa oven eteen ja katutasoon. Kohteessa katutasossa hissi ei tule suoraan rapun kohdalle vaan käytävää pitkin sisätilaa siirtyminen hissille. Ei muutettavaa varastotilaa. Iitti keskusta, kerrostalo. Tesoma, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Iitti - Vantaa, 24 m² kerrostalo yksiö
Toivottu muuttopäivä kuun viimeinen perjantai loppuiltapäivästä esim. klo 16 aikaan tai sen jälkeen. 2 kantajaa omasta takaa, muita kantomiehiä ei tarvita, mutta kuljettaja voi tarvittaessa osallistua kantamiseen. Muuttolaatikoita ja muita pakkaustarvikkeita ei tarvita eikä apua pakkaamisessa ja purkamisessa. Tavarat pakattu muuttoa varten valmiiksi. Muutettavia tavaroita ei ole paljon. Suurimmat tavarat ovat pieni keittiön pöytä + 2 tuolia, futonsänky (parisänky, jonka saa purettua pienempiin osiin) + isohko futonpatja, TV-taso + 46 tuuman TV ja pieni arkkupakastin. Osa tavaroista voidaan kuljettaa omalla autolla. Molemmissa asunnoissa on hissi ja asuntojen ulko-oven läheisyyteen pääse autolla. Iitti keskusta, kerrostalo. Leinelä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Iitti - Tampere, 78 m² kerrostalo kolmio
Olemme kiinnostuneet sekä pakkaus avusta, muuttolaatikoiden vuokrauksesta, että kantoavusta. Isoja tavaroita ovat normaali kokoinen sohva, sänky (purettava), pyykinpesukone, kuivausrumpu, työpöytä, tv-taso, 65" taulu-tv, pieni pakastin, keittiön pöytä. Iso osa tavaroista on jo muutettu pahvilaatikoissa ja jäljellä on vain välittömät tarve-esineet. Autolla pääsee asunnon eteen / taakse molemmissa asunnoissa. Yksi kantaja on omasta takaa, mutta kuljettaja + 1 kantaja /pakkaaja voisi olla tarpeen. Iitti keskusta, kerrostalo. Lentävänniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 46 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Iitti

Iittissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Iitti »