Muuttopalvelu Ikaalinen


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ikaalisessa, Ikaaliseen tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Ikaalisessa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Ikaalinen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ikaalisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ikaalisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

En uskonut että muutto olisi sujunut näin vaivattomasti, reippaita kantajia, kiitos!

Muutto Kokkola - Tampere

Kaikki sujui niin kuin oli sovittu. Pitkä matkaakin sujui mukavasti Tavarat suit sait paikasta toiseen

Muutto Helsinki - Savonlinna

Kaikki meni hyvin. Homma hoitui ripeästi ja ystävällisesti.

Muutto Pori - Pieksämäki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ikaalisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ikaalinen - Piispanristi, 70 m² omakotitalo kolmio
Kaksi kantajaa omasta takaa, ei juurikaan painavaa tavaraa tai isoja huonekaluja sänkyä, nojatuolia ja puista senkkiä lukuunottamatta. Lähinnä kodin irtotavaraa valmiiksi pakattuna, hoidamme itse pakkaamisen ja purkamisen. Tarve lähinnä muuttoautolle, johon mahtuu kerralla koko omaisuus ja jota ei tarvitse palauttaa lähtöpaikkakunnalle (muutto tapahtuu Ikaalinen-Kaarina). Ikaalinen keskusta, omakotitalo. Piispanristi, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Ikaalinen, 92 m² rivitalo
Ei ole erityist tavaraa. Koko asunnon tavarat, joista isommat kodinkoneet ja elektroniikkaa ovat tiskikone, pesutorni ja 2 taulutelevisio 55" ja 49". Isommat huonekalut ovat iso ja pieni ruokailuryhmää, sohva, 2 nojatuolia, pari lipastoa ja parisänky. Varaston tavarat, joista isommat ovat kahden autojen renkaat ja kuljetusboksi. Ei tarvita apua pakkaamisessa/purkaamisessa. Muuttoauto saa ajettua molempien asuntojen oven eteen. Asunto mistä muutetaan on rivitalo, pesutorni ja parisänky ovat yläkerroksessa. Tarvitaan 2 kantomiestä. Muutto voi tapahtua kerralla ja meillä muuttopäivä on joustavati jonakin 24.-26. päivistä. Kauklahti, rivitalo. Ikaalinen keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 15 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Ikaalinen, 73 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan kodin normi irtaimisto. Raskaimmat ja isoimmat esineet ovat kolme-neljä kirjahyllykköä, yksi iso kaappi, sohva, pienempi sohva, ruokapöytä tuolineen, parisänky ja pesukone. Turussa on hissi, mutta muutama porrasaskelma kadulle. Muuttoauton saa joko sisäpihalle tai kadulle. Ikaalisissa ei ole hissiä vaan katutasosta on kolme kerrosta kantomatkaa. Muuttoauton saa Ikaalisissa heti ulko-oven eteen ongelmitta. Sekä Turun että Ikaalisten päässä tarvitaan 2-3 kantajaa. Muuttajat itse - kaksi henkeä - osallistuvat myös kantamiseen molemmissa päissä. Muutto tapahtuu yhden arkipäivän aikana niin, että purku Turussa olisi heti aamusta, ajo Ikaalisiin ja purku Ikaalisissa iltapäivällä. Pyytäisin tarjouksen sekä ilman muuttolaatikoita että 30 muuttolaatikon kanssa, jotka olisivat saatavilla pääsiäisen pyhiksi. Turku keskusta, kerrostalo. Ikaalinen keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Ikaalinen, 45 m² kaksio
Kyseessä perushuonekalut, jenkkisänky ainoa suurehko huonekalu, ei sohvaa. tuoleja, ruokapöytä ja muuta irtaimistoa. Kirjahyllykin yritetään saada kierrätykseen. Kodinkoneista vain pyykinpesukone, tv viedään etukäteen. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantoapua. Tytär pakkaa ja vävy, ovat sitten vastaanottamassa muuttokuormaa Ikaalisissa. Ehkä mahdollisuus, että jenkkisänky viedään Ikaalisissa tyttären taloon, poikkeaa yhden kadun verran. Se pitäisi pakata viimeiseksi autoon, että sen saa ensimmäiseksi ulos. Ei ole vielä ihan varmaa. Matka ei siitä muutu kuin n 2 km. Muuttolaatikoita tarvitaan etukäteen pakkaamista varten, arvio 10 kpl, mutta tarkennetaan ajankohtaa lähemmin. Suuri osa vaatteista ja astioista siirtyy pikkuhiljaa eikä jää muuttoon. Muuttoauton saa molemmissa paikoissa oven eteen. Varastossa on vähäinen määrä tavaraa. Atala-Linnainmaa, rivitalo. Ikaalinen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ikaalinen

Ikaalisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ikaalinen »