Muuttopalvelu Iisalmi


Yli 40 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Iisalmi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsitkö muuttofirmaa tarjoamaan muuttopalvelua Iisalmeen tai Iisalmesta? Muuttomaailma.fi tekee sopivan muuttofirman löytämisestä helppoa ja palvelu on vielä kaiken lisäksi ilmainen. Kuvaile muutto helppokäyttöiselle lomakkeelle niin lähetämme sen tarjouspyyntönä alueella muuttoapua tarjoaville muuttopalveluille. Valitse vapaasti sopivin tarjous jossa yhdistyy hinta ja laatu omaa muuttoasi vastaamaan.

Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat muuttofirmat, tarkistat hinnat ja selvität miten muutot eri firmoilla eroavat toisistaan.

Kilpailuta muuttopalvelu Iisalmi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Iisalmessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Iisalmessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Iisalmi muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kaustisilta Iisalmeen

Kyseessä on kotimuutto. Pieni osa tavaroista jää Kaustiselle. Isoimmat tavarat on sohva, vitriini ja sänky. Meitä on kaksi kantajaa. Tarvitaan yksi kantaja. Molemmissa kohteissa pääsee oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Kokkolalaisen muuttofirman tekemään muuttoa Kaustisilta Iisalmeen. Muuttomatka oli noin 175 kilometriä ja muutto tehtiin urakkahintaisena. Muuttoon sisältyi kuorma-auto, kuljettaja ja ajot muuttokohteiden välillä. Muuttotavaroiden lastaukseen ja purkuun oli arvioitu muuttofirman toimesta menevän 3 tuntia yhteensä. Muuttofirman toiminta oli vakuutettua ja liikennelupa on ajantasalla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Iisalmesta Helsinkiin

Häkkivarasto. Korkea talonpoikaiskaappi joka on tuotu kippikärryllä 2 kerrokseen. Saa ajettua oven eteen. Tarvitaan kuski ja kantajat varuilta.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 1 tarjouksen ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirmaksi valittiin ensimmäinen tarjouksen jättänyt muuttofirma ja tarjouspyyntö suljettiin kolmen tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Valittu muuttofirma sijaitsee Riihimäellä. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena, koska pitkän matkan muutoissa se tulee asiakkaalle edullisemmaksi. Muuton hintaan sisältyi kaksi muuttomiestä, kuorma-auto (37 kuutiota), auton pakkaus ja purku, polttoaineet + ajokilometrit, vakuutukset, alv ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ammattitaitosia, ystävällisiä ja huumorintajuisia muuttomiehiä. Kohtuuhintainen."

Muutto Kuopiosta Iisalmeen

Muuttoapuna 1 mies, koskien pesukone ja kaappi ,muutossa kaikki kodin irtaimisto valmiiksi laatikoissa. Tarvitaan 1 muuttomies kuskin lisäksi

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta muuttoon ja pienen harkinnan jälkeen sopiva löytyi.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Kuopiossa toimivan yrityksen suorittamaan muuttoa Kuopiosta Iisalmeen. Muutto suunniteltiin tuntihinnoittelulla ja muuton kestoksi arvioitiin 5 tuntia. Muuttoon sisältyi kuorma-auto, 2 muuttomiestä, alv ja suojaukseen tarvittavat välineet. Muuttofirmalla on tiekuljetussopimuslain mukainen vakuutus kuljetettavaa tavaraa koskevan vastuun varalta sekä vastuuvakuutus.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopea, laadukas muutto, voimme suositella! ja hintakin hyvin kilpailukykyinen."

Muutto Iisalmesta Kajaaniin

Liittyvä paikkakunta: Kajaani

Muuttoauton saa ovien eteen. Huonekalut: kulmavuodesohva, 7kpl lipastot/hyllykköä/senkkiä, parisänky, pinnasänky, 80cm sänky, kehto, ruokailuryhmä kuudelle, nojatuoli, tvtaso. Kodinkoneet: pyykinpesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, mikro, ehkä pakastin, tv ja muut pienlaitteet. Kolmen lapsen tavarat, lelut, Kahdet rattaat, 2 polkupyörää ja häkkivarasto myös. Kantajat 4-6kpl löytyy. Iisalmessa ei hissiä, tilava porraskäytävä. Kajaanissa 5 porrasta. Muuttolaatikot olisimme kiinnostuneita vuokraamaan myös.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai itselleen 1 tarjouksen ja se johti suoraan valintaan.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen ulkopaikkakuntalaisen yrityksen tekemään muuttoa urakkahinnoittelulla. Muutossa ei tarvittu muuttofirmalta kuin kuljettaja joka vastasi tavaran lastaamisesta ja iso muuttoauto. Omilla pienillä teoilla voi vaikuttaa paljon muuton hintaan. Esimerkiksi varaamalla muuttoapua ystävistä muuttofirman lisäksi, tai kun pakkaat tavarat huolellisesti ennen muuttopäivää.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ihan huippu muuttomies ja muuttopalvelu!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea,laadukas muutto,voimme suositella!ja hintakin hyvin kilpailukykyinen

Muutto Kuopio - Iisalmi

Puhelimessa myynti ja neuvottelu hyvä. Kuljettaja ystävällinen ja joustava. Ammatillisesti hoidettu toiminta kokonaisuus.

Muutto Tampere - Iisalmi

Ihan huippu muuttomies!

Muutto Iisalmi - Kajaani

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Iisalmessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muutto Tampere - Iisalmi, 135 m² rivitalo
Kyseessä on kotimuutto joka sisältää myös pianon ja parin muun kalusteen kuljetuksen omakotitaloon Iisalmessa (n. 1km Kaivokadulta). Rivitalo on kaksikerroksinen, Sohva, sänky, 1 kaapisto, pesukone ja kuivuri on kannettava alakerrasta kaartuvia portaita pitkin ylös (15 askelmaa), siispä tarvitaan apumies mukaan. Yläkerrasta mukaan tulee mm. piano, pyöreä keittiön pöytä + 4 tuolia, 3 kpl 130 x 80 x 28 cm lasioviset vitriinikaapit, 5 kpl n. 50x80x50cm kaappeja, kirjahyllykkö, jossa 7 kpl eri kokoisia osia, iso nahkainen lepotuoli ja astioita, vaatteita ja valaisimia, kirjoja yms. muutama säkillinen tai laatikollinen. Muuttoautoa ei saa aivan rivitalon oven eteen, kantomatkaa jää noin 10 metriä. Kaivokadulla on porrasaskelmia noin 7, jos auton saa pääoven eteen, takaovelta kantomatka pitenee toisilla n. 10 askelmalla. Iisalmessa löytyy ainakin 1 mies lisäavuksi. Tampereella olen itse apuna. Kaukajärvi, rivitalo. Iisalmi Keskus Pohjoinen, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta
Muutto Siilinjärvi - Iisalmi, 60 m² kerrostalo kaksio
Kantoapua luultavasti löytyy parin ihmisen verran, auton saa ajettua ovien eteen. Minulla on paljon isoja huonekaluja (2 sohvaa, 3 erilaista pöytää, hyllyjä muutama, jenkkisänky, seinähyllyjä x10?, parvekekalusteet, 3 raapimapuuta ja laatikkoja tulee varmasti pari ainakin.) En tarvitse pakkaus- tai purkuapua. Varastossa on jotain pientä tavaraa + pyörä. Siilinjärvi keskusta, kerrostalo. Kihmula, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta

Muuttoauto Iisalmi

Iisalmessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Iisalmeen muutto ja kaupunkitietoa

Iisalmi on suomalainen kaupunki joka sijaitsee Pohjois-Savon maakunnassa. Kaupungissa on arkipäivää oma koti järvinäkymällä. Asuntojen ja tonttien tarjonta on monipuolista ja vaihtoehtoja asumiselle löytyy niin maaseudun rauhasta kuin keskustan läheltäkin.

Iisalmen kaikista kaupunginosista on lyhyt noin 10 minuutin matka keskustan alueen palveluihin. Kaupungissa lähimmät liikuntapaikat alkavat jo kotioveltasi. Iisalmen järvimaisemista ja puistoista houkuttelevat nauttimaan cityreitistöt ja talvisin latureitistöt.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kajaani, Kuopio, Siilinjärvi ja Sotkamo

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Iisalmi »