Muuttopalvelu Iisalmi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsitkö muuttofirmaa tarjoamaan muuttopalvelua Iisalmeen tai Iisalmesta? Muuttomaailma.fi tekee sopivan muuttofirman löytämisestä helppoa ja palvelu on vielä kaiken lisäksi ilmainen. Kuvaile muutto helppokäyttöiselle lomakkeelle niin lähetämme sen tarjouspyyntönä alueella muuttoapua tarjoaville muuttopalveluille. Valitse vapaasti sopivin tarjous jossa yhdistyy hinta ja laatu omaa muuttoasi vastaamaan.

Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat muuttofirmat, tarkistat hinnat ja selvität miten muutot eri firmoilla eroavat toisistaan.

Kilpailuta muuttopalvelu Iisalmi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Iisalmessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Iisalmessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Iisalmi muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kaustisilta Iisalmeen

Kyseessä on kotimuutto. Pieni osa tavaroista jää Kaustiselle. Isoimmat tavarat on sohva, vitriini ja sänky. Meitä on kaksi kantajaa. Tarvitaan yksi kantaja. Molemmissa kohteissa pääsee oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Kokkolalaisen muuttofirman tekemään muuttoa Kaustisilta Iisalmeen. Muuttomatka oli noin 175 kilometriä ja muutto tehtiin urakkahintaisena. Muuttoon sisältyi kuorma-auto, kuljettaja ja ajot muuttokohteiden välillä. Muuttotavaroiden lastaukseen ja purkuun oli arvioitu muuttofirman toimesta menevän 3 tuntia yhteensä. Muuttofirman toiminta oli vakuutettua ja liikennelupa on ajantasalla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Iisalmesta Helsinkiin

Häkkivarasto. Korkea talonpoikaiskaappi joka on tuotu kippikärryllä 2 kerrokseen. Saa ajettua oven eteen. Tarvitaan kuski ja kantajat varuilta.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 1 tarjouksen ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirmaksi valittiin ensimmäinen tarjouksen jättänyt muuttofirma ja tarjouspyyntö suljettiin kolmen tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Valittu muuttofirma sijaitsee Riihimäellä. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena, koska pitkän matkan muutoissa se tulee asiakkaalle edullisemmaksi. Muuton hintaan sisältyi kaksi muuttomiestä, kuorma-auto (37 kuutiota), auton pakkaus ja purku, polttoaineet + ajokilometrit, vakuutukset, alv ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ammattitaitosia, ystävällisiä ja huumorintajuisia muuttomiehiä. Kohtuuhintainen."

Muutto Kuopiosta Iisalmeen

Muuttoapuna 1 mies, koskien pesukone ja kaappi ,muutossa kaikki kodin irtaimisto valmiiksi laatikoissa. Tarvitaan 1 muuttomies kuskin lisäksi

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta muuttoon ja pienen harkinnan jälkeen sopiva löytyi.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Kuopiossa toimivan yrityksen suorittamaan muuttoa Kuopiosta Iisalmeen. Muutto suunniteltiin tuntihinnoittelulla ja muuton kestoksi arvioitiin 5 tuntia. Muuttoon sisältyi kuorma-auto, 2 muuttomiestä, alv ja suojaukseen tarvittavat välineet. Muuttofirmalla on tiekuljetussopimuslain mukainen vakuutus kuljetettavaa tavaraa koskevan vastuun varalta sekä vastuuvakuutus.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopea, laadukas muutto, voimme suositella! ja hintakin hyvin kilpailukykyinen."

Muutto Iisalmesta Kajaaniin

Liittyvä paikkakunta: Kajaani

Muuttoauton saa ovien eteen. Huonekalut: kulmavuodesohva, 7kpl lipastot/hyllykköä/senkkiä, parisänky, pinnasänky, 80cm sänky, kehto, ruokailuryhmä kuudelle, nojatuoli, tvtaso. Kodinkoneet: pyykinpesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, mikro, ehkä pakastin, tv ja muut pienlaitteet. Kolmen lapsen tavarat, lelut, Kahdet rattaat, 2 polkupyörää ja häkkivarasto myös. Kantajat 4-6kpl löytyy. Iisalmessa ei hissiä, tilava porraskäytävä. Kajaanissa 5 porrasta. Muuttolaatikot olisimme kiinnostuneita vuokraamaan myös.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai itselleen 1 tarjouksen ja se johti suoraan valintaan.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen ulkopaikkakuntalaisen yrityksen tekemään muuttoa urakkahinnoittelulla. Muutossa ei tarvittu muuttofirmalta kuin kuljettaja joka vastasi tavaran lastaamisesta ja iso muuttoauto. Omilla pienillä teoilla voi vaikuttaa paljon muuton hintaan. Esimerkiksi varaamalla muuttoapua ystävistä muuttofirman lisäksi, tai kun pakkaat tavarat huolellisesti ennen muuttopäivää.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ihan huippu muuttomies ja muuttopalvelu!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea,laadukas muutto,voimme suositella!ja hintakin hyvin kilpailukykyinen

Muutto Kuopio - Iisalmi

Puhelimessa myynti ja neuvottelu hyvä. Kuljettaja ystävällinen ja joustava. Ammatillisesti hoidettu toiminta kokonaisuus.

Muutto Tampere - Iisalmi

Ihan huippu muuttomies!

Muutto Iisalmi - Kajaani

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Iisalmessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Iisalmi - Tuusula, 85 m² rivitalo kolmio
Ei omia kantajia. Normaalisti kalustetun asunnon koko sisältö ja terassikalusteet ja rivitalon pienen ulkovaraston sisältö ja polkupyörä. Painava pyykinpesukone. Kaikki pientavara pakattu valmiiksi tukeviin laatikoihin. Lähtöosoitteessa oven ja auton etäisyys noin 8 metriä. Kohdeosoitteessa emme ole vielä käyneet. Muutto toivotaan ensisijaisesti toteutettavaksi viikonlopun aikana, mutta alkuviikkoa voidaan myös harkita. Iisalmi Keskus Pohjoinen, rivitalo. Hyrylä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Iisalmi - Kantvik, 65 m² kerrostalo kolmio
Suurille huonekaluille kantajia omasta takaa 1hlö. Kuljettajan lisäksi emme tarvitse lisää kantajia. Sänky on erikoismittainen: 2x 220x90 runkopatjat jalkoineen. Suuria kodenkoneita ei tiskikoneen lisäksi ole. Suuria huonekaluja sängyn lisäksi: sohva, tietokonepöytä, meikkipöytä. Muuttoauton voi pysäköidä rappukäytävän ovelle, josta asuinkerrokseen kuuden (6) portaan nousu. Asunnossa myös häkkivarasto. Kohdeasunnolla muuttoauto on mahdollista jättää rappukäytävän eteen. Asunnossa myös erillinen varastotila katutasossa. Peltosalmi-Sourunsalo, kerrostalo. Kantvik, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kajaani - Iisalmi, 87 m² kerrostalo kolmio
Hei! Muuttoauton saa oven eteen ja asuntoon on 5 porrasta, ei siis maakerros. Omia kantajia on 4-6. Lipastoja on 4, senkkejä 4, pesukone ja kuivausrumpu, parisänky, 80cm sänky, pinnasänky ja junior sänky, kulmavuodesohva puretaan muuttoon, pari arkkua löytyy ja pari hyllykköä, koulupöydät, ruokapöytä ja tuolit, nojatuolit, rautasohva puretaan osiin, 3 polkupyörää, 2x lastenrattaat, yöpöydät, lasten lelut, 2xtv, 2x tv-taso, häkkivaraston tavarat, kesärenkaat, laatikoita on paljon, pari isohkoa peiliä mitkä toivottavasti saadaan siskon farmarin kyytiin. Ei ole pianoa. Senkit varmaan sohvan osien lisäksi painavimmat tavarat. Muuttoauton toivoisimme paikalle klo 9 aamulla. Teppana, kerrostalo. Kihmula, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikalatva - Iisalmi, 58 m² kerrostalo kaksio
Yksi reipas kantaja omasta takaa. En tarvitse kuljettajan lisäksi ylimääräisiä kantomiehiä, kuljettaja riittää avuksi. En tarvitse muuttolaatikoita. En tarvitse pakkaustarvikkeita. En tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa enkä purkamisessa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Asunnon lisäksi ei ole varastotilaa, pelkkä asunnon sisältö. Suuria esineitä ovat 120cm leveä sänky. Kolmen hengen divaanisohva (saa useaan pienempään osaan, teen itse). Noin metrin levyinen tv-taso. Noin metrin korkuinen lipasto. 150x150 hyllykkö(voin laittaa osiin). Sähköpiano jonka saa kahteen osaan, helppo kantaa, ei ole raskas. En ole varma onko määränpäässä hissiä, asuntoni on 2. Kerroksessa. Ainut sopiva päivä on kuun ensimmäinen päivä, kellonaika mikä tahansa. Siikalatva keskusta, kerrostalo. Iisalmi Keskus, Eteläinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Iisalmi

Iisalmessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Iisalmeen muutto ja kaupunkitietoa

Iisalmi on suomalainen kaupunki joka sijaitsee Pohjois-Savon maakunnassa. Kaupungissa on arkipäivää oma koti järvinäkymällä. Asuntojen ja tonttien tarjonta on monipuolista ja vaihtoehtoja asumiselle löytyy niin maaseudun rauhasta kuin keskustan läheltäkin.

Iisalmen kaikista kaupunginosista on lyhyt noin 10 minuutin matka keskustan alueen palveluihin. Kaupungissa lähimmät liikuntapaikat alkavat jo kotioveltasi. Iisalmen järvimaisemista ja puistoista houkuttelevat nauttimaan cityreitistöt ja talvisin latureitistöt.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kajaani, Kuopio, Siilinjärvi ja Sotkamo

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Iisalmi »