Muuttopalvelu Pelkosenniemi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pelkosenniemellä, Pelkosenniemelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Pelkosenniemellä.

Tutustu myös Pelkosenniemellä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Pelkosenniemi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pelkosenniemellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Pelkosenniemellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reipas kaveri, joka teki rivakasti hommia ja osallistui lastaukseen ja purkuun kuin olisi omia tavaroita ollut. Vahva suositus👍

Muutto Vaasa - Tampere

Muutto sujui hyvin ammattitaitoisen kuljettajan tehdessä kuormaa, ei tarvinnut itse päätään vaivata. Toki itsellä oli apuna viisi rivakkaa kaveria niin muutto sujui vauhdilla.

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pelkosenniemellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pelkosenniemi - Espoo, 76 m² kerrostalo kolmio
Muuttoauto ja vähintään 2 muuttomiestä, ei omaa kantoapua. Pienehkö / tavanomainen pakettiauto mahtuu ajamaan uuden asunnon ovelle. Vanha asunto 1. krs (yhdet portaat) tai takaovesta pihan kautta ilman portaita. Asuntojen etäisyys n. 1 km. Isoimmat tavarat ovat sohva, kirjahylly ( irralliset koottavat moduulit), pesukone (ellei saada myydyksi ennen muuttoa), liukuovikaappi (ellei saada myydyksi) ja pihagrilli. Tavarat muuttolaatikoissa. Varastokopin tavarat kuljetetaan itse. Pelkosenniemi keskusta, kerrostalo. Finnoo-Eestinmalmi, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pelkosenniemi - Pori, 63 m² luhtitalo kolmio
Muutto tapahtuu luhtitalon alakerrasta (maataso). Kohteena on kerrostalon eka kerros. Muuttoauton saa asuntojen oven eteen. Kaikki mahdollinen on pakattu banaani- tai muovisiin muuttolaatikkoihin. Suuremmat tavarat: Pesukone, pienehkö kulmasohva jonka saa paloiteltua osiin, tv -taso, 4h keittiön pöytä/tuolit, kaksi lipastoa(50x80x100, 50x160x80),160cm jenkkisänky, kaksi yöpöytää, 2h parvekekalusto, polkupyörä. Asuntoon kuuluu ulkovarasto, missä on lähinnä työkalu ym. vastaavaa tavaraa paketoitu muuttolaatikkoihin. HUOM! On vielä epävarmaa miten kuljetan moottoripyöräni, mahdollisesti sekin tulisi muuton mukana. Malliltaan keskikokoinen kyykkypyörä (p200 l70 k100). Muuttoapuun tulee omasta puolestani apulaiset. Porin asuntoni vapautuu näillä näkymin kuun ensimmäinen päivä, joten muutto pitäisi sijoittaa kutakuinkin tuohon ajankohtaan. Pelkosenniemi keskusta, luhtitalo. Musa-Tiiliruukki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Pelkosenniemi, 81 m² rivitalo kolmio
Kotimuutto 44 neliön asuntoon, joten kaikkea ei viedä. Isompia muutettavia ovat pyykinpesukone ja divaanisohva sekä ulkokaluste korikeinu, lisäksi tv-taso ja nojatuoli sekä senkki. Kuljettajan lisäksi tarvitsen kantomiehet. Tarvitsen myös muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeita mahdollisesti astioille. Lähtöpaikassa ei kovin iso auto mahdu ihan rappujen eteen, mutta lähelle kuitenkin. Määränpäässä mielestäni pääsee rappukäytävän eteen. Olkahinen-Tasanne, rivitalo. Pelkosenniemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pelkosenniemi - Helsinki, 74 m² rivitalo kolmio
Muutetaan kaikki asunnon tavarat. Muutto asunnosta, joka sijaitsee 4. kerroksessa. Hissi on. Ei muita erityisen hankalasti muutettavia tavaroita paitsi pesukone. Asunnon lisäksi autotalli, josta lähtee jonkun verran tavaraa. Rivari, johon muutetaan on kolmessa kerroksessa, mutta sisäänpääsy myös ensimmäisestä kerroksesta. (Käytännössä osa tavaroista viedään kierreportaita yksi kerros ylös). Auton saa hyvin oven eteen molemissa päädyissä. Pyytäisin tarjoajaa arvioimaan montako kantoapuria kannattaa ottaa mukaan. Omasta takaa ainakin yksi kantaja, todennäköisesti enemmän. Tarvitaan muuttolaatikot. Haluaisin tarjouksen sekä pakkausavulla että ilman pakkausapua. Pelkosenniemi keskusta, rivitalo. Lauttasaari, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pelkosenniemi

Pelkosenniemellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pelkosenniemi »