Muuttopalvelu Pelkosenniemi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pelkosenniemellä, Pelkosenniemelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Pelkosenniemellä.

Tutustu myös Pelkosenniemellä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Pelkosenniemi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pelkosenniemellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Pelkosenniemellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Tosi asiallinen kaveri joka oli sekä hyvissä ajoin paikalla, että hoiti hommansa todella nopeasti. Suosittelen!

Muutto Hyvinkää - Tornio

Hyvää palvelua, muutto sujui nopeasti ja sujuvasti!

Muutto Kaarina - Littoinen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pelkosenniemellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kerimäki - Pelkosenniemi, 100 m² omakotitalo
Ei kodinkoneita. Koiratarhaelementtejä 2x2 m noin 10 kpl ja iso koirankoppi, joka ei ole painava. Kantajia omasta takaa 4 henkilöä ja tavarat pakattu valmiiksi. Parivuode, 2 + 3 sohvat, ruokapöytä, sohvapöytä,2 isoa vitriinisenkkiä, tv-taso,2 isoa liukuovikomeroa + laatikoita paljon. Kerimäki keskusta, omakotitalo. Pelkosenniemi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pelkosenniemi - Kuopio, 60 m² rivitalo kaksio
Kantajia omasta takaa ei ole. Isoja tavaroita ovat sänky (120x200), astianpesukone, pyykkikone, pieni kirja hylly, autonrenkaat. Muuttoauton saa oven eteen molemmissa päissä. Kuopiossa on portaat alas. Kuutioita noin 17-20. Pelkosenniemi keskusta, rivitalo. Jynkkä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pelkosenniemi - Espoo, 76 m² kerrostalo kolmio
Muuttoauto ja vähintään 2 muuttomiestä, ei omaa kantoapua. Pienehkö / tavanomainen pakettiauto mahtuu ajamaan uuden asunnon ovelle. Vanha asunto 1. krs (yhdet portaat) tai takaovesta pihan kautta ilman portaita. Asuntojen etäisyys n. 1 km. Isoimmat tavarat ovat sohva, kirjahylly ( irralliset koottavat moduulit), pesukone (ellei saada myydyksi ennen muuttoa), liukuovikaappi (ellei saada myydyksi) ja pihagrilli. Tavarat muuttolaatikoissa. Varastokopin tavarat kuljetetaan itse. Pelkosenniemi keskusta, kerrostalo. Finnoo-Eestinmalmi, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pelkosenniemi - Pori, 63 m² luhtitalo kolmio
Muutto tapahtuu luhtitalon alakerrasta (maataso). Kohteena on kerrostalon eka kerros. Muuttoauton saa asuntojen oven eteen. Kaikki mahdollinen on pakattu banaani- tai muovisiin muuttolaatikkoihin. Suuremmat tavarat: Pesukone, pienehkö kulmasohva jonka saa paloiteltua osiin, tv -taso, 4h keittiön pöytä/tuolit, kaksi lipastoa(50x80x100, 50x160x80),160cm jenkkisänky, kaksi yöpöytää, 2h parvekekalusto, polkupyörä. Asuntoon kuuluu ulkovarasto, missä on lähinnä työkalu ym. vastaavaa tavaraa paketoitu muuttolaatikkoihin. HUOM! On vielä epävarmaa miten kuljetan moottoripyöräni, mahdollisesti sekin tulisi muuton mukana. Malliltaan keskikokoinen kyykkypyörä (p200 l70 k100). Muuttoapuun tulee omasta puolestani apulaiset. Porin asuntoni vapautuu näillä näkymin kuun ensimmäinen päivä, joten muutto pitäisi sijoittaa kutakuinkin tuohon ajankohtaan. Pelkosenniemi keskusta, luhtitalo. Musa-Tiiliruukki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pelkosenniemi

Pelkosenniemellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pelkosenniemi »