Muuttopalvelu Salo


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Saloon tai Salosta. Kenties sinua mietityttää muuton hinta? Älä tuhlaa aikaasi muuttofirmojen etsimiseen ja niiltä tarjousten pyytämiseen yksitellen. Muuttomaailma.fi-palvelun avulla löytyy helposti sopivin muuttofirma. Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen ilmaiseksi muuttofirmoille jotka suorittavat muuttoja Saloon ja Salosta. Muutosta kiinnostuneet muuttofirmat ottavat sinuun suoraan yhteyttä ja voit vapaasti valita sopivimman. Sinulle jää helppo työ verrata tarjoukset muuttopalveluista ja hinnat sekä löytää juuri sinun muuttoon sopiva muuttoapu.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muuttofirmat muilta paikakunnilta, jotka suorittavat muutot Saloon ja Salosta.

Kilpailuta muuttopalvelu Salo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Salon muuttoja ja kokemuksia

Muutto Salosta Turkuun

Vanhuksen muuttaminen senioritaloon. Vain osa tavaroista tulee mukaan. Isoja huonekaluja perus jutut :sohva, kirjahylly (saa 6 osaan), lipastoa ja jotain tuoleja ja muuta. Muuten pien irtaimistoa. Auton saa oven eteen. Turun päässä isot hissit käytössä. Tarvitaan kuski ja apumies. Ei tarvita pakkaus tarvikkeita muuten, eikä pakkausapua. Vain perus kanto ja kuljetusapu.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi 4 päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Salosta tekemään muuttoa Salosta Turkuun. Muuttomatka oli noin 50 kilometriä ja muutto tehtiin kuorma-autolla, että kaikki tavarat saataisiin kuljetettua muuttokohteeseen yhdellä kertaa. Muuttomiehiä muuttoon tuli muuttofirman puolesta 2 miestä. Muuttotarjous oli urakkahintainen ja siihen sisältyi myös vastuuvakuutus ja liikennelupa. Puhelimessa keskusteltiin muuton yksityiskohdista ja muuttolaatikoiden tuomisesta sekä noutamisesta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Hämeenlinnasta Saloon

Liittyvä paikkakunta: Hämeenlinna

Piano 120 cm, n. 200 kg, ei mahdu hissiin. Viimeksi siirtänyt 1 mies + porrasrobotti. 2 kantajaa muihin tavaroihin omasta takaa. Muuttoauton saa ajettua kadulle oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 1 tarjouksen ja se johti nopeasti kauppoihin.

Muuttofirman valinta
Pianon muutto Hämeenlinnasta Saloon onnistui hyvin. Kun muutat pianoa, kannattaa aina valita ammattilaiset suorittamaan muuttoa. Piano painaa paljon ja siksi on tärkeää, että muuttamassa on riskit muuttomiehet jotka ovat tehneet pianomuuttoja aikaisemminkin. Hyvillä muuttofirmoilla on tarvittavat välineet mitä pianon muutossa kannattaa käyttää, että pianon siirtämisestä selvitään ilman vahinkoja.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvä firma, hyvin hoiti hommat. Hiukan myöhästyi aloitus."

Muutto Turusta Saloon

Liittyvä paikkakunta: Turku

Muuttokuormaan tulee asunnon lisäksi yksi kerrostalon häkkivarastollinen varastotavaraa sekä polkupyörä. Kantajia omasta takaa kaksi, eli kuljettajan lisäksi tarvittaneen toinen kantomies firman puolesta. Tavarat on pakattu valmiiksi, eli en tarvitse muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita tai pakkauspalvelua. Tavarat kannetaan vain entisestä asunnosta autoon ja uudessa asunnossa autosta sisälle. Isoimpia huonekaluja ovat sänky (purettuna osissa) ja 2-hengen sohva, työpöytä, tv-taso, kapea kirjahylly ja 3 lipastoa, mutta esim. pesukonetta ei ole ollenkaan. Muuta tavaraa eli muuttolaatikoita on kuitenkin paljon, eli mikään ihan pieni auto ei riitä. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa päissä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Tarjousten ja muuttofirmojen arvosteluiden vertailu oli kätevää Muuttomaailman työkaluilla.

Muuttofirman valinta
Asiakas löysi sopivan ja luotettavan muuttofirman hyvin pian. Hän valitsi palveluhenkisen Turkulaisen firman muutaman päivän kuluttua tarjouspyynnön jättämisestä. Kodin irtaimisto on mukava luovuttaa kuljetettavaksi, kun muuttofirma on luotettava ja saanut erinomaiset puolueettomat arvostelut.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui juuri niin kuin pitikin, ja hinta oli edullinen muihin muuttofirmoihin verrattuna. Reippaat, mukavat ja ripeät muuttomiehet. Suosittelen lämpimästi!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto alkoi 10min myöhässä, muuten kaikki sujui oikein hyvin.

Muutto Salo - Espoo

Reippaita kavereita, sujui joustavasti!

Muutto Salo - Turku

aivan mahtavaa palvelua, sovitusti paikalla, ripeä kanto, suosittelen

Muutto Salo - Turku

Saloon muutto ja kaupunkitietoa

Tässä upeassa kaupungissa on mahdollista asua niin keskustassa, taajamissa kuin haja-asutusalueillakin. Useat erilaiset asuinalueet sijaitsevat monipuolisesti järven tai meren rannalla, metsässä tai pellolla. Asumista tukevat peruspalvelut kaupungissa ovat hyvät sekä keskustassa että useimmissa aluekeskuksissa ja palvelukylissä. Kaupunki tarjoaa mahdollisuutta asua niin asumisoikeus- kuin vuokra-asunnoissa. Vuokrattavia asuntoja on laajalti tarjolla eri puolilla kaupunkia kerrostaloissa sekä rivitaloissa.

Muita suosittuja paikkakuntia: Raasepori, Pori, Tuusula ja Paimio

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!