Muuttopalvelu Hyvinkää


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Muuttamassa Hyvinkäältä tai Hyvinkäälle tai askarruttaako kenties muuton hinta? Unohda perinteinen tapa kysellä tarjouksia muuttopalvelusta jokaiselta muuttofirmalta erikseen. Sen sijaan voit jättää tarjouspyynnön jonka välitämme ilmaiseksi muuttofirmoille. Kiinnostuneet muuttofirmat ovat suoraan sinuun yhteydessä. Vertaile heidän tarjoamat muuttopalvelut ja hinnat ja valitse sopivin.

Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi muuttofirmat jotka suorittavat muutot Hyvinkäältä ja Hyvinkäälle. Löydä sopivin muuttoapu helposti ja ilmaiseksi.

Kilpailuta muuttopalvelu Hyvinkää »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Hyvinkään muuttoja ja kokemuksia

Muutto Turusta Hyvinkäälle

Muuttomiehiä tarvitaan väh 2. Kantajia ei ole.. Jotain kevyttä tulee ehkä kannettua 1 naisen voimin.. Asunnossa painavaa tavaraa on pesukone, sänky, sohva, pöytä ja tv taso. Muu tavara on pahvilaatikoissa, koreissa ja jätesäkeissä. Auton saa melko lähelle ovea n. 8m päähän. Hyvinkään asunto on maantasalla.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Hämeenlinnasta tekemään muuttoa Turusta Hyvinkäälle. Muuttomatka oli noin 140 kilometriä ja tarjous tehtiin urakkahintaisena. Muutto suunniteltiin tehtäväksi 47 kuution muuttoautolla ja kahdella muuttomiehellä. Muuton hintaan sisältyi nokkakärryt, pumppukärryt, liikennelupa, ammattipätevyys, polttoaineet, ajokilometrit, vakuutukset ja suojamateriaalit muuttotavaroille. Muuttofirma tarjosi muuttolaatikoita muuttoon vielä erikseen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Hyvinkäältä Varkauteen

Ensimmäisen noutopaikan jälkeen noudetaan toisesta osoitteesta (omakotitalo) Suuret tavarat: 1. paikasta noudetaan piano, ruokapöytä tuoleineen n. 180 cm korkea, ja n. 120 cm vitriinit sekä nojatuoli. 2. paikasta pitkä sohva, lyhyt sohva, 2 nojatuolia, 180 cm leveä jenkkisänky, pyykinpesukone. Näiden lisäksi tietennin pientä tavaraa, joka pääosin on pakattu muuttolaatikoihin. Kaikki isot tavarat viedään k.o. osoiteeseen. Pienistä tavaroista osa viedään varastoon.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoa suorittava muuttofirma löytyi Riihimäeltä. Tarjous tehtiin urakkahinnoitellusti, koska pitkän matkan muutoissa se tulee edullisemmaksi muuttajalle. Muuton hintaan sisältyi kaksi muuttomiestä, pakkaaminen ja purkaminen molemmissa osoitteissa, polttoaineet ja ajokilometrit, vakuutukset, muuttoauto (37 kuutiota) ja liikennelupa. Muuttofirma pitää toiminnassaan tärkeänä sitä että kaikki tavarat saadaan mahdutettua kyytiin ja kuljetettua kerralla uuteen kotiin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Helsingistä Hyvinkäälle

Asunnossa on vain ainoastaan 180cm leveä jenkkisänky, kahden hengen ruokaryhmä, matto, vuodedivaanisohva (menee kahteen osaan), kaksi kolmen vetolaatikon lipastoa. Eli tavaraa ei ole paljoa. Muuttoauton saa suoraan oven eteen. Omasta takaa ei ole kantajia, enkä valitettavasti pysty itse kantamaan lonkan nivelrikon takia raskaampia tavaroita eli kaiken mitä itse pystyn kantamaan pois olen jo kantanut. Tavarat menevät Hyvinkäälle omakotitalon yhteydessä olevaan varastoon, eli purkukin tapahtuu tavaroille ennalta tyhjennettyyn tilaan. Ovi tullaan avaamaan sovittuna kellonaikana.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Helsingistä valittiin paikallinen yritys muuttoon Helsingistä Hyvinkäälle. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti siten, että muuttofirmalta tuli kaksi muuttomiestä ja muuttoauto tuntihintaisesti mukaan. Yrityksellä on liikenneluvat kunnossa. Muutto saatiin suoritettua ripeästi ja ammattitaidolla. Muutto ammattilaisten käsissä onnistuu kuin tanssi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopeasti kantoivat edestakaisin huonekalut ja todella kilpailukykyisellä hinnalla."

Hyvinkään sisäinen muutto

Hissittömän talon kolmannesta kerroksesta rivitaloon muutto. Normi huonekalut (ei pesukoneita tms erityisen raskasta) ja valmiiksi pakatut muuttolaatikot jossa kodin astiat yms. . Lisäksi vintiltä (4 krs) kymmenisen eri kokoista muuttolaatikkoa ja varastosta 2 polkupyörää. Tarvitsemme muuttomiehet ja muuttokuljetuksen tavaroille.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma valittiin tekemään muuttoa Hyvinkäälle kolmen päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä. Muuttofirma on saanut Muuttomaailman kautta useampia erittäin hyviä arvosteluita ja myös siksi muuttofirman valinta oli muutettavalle helppo. Muutto tapahtui urakkahinnoittelulla ilman lisäkustannuksia. Kaikki muutossa tapahtuneet asiat hoituivat luotettavasti, moitteettomasti ja hymyssä suin, koska ammattilaisen käsiin on helppo antaa omat muutettavat tavarat ilman ylimääräistä pelkoa muuttotavaroiden särkymisestä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Tulivat ajoissa, olivat iloisia, kohteliaita ja ystävällisiä sekä hoitivat muuton reippaasti ja sovitusti. Huippua!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Oli kyllä nopein ja kivuttomin muutto ikinä! Kaverit oli nopeita ja tehokkaita, homma hoitu siististi ja mikään ei hajonnut. Ja mukavia tyyppejäkin vielä! Voin kyllä suositella tätä firmaa! Mistä sovittiin piti kutinsa.

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää, 30.11.2018

Muuttoporukka veti täysillä helteistä huolimatta. Auto lastattiin erittäin hyvin eikä mitään mennyt rikki. Erittäin asiallista ja hyvää palvelua!

Muutto Hyvinkää - Lahti

Kaksi niiiiin mukavaa nuortamiestä. Olemme kaikki tyytyväisiä.

Muutto Hyvinkää - Savonlinna

Hyvinkäälle muutto ja kaupunkitietoa

Hyvien liikenneyhteyksien päästä Helsingistä löytyy vehreä, vireä ja turvallinen asuinpaikkakunta Hyvinkää. Sanotaan, että Hyvinkäällä on ihmisen hyvä olla, sillä tässä kaupungissa elämän hyörinä ja hiljaisuus ovat harvinaisen hyvässä harmoniassa.

Hyvinkäällä on turvallisen ilmapiirin ja terveellisen ilman lisäksi aikaa omille ajatuksille ja halutessaan mahdollisuus vaikka hidastaa hetkeksi. Laadukkaat peruspalvelut tarjoaa vakavarainen Hyvinkään kaupunki. Villatehtaan alue on herätetty takaisin henkiin ja tuore kauppakeskus Willa sen naapurissa varmistaa, että raitin varrella säilyy kauppakeskusta.

Muita suosittuja paikkakuntia: Hämeenlinna, Vihti, Imatra, Forssa ja Hausjärvi

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!