Muuttopalvelu Pedersören kunta


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pedersören kunnassa, Pedersören kuntaan tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Pedersören kunnassa.

Tutustu myös Pedersören kunnassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Pedersören kunta »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pedersören kunnassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pedersören kunnassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Ripeää ja asiallista toimintaa, vastaa kysymyksiin viestillä nopeasti. Käyttäisin uudelleenkin tätä firmaa!

Muutto Helsinki - Oulu

Hyvä muuttofirma.ammatitaitoiset ja ystävälliset muuttomiehet.

Muutto Nurmijärvi - Nurmijärvi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pedersören kunnassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Espoo - Pedersören kunta, 55 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen muuttopalvelun: kantajat + kuljetus. Lisäksi tarvitsen muuttolaatikoita. Suurimmat yksittäiset siirrettävät esineet: 2m pitkä ruokapöytä, osiin menevä vuodesohva, 120cm runkopatja, sähköpiano (menee osiin) ja pyykinpesukone. Kaikkien näiden pitäisi mahtua hisseihin molemmissa osoitteissa. Lisäksi auton saa oven eteen molemmissa osoitteissa. Asunnon lisäksi muutettavana myös katutasossa oleva häkkivarasto, jossa muutama laatikko ja vaatesäkki. Muuttopäivä voi joustaa parhaimman tarjouksen mukaan. Pohjois-Leppävaara, kerrostalo. Pedersören kunta keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pedersören kunta - Helsinki, 50 m² kerrostalo kaksio
Hissittömästä talosta muutto katutasoon puolta pienempään asuntoon. Muutettavat huonekalut: 2 hengen sohva, pyöreä ruokapöytä, tuoleja, keinutuoli, pikkupöytiä, kukkapylväs, puuarkku. Taulut pakattu kuplamuoviin, irtaimisto pahvilaatikoihin, joissa kantokahvat. Tarvitaan 2 muuttomiestä (muuttava henkilö 87-vuotias, joka ei osallistu kantamiseen). Muuttoauton saa ajettua melko lähelle ovea kummassakin päässä. Pedersören kunta keskusta, kerrostalo. Suurmetsä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pedersören kunta - Turku, 45 m² luhtitalo kaksio
Haluaisin kilpailuttaa koko muuton, vain isojen kalusteiden muuton, kuljettaja + auto; kantoapu, kuljettaja + auto sekä pelkän pakettiauton. Muuttolaatikot minulla on omasta takaa ja pakkaan tavarat niihin etukäteen. Muutan ensimmäisestä kerroksesta ja sisään pääsee suoraan ulkoa, joten auton voi ajaa aivan oven eteen. Muutettava asunto sijaitsee pienkerrostalon ensimmäisessä kerroksessa. Kerrostalon oven eteen pääsee autolla ja asunnon ovi sijaitsee heti ulko oven jälkeen vasemmalla. Omia kantajia on 2-4. Laitan liitteeksi muutaman kuvan. Muutettavia isompia huonekaluja on siis sänky, sohva, isompi ruokailuryhmä sekä kodinkoneet: astianpesukone ja pyykinpesukone. Pienempiä on mm. tv-taso ja pienempi ruokailuryhmä. Muuttolaatikoita tulee reilu 20 kpl. Pedersören kunta keskusta, luhtitalo. Vesilinna, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pedersören kunta - Espoo, 90 m² paritalo
Tarvitaan: Kuorma-auto (paku ei riitä). Kuski ja kaksi miestä (omasta takaa yksi tai kaksi kantajaa). Muuttolaatikot. Auton saa kummassakin päässä ajettuaa lähelle ovea. Asunnot kaksikerroksisia. Lähtiessä pyykkäri katutasossa, perillä nokkakärryllä ulkoraput alakertaan. Muut tavarat kevyempiä, perus sänkyä, sohvaa, ruokapöytää jne. Pari vaatekaappia siirretään, ja puran ne etukäteen. Kuskaamme itse ennakkoon jotain pienempää ja särkyvää sälää, mutta huonekalut ja laatikot jää enimmäkseen muuttopäivälle. Pedersören kunta keskusta, paritalo. Latokaski, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pedersören kunta

Pedersören kunnassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pedersören kunta »