Muuttopalvelu Pedersören kunta


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pedersören kunnassa, Pedersören kuntaan tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Pedersören kunnassa.

Tutustu myös Pedersören kunnassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Pedersören kunta »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pedersören kunnassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pedersören kunnassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pianon siirto tehtiin ammattitaidolla ja nopeasti. Ystävällinen palvelu.

Muutto Kauniainen - Hämeenlinna

Reippaita ja hauskoja muuttomiehiä. Tulivat ajallaan ja muutto kesti arvioidun ajan. Toivottivat vielä onnea uuteen kotiin☺️

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Vaikka auto tuli myöhässä sovitusta- syy oli jäätävän kelin, muutto sujui joutuisasti. Kaikki toimi, kuten sovittiin.

Muutto Lieto - Lieto As

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pedersören kunnassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pedersören kunta - Helsinki, 52 m² kerrostalo kaksio
Minä ja mies olemme muutossa mukana toinen uudessa ja toinen vanhassa kohteessa vastaanottamassa tavaroita. Kuskin lisäksi tarvitaan siis ainakin toinen muuttomies. Kodinkoneet eivät siirry. Parisänky ja sohva isoimmat kalusteen. Muuttoauton saa angervotiellä ajettua oman aidatun terassipihan eteen tai rapun eteen. Uudessa kohteessa saa ajettua rapun eteen. Emme tarvitse muuttolaatikoita. Asunnon lisäksi meillä on 2 kellarivarastoa tavaraa. Pedersören kunta keskusta, kerrostalo. Kannelmäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pedersören kunta - Tampere, 70 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa on 3 kantajaa, eli max 1 lisäkantaja tarvitaan. Tarkoitus on muuttaa vain isommat huonekalut ja tavarat, eli ei mitään laatikoita tms. Isoimmat huonekalut ovat sohva (menee kahteen osaan, osat n.160cm pitkiä), hylly (korkeus 2m, leveys 90cm) ja painava vanha lipasto. Lisäksi pyykinpesukone. Kaikkien pitäsi mahtua hissiin. Ovien eteen pitäsi periaatteessa päästä, mutta kulkuväylä on kapea, joten mikään kovin iso auto ei mahdu, normaali pakettiauto kyllä. Laatikoita, pakkaustarvikkeita tms. ei tarvita. Pedersören kunta keskusta, kerrostalo. Hervanta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 44 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Pedersören kunta, 55 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen muuttopalvelun: kantajat + kuljetus. Lisäksi tarvitsen muuttolaatikoita. Suurimmat yksittäiset siirrettävät esineet: 2m pitkä ruokapöytä, osiin menevä vuodesohva, 120cm runkopatja, sähköpiano (menee osiin) ja pyykinpesukone. Kaikkien näiden pitäisi mahtua hisseihin molemmissa osoitteissa. Lisäksi auton saa oven eteen molemmissa osoitteissa. Asunnon lisäksi muutettavana myös katutasossa oleva häkkivarasto, jossa muutama laatikko ja vaatesäkki. Muuttopäivä voi joustaa parhaimman tarjouksen mukaan. Pohjois-Leppävaara, kerrostalo. Pedersören kunta keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pedersören kunta - Helsinki, 50 m² kerrostalo kaksio
Hissittömästä talosta muutto katutasoon puolta pienempään asuntoon. Muutettavat huonekalut: 2 hengen sohva, pyöreä ruokapöytä, tuoleja, keinutuoli, pikkupöytiä, kukkapylväs, puuarkku. Taulut pakattu kuplamuoviin, irtaimisto pahvilaatikoihin, joissa kantokahvat. Tarvitaan 2 muuttomiestä (muuttava henkilö 87-vuotias, joka ei osallistu kantamiseen). Muuttoauton saa ajettua melko lähelle ovea kummassakin päässä. Pedersören kunta keskusta, kerrostalo. Suurmetsä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pedersören kunta

Pedersören kunnassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pedersören kunta »