Muuttopalvelu Tammela


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Tammelassa, paikkakunnalle Tammela tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Tammelassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Tammela »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Tammelassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Tammelassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaat ja hyväntuuliset miehet hoitivat ripeästi ja huolellisesti muuton kerrostalosta toiseen.

Muutto Kouvola - Kouvola

Nopea ja hyvä palvelu. Pitkän matkan muutto sujui erinomaisesti. Suosittelen!

Muutto Äänekoski - Kaarina

Joustava, nopea ja ystävällinen

Muutto Lempäälä - Pirkkala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Tammelassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tammela - Hämeenlinna, 130 m² omakotitalo
Kantajia tarvitaan tavaroiden siirtämiseen, emme itse kanna. Pakkausapua ei tarvita eikä muuttolaatikoita eikä pakkaustarvikkeita. Muuttotavaroihin sisältyy pystypakastin, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Lisäksi piano ja pikkupakastin viedään Parolaan. Muuttoauton saa ovien eteen. Helposti rikkoutuvat tavarat, astiat ym. viedään omalla kyydillä. Tammela keskusta, omakotitalo. Kauriala, kerrostalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tammela - Helsinki, 60 m² rivitalo kaksio
Kaikki pientavara kuten kirjat ja astiat on pakattu ns. banaanilaatikoihin joita on noin 40 kpl. Lisäksi normaalit 2 h + k kodin huonekalut: sohvakalusto, ruokapöytäkalusto, senkki, vitriini yms. Painavin on asekaappi 95 kg (tyhjänä) sekä pesukone arviolta 40 kg. Oven eteen pääsee molemmissa päissä. Kantajia ei ole omasta takaa. Ja tosiaan, perillä on kolmas kerros eikä hissiä. Tammela keskusta, rivitalo. Mellunmäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tammela - Kuusisto, 40 m² omakotitalo yksiö
Muutettava kohde: pieni mummonmökki (40 m2) + ulkovarasto (n. 15 m2). Kantajia omasta takaa ehkä n. 3 hlöä. Ei tarvetta * avulle tavaroiden pakkaamisessa, * pakkaustarvikkeille * muuttolaatikoille. Normaali pienen kodin irtaimisto (sis. pyykkikone) + varastossa pieni määrä puutarhatyökaluja (+kottikärryt) SEKÄ polttopuita n. 9 m3. Muuttoauton saa ajettua aivan asunnon ulko-oven eteen sekä myös lähelle ulkovarastoa. Uusi kohde: yksitasoinen n. 80 m2 ok-talo. Tavaroiden sisälle kantamisessa mahdollisesti tarvitaan apua. Asia tarkentuu myöhemmin. Muuttoauton saa ajettua todennäköisesti myös hyvin lähelle ulko-ovea uudessa osoitteessa. Tammela keskusta, omakotitalo. Kuusisto, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tammela - Humppila, 60 m² kerrostalo kaksio
Normaalit huonekalut. Kaksi lasiterraariota, toinen melko suuri. Pientavarat hoidetaan suurimmaksi osaksi itse. Viherkasveja paljon, ei kuitenkaan kovin suuria. Ei varastotavaraa. Tammela keskusta, kerrostalo. Humppila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Tammela

Tammelassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Tammela »