Muuttopalvelu Hämeenlinna


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Muuttomaailmassa kilpailutat ilmaiseksi yli 500 muuttofirmaa ja sopivin muuttopalvelu löytyy helposti. Olipa kyseessä muutto Hämeenlinnaan, Hämeenlinnasta tai Hämeenlinnan sisällä, sopivin muuttofirma saattaa löytyä sieltä mistä vähiten odotat. Muuttopalveluiden autot ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea ja sen vuoksi on tärkeää kysyä tarjousta usealta muuttofirmalta. Muuttomaailman avulla saat tarjoukset jo vuorokaudessa ja niiden vertailu on palvelussa erittäin helppoa.

Kilpailuta muuttopalvelu Hämeenlinna »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hämeenlinnassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Hämeenlinnassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Hämeenlinna muuttoja ja kokemuksia

Muutto Laihialta Hämeenlinnaan

Omakotitalon muutto kokonaisuudessaan. Ei kantoapu tarvetta. Auton saa ajetua lähes ovelle. Terassia pitkin saa vietyä tavarat suoraan autoon. Ei normaalia suurempia kalusteita. Ei pianoa eikä flyygeliä. Pesukone ja kuivausrumpu painavimmat mutta kantajat varattu. Lastaus launtaina aamulla ja purku määränpäässä lauantaina iltapäivällä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 3 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Seinäjoelta tekemään muuttoa Laihialta Hämeenlinnaan. Muuttomatka oli noin 260 kilometriä ja muuttofirma teki muuttotarjouksen urakkahintaisena. Muuttoautoksi valittiin 47 kuution kuorma-auto, että pitkän matkan muutossa tavarat pääsisivät perille yhdellä muuttokuormalla. Muuttomiehiä muutton tuli 1, ja hän osallistui tavaroiden kantamiseen sekä toimi muutossa kuskina. Vastuuvakuutus, liikennelupa ja muuttoa helpottavat tarvikkeet sisältyivät muuton hintaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui hyvin. Aikataulut meni sovitun mukaisesti ja tavarat siirtyi ehjänä ja siististi kohteeseen, ilman vahinkoja. Kuski oli kantamassa ja koordinoi tavaraliikenettä tyylikkäästi. Hienosti siis meni."

Muutto Tampereelta Hämeenlinnaan

Kotimuutto, 4 kantajaa omasta takaa, silti toivoisimme tarjouksen 2 kantavalla muuttomiehellä. Tarjoukseen saisi sisältyä myös muuttolaatikot. Pakkaamisapua ei tarvita. Mukana muuttaa pyykinpesukone, sänky ja iso sohva, asunnon lisäksi kanakoppikellari. Muuttoauton saa ovien eteen molemmissa päissä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirmaksi kuljetusyrityksen Pirkkalasta. Tarjous tehtiin kahdella muuttomiehellä tuntihinnoitellusti. Muuttoauto valittiin vasta, kun asiakkaan kanssa oli keskusteltu muuton yksityiskohdista puhelimessa. Asiakkaan toiveesta muuttolaatikoita tuotiin ennen muuttopäivää ja vietiin muuton jälkeen pois. Muuttofirman liikennelupa ja vakuutukset ovat ajantasalla. Muuttomaailman muuttajat ovat antaneet paljon positiivisia muuttoarvosteluita muuttofirmalle.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erittäin sujuvasti! Positiivisella asenteella varustetut kokeneet muuttomiehet hoitivat muuton rivakasti ja huolellisesti. Etukäteen annettu aika-arvio piti, eikä yllätyskustannuksia tullut. Suosittelen!"

Muutto Hämeenlinnasta Tampereelle

Pyöreä pöytä+korituoleja2, sohva+rahi, sänky120cm, tosipainava lipasto ja kirjahylly, molemmissa lasiovet, pyykkikone, pikkulipasto. Muutamia laatikoita irtaimistoa. Kaksi muuttomiestä tarvitaan.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana.

Muuttofirman valinta
Oululainen yritys valittiin muuttoon Hämeenlinnasta Tampereelle. Muutto tehtiin urakkapohjaisella hinnoittelulla tarkasti asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Muuttoon sisältyi muuttoauto ja muuttajat sekä vaadittavat vakuutukset ja luvat. Muuton yksityiskohdista puhuttiin puhelimessa ja lopulta muutto suoritettiin ripeästi ja ammattitaidolla. Muuttomaailman avulla voit saada tarjouksia myös yrityksiltä jotka eivät ole lähelläsi. Paras löytyy Muuttomaailman avulla. Jätä tarjouspyyntö ja kilpailuta mukavampi muutto.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Suosittelen! Aikataulu piti. Muuttomiehet olivat ripeitä ja kohteliaita. Painavatkin tavarat tulivat ehjänä perille. Edullinen hinta. Kiitos kaikille muuttoon osallistuneille! Käytämme jatkossakin!"

Muutto Lammista Hämeenlinnaan

Muutetaan vain huonekalut ja polkupyörät. Viemme itse etukäteen pakettiautolla kaiken pienemmän irtaimen. Kodinkoneita ei sisälly muuttoon. Tarvitaan vain kuljettaja ja auto. Muuttomiehet itsellä, 5-6 miestä. Auton saa ajettua ihan ulko-oven eteen molemmissa kohteissa. Emme tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. Emme tarvitse myöskään muuttolaatikoita.

Saadut tarjoukset
Yhteensä neljä muuttofirmaa teki tarjouksen tähän tarjouspyyntöön. Tarjouksiin oli laskettu urakkahinta, mutta myös tuntihinta oli ilmoitettu selkeästi. Kuljetuskalusto, maksuehdot, tiedot vakuutuksista ja luvista sisältyivät tarjouksiin.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttopalvelu löytyi nopeasti, ja muutto päästiin merkkaamaan kalentereihin ylös. Valittu firma tekee laadukkaita muuttoja Hämeenlinnassa ja muualla Suomessa. Luotettavuus näkyy myös muuttofirman saamissa aidoissa arvosteluissa, joten asiakkaan oli helppo tehdä erinomainen valinta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Hämeenlinnan muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Hämeenlinnasta Tampereelle kestää 51 minuuttia ja on 78 km.

Muutto Hämeenlinnasta Helsinkiin kestää 1 t 12 min ja on 100 km.

Muutto Hämeenlinnasta Turkuun kestää 1 t 57 min ja on 142 km.

Muutto Hämeenlinnasta Ouluun kestää 6 t 41 min ja on 529 km.

Muutto Hämeenlinnasta Jyväskylään kestää 2 t 31 min ja on 188 km.

Muutto Hämeenlinnasta Kuopioon kestää 4 t 16 min ja on 334 km.

Muutto Hämeenlinnasta Joensuuhun kestää 5 t 10 min ja on 410 km.

Muutto Hämeenlinnasta Lahteen kestää 1 t 8 min ja on 74 km.

Muutto Hämeenlinnasta Vaasaan kestää 3 t 51 min ja on 322 km.

Muutto Hämeenlinnasta Espooseen kestää 1 t 6 min ja on 102 km.

Muutto Hämeenlinnasta Rovaniemelle kestää 9 t 12 min ja on 732 km.

Muutto Hämeenlinnasta Poriin kestää 2 t 9 min ja on 188 km.

Muutto Hämeenlinnasta Kouvolaan kestää 1 t 59 min ja on 135 km.

Muutto Hämeenlinnasta Lappeenrantaan kestää 2 t 55 min ja on 221 km.

Muutto Hämeenlinnasta Vantaalle kestää 1 t 2 min ja on 97 km.

Muutto Hämeenlinnasta Mikkeliin kestää 8 t 35 min ja on 203 km.

Muutto Hämeenlinnasta Kotkaan kestää 2 t 16 min ja on 193 km.

Muutto Hämeenlinnasta Seinäjoelle kestää 3 t 4 min ja on 259 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Kauniainen - Pikkala

Keisarin pojat todella reippaita ja ammattinsa osaavia homma hoitui todella hyvin

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Firmasta vastailtiin kaikkiin kysymyksiini nopeasti ja tyhjentävästi. Muuttomiehet olivat ajoissa paikalla (itse asiassa etuajassa!) ja muutto sujui nopeasti ja jouhevasti. Suosittelen!

Muutto Pori - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hämeenlinnassa

 • Keinusaari
 • Myllymäki
 • Pullerinmäki
 • Ojoinen
 • Munakas
 • Voutila
 • Ruununmylly
 • Pikku-Parola
 • Kappola
 • Vanaja
 • Harviala

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tammela - Hämeenlinna, 130 m² omakotitalo
Kantajia tarvitaan tavaroiden siirtämiseen, emme itse kanna. Pakkausapua ei tarvita eikä muuttolaatikoita eikä pakkaustarvikkeita. Muuttotavaroihin sisältyy pystypakastin, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Lisäksi piano ja pikkupakastin viedään Parolaan. Muuttoauton saa ovien eteen. Helposti rikkoutuvat tavarat, astiat ym. viedään omalla kyydillä. Tammela keskusta, omakotitalo. Kauriala, kerrostalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Parikkala - Hämeenlinna, 53 m² kerrostalo kaksio
Olen muuttamassa Parikkalasta Hämeenlinnaan. Muuttotapahtuu pienkerrostalon toisesta kerroksesta (ylinkerros), johon voi ajaa oven eteen. Varasto on alhaalla. Hämeenlinnassa kohde on 4 kerroksessa ja talossa on hissi. Autolla pääsee oven eteen. Tässä talossa varasto on 7 kerroksessa. Olen selvitellyt kantoapua täältä Parikkalasta Kiipolan toimintakeskuksesta ja Hämeenlinnasta Luotsi säätiöltä. Painavin kannettava tavara on pyykkikone, muuten tavanomaiset kodin tavarat. Minulla on hallinta oikeus asuntoon 18.11. lähtien ja varsinainen vuokrasuhde alkaa 1.12. Muutto voi tapahtua tänä aikana. Tarvitsen 50 muuttolaatikkoa. Laatikoiden saaminen tänne Parikkalaan ratkaisevat muuttopäivän kyseessä olevaan aika väliin. Parikkala keskusta, kerrostalo. Hämeenlinna keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Janakkala - Hämeenlinna, 120 m² omakotitalo
Tarvitsemme kuljettajan lisäksi kaksi muuttomiestä. Tavarat jo pakattu. Kodinkoneita tiskikone, pesukone ja kuivausrumpu. Mukaan tulee muutama parvekekaluste Väli-Janakkala, omakotitalo. Keinusaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 58 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenlinna - Isokyrö, 77 m² kerrostalo kolmio
Muutto Hämeenlinnasta Isokyröön. Kaksi muuttomiestä ja auto. Aikaisempi tarjouspyyntöni peruuntui edellisen kaupan kaatumisen vuoksi. Eli asunnon muuttolaatikot ja huonekalut, Haluan kokonaishinnan, johon kuuluu koko muutto ilman ns. lisämaksuja. Hämeenlinna keskusta, kerrostalo. Isokyrö keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Hämeen Laatumuutot Oy

Kutilantie 180, 14500 Iittala

Hämeen Laatumuutot Oy tarjoaa useita erilaisia valmiiksi paketoituja muuttopalveluita joiden joukosta voit kätevästi valita sopivimman. Toisaalta jos yksikään paketeista ei sellaisenaan ole sopiva, teemme mielellämme teille juuri tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden muuttopalvelusta.

Pakettien sisältö vaihtelee edullisimmasta omatoimimuuttajasta, kattavaan täyden palvelun muuttoon. Omatoimimuuttaja-paketti sisältää kuorma-auton ja parit nokkakärryt siinä missä täyden palvelun paketti sisältää muuttosuunnitelman lisäksi muuttotavaroiden pakkauksen, kuljetuksen ja muuttosiivouksen sekä vanhassa että uudessa asunnossa. Yritykseltä voit tilata halutessasi myös pelkästään muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet toimituksen kera.

mi-RENT

Muuntajakatu 2, 13100 Hämeenlinna

mi-RENT suorittaa koti- ja yritysmuuttojen lisäksi myös kuljetukset Suomessa. Lisäksi heiltä voit tilata ulkomaan muuton tai varastointi- ja pakkauspalvelut.

Muuttomiehet ovat ammattitaitoisia ja toteuttavat kotisi muuton sinun puolesta. Huolellisen tavaroiden siirron lisäksi muuttopalveluihin kuuluu myös tavaroiden pakkaus- sekä purkupalvelut, huonekalujen kasaaminen ja purkaminen sekä mm. siivouspalvelut. Riippuen muuttotarpeestasi meiltä voit tilata joko kokonaisvaltaisen avaimet käteen -kotimuuton, kevyemmän muuttoavun tai pelkän kuljetusavun.

Lammin Liikenne Oy

Mommilantie 190, 16900 Lammi

Lammin Liikenne tarjoaa muutto-, kuljetus- sekä varastoinpalvelua niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisille kuluttajillekin. Muuttokuljetuksissa erityisesti teemme kaikkemme täyttääksemme muuttoasiakkaamme toiveet. Kehitämmekin alati toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Kuljetukset Lammin Liikenne Oy hoitaa ripeästi ja luotettavasti niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Lainalaatikko Hämeenlinna

Vanajantie 6 A, 13110 Hämeenlinna

Muuttaminen vaatii oikean tekniikan ja sopivasti voimaa, varsinkin jos isomummon perintöpiironki halutaan saada ehjänä uuteen asuntoon. Lainalaatikon kokeneiden ammattilaisten käsissä arvokaskin tavara siirtyy turvallisesti ja vakuutettuna määränpäähänsä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä itse, on pakata omat tavarasi ja siihenkin saat sopivat ohjeet sekä pakkaustarpeet. Ei enää muuton jälkeisiä ryppyisiä vaatteita, kun käytät pukulaatikkoamme. Siihen voit ripustaa takin, housut ja paidat suoraan vaatekaapista laatikon tangolle. Uudessa kodissa ei tarvitse enää erikseen käyttää aikaa pakattujen vaatteiden silittämiseen.

Lainalaatikolta saat myös kokonaisvaltaisen muuttopalvelun jossa sinun ei tarvitse tehdä mitään. Hoidamme kaiken tavaroiden pakkaamisesta tavaroiden kuljetukseen ja puramme tavarat juuri sinne, minne haluat niiden kuuluvan. Jopa taulut ripustamme paikalleen halutessasi.

Muita suosittuja paikkakuntia: Riihimäki, Hyvinkää, Salo, Forssa, Janakkala, Akaa, Loimaa, Hausjärvi, Hattula ja Asikkala

Muuttoauto Hämeenlinna

Hämeenlinnassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hämeenlinna »