Muuttopalvelu Hämeenlinna


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Hämeenlinna

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Muuttomaailmassa kilpailutat ilmaiseksi yli 200 muuttofirmaa ja sopivin muuttopalvelu löytyy helposti. Olipa kyseessä muutto Hämeenlinnaan, Hämeenlinnasta tai Hämeenlinnan sisällä, sopivin muuttofirma saattaa löytyä sieltä mistä vähiten odotat. Muuttopalveluiden autot ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea ja sen vuoksi on tärkeää kysyä tarjousta usealta muuttofirmalta. Muuttomaailman avulla saat tarjoukset jo vuorokaudessa ja niiden vertailu on palvelussa erittäin helppoa.

Kilpailuta muuttopalvelu Hämeenlinna

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Hämeenlinnan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Hämeenlinnasta Saloon

Piano 120 cm, n. 200 kg, ei mahdu hissiin. Viimeksi siirtänyt 1 mies + porrasrobotti. 2 kantajaa muihin tavaroihin omasta takaa. Muuttoauton saa ajettua kadulle oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 1 tarjouksen ja se johti nopeasti kauppoihin.

Muuttofirman valinta
Pianon muutto Hämeenlinnasta Saloon onnistui hyvin. Kun muutat pianoa, kannattaa aina valita ammattilaiset suorittamaan muuttoa. Piano painaa paljon ja siksi on tärkeää, että muuttamassa on riskit muuttomiehet jotka ovat tehneet pianomuuttoja aikaisemminkin. Hyvillä muuttofirmoilla on tarvittavat välineet mitä pianon muutossa kannattaa käyttää, että pianon siirtämisestä selvitään ilman vahinkoja.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvä firma, hyvin hoiti hommat. Hiukan myöhästyi aloitus."

Muutto Vaasasta Hämeenlinnaan

Asunnosta on osa irtaimistosta jo viety, mutta suurin osa on vielä Vaasassa. Huonekaluja muutetaan kolme kirjahyllyä, parisänky patjoineen, raskaahkot puinen senkki ja tv-taso. Lisäksi muutetaan noin parisen kymmentä laatikkoa, muutamia jätesäkkejä, mattoja ja pyörä. Tarvitsisin mahdollisesti myös kantomiehet ainakin Hämeenlinnassa. Tv-tason suojaamiseksi tarvitsisi jotain, vähintään vinkkejä. 🙂 Vaasassa asunnon eteen pääsee autolla, ja Hämeenlinnassa rappuun pääsee lähes kadulta.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen tuntihinnoittelulla suunnitellun muuton. Muuttofirman valintaan vaikutti hyvät arvostelut edellisistä muutoista ja ammattimainen kuva itse firmasta. Muuttoon sisältyi mm. muuttoauto, 2 muuttomiestä, liikennelupa, vakuutukset, nokkakärryt, pehmusteet kalusteiden suojaksi ja alv. Kokenut muuttofirma osasi laskea arvion muuton kestosta ja saikin näin uuden tyytyväisen asiakkaan tehtyä. Muuttomaailman kautta löydät varmasti myös sinäkin itsellesi sopivan muuttofirman, joka tekee sinun muutostasi mukavamman yhdellä tarjouspyynnöllä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvä ja ystävällinen palvelu ja kaikki sujui sovitun mukaan. Olen todella tyytyväinen! Käytän yritystä varmasti toistekin, kun taas tulee muuton aika."

Muutto Järvenpäästä Hämeenlinnaan

Isot kalusteet valkoinen nahkakulmasohva ja pesukone. Omia kantajia 2 miestä. Molemmissa päissä saa auton oven eteen. Rivitalo asunnot yhdessä tasossa molemmissa päissä. Muutetaan ainostaan asunto ja sen irtaimisto, ei varastoja, kaksi polkupyörää. Kuljettajan lisäksi olisi tarve yhdelle muuttomiehelle. Kaikki tavarat on pakattuna valmiiksi, joten ei tarvetta pakkausmateriaaleille.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 päätä huimaavaa tarjousta 2 päivässä. Jokaisessa tarjouksessa oli huomioitu asiakkaan tarpeet ja muuttofirmojen luvat, kalusto ja miehitys oli hyvässä kunnossa.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi muuttoonsa tuntihinnoittelulla suunnitellun muuton. Mukana tulivat kuorma-auto perälautanostimella, nokkakärryt, kantoliinat, kiinnitysliinat, kuljettaja ja yksi muuttomies kantoavuksi. Muuttofirman kuljetusluvat ja vakuutukset ovat kunnossa. Kun on valinnut ammattilaiset tekemään muuttoa, voi stressikin muutossa olla huomattavasti vähäisempi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttoauto miehineen saapui jopa sovittua aikasemmin ja kaikki sujui erinomaisesti. Hinta laatusuhde hyvä. Kiitos vielä kerran."

Muutto Lammista Hämeenlinnaan

Muutetaan vain huonekalut ja polkupyörät. Viemme itse etukäteen pakettiautolla kaiken pienemmän irtaimen. Kodinkoneita ei sisälly muuttoon. Tarvitaan vain kuljettaja ja auto. Muuttomiehet itsellä, 5-6 miestä. Auton saa ajettua ihan ulko-oven eteen molemmissa kohteissa. Emme tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. Emme tarvitse myöskään muuttolaatikoita.

Saadut tarjoukset
Yhteensä neljä muuttofirmaa teki tarjouksen tähän tarjouspyyntöön. Tarjouksiin oli laskettu urakkahinta, mutta myös tuntihinta oli ilmoitettu selkeästi. Kuljetuskalusto, maksuehdot, tiedot vakuutuksista ja luvista sisältyivät tarjouksiin.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttopalvelu löytyi nopeasti, ja muutto päästiin merkkaamaan kalentereihin ylös. Valittu firma tekee laadukkaita muuttoja Hämeenlinnassa ja muualla Suomessa. Luotettavuus näkyy myös muuttofirman saamissa aidoissa arvosteluissa, joten asiakkaan oli helppo tehdä erinomainen valinta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Muutto Riihimäeltä Hämeenlinnaan

Hissittömän suuren kaksion muutto Hämeenlinnaan. Minulla ei ole kantajia omasta takaa, joten tarvitsen kuljettajan lisäksi pari kantajaa. Tarvitsen myös muuttolaatikoita. Isoimmat huonekalut ovat sohva ja sänky sekä kirjahyllykkö.

Saadut tarjoukset
Jo 24 tunnissa muuttaja sai neljä tarjousta eri muuttoyrityksiltä. Tarjoukset sisälsivät kuorma-auton, kuljettajan, ja vaihtoehtoisia määriä kantomiehiä. Jokaisella muuttofirmalla on vakuutus- ja kuljetuslupa-asiat kunnossa, joten muuttaja voi luottavaisin mielin antaa kotinsa irtaimiston näiden ammattilaisten kuljetettavaksi. Tutustumalla muiden muuttajien antamiin arvosteluihin pääsee myös lukemaan aitoja kokemuksia aidoilta asiakkailta.

Muuttofirman valinta
Muutto annettiin luotettavan, alalla pitkään toimineen muuttofirman haltuun. Valinta ei ollut se halvin vaihtoehto, mutta sitäkin luotettavampi. Hinta perustui toteutuneisiin tunteihin, ajan alkaessa kun muuttomiehet saapuvat paikalle, eli muuttaja maksaa vain sen mitä työ muuttokohteessa kestää.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Hämeen Laatumuutot Oy

Kutilantie 180, 14500 Iittala

Hämeen Laatumuutot Oy tarjoaa useita erilaisia valmiiksi paketoituja muuttopalveluita joiden joukosta voit kätevästi valita sopivimman. Toisaalta jos yksikään paketeista ei sellaisenaan ole sopiva, teemme mielellämme teille juuri tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden muuttopalvelusta.

Pakettien sisältö vaihtelee edullisimmasta omatoimimuuttajasta, kattavaan täyden palvelun muuttoon. Omatoimimuuttaja-paketti sisältää kuorma-auton ja parit nokkakärryt siinä missä täyden palvelun paketti sisältää muuttosuunnitelman lisäksi muuttotavaroiden pakkauksen, kuljetuksen ja muuttosiivouksen sekä vanhassa että uudessa asunnossa. Yritykseltä voit tilata halutessasi myös pelkästään muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet toimituksen kera.

mi-RENT

Muuntajakatu 2, 13100 Hämeenlinna

mi-RENT suorittaa koti- ja yritysmuuttojen lisäksi myös kuljetukset Suomessa. Lisäksi heiltä voit tilata ulkomaan muuton tai varastointi- ja pakkauspalvelut.

Muuttomiehet ovat ammattitaitoisia ja toteuttavat kotisi muuton sinun puolesta. Huolellisen tavaroiden siirron lisäksi muuttopalveluihin kuuluu myös tavaroiden pakkaus- sekä purkupalvelut, huonekalujen kasaaminen ja purkaminen sekä mm. siivouspalvelut. Riippuen muuttotarpeestasi meiltä voit tilata joko kokonaisvaltaisen avaimet käteen -kotimuuton, kevyemmän muuttoavun tai pelkän kuljetusavun.

Lammin Liikenne Oy

Mommilantie 190, 16900 Lammi

Lammin Liikenne tarjoaa muutto-, kuljetus- sekä varastoinpalvelua niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisille kuluttajillekin. Muuttokuljetuksissa erityisesti teemme kaikkemme täyttääksemme muuttoasiakkaamme toiveet. Kehitämmekin alati toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Kuljetukset Lammin Liikenne Oy hoitaa ripeästi ja luotettavasti niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Lainalaatikko Hämeenlinna

Vanajantie 6 A, 13110 Hämeenlinna

Muuttaminen vaatii oikean tekniikan ja sopivasti voimaa, varsinkin jos isomummon perintöpiironki halutaan saada ehjänä uuteen asuntoon. Lainalaatikon kokeneiden ammattilaisten käsissä arvokaskin tavara siirtyy turvallisesti ja vakuutettuna määränpäähänsä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä itse, on pakata omat tavarasi ja siihenkin saat sopivat ohjeet sekä pakkaustarpeet. Ei enää muuton jälkeisiä ryppyisiä vaatteita, kun käytät pukulaatikkoamme. Siihen voit ripustaa takin, housut ja paidat suoraan vaatekaapista laatikon tangolle. Uudessa kodissa ei tarvitse enää erikseen käyttää aikaa pakattujen vaatteiden silittämiseen.

Lainalaatikolta saat myös kokonaisvaltaisen muuttopalvelun jossa sinun ei tarvitse tehdä mitään. Hoidamme kaiken tavaroiden pakkaamisesta tavaroiden kuljetukseen ja puramme tavarat juuri sinne, minne haluat niiden kuuluvan. Jopa taulut ripustamme paikalleen halutessasi.

Muita suosittuja paikkakuntia: Riihimäki, Hyvinkää ja Salo

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!