Muuttopalvelu Hämeenlinna


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Hämeenlinnaan tai Hämeenlinnasta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Hämeenlinna. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Hämeenlinnan muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Hämeenlinnasta ja Hämeenlinnaan.


Hämeenlinnan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Lammista Hämeenlinnaan

Muutetaan vain huonekalut ja polkupyörät. Viemme itse etukäteen pakettiautolla kaiken pienemmän irtaimen. Kodinkoneita ei sisälly muuttoon. Tarvitaan vain kuljettaja ja auto. Muuttomiehet itsellä, 5-6 miestä. Auton saa ajettua ihan ulko-oven eteen molemmissa kohteissa. Emme tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. Emme tarvitse myöskään muuttolaatikoita.

Saadut tarjoukset
Yhteensä neljä muuttofirmaa teki tarjouksen tähän tarjouspyyntöön. Tarjouksiin oli laskettu urakkahinta, mutta myös tuntihinta oli ilmoitettu selkeästi. Kuljetuskalusto, maksuehdot, tiedot vakuutuksista ja luvista sisältyivät tarjouksiin.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttopalvelu löytyi nopeasti, ja muutto päästiin merkkaamaan kalentereihin ylös. Valittu firma tekee laadukkaita muuttoja Hämeenlinnassa ja muualla Suomessa. Luotettavuus näkyy myös muuttofirman saamissa aidoissa arvosteluissa, joten asiakkaan oli helppo tehdä erinomainen valinta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Muutto Riihimäeltä Hämeenlinnaan

Hissittömän suuren kaksion muutto Hämeenlinnaan. Minulla ei ole kantajia omasta takaa, joten tarvitsen kuljettajan lisäksi pari kantajaa. Tarvitsen myös muuttolaatikoita. Isoimmat huonekalut ovat sohva ja sänky sekä kirjahyllykkö.

Saadut tarjoukset
Jo 24 tunnissa muuttaja sai neljä tarjousta eri muuttoyrityksiltä. Tarjoukset sisälsivät kuorma-auton, kuljettajan, ja vaihtoehtoisia määriä kantomiehiä. Jokaisella muuttofirmalla on vakuutus- ja kuljetuslupa-asiat kunnossa, joten muuttaja voi luottavaisin mielin antaa kotinsa irtaimiston näiden ammattilaisten kuljetettavaksi. Tutustumalla muiden muuttajien antamiin arvosteluihin pääsee myös lukemaan aitoja kokemuksia aidoilta asiakkailta.

Muuttofirman valinta
Muutto annettiin luotettavan, alalla pitkään toimineen muuttofirman haltuun. Valinta ei ollut se halvin vaihtoehto, mutta sitäkin luotettavampi. Hinta perustui toteutuneisiin tunteihin, ajan alkaessa kun muuttomiehet saapuvat paikalle, eli muuttaja maksaa vain sen mitä työ muuttokohteessa kestää.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Hämeen Laatumuutot Oy

Kun muutatte kotianne. Tarjoamme neljää erilaista muuttopakettia, joista voitte helposti valita itsellenne sopivimman. Mikäli ette löydä paketeista juuri teille sopivaa vaihtoehtoa, niin teemme mielellämme kanssanne teidän tarpeisiinne sopivan muuttokokonaisuuden. Kaikki muuttomiehemme ovat hyväkuntoisia ja luotettavia. Pääosin he ovat sotilaita.

Täyden palvelun muutto sisältää haluamassanne laajuudessa muuttosuunnitelman, pakkauspalvelun, kuljetuksen ja muuttosiivoukset tunti- tai urakkaveloituksena. Voitte esimerkiksi lomailla sillä aikaa, kun yhdessä tekemämme suunnitelman mukaisesti muuttajamme pakkaavat irtaimistonne, tekevät muuttosiivoukset vanhassa ja uudessa kodissanne, kuljettavat turvallisesti irtaimistonne uuteen kotiinne ja purkavat ne ennalta sovituille paikoille. Teidän tehtäväksenne jää vain nauttia laadukkaasta palvelusta ja tehdä muuttoilmoitus.

mi-RENT

Ammattitaitoiset muuttomiehemme huolehtivat kotisi muutosta puolestasi. Huolellisen tavaran siirron lisäksi saat meiltä täyden palvelukokonaisuuden: Pakkaus- ja purkupalvelut, Huonekalujen purkaminen ja kokoaminen, Taulujen asennus, Kodinkoneiden vienti kierrätykseen, Turhien tavaroiden poisto, Varastointipalvelut ja Siivouspalvelut. Oli kyseessä yksiön, kaksion tai suuren omakotitalon muutto, saat meiltä täyden muuttopalvelun hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme kolmea eri muuttotyyppiä.

Kotimuutto: Sisältää muuttoauton ja 2 muuttomiestä jotka huolehtivat koko muutostasi.
Muuttoapu: Sisältää muuttoauton ja yhden muuttomiehen, joka auttaa sinua koko muuton ajan.
Kuljetusapu: Sisältää muuttoauto (max 28m3) ja siirtokuljetuksen. Muuttoauto tuodaan asiakkaalle. Asiakas siirtää tavarat autoon. Kuljettaja ajaa auton uuteen osoitteeseen. Asiakas purkaa kuorman. Muuttoauto haetaan asiakkaalta

Lammin Liikenne Oy

Hoidamme pikakuljetukset paikallisesti ja kansainvälisesti nopeasti ja luotettavasti, kaikenkokoisella kalustolla.

Tarjoamme kuljetus- ja varastointipalvelua yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Asiakas on meille tärkeä, teemme parhaamme täyttääksemme asiakkaidemme yksilölliset vaatimukset kuljetusten laadukkaalla toteutuksella. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lainalaatikko Hämeenlinna

Haluatko mummon perintöpiirongin ehjänä perille? Muutto on paitsi tekniikkalaji myös voimainkoetus. Kokeneiden ammattilaistemme käsissä kalleinkin omaisuutesi siirtyy turvallisesti ja vakuutettuna uuteen kotiisi. Sinulle jää vain pakkaaminen, johon saat meiltä sekä ohjeet että parhaat pakkaustarpeet. Kokeile vaikka pukulaatikkoamme, johon ripustat takit, housut ja paidat suoraan kaapista tangolle ja takaisin. Vaatteet ovat silittämättä siististi perillä uudessa kodissasi. Helppoa!

Muita suosittuja paikkakuntia: Riihimäki, Hyvinkää ja Salo

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!