Muuttopalvelu Humppila


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Humppilassa, paikkakunnalle Humppila tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Humppilassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Humppila »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Humppilassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Humppilassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaita kavereita, sujui joustavasti!

Muutto Salo - Turku

Kaikki sujui helposti, nopeasti ja sovitusti, ei mitään moitittavaa!

Muutto Tampere - Tampere

Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran.

Muutto Ii - Joensuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Humppilassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Kanta-Häme

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Humppila - Liesjärvi, 69 m² omakotitalo kolmio
Kaksi kantajaa, mielellään kuskille silti myös kaveri. Isoja huonekaluja on hyllyt, sohva, sänky, pesukone, tv-taso, tv, etc. Ovien eteen saa ajettua. Humppila keskusta, omakotitalo. Vistinkoski, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lempäälä - Humppila, 150 m² omakotitalo
Lauantaille on kantajia omasta takaa. Tarvitaan autokuski ja kuorma-auto. Kuskia tarvitaan myös kantoavuksi. Suuria huonekaluja ei ole montaa ja niitä viedään tämän kuun aikana. Kohteessa on neliöitä 110m2 ja n. 8m2 kylmä varasto. Oven eteen ei mahdu kuorma-autolla mutta kyseessä on päätyasunto, johon pääsee tien viereen. Melko hyvät yhteydet siis molemmissa suunnissa. Määränpää on kaksi kerroksinen rivitaloasunto. Kulju, omakotitalo. Humppila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tammela - Humppila, 60 m² kerrostalo kaksio
Normaalit huonekalut. Kaksi lasiterraariota, toinen melko suuri. Pientavarat hoidetaan suurimmaksi osaksi itse. Viherkasveja paljon, ei kuitenkaan kovin suuria. Ei varastotavaraa. Tammela keskusta, kerrostalo. Humppila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kaustinen - Humppila, 240 m²
Omasta takaa saattaa olla molemmissa päissä kaksi kantajaa. Painavia tavaroita ovat piano ja jukeboxi. Kirjoja on myös paljon. Molemmissa taloissa on kaksi kerrosta. Talojen eteen pääsee muuttoautolla. Suuria kodinkoneita ei ole. Muuttolaatikoita (n. 245) tarvitaan pari viikkoa aikaisemmin. Kaustinen keskusta, rivitalo. Humppila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Humppila

Humppilassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Humppila »