Kilpailuta pianon kuljetus


Yli 50 000 muuttoa

Kuljetuspalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Pianon kuljetus

Kilpailuta pianon kuljetus Muuttomaailman helpolla tarjouspyyntölomakkeella. Välitämme tarjouspyynnön yli 300 muuttofirmalle ympäri Suomea. Voit keskustella palvelussa pianon muuton yksityiskohdista ja tarvittaessa lähettää valokuvan kuljetettavasta soittimesta muuttofirmalle.

Voit myös lukea muuttajien jättämät arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja varmistua, että pianon siirto on varmasti luotettavissa käsissä. Jätä pianon muutto ammattilaisille.

Lue alta tarkemmin, miksi pianon kuljetus kannattaa jättää ammattilaisille ja mitä pianon siirrossa kannattaa huomioida.


Miten pianon kuljetus suoritetaan?

Pianon siirto vaatii ammattitaitoa ja voimaa, vähintään 2 varmaotteista henkilöä. Muuttofirma huolehtii paikalle tehtävään sopivan henkilöstön, ja sinun tehtäväksi jää varmistaa siistit kulkuväylät.

Ensimmäiseksi piano suojataan tarpeen mukaan, ja kuljetetaan huolellisesti ajoneuvoon. Piano kiinnitetään ajoneuvoon tukevasti arvosoitinta vahingoittamatta. Pianonkuljetus on ennen kaikkea tekniikkalaji.

Oikeanlaisilla varusteilla ja kuljetusvälineillä siirto onnistuu hankalastakin kohteesta. Kuvaile olosuhteet mahdollisimman tarkasti tarjouspyynnössäsi, jotta muuttofirma voi laskea sinulle kattavan tarjouksen.

Jätä tarjouspyyntö

Miksi en muuttaisi pianoa itse?

Pianoa siirrettäessä on aina suositeltavaa käyttää pianon siirron ammattilaisia. Ammattilaisilla on kokemuksen lisäksi pianon siirtoon tarvittavat kalusteet kuten esimerkiksi sopiva muuttoauto pianon kuljettamiselle, kantoliinat ja vakuutukset sekä kantajaa, että pianoakin varten.

Ammattilaisia kannattaa käyttää myös siksi, että arvokas piano saattaa kolhiintua helposti, joka aiheuttaa luonnollisesti harmistusta. Pianon muutto on myös tekniikkalaji, eikä pelkällä voimalla pärjää. Henkilö jonka kokemus pianon siirtämisestä on vähäinen, saattaa helposti rikkoa selkänsä.

Jätä ilmainen tarjouspyyntö pianon muutosta

Miten varaudun pianon muuttoa varten

Kysy muuttofirmalta miten piano kannattaa suojata muuton aikana, tai jätä suojaus muuttomiesten tehtäväksi. Omat pakkausmateriaalit tai kangassuojat voivat lisätä tapaturmariskiä ja vaikeuttaa pianon kuljettamista. Muuttopäivänä on tärkeää, että pianon kulkureitillä ei ole irtaimia ja kaikki kulkureitit ovat auki.

Jos pianoa kannetaan asunnon kerrosten välillä, poista portaikosta mahdolliset taulut ja valaisimet ennen muuttofirman saapumista. On tärkeää, että piano voidaan kantaa turvallisesti.

Miten piano kannattaa sijoittaa uudessa asunnossa?

Parhaiten piano voi, kun se on sisäseinää vasten. Pianon voi myös laittaa keskelle huonetta jakamaan tilaa.

Vältä pianon laittamista lämpöpatterin, ikkunan tai minkään lämmönlähteen välittömään läheisyyteen, esim. 1 metrin välikin voi olla liian pieni. Sijoita piano niin, ettei se ole suorassa auringonvalossa tai kiinni seinässä, jotta ilma pääsee kiertämään.

Muuta huomioitavaa pianon siirrossa

Pianon viritykseen ja rakenteeseen vaikuttaa lämpötilan ja ilmankosteuden vaihtelut. Pianon rakennusmateriaalit ovat puuta, metallia, valurautaa ja huopaa, jotka laajenevat lämmetessään ja reagoivat kosteuteen. Lämpötila ja muutokset ilmankosteudessa aiheuttavat siis pianossa epävireyttä. Esimerkiksi pianon takasivulla on puinen kaikupohja joka on erittäin herkkä kosteuden ja lämmön vaihtelulle. Kaikupohjan tehtävä on äänen vahvistus ja väritys. Se muuttaa värähtelyn ilman liikkeeksi, jonka aistimme äänenä. Myös pianon siirto aiheuttaa epävireisyyttä.

Vaikka piano on suuri ja siihen olisi kiva laittaa esimerkiksi kukkamaljakko koristeeksi tai juoda viiniä pianon soittamisen lomassa, sitä ei kannata tehdä. Nesteen kaatuminen pianon päälle voi aiheuttaa suurta tuhoa pianossa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto oli nopea ja kaikki säilyi ehjänä ja ystävällinen henkilökunta!

Muutto Masala - Kirkkonummi

Reippaat ja hyväntuuliset miehet hoitivat ripeästi ja huolellisesti muuton kerrostalosta toiseen.

Muutto Kouvola - Kouvola

Mukavat,ripeät ja järkevät muuttomiehet. Työ maistui ja muutto sujui todella nopeasti. Aion jatkossakin käyttää tätä firmaa ehdottomasti! Ei tarvinnut itse tehdä mitään koska olivat niin nopeita. Siivosin asuntoa siinä samalla kun miehet teki töitä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Pianokuljetus ammattitaidolla ja edullisesti