Pianonkuljetus hinta


Yli 250 000 kuljetusta

Kuljetuspalvelujen arvostelut

Pianonkuljetus ja sen hinta on helppo kilpailuttaa Muuttomaailman selkokielisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Välitämme pianon kuljetus tarjouspyynnön yli 500 kuljetusyritykselle ympäri Suomea. Voit keskustella palvelussa yksityiskohdista jotka pianon siirto vatii ja myös lähettää valokuvan kuljetettavasta pianosta kuljetusyritykselle.

Voit myös lukea muuttajien jättämät arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja varmistua, että pianon siirto on varmasti luotettavissa käsissä. Jätä pianon muutto ammattilaisille. Lue alta tarkemmin, miksi pianonkuljetus kannattaa jättää ammattilaisille ja mitä pianon siirto sisältää.


Miten pianon kuljetus suoritetaan?

Pianon siirto vaatii ammattitaitoa ja voimaa, vähintään 2 varmaotteista henkilöä. Muuttofirma huolehtii paikalle tehtävään sopivan henkilöstön, ja sinun tehtäväksi jää varmistaa siistit kulkuväylät.

Ensimmäiseksi piano suojataan tarpeen mukaan, ja kuljetetaan huolellisesti ajoneuvoon. Piano kiinnitetään ajoneuvoon tukevasti arvosoitinta vahingoittamatta. Pianonkuljetus on ennen kaikkea tekniikkalaji.

Oikeanlaisilla varusteilla ja kuljetusvälineillä siirto onnistuu hankalastakin kohteesta. Kuvaile olosuhteet mahdollisimman tarkasti tarjouspyynnössäsi, jotta muuttofirma voi laskea sinulle kattavan tarjouksen. Pianonkuljetus ja sen hinta voi vaihdella riippuen monista tekijöistä.

Jätä tarjouspyyntö

Miksi en muuttaisi pianoa itse?

Pianoa siirrettäessä on aina suositeltavaa käyttää pianon siirron ammattilaisia. Ammattilaisilla on kokemuksen lisäksi pianon siirtoon tarvittavat kalusteet kuten esimerkiksi sopiva muuttoauto pianon kuljettamiselle, kantoliinat ja vakuutukset sekä kantajaa, että pianoakin varten.

Ammattilaisia kannattaa käyttää myös siksi, että arvokas piano saattaa kolhiintua helposti, joka aiheuttaa luonnollisesti harmistusta. Pianon muutto on myös tekniikkalaji, eikä pelkällä voimalla pärjää. Henkilö jonka kokemus pianon siirtämisestä on vähäinen, saattaa helposti rikkoa selkänsä.

Jätä ilmainen tarjouspyyntö pianon muutosta

Kokemuksia pianon kuljetuksesta Muuttomaailmassa

— ”Kohteliaita ja reippaita miehiä kantamassa. Hyvin sujui muutto! Pianon kantamiseen tuli kaksi ekstramiestä, mikä oli hyvä.”
Muutto ja pianonkuljetus, Espoo – Vantaa

— ”Särmät kaverit, tismalleen ajoissa paikalla ja homma hoitui ammattilaisen otteella. Lisätilauksena kannettiin pianoa joka oli hankalassa paikassa, kaikesta huolimatta tavarat ehjänä perille ja välittyi että tavaroiden kunnosta todella välitetään. Suosittelen lämpimästi kavereita!”
Pianon kuljetus, lokakuu 2019, Turku – Tampere

— ”Arjen supersankarit! Piano perille ystävällisten muuttomiesten toimesta. Hintakin kohdallaan. Suosittelen. Käytän toistekin, jos tarvis.”
Pianon kuljetus, syyskuu 2019, Jyväskylä – Helsinki

— ”Selkeä pakettihinnoittelu, mukavat muuttomiehet sovittuna aikana paikalla, muutto sujui nopeasti ja ammattitaidolla ja pianon kuljetuskin meni hienosti. Hommassa tekemisen meininki.”
Muutto ja pianon kuljetus, Lahti – Oulu

Miten varaudun pianon muuttoa varten

Kysy muuttofirmalta miten piano kannattaa suojata muuton aikana, tai jätä suojaus muuttomiesten tehtäväksi. Omat pakkausmateriaalit tai kangassuojat voivat lisätä tapaturmariskiä ja vaikeuttaa pianon kuljettamista. Muuttopäivänä on tärkeää, että pianon kulkureitillä ei ole irtaimia ja kaikki kulkureitit ovat auki.

Jos pianoa kannetaan asunnon kerrosten välillä, poista portaikosta mahdolliset taulut ja valaisimet ennen muuttofirman saapumista. On tärkeää, että piano voidaan kantaa turvallisesti.

Miten piano kannattaa sijoittaa uudessa asunnossa?

Parhaiten piano voi, kun se on sisäseinää vasten. Pianon voi myös laittaa keskelle huonetta jakamaan tilaa.

Vältä pianon laittamista lämpöpatterin, ikkunan tai minkään lämmönlähteen välittömään läheisyyteen, esim. 1 metrin välikin voi olla liian pieni. Sijoita piano niin, ettei se ole suorassa auringonvalossa tai kiinni seinässä, jotta ilma pääsee kiertämään.

Muuta huomioitavaa pianon siirrossa

Pianon viritykseen ja rakenteeseen vaikuttaa lämpötilan ja ilmankosteuden vaihtelut. Pianon rakennusmateriaalit ovat puuta, metallia, valurautaa ja huopaa, jotka laajenevat lämmetessään ja reagoivat kosteuteen. Lämpötila ja muutokset ilmankosteudessa aiheuttavat siis pianossa epävireyttä. Esimerkiksi pianon takasivulla on puinen kaikupohja joka on erittäin herkkä kosteuden ja lämmön vaihtelulle. Kaikupohjan tehtävä on äänen vahvistus ja väritys. Se muuttaa värähtelyn ilman liikkeeksi, jonka aistimme äänenä. Myös pianon siirto aiheuttaa epävireisyyttä.

Vaikka piano on suuri ja siihen olisi kiva laittaa esimerkiksi kukkamaljakko koristeeksi tai juoda viiniä pianon soittamisen lomassa, sitä ei kannata tehdä. Nesteen kaatuminen pianon päälle voi aiheuttaa suurta tuhoa pianossa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaita ja hauskoja muuttomiehiä. Tulivat ajallaan ja muutto kesti arvioidun ajan. Toivottivat vielä onnea uuteen kotiin☺️

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku

Loistavaa palvelua, muuttomiehet todella mukavia ja muutto sujui nopeasti

Muutto Lohja - Espoo

Pianonkuljetus ammattitaidolla ja edullisesti