Muuttopalvelu Kemi


Yli 30 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kemi

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Haetko muuttoapua auttamaan muutossa Kemiin tai Kemistä? Palveluun jätetty tarjouspyyntö muuttopalvelusta tavoittaa Kemin muuttofirmojen lisäksi myös ulkopuoliset firmat jotka suorittavat muutot alueelle. Tarjouspyyntö on helppo jättää hyödyntäen selkokielistä lomaketta. Kysy tarvittaessa lisäkysymyksiä muuttofirmoilta ja valitse lopuksi se jossa palvelun laatu ja hinta kohtaavat mielestäsi parhaiten.

Kiinnostuneet muuttofirmat lähettävät sinulle tarjouksia muuttopalvelusta. Sinun tehtäväksi jää vain vertailla hinnat, palveluiden sisältö ja valita sopivin.

Kilpailuta muuttopalvelu Kemi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kemin muuttoja ja kokemuksia

Muutto Karttulasta Kemiin

Muutan omakotitalosta Kemiin rivitaloon, siis maatasosta maatasoon. Auton saa molemmissa ajettua talon eteen. Kyseessä on n. 2-3 h:n + k:n huonekalut (En tyhjennä koko omakotitaloa). Molemmissa päissä on kantoapua eli tarvitsen vain kuljettajan. Raskain tavara kenties mukaan otettava pyykkikone. Muuttoaika ei tarkka.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Seinäjoelta tekemään muuttoa Karttulasta Kemiin. Muutto tehtiin pitkän välimatkan vuoksi urakkahinnoittelulla ja muuttofirman toimesta muuttoon tuli kuski ilman apumiestä. Muuttoautona käytettiin 17 kuution kevyt kuorma-autoa ja lisäksi otettiin 13 kuution perävaunu, että muuttotavarat saadaan kerralla mahdutettua kyytiin ja kuljetettua uuteen kotiin. Muuton hintaan sisältyi myös vakuutukset, liikennelupa, polttoaineet, nokkakärryt ja alv. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimessa lähemmin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui sopimusten mukaisesti. Kuljettaja oli asiallinen ja positiivinen luonteeltaan."

Muutto Oulusta Kemiin

Liittyvä paikkakunta: Oulu

Muutettavat tavarat: 140cm sänky, yöpöytä, pieni pöytä, pitkä peili, kaksi tuolia, kolmen-istuttava sohva (tämä voi tarvita jopa 3 kantajaa, mutta on kannettu myös kahdella; haasteena ahdas käytävä). Muita tavaroita hyvin vähän (muutama laatikollinen). Voin kantaa muita tavaroita apuna/itse, mutta sohva on minulle liian painava. Muuttoauton saa ajettua ainakin melko lähelle ovea, useimmiten hyvin lähelle.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Oululaisen muutofirman suorittamaan muuttoa Oulusta Kemiin. Muutto suoritettiin siten, että matkakustannukset oli laskettu yhdeksi ja konkreettiset muuttotunnit oli tuntihinnoittelulla. Muuttoautona toimi 13 kuution pakettiauto, jossa mukana nokkakärryt, pehmukkeita ja sidontavälineitä kuorman kiinnitykseen. Muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman kautta. Muuttomaailman kautta voit tarkkailla muuttofirmojen luotettavuutta katselemalla muuttofirmoille annettuja sensuroimattomia palautteita.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Sujuva ja nopea muutto, erinomainen palvelu!"

Muutto Kemistä Helsinkiin

Liittyvä paikkakunta: Helsinki

Kaikki tavarat muutetaan. Pari sänky, pesukone, pöytä, vaatteita, TV, yöpöytä, 10 valmiiksi pakattua muuttolaatikkoa häkkivarastossa, kaappi. Tarvitsen 3 muuttolaatikkoa. Tarvitsen kuljettajan lisäksi yhden kantomiehen sekä Kemissä että Helsingissä. Pakkaustarvikkeita en tarvitse. En tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Kemissä on alakerrassa häkkivarasto.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 11 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi itselleen Rovaniemeläisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Kemistä Helsinkiin. Asiakkaan valitsema muuttofirma on jo usean vuoden kokemuksella suorittanut muuttoja ympäri Suomea ja saanut positiivista palautetta myös Muuttomaailman sivuilla. Muuttomaailman kautta pääset samalla lukemaan arvostelut muuttofirmoista, että sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä vaan saat itsellesi valittua sinulle sopivan muuttofirman sinun ehdoillasi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sujuva ja nopea muutto, erinomainen palvelu!

Muutto Oulu - Kemi

Hyvä muuttoauto ja varusteet. Reipas ja ahkera kuljettaja osallistui tavaroiden kantamiseen.

Muutto Kemi - Tampere

Hyvillä mielin kantoivat tavarat, erittäin ystävällisiä kavereita. Homma sujui nopeasti ja moitteetta, tulivatkin luvattuna aikana. En voi kuin suositella!

Muutto Kemi - Kemi

Kemiin muutto ja kaupunkitietoa

Kemi on aito Peräpohjolan kaupunki ja se sijaitsee Lapin maakunnassa, Kemijoen suistossa. Kaupungissa arjen vaivattomuus yhdistyy viihtyisään ja helppoon asumiseen vehreässä kulttuurin täyteisessä kaupungissa meren läheisyydessä.

Puhtaan ja monipuolisen luonnon keskellä sijaitseva Kemi on osaamisen ja elämysten kaupunki. Vehreät puistot, meren läheisyys sekä upeat rannat muodostavat Kemin värikkään kaupunkikuvan. Asukkailleen Kemi tarjoaa laadukkaat ja kattavat palvelut. Erityisen tunnettuja ovat kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut.

Muita suosittuja paikkakuntia: Tornio, Rovaniemi, Raahe, Kempele, Kuusamo, Kittilä ja Ii

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!