Muuttopalvelu Kemi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Haetko muuttoapua auttamaan muutossa Kemiin tai Kemistä? Palveluun jätetty tarjouspyyntö muuttopalvelusta tavoittaa Kemin muuttofirmojen lisäksi myös ulkopuoliset firmat jotka suorittavat muutot alueelle. Tarjouspyyntö on helppo jättää hyödyntäen selkokielistä lomaketta. Kysy tarvittaessa lisäkysymyksiä muuttofirmoilta ja valitse lopuksi se jossa palvelun laatu ja hinta kohtaavat mielestäsi parhaiten.

Kiinnostuneet muuttofirmat lähettävät sinulle tarjouksia muuttopalvelusta. Sinun tehtäväksi jää vain vertailla hinnat, palveluiden sisältö ja valita sopivin.

Kilpailuta muuttopalvelu Kemi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kemissä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kemissä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kemi muuttoja ja kokemuksia

Muutto Karttulasta Kemiin

Muutan omakotitalosta Kemiin rivitaloon, siis maatasosta maatasoon. Auton saa molemmissa ajettua talon eteen. Kyseessä on n. 2-3 h:n + k:n huonekalut (En tyhjennä koko omakotitaloa). Molemmissa päissä on kantoapua eli tarvitsen vain kuljettajan. Raskain tavara kenties mukaan otettava pyykkikone. Muuttoaika ei tarkka.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Seinäjoelta tekemään muuttoa Karttulasta Kemiin. Muutto tehtiin pitkän välimatkan vuoksi urakkahinnoittelulla ja muuttofirman toimesta muuttoon tuli kuski ilman apumiestä. Muuttoautona käytettiin 17 kuution kevyt kuorma-autoa ja lisäksi otettiin 13 kuution perävaunu, että muuttotavarat saadaan kerralla mahdutettua kyytiin ja kuljetettua uuteen kotiin. Muuton hintaan sisältyi myös vakuutukset, liikennelupa, polttoaineet, nokkakärryt ja alv. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimessa lähemmin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui sopimusten mukaisesti. Kuljettaja oli asiallinen ja positiivinen luonteeltaan."

Muutto Oulusta Kemiin

Liittyvä paikkakunta: Oulu

Muutettavat tavarat: 140cm sänky, yöpöytä, pieni pöytä, pitkä peili, kaksi tuolia, kolmen-istuttava sohva (tämä voi tarvita jopa 3 kantajaa, mutta on kannettu myös kahdella; haasteena ahdas käytävä). Muita tavaroita hyvin vähän (muutama laatikollinen). Voin kantaa muita tavaroita apuna/itse, mutta sohva on minulle liian painava. Muuttoauton saa ajettua ainakin melko lähelle ovea, useimmiten hyvin lähelle.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Oululaisen muutofirman suorittamaan muuttoa Oulusta Kemiin. Muutto suoritettiin siten, että matkakustannukset oli laskettu yhdeksi ja konkreettiset muuttotunnit oli tuntihinnoittelulla. Muuttoautona toimi 13 kuution pakettiauto, jossa mukana nokkakärryt, pehmukkeita ja sidontavälineitä kuorman kiinnitykseen. Muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman kautta. Muuttomaailman kautta voit tarkkailla muuttofirmojen luotettavuutta katselemalla muuttofirmoille annettuja sensuroimattomia palautteita.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Sujuva ja nopea muutto, erinomainen palvelu!"

Muutto Kemistä Helsinkiin

Liittyvä paikkakunta: Helsinki

Kaikki tavarat muutetaan. Pari sänky, pesukone, pöytä, vaatteita, TV, yöpöytä, 10 valmiiksi pakattua muuttolaatikkoa häkkivarastossa, kaappi. Tarvitsen 3 muuttolaatikkoa. Tarvitsen kuljettajan lisäksi yhden kantomiehen sekä Kemissä että Helsingissä. Pakkaustarvikkeita en tarvitse. En tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Kemissä on alakerrassa häkkivarasto.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 11 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi itselleen Rovaniemeläisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Kemistä Helsinkiin. Asiakkaan valitsema muuttofirma on jo usean vuoden kokemuksella suorittanut muuttoja ympäri Suomea ja saanut positiivista palautetta myös Muuttomaailman sivuilla. Muuttomaailman kautta pääset samalla lukemaan arvostelut muuttofirmoista, että sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä vaan saat itsellesi valittua sinulle sopivan muuttofirman sinun ehdoillasi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sujuva ja nopea muutto, erinomainen palvelu!

Muutto Oulu - Kemi

Hyvä muuttoauto ja varusteet. Reipas ja ahkera kuljettaja osallistui tavaroiden kantamiseen.

Muutto Kemi - Tampere

Hyvillä mielin kantoivat tavarat, erittäin ystävällisiä kavereita. Homma sujui nopeasti ja moitteetta, tulivatkin luvattuna aikana. En voi kuin suositella!

Muutto Kemi - Keuruu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kemissä

  • Ajos
  • Hepola
  • Koivuharju
  • Nauska
  • Peurasaari
  • Ritikka
  • Rytikari
  • Syväkangas
  • Takajärvi
  • Tervaharju

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Keminmaa - Kemi, 75 m² kerrostalo kolmio
Olisin kysynyt tarjousta eläkkeellä olevalle äidilleni. Muuton ajankohta olisi joulun ja uuden vuoden välissä; päivällä ei sinänsä ole väliä. Pakkaamme muuttolaatikot valmiiksi, joten muuttofirmalle jäisi laatikoiden, pesukoneiden (pyykin- ja astianpesukoneet), sohvien, tv-tason, 2 nojatuolin ja pianon kantaminen. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa kohteissa. Luulen, että 2-3 muuttomiehen apu riittäisi. Keminmaa keskusta, kerrostalo. Kemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kemi - Salo, 73 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa yksi kantaja lähtöpäässä ja 2-3 kantajaa perillä. Ei tarvitamuuttolaatikoita eikä pakkausapua. Painavia huonekaluja on pakastearkku (p;127 x l;65 x h;85 cm), joka tarvitsee virtaa kuljetuksen aikana. Kaksi moottorisänkyä 90 x 200 cm, divani sohva ja tavanoiset muut kalusteet. Muuttoauton saa oven eteen lähtöpaikassa ja perillä lähes oven eteen. Ei port aikkoja. Varastotila on n. 4 neliötä. Osa tavaroista on jo viety muuttokohteeseen. Peurasaari, rivitalo. Tupuri-Hähkänä, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tornio - Kemi, 45 m² omakotitalo kaksio
Emme tarvitse kantoapua välttämättä. Lähinnä etsimme henkilöä joka voisi kuljettaa tavarat vanhasta osoitteesta (odottaa että lastamme autoon tavarat) uuteen osoitteeseen ja odottaisi että nostamme tavarat autosta ulos. Eli mitä tarvitsemme:kuljettaja ja auto. Isoja huonekaluja on vain sohva,kolmen hengen divaani. Kyseessä olisi hyvin pienillä tavaroilla muutto kun olemme muuttamassa pieneen yksiöön. Olisi mukavaa jos tarjouksessa olisi tarjous kuljetukselle (vanhasta osoitteesta uuteen sis. auton ja kuljettajan) ja sitten myös mainittaisiin paljonko maksaisi lisää jos kuljettaja auttaisi kantamisessa. Kantamiseen emme välttämättä siis tarvitse apua kuitenkaan. Kiviranta, omakotitalo. Kemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kemi - Lahti, 50 m² luhtitalo kaksio
Yksi kantaja omasta takaa. Mikäli mahdollista, niin voitte tehdä tarjouksen sekä yhdellä kantomiehellä lisättynä, että pelkän kuskin kanssa. Huomioitavina huonekaluina ovat kolme kevyehköä ja keskikokoista lipastoa, 160 cm leveä jenkkisänky, pyöreä ruokapöytä, kolmen istuttava divaanisohva purettuna sekä pyykinpesukone. Asunnon lisäksi pieni varasto, ei merkittäviä tavaroita siellä. Määränpäässä auton saa oven eteen. Muutettaessa tähän asuntoon muuttofirma sai laskettua auton perälavan asunnon oven edessä olevan kaiteen tasolle, josta tavarat sai lastattua suoraan sisään. Muutoin on kierrettävä liuska, jotta päästään meidän asunnollemme. Emme tarvitse muuttolaatikoita tai muitakaan pakkaustarvikkeita, käytämme banaanilaatikoita. Muuttopäiviksi toivomme ensisijaisesti ehdotettuja päiviä ja niistä mieluiten kuun viimeinen perjantai. Muuttopäiväksi voi ehdottaa myös samaa viikonloppua. Kemi keskusta, luhtitalo. Laune-Nikkilä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 41 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kemi

Kemissä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kemiin muutto ja kaupunkitietoa

Kemi on aito Peräpohjolan kaupunki ja se sijaitsee Lapin maakunnassa, Kemijoen suistossa. Kaupungissa arjen vaivattomuus yhdistyy viihtyisään ja helppoon asumiseen vehreässä kulttuurin täyteisessä kaupungissa meren läheisyydessä.

Puhtaan ja monipuolisen luonnon keskellä sijaitseva Kemi on osaamisen ja elämysten kaupunki. Vehreät puistot, meren läheisyys sekä upeat rannat muodostavat Kemin värikkään kaupunkikuvan. Asukkailleen Kemi tarjoaa laadukkaat ja kattavat palvelut. Erityisen tunnettuja ovat kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut.

Muita suosittuja paikkakuntia: Tornio, Rovaniemi, Raahe, Kempele, Kuusamo, Kittilä ja Ii

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kemi »