Muuttopalvelu Forssa


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Forssaan, Forssasta ja Forssassa ei ole koskaan onnistunut näin helposti. Löydä sopiva muuttopalvelu yli 400 muuttofirman joukosta jättämällä tarjouspyyntö muutostasi. Muuttofirma voi halutessaan jättää tarjouksen muutosta ja samalla pääset lukemaan arvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista, joka helpottaa muuttofirman valinnassa.

Voit myös keskustella palvelussa muuttofirmojen kanssa muuton yksityiskohdista, ja muuton jälkeen jättää oman arvostelusi muuttofirmasta, mikä helpottaa muita muuttajia löytämään heille hyvän muuttopalvelun.

Kilpailuta muuttopalvelu Forssa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Forssassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Forssassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Forssa muuttoja ja kokemuksia

Muutto Oulusta Forssaan

Muuton ajankohta on joustava. Kohdeosoite on vielä hieman auki, mutta tulee sijaitsemaan Forssan postialueella.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 12 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 7 päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Porilaisen muuttofirman tarjouksen tekemään muuttoa Oulusta Forssaan. Muuttomatka oli noin 480 kilometriä ja tarjous tehtiin urakkahintaisena paluukuormamuuttona. Muuttoauto oli 34 kuutioinen kuorma-auto ja muutossa oli mukana kuski, joka osallistui myös tavaroiden kantamiseen. Muuttofirman lakisääteiset luvat ovat ajantasalla. Valittu muuttofirma on saanut paljon positiivisia muuttoarvosteluita Muuttomaailman muuttajilta muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kuski oli helppo tavoittaa useamman kerran ennen muuttopäivää kun sovittiin käytännön kuvioista. Ajoissa paikalla ja kaikki tavarat (myös isommat kasvit) säilyivät ehjänä, vaikka niistä ei etukäteen muistettu mainita."

Muutto Porista Forssaan

Muutetaan koko asunto. Paljon tavaraa. Kantajat omasta takaa. Isoja huonekaluja on joitakin (sohva, kirjahylly, sänky 160cm, lipastoja) ja pesukone (päältä täytettävä). Tarve muuttolaatikoille, mutta tavarat saamme itse pakattua ja purettua. Muuttolaatikot tarvittaisiin mielellään noin viikkoa ennen muuttoa. Muuttoauton saa molemmissa osoitteissa suoraan oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi muutaman tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja käytti paikallista Porilaista muuttofirmaa omassa muutossaan Porista Forssaan. Pitkän muuttomatkan vuoksi annettu muuttotarjous oli urakkahintainen, koska näin muutto tulee muuttajalle edullisemmaksi. Muuttofirma kävi toimittamassa asiakkaalle muuttolaatikot ennen muuton alkamista. Muuttoautoksi valittiin 36 kuution kuorma-auto ja muuttoavuksi saapui kuski joka osallistui tavaroiden kantamiseen. Muuton kustannuksiin sisältyi myös vakuutukset ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Forssasta Espooseen

omasta takaa 2 muuttomiestä eli tarvitaan vaan auto ja kuski

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakkaan avuksi saapui muuttofirma Helsingistä ja muutto Forssasta Espooseen voitiin aloittaa. Muuttofirma oli tarjouksessa arvioinut muuton keston tarkasti, mikä loi asiakkaalle hyvän kuvan paljonko muutto tulisi kokonaisuudessa maksamaan ja jos muuton keston arvio alittuisi, muutto olisi halvempi. Muuttofirmalta muuttoon mukaan tuli kuorma-auto ja kuljettaja joka auttoi tavaroiden kantamisessa. Asiakas otti muuttofirmalta muuttolaatikot muuttoon.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttomies teki hommansa ammattimaisesti ja muutto meni aikataulullisestikin nopeammin kuin olin ajatellut ja kaikki säilyi ehjänä."

Muutto Forssasta Turkuun

Liittyvä paikkakunta: Turku

Vain yhden huoneen tavarat muutetaan omakotitalosta kerrostaloon. Kantajia tarvitaan vähintään kaksi, omasta takaa ei ole. Ovien eteen pystyy luullakseni ajamaan molemmissa paikoissa. Määränpäässä kerrostalossa on melko pieni hissi.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi alle 24 tunnissa. Muuttopalveluiden hinnat pyörivät 360-690 euron lukemissa.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Porista valittiin tekemään muuttoa Forssasta Turkuun. Muutto tehtiin urakkahinnoittelulla ja kaikki muutettiin oikein jouhevasti. Rautaiset ammattilaiset kantoivat tavarat autoon ilman, että mitään olisi särkynyt. Muuttoon tuli mukaan myös iso pakettiauto, pehmusteet tavaroille, alv, ammattipätevyys, liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Homma toimi kaikkiaan hienosti varauksesta lahtien. Kannattaa unohtaa kavereiden kiusaaminen muutoilla ja antaa ammattilaisten tehda homma!

Muutto Lapinkylä - Kylmälä

Muutto Oulusta Rovaniemelle sujui oikein mutkattomasti ja hienosti! Suosittelen!

Muutto Oulu - Rovaniemi

Todella nopeaa ja toimivaa palvelua, viimehetken muutokset tarpeisiin otettiin myös erittäin hyvin vastaan ja toteutettiin.

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Forssassa

 • Haudankorva
 • Järvenpää
 • Kaikula
 • Kivimäki
 • Korkeavaha
 • Kuhala
 • Kuusto
 • Lamminranta
 • Linikkala
 • Ojalanmäki
 • Paavola
 • Pikkumuolaa
 • Pispanmäki
 • Talsoila
 • Vieremä

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Marttila - Forssa, 40 m² rivitalo yksiö
Kannan itse ja lisäksi tarvitsisin 2 kantajaa. Pesukone pitäisi nostaa hankalasta paikasta lavuaarin ja vessanpöntön välisestä nurkasta. Pesukone painaa peruspainoltaan n. 70 kg. Television kanssa tarvitsisin apua sen pakkaamisessa laatikkoon. Lisäksi tulisin muuttoauton kyydissä, sillä minulla ei ole omaa autoa. Maksutavaksi toivotaan laskua tai korttia. Marttila, rivitalo. Viksberg, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 41 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Loimaa - Forssa, 60 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa ei kantajaa.... viedään pikkutavaraa itse. Tarvitaan muuttolaatikoita n.40 piakkoin. Tyhjennän itse pikku varaston. On iso sohva mutta ei painava, ei pesukonette tms. Kirjoituspöytä kokopuuta painavin. Muutoauto sopii ovien eteen. Muuttopäivä noin viikko siitä kun saan laatikot. Molemmat asunnot käytössä koko lokakuun. Mahdollisuus tehdä myös kahdessa osassa. Mahdollista myös pakkaus apu tai loppusiivous jos omat voimat loppuu, ei vielä tiedossa. Nämä voin kysyä muualtakin. Loimaa keskusta, kerrostalo. Forssa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 60 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ypäjä - Forssa, 58 m² rivitalo kaksio
Kuljettajan lisäksi yksi kantomies, eli yhteensä kaksi miestä riittää. Auton voi ajaa oven eteen Ypäjällä ja Forssassa muistaakseni melko lähelle. Asunnossa on pyykinpesukone, keittiön pöytä ja tuolit, mikrouuni, vitriinikaappi, sohva, kaksi sänkyä, TV, kirjahylly (saa osiin), kaksi pöytää, korkea hyllykkö, lipasto ja noin 6-7 valmiiksi pakattua laatikkoa joissa astiat, taloustavarat ja kirjat. Kuljetan itse kevyet ja helposti särkyvät tavarat. Ypäjä keskusta, rivitalo. Forssa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Forssa - Pyhtää, 80 m² rivitalo kolmio
Vaikka nykyinen asunto on 80m^2 kokoinen, niin tarkoitus on muuttaa 34m^2 isohkoon yksiöön ja osa kalusteista jää tänne, koska tyttöystävä jää tänne asumaan. Suurimmat kalusteet ovat sohva, parisänky, tv-taso, sohvapöytä, isohkot kaiuttimet, tietokonepöytä ja ilmastointilaite. En vielä osaa arvioida muuttolaatikoiden määrää, mutta en omista suurta määrää tavaraa. Varastotilaa on pieni häkkivarasto, mutta sieltä ei lähde paljoa tavaraa, ehkä noin 1-2 laatikollista. Muuttoauton saa ajettua ainakin nykyisessä asunnossa oven eteen. En ole täysin varma uuden asunnon pihasta, koska en ole käynyt katsomassa, mutta luulisi ettei sielläkään päässä suurta ongelmaa ole. Nykyisellä asunnolla on yksi kantomies (minä) ja yksi nainen (ei välttämättä jaksa kantaa kovin raskaita kalusteita). Uuden asunnon päässä on minun lisäksi miespuolisia tuttavia (n. 1-3) auttamassa kantamisessa. Jos mahdollista niin voisi olla hyvä jos kuljettajan lisäksi olisi yksi kantomies, koska minulla välillä polvet ja alaselkä reistailee rasituksessa, mutta ehkä juuri ja juuri selvitään pelkästään kuljettajallakin, koska määränpäässä on kuitenkin lisää muuttoapua. En tarvitse muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita enkä pakkaus- tai purkuapua. Forssa keskusta, rivitalo. Pyhtää keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Forssa

Forssassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Forssaan muutto ja kaupunkitietoa

Forssa sijoittuu Kanta-Hämeen maakuntaan. Kaikista kolmesta Kanta-Hämeen kaupungeista Forssa on pienin reippaalla 17 000 ihmisen asukaslukumäärällään. Asukasmäärältään Forssa on 67 suurin Suomessa. 1800-luvulla Forssa kasvoi ja kehittyi nopeasti tekstiiliteollisuuden avulla ja 1960-luvulla rakennusteollisuuden nopeuttamana. Elintarviketeollisuus on nykyisin Forssan merkittävin työllistäjä.

Forssan naapurikuntia ovat Jokioinen, Tammela, Humppila, Urjala, Somero, Helsinki, Turku, Tampere, Loimaa ja Karkkila

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Forssa »