Muuttopalvelu Kauniainen


Yli 20 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kauniainen

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Tavoita yli 200 muuttofirmaa jättämällä tarjouspyyntö muutostasi. Kun olet jättänyt tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuilla, muutto Kauniaisessa, Kauniaisiin, tai Kauniaisesta on jo puoliksi tehty. Muuttopalvelu näkee tämän jälkeen tarjouspyyntösi ja ottaa halutessaan yhteyttä vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä. Lue arvostelut muuttofirmoista ja päätä sinulle sopivin muuttofirma tekemään muuttoasi.

Voit myös vaikuttaa muuton kustannuksiin lukemalla Muuttomaailman sivuilla muuttoon liittyviä vinkkejä ja tulostamalla Suomen kattavimman muuttajan muistilistan helpottamaan muuton eri vaiheiden muistamista.

Kilpailuta muuttopalvelu Kauniainen

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kauniaiseen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Espoosta Kauniaiseen

Liittyvä paikkakunta: Espoo

Puutalosta ( 2 krs) -muutto paritaloon 2 kerroksinen. tarvitsemme muuttoavun ainoastaan isoille huonekaluille, piha tavaroille mm. koripalloteline, polkupyörät ja pihakalusteet. Kantajia 2 -4 tavaroiden mukaisesti. , tavaraa on ruokapöytä, sängyt 3 kpl, matalia kaappeja 5 kpl, sohvapöytä., 3 kpl pieniä työpöytiä, 3 nojatuolia, sähköpiano ei sohvia, ei kodinkoneita, ei vaatteita, ei muuttolaatikoita!

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Tarjouspyyntö poiki useamman tuntihinnoittelulla suunnitellun muuton Espoosta Kauniaiseen. Muuttofirman puolesta tuli 2 muuttomiestä ja iso kuorma-auto. Muuton hintaan sisältyi myös alv, liikennelupa, ammattipätevyys, nokka- ja pumppukärryt, suojat tavaroita varten ja ammattimainen muuttotyö. Muuttofirma on saanut erittäin paljon positiivisia palautteita muutosta ja myös siksi muuttofirman valinta oli tässä tapauksessa helppo. Ammattilaisten tekemänä muutto on huomattavasti mukavampaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvä kokemus ja positiivinen meininki"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä kokemus ja positiivinen meininki

Muutto Espoo - Kauniainen, 19.3.2018

Reipasta toimintaa hyvällä fiiliksellä.

Muutto Kauniainen - Kauniainen

Muutto sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Kauniainen - Pikkala, 5.5.2018

Kauniaiseen muutto ja kaupunkitietoa

Kauniainen on suomalainen kaupunki ja se sijaitsee Uudenmaan maakunnassa. Asukasluvultaan neljästä pääkaupunkiseudun kaupungeista Kauniainen on kaikista pienin ja Suomen pienin pinta-alaltaan. Kauniainen on kaksikielinen ja asukkaista 59.5% on ilmoittanut itsensä suomenkieliseksi ja 34,1% ruotsinkieliseksi. Kauniainen on erityinen myös siksi, että Espoo ympäröi sitä. Kauniaisessa on myös Suomen pienin verotus ja se tunnetaan hyvätuloisten asukkaiden kaupunkina.

Helsingin keskustaajama ulottuu Kauniaisten lisäksi usean Helsingin lähikunnan alueelle. Läheisiä paikkakuntia ovat myös Vantaa ja Kerava.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!