Muuttopalvelu Kauniainen


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Tavoita yli 300 muuttofirmaa jättämällä tarjouspyyntö muutostasi. Kun olet jättänyt tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuilla, muutto Kauniaisessa, Kauniaisiin, tai Kauniaisesta on jo puoliksi tehty. Muuttopalvelu näkee tämän jälkeen tarjouspyyntösi ja ottaa halutessaan yhteyttä vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä. Lue arvostelut muuttofirmoista ja päätä sinulle sopivin muuttofirma tekemään muuttoasi.

Voit myös vaikuttaa muuton kustannuksiin lukemalla Muuttomaailman sivuilla muuttoon liittyviä vinkkejä ja tulostamalla Suomen kattavimman muuttajan muistilistan helpottamaan muuton eri vaiheiden muistamista.

Kilpailuta muuttopalvelu Kauniainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kauniaisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kauniaisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kauniainen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Helsingistä Kauniaisiin

Tavarat: parisänky, sohva, painava ruokapöytä irroitettavalla lasitasolla. Kirjahylly ja työpöytä puretaan helposti kuljetettaviin osiin. Lisäksi keittiön perus astiat, kattilat ja kodin pienkoneet (kahvinkeitin ja leivänpaahdin). Omasta takaa 1-2 kantajaa. Tarvitaan kuorma-auto, kuski ja kantaja. Muuttotavarat menevät yhdellä keikalla. Yhden huonekalun (tv-taso) nouto Arabiasta. Muuttoauton saa oven eteen joka kohteessa. Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet löytyy omasta takaa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi kolme päivää tarjouspyynnön jättämisen jälkeen.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi Helsingistä. Muuttofirma teki muuton tuntihintaisena ja suositteli muuttoon otettavaksi kolme muuttomiestä. Muuttoautona käytettiin 37 kuution kuorma-autoa mihin mahtui noin 100 neliön asunnon tavarat. Muuton kustannuksiin sisältyi polttoaineet, ajokilometrit, vakuutukset, liikennelupa, nokkakärryt, suojahuovat ja alv. Valittu muuttofirma on saanut paljon positiivisia muuttoarvosteluita Muuttomaailman muuttajilta muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Asiallista ja ripeää toimintaa."

Muutto Helsingistä Kauniaiseen

Kyseessä olisi 28 m2 yksiön koko irtaimiston muutto 3.kerroksisen kerrostalon ylimmästä kerroksesta 2.kerroksisen pientalon ylempään kerrokseen. Kummassakaan kohteessa ei ole valitettavasti hissiä. Lähtöosoitteessa muuttoauton saa rapun eteen, toisessa päässä auto on jätettävä arviolta parin kymmenen metrin päähän. Olisi toivottavaa, että muuttofirman henkilökunta voisi hoitaa tavaroiden kannot, kantoapua en voi omasta puolestani juurikaan luvata. Raskaimmat huonekalut ovat 120 cm runkopatjasänky, vuodesohva, kokopuinen ruokapöytä, pesukone ja varavuode. Muuttokuormaan pitäisi sopia myös muutama pienempi huonekalu ja muu asunnon irtaimisto. Pakkaamista varten haluaisin vuokrata muuttolaatikoita, 35 kpl saattaisi olla sopiva määrä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 10 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 12 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Helsingistä toteutti muuton Helsingistä Kauniaiseen. Muuttofirma teki edullisen urakkatarjouksen muuttajalle ja siihen sisältyi 3 muuttomiestä, 30 kuution muuttoauto, suojaviltit tavaroille, nokkakärryt ja muuttolaatikot. Muuttofirman tiekuljetus- ja vastuuvakuutus ovat ajantasalla. Kilpailuta muutto Muuttomaailman sivuilla ja hoidetaan muuttotavarat uuteen kotiin turvallisesti luotettavan muuttofirman avulla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto meni paremmin ja sujuvammin kuin olin ajatellut. Tavaroiden siirtoon kului juuri se aika, joka oli ennakkoon arvioitu. Varsinkin kahdella kolmesta muuttomiehestä oli koko ajan hyvä henki päällä, mikä helpotti itseäkin muutto- yms. stressin keskellä. Mitään ei hajonnut matkan varrella. Kaikenkaikkiaan nappisuoritus! Suosittelen tätä firmaa muillekin :)"

Muutto Espoosta Kauniaiseen

Liittyvä paikkakunta: Espoo

Puutalosta ( 2 krs) -muutto paritaloon 2 kerroksinen. tarvitsemme muuttoavun ainoastaan isoille huonekaluille, piha tavaroille mm. koripalloteline, polkupyörät ja pihakalusteet. Kantajia 2 -4 tavaroiden mukaisesti. , tavaraa on ruokapöytä, sängyt 3 kpl, matalia kaappeja 5 kpl, sohvapöytä., 3 kpl pieniä työpöytiä, 3 nojatuolia, sähköpiano ei sohvia, ei kodinkoneita, ei vaatteita, ei muuttolaatikoita!

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Tarjouspyyntö poiki useamman tuntihinnoittelulla suunnitellun muuton Espoosta Kauniaiseen. Muuttofirman puolesta tuli 2 muuttomiestä ja iso kuorma-auto. Muuton hintaan sisältyi myös alv, liikennelupa, ammattipätevyys, nokka- ja pumppukärryt, suojat tavaroita varten ja ammattimainen muuttotyö. Muuttofirma on saanut erittäin paljon positiivisia palautteita muutosta ja myös siksi muuttofirman valinta oli tässä tapauksessa helppo. Ammattilaisten tekemänä muutto on huomattavasti mukavampaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvä kokemus ja positiivinen meininki"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä kokemus ja positiivinen meininki

Muutto Espoo - Kauniainen

Reipasta toimintaa hyvällä fiiliksellä.

Muutto Kauniainen - Kauniainen

Muutto sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Kauniainen - Pikkala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kauniaisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Luoto - Kauniainen, 70 m² kerrostalo kolmio
1 kantaja omasta takaa eli 1 kantaja kuljettajan lisäksi. Ei tarvetta muuttolaatikoille tai pakkaustarvikkeille. Isoja huonekaluja: pesukone, kuivausrumpu, 180cm parisänky, 2 sohvaa, tv-taso, keskikokoinen senkki/vitriini. Muutto auton saa ajettua molempien asuntojen eteen ja muutettavasta asunnosta löytyy hissi joka suoraan ovien edessä. Uusi asunto huomattavasti isompi joten sisään kanto on helppoa. Luoto keskusta, kerrostalo. Kauniainen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Loimaa - Kauniainen, 75 m² kerrostalo kolmio
Vanhempani muuttavat Loimaalta Kauniaisiin. Pakkaamme tavarat itse pahvisiin tukeviin muuttolaatikoihin, mutta kantoavun tarvitsemme kaikille tavaroille. Omia kantajia meillä ei ole. Isoimmat huonekalut ovat painavahko vuodesohva, sängyt patjoineen ja mäntypuinen kirjahylly (menee kolmeen erilliseen osaan). Lisäksi puinen ruokapöytä & 4 tuolia sekä pikkusohva, keinutuoli, pieni työpöytä ja parvekkeelta säilytyslaatikko, pöytä ja tuoli. Mahdollisesti pienehkö arkkupakastin tulee mukaan. Lisäksi normaalit muut kodin tavarat kuten liinavaatteet ja vaatteet sekä 40 cm leveä pesukone. Lähtöpäässä on myös kellarikomero, jossa on jonkin verran tavaraa siististi pakattuna. Ne tulevat mukaan. Auton saa ajettua ovien eteen sekä lähtö- että tulopäässä. Alustava muuttopäivä 7. päivä, voidaan neuvotella myös arkipäivistä esim. pe 6. tai ma 9. päivä. Loimaa keskusta, kerrostalo. Kauniainen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kauniainen - Snappertuna, 100 m² rivitalo
Suurin osa kamoista on jo viety, jäljellä on enää kirjahyllykokonaisuus, sänky, ruokapöytä ja vähän muuta tavaraa. Sänky on toisaalta king-size mittainen, eli vaatii isomman pakun, koska patja ei mahdu normikokoiseen. Kantajia on yksi. Muuttoauton saa täyttöpäässä mahdollisesti ajettua oven eteen (riippuen auton koosta), tyhjennyspäässä saa varmasti. Kauniainen, rivitalo. Snappertuna, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kauniainen - Kauniainen, 120 m² kerrostalo
Tarvitsemme sekä kantajajat että kuljettajan. Itse voimme auttaa ainoastaan pientavaroissa. Tarvitsemme pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot sekä tavaroiden suojausapua muutamaksi tunniksi ennen muuttoa. Asunnon lisäksi on normaali kellarikomero. Ei pianoa tai muita suuria kodinkoneita. Pesukone on. Auton saa kummassakin päässä oven eteen. Valtaosa tavaroista tulee muuttokohteessa toiseen kerrokseen (leveät portaat). Kauniainen, kerrostalo. Kauniainen, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kauniainen

Kauniaisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kauniaiseen muutto ja kaupunkitietoa

Kauniainen on suomalainen kaupunki ja se sijaitsee Uudenmaan maakunnassa. Asukasluvultaan neljästä pääkaupunkiseudun kaupungeista Kauniainen on kaikista pienin ja Suomen pienin pinta-alaltaan. Kauniainen on kaksikielinen ja asukkaista 59.5% on ilmoittanut itsensä suomenkieliseksi ja 34,1% ruotsinkieliseksi. Kauniainen on erityinen myös siksi, että Espoo ympäröi sitä. Kauniaisessa on myös Suomen pienin verotus ja se tunnetaan hyvätuloisten asukkaiden kaupunkina.

Helsingin keskustaajama ulottuu Kauniaisten lisäksi usean Helsingin lähikunnan alueelle. Läheisiä paikkakuntia ovat myös Vantaa ja Kerava.

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kauniainen »