Muuttopalvelu Kerava


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kerava

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Keravalta tai Keravalle muutossa kannattaa käyttää muuttoapua joka sopii omaan muuttoon parhaiten. Muuttoja on monenlaisia joten omasta muutosta kannattaa kysyä tarjousta useammalta muuttofirmalta. Suosittelemme valitsemaan sellaisen palvelun jossa muuttopalvelun laajuus ja hinta vastaavat kriteereitäsi sillä muuttofirmat tarjoavat palveluitaan moneen eri tilanteeseen.

Muuttomaailma.fi auttaa kuvailemaan muuton tarjouspyynnöksi ja välittää sen ilmaiseksi alueella muutot suorittaville muuttofirmoille. Kiinnostuneet muuttofirmat lähestyvät sinua tarjouksen kera ja voit helposti vertailla hinnat sekä muuttopalveluiden sisällöt.

Kilpailuta muuttopalvelu Kerava »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Keravalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Keravalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kerava muuttoja ja kokemuksia

Muutto Keravan sisällä

Kahden vanhan ihmisen kotimuutto, perusirtain (huonekalut, pyykinpesukone, pienempi sälä). Eivät jaksa kantaa eli muuttoheput tarvitaan. Omakotitalo, josta muutetaan, on yksikerroksinen. Uusi asunto kerrostalon 3.krs, pieni hissi.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Helsingistä tekemään muuttoa Keravalla. Muuttofirma teki tarjouksen tuntihinnoittelulla ja minimiveloitus oli 3 tuntia. Muuttoautoksi valittiin 16 kuution pakettiauto ja muuttomiehiä muuttoon tuli kaksi. Muuttofirma tarjosi edullisesti myös muuttotarvikkeita muuttoon. Muuton hintaan sisältyi myös vakuutukset ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto meni aivan nappiin. Ripeät heput saapuivat luvattuun aikaan ja muutto hoitui nopeasti ja hyvällä fiiliksellä. Erinomainen hinta-laatusuhde. Suosittelen."

Muutto Kirkkonummelta Keravalle

Liittyvä paikkakunta: Kirkkonummi

Lähtöpäässä maantasakerros, ei portaita. Normaali kaksio, painavimmat ovat pesukone, täyspuinen TV-taso, täyspuinen sängynpäätylaatikko, lipastoja. Kirjahylly menee osiin, parisänky menee osiin. Iso ruokapöytä, tuolit, nojatuoli, sohva. Pikkutavarat pakattu Tokmannin pahvisiin muutto/säilytyslaatikoihin, joita on noin 30. Lisäksi kasseja ja muutama säkki, kevyt parvekekalusto ym. Kaikki hyvin pakattu ja suojattu. Tulopäässä varaston vuokrakoppi, ei portaita. Ei kantajia omasta takaa, mutta avustusta ja opastusta molemmissa päissä. Muuttolaatikoita tai -tarvikkeita ei tarvita. Kaksi muuttomiestä ja kuorma-auto riittänevät.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen tuntihinnoittelulla suunnitellun muuton muuttoyritykseltä joka suorittaa muuttoja paljon pääkaupunkiseudulla. Muutto suoritettiin tuntihinnoittelulla, mutta muuttofirma ei laskuta siirtymisestä kuluvaa aikaa vaan ainoastaan konkreettisista muuttotunneista. Muuttoon sisältyi mm. kuorma-auto, muuttomiehet, alv, liikennelupa, polttoaineet ja ajokilometrit. Muuton suorittanut muuttofirma kuuluu Muuttomaailman luotettaviin muuttoyrityksiin ja on saanut paljon positiivisia palautteita muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaksi reipasta kaveria hoitivat kaksioni muuton Kirkkonummelta Keravalle tehokkaasti ja hyväntuulisesti. Suosittelen!"

Muutto Keravalta Rovaniemelle

Liittyvä paikkakunta: Rovaniemi

Omat laatikot ja ainakin Keravan päässä 2-3 kantajaa. Rovaniemen päässä ehkä 1-2. Muutamme omakotitaloon, mutta tavarat kuljetetaan pienvarastoon, jonka osoitteesta ei ole vielä varmuutta. Sijaitsevat Rovaniemen kaupungin alueella. Osoite selviää myöhemmin. Tavarat pakataan tietysti valmiiksi. Laatikoita emme tarvitse tmv. Sohva, runkosänky, pesukone, keittiön pöytä + tuolit ne isoimmat. Keravan päässä auton voi ajaa oven eteen ja ilmeisesti myös Rovaniemen päässä. Edullisia tarjouksia odotellessa 😊.

Saadut tarjoukset
Ensimmäinen tarjous tuli tunnin kuluttua tarjouspyynnön jättämisestä. Yhteensä muuttoasiakas sai viisi tarjousta. Useimmat olivat urakkatarjouksia, ja kaikkiin toki sisältyivät kuljetusluvat, verot, vastuuvakuutus, tiekuljetusvakuutus, ja muuttoauto polttoaineineen.

Muuttofirman valinta
Oli päätöksenteon aika. Muuttaja vertaili saamiaan tarjouksia sekä firmojen aitoja asiakasarvosteluja, ja löysi itselleen sopivimman vaihtoehdon. Muuttaja valitsi avukseen Lapissa toimivan ammattitaitoisen muuttofirman. Kyseinen yritys on saanut loistavia arvosteluja muuttoasiakkailtaan, joten heidät oli helppo valita. Luotettava yritys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ystävällinen ja avulias. Helppo sopia asioista 👍🏻"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto onnistui hyvin, aikataulut ja sopimukset pitivät. Palvelu ystävällistä. Firma toimitti samalla kaatopaikalle pyynnöstämme vanhoja huonekaluja.

Muutto Kerava - Harjavalta

Muutto sujui mallikkaasti ja firma oli paikalla sovitusti. Jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt ottaa toinenkin apumies niin olisi itse säästynyt tavaroiden kantamiselta ja voinut keskittyä niiden paikoilleen laittoon.

Muutto Kerava - Tuusula

Ensimmäistä kertaa käytin muuttofirmaa. Hommat hoitui reippaasti ja palvelu oli ystävällistä. Suosittelen.

Muutto Kerava - Tuusula

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Keravalla

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Miehikkälä - Kerava, 81 m² rivitalo kolmio
Päivämäärä ei ole ihan vielä varma, mutta kuitenkin arkipäivä. Muutossa tulee isoimpina tavaroina pyykinpesukone ja kuivausrumpu, kevyt digipiano (40 kg), 2 moottorisänkyä, 3 henkilön istuttava/2 henkilön vuodesohva (painava) Rivitalon etupihan ovelle pääsee muuttoautolla ja takapihan kautta voi tarvittaessa myös vuodesohvan siirtää. Kerrostalon rapun eteen pääsee muuttoautolla (talon ensimmäinen rappu tieltä päin tullessa). Pieni varasto johon itse muutetaan varastotavaroita. Lähtöpään asunto on 2 kerroksinen rivitaloasunto 95m, uusi asunto 81 m2, kaikkia tavaroita ei muuteta (tai jo muuttopäivään mennessä on ylimääräiset tavarat viety pois). Tarjouksen voi antaa kolmena eri versiona: 1. pelkästä muutosta (kuljettaja ja 1 kantomies) 2. muutosta (kuljettaja ja 1 kantomies) sekä laatikoita 30 kpl 3. muutosta (kuljettaja ja 1 kantomies) sekä laatikoita 50 kpl Muutossa olemme itse mukana (2 henkilöä) Miehikkälä keskusta, rivitalo. Kerava keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karvia - Kerava, 120 m² omakotitalo
Talo myydään purettavaksi. Asunto on tyhjennettävä kokonaisuudessaan ja on asumisen jäljiltä, asukkaan kuoltua äkillisesti. Osa irtaimistosta ei sisälly tyhjennykseen. Siellä on varastoituna lastenlapsen muuttoa odottavia huonekaluja. Tyhjennykseen kuuluu myös pieni pihavarasto puutarhavälineineen. Muuten asunnon sisältö melko tavanomaista. Isoimpina pari sohvaa ja nojatuolia ruokapöytä, kuusi tuolia, parisänky. Kaksi lipastoa, astian- ja pyykinpesukoneet, pakastin-jääkaappi, liesi, astiakaapisto. Kanto-ja pakkausapua eiole. Karvia keskusta, omakotitalo. Kerava keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hailuoto - Kerava, 96 m² rivitalo
Meillä on omia kantajia 3-4 kpl. Isoja tavaroita meillä on 9kg pyykille tarkoitettu kuivaava pyykinpesukone, astianpesukone, iso sohva, 55" televisio, yksi runkopatjasänky 80x200cm. Muut tavarat menee kasaan. Meillä on myös kahdet vaunut ja kolme polkupyörää. Asumme tällä hetkellä 2 tasossa ja muutamme tosiaan kerrostalon ylimpään kerrokseen. Sinne on noustavana kahdet portaat ja hissiä tosiaan kerrostalossa ei ole. Meidän asunnossa on varasto, josta viemme lähes kaiken kaatopaikalle ja verkkokellarissa tavarat on laatikoissa valmiiksi. Tie rapun oven eteen on melko kapea, mutta hyvä kuski saa kyllä ajettua siihen, ainakin lähelle . Muuttolaatikoiden määräksi arvioisimne noin 50kpl ja saamme pakattua ne omin voimin. Hailuoto keskusta, rivitalo. Alikerava, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Finström - Kerava, 60 m² kerrostalo kaksio
Tarvitaan 2 kantajaa. Kyse on pienkerrostalon 2. kerroksen asunnosta, jonne porrasaskelmia on vähän. Itse on mahdollista kantaa kevyitä tavaroita. Muutettavissa tavaroissa on painavahko sohva. Muutettavia kodinkoneita ei ole. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Kyse on rauhallisesta kadusta, jossa ei ole juurikaan läpiajoliikennettä. Tavarat pakataan itse ja muuttolaatikot on itsellä (asianmukaiset pinottavat). Finström keskusta, kerrostalo. Kerava keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kerava

Keravalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Keravalle muutto ja kaupunkitietoa

Kerava, tuo pieni suuri kaupunki on vehreä, turvallinen ja palvelutarjonnaltaan runsas. Kaupunkiin saavut helposti autolla, junalla kuin pyörälläkin. Liikenneyhteyksistä tuli entistä sujuvammat kun Kerava-Lahti-oikorata valmistui. Kerava on mukava ja turvallinen kaupunki, jossa pidetään huolta ihmisistä ja ympäristöstä. Keravalla on mahdollisuus asua modernissa kaupunkikeskustassa tai pientaloalueella kodikkaasti.

Keskusta on Keravalla tiiviisti rakennettu ja kävelykatu on autoilta kokonaan suljettu. Keskieurooppalaista tyyliä huokuva, 1980-luvun alussa rakennettu, Kauppakaaren kävelykatu on nykyään jo lähes kilometrin mittainen. Kaupungin tunnuslause on ”pieni suuri Kerava” ja se tarkoittaa, että kaupunki on kotoisan kokoinen ja sydämeltään suuri.

Muita suosittuja paikkakuntia: Helsinki, Järvenpää, Espoo, Sipoo ja Kauniainen

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H., 13.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kerava »