Muuttopalvelu Loimaa


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Loimaa

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Muuttofirma hakusessa? Löydä sopiva muuttopalvelu suorittamaan muuttoa Loimaalla, Loimaassa, tai Loimaaseen. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla ja välitämme sen yli 250 muuttofirmalle palvelussa. Saat ensimmäiset tarjoukset vuorokauden sisällä, jonka jälkeen voit vertailla hintoja, lukea muuttoarvostelut muuttofirmoista, keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa ja lopulta valitse muuttofirma suorittamaan muuttoa. Ole avuksi itsellesi ja lataa Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuton tärkeiden vaiheiden muistamista.

Kilpailuta muuttopalvelu Loimaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Loimaan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Loimaalta Vantaalle

Muutetaan koko 77 neliön irtaimisto, mitä on normaalin paljon. Isoimpana on painava ja iso sohva, pyykinpesukone, keittiöryhmä ja parisänky. Kaikki muu menee osiin, lihalaatikoihin ja jätesäkkeihin. Omasta takaa on vain kantajia, jotka eivät pysty kantamaan painavia joten tarvitaan 2 kantomiestä. En tarvitse muuttolaatikoita enkä apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Varastossa on vain muutamia laatikoita. Muuttoauton saa ajettua vanhan kodin eteen mutta uuden kodin eteen tekee tiukkaa, uuden kodin oven lähellä on isompi parkkipaikka, jonne voi todennäköisesti ajaa. Molemmat asunnot sijaitsevat 3. kerroksessa eikä ole hissiä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 2 muuttofirmaa teki tarjouksen. Toinen tarjouksista oli urakkahintainen ja toinen tuntihinnoiteltu.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma lähti suorittamaan muuttoa Loimaalta Vantaalle. Muutto tehtiin urakkahinnoittelun mukaisesti. Muuttoautona oli iso kuorma-auto ja hintaan sisältyi myös 3 muuttomiestä, polttoaineet + ajokilometrit, vastuuvakuutus, alv. Muuttofirman liikenneluvat ovat kunnossa ja muutot ovat saaneet positiivista palautetta Muuttomaailman muuttajilta. Kilpailuttamalla muuton Muuttomaailman sivuilla, voit saada tarjouksia myös muuttofirmoilta joista et ole koskaan kuullut.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta.

Muutto Mäntsälä - Jokela

olemme tyytyväisiä kaikki sujui erinomaisesti

Muutto Liminka - Keminmaa

Selkeää, nopeaa, edullista ja tavaroiden käsittelyn osalta hienovaraista toimintaa! Kiitokset!

Muutto Lahti - Lahti

Loimaalle muutto ja kaupunkitietoa

Loimaan kaupunki sijaitsee Varsinais-Suomessa ja se on Loimaan seutukunnan keskus. Vuonna 2005 Loimaan kaupunkiin yhdistettiin Loimaan kunta, jolloin entisen Loimaan kunnan vaakuna tuli Loimaan vaakunaksi. Loimaan keskustassa on hyvin palveluita sekä kerrostaloja, mutta lyhyen matkan päässä keskustasta alkaa omakotitaloasutus. Ydinkeskustan vilinä on hiljentynyt, koska keskustan länsipuolelle on perustettu suurmyymälöitä (esim. Prisma & Citymarket.)

Loimaan läheisiä paikkakuntia ovat: Helsinki 150 km, Turku 65 km, Tampere 100 km, Hämeenlinna 106 km, Pori 112 km ja Forssa 37 km

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!