Muuttopalvelu Kauhava


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Jätä tarjouspyyntö muutosta Kauhavalla, Kauhavalle, tai Kauhavalta Muuttomaailman sivuilla ja löydä paras muuttofirma sinun muuttoon. Tarjouspyyntö välittyy yli 300 muuttofirmalle Suomessa ja saat ensimmäisen tarjouksen vuorokauden sisällä. Vertaile muuttofirmoja, lue muuttoarvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja lopulta valitse tarpeisiisi sopiva muuttopalvelu. Kun muuttopalvelu on valittu, lue myös kätevät muuttovinkit ja lataa Suomen kattavin muuttajan muistilista Muuttomaailman sivuilla.

Kilpailuta muuttopalvelu Kauhava »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kauhavalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Kauhavalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kauhava muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kauhavalta Helsinkiin

Tavarat pakataan ja puretaan itse. Koska muutto on paikkakunnalta toiselle on ilmeisesti muuttolaatikoiden kanssa hankalaa ? Eli kuinka homma hoituu kun laatikot tarvittaisi Kauhavalle mutta palautus pitäisi olla Helsingissä ? Jos tämä ei onnistu käytämme omia laatikoita (ostamme esim ikean muuttolaatikoiden, pahvisia siis). Tarvitaan kantoapua molemmissa päissä. Muutto on isommasta asunnosta pienempään, joten mukaan otetaan vain ne kalusteet jotka mahtuvat uuteen asuntoon. Muuttopäivä ei ole vielä ihan varma. Pyykinpesukone on isoin kodinkone. Muita ovat tv ja mikroaaltouuni. Molemmissa päissä muuttoauton saa ajettua oven eteen. Lähtöpää on yhdessä tasossa oleva paritalo. Kohdepää on kerrostalo mutta auton saa oven viereen. Talossa on hissi. Isoimmat huonekalut ovat sohva, sänky ja kirjahylly. Muuttaja on vanha tätini, joten hän ei pysty auttamaan kantamisessa ym raskaissa hommissa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen. Hintahaarukka oli 950-1450 euron välillä.

Muuttofirman valinta
Seinäjokelainen muuttofirma suoritti muuton Kauhavalta Helsinkiin. Muuttofirma sai järjestymään muuttolaatikot pitkän matkan päähän asiakkaan toiveiden mukaisesti. Muuttofirman hintoihin sisältyi mm. Vastuuvakuutus, tiekuljetusvakuutus, alv, liikennelupa, polttoaineet, suojat & pehmusteet, kaksi muuttomiestä ja iso muuttoauto. Kilpailuta muutto Muuttomaailman sivuilla ja voit löytää muuttoosi parhaimman muuttofirman jostain muualta kuin kotipaikkakunnaltasi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä palvelu alusta loppuun. Mukavat muuttotyypit, asiallinen palvelu varauksesta laskutukseen - suosittelen!

Muutto Kotka - Helsinki

Tehokasta ja kohteliasta. Kiitos Mikolle.

Muutto Somero - Nurmijärvi

Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin.

Muutto Vaasa - Vaasa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kauhavalla

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kauhava - Kauhava, 48 m² kerrostalo kaksio
Kantoapua tarvii. Itse selkäkipuinen. Täälä ehkä yksi kantaja, mutta hänellä saattaa olla töitä.. Asunnon hankalin kohde 82" TV, joka painaa 62kg. Lisäksi, TV-taso, pesukone, Kulmasohva ja purettu sänky. Pienemmät tavarat pakattu valmiiksi. Uudessa asunnossa runsaasti tilaa. Sielä apua tarvii vain Pesukoneen ja Television ja sen tason kanssa. Asunnon oltava tyhjä 11.09. Muuttoautolle on tilaa. Kauhava keskusta, kerrostalo. Kauhava keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Evijärvi - Kauhava, 35 m² rivitalo yksiö
Tarvitaan kuljettaja + 1 kantaja. Laatikoita, pakkausta tai purkamista ei tarvita, pelkkä tavaroiden siirto. Eläkeläisen tavarat. Molemmissa päissä auton saa ihan oven eteen. Tavaraa ei ole paljon. Suurimmat ovat pyykkikone, kapea sänky, pieni pakastin(n. 100l), nojatuoli, 2 hengen sohva. Lisäksi 2 hengen ruokapöytä tuoleineen, muutama kirjahyllyn pala sekä vaatteet, astiat yms pikkusälä. Pari rollaattoria. Evijärvi, rivitalo. Kauhava, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kauhava - Joensuu, 70 m² kolmio
Tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Saa ajaa oven eteen. Isot tavarat: kulmasohva, kahden istuttava sohva, 2 nojatuolia, 2 lipastoa, 3 sohvapöytää, ruokapöytä, 4 tuolia, kirjoituspöytä, työtuoli, pesukone. Tavaralaatikkoa noin 30 kpl (omat). Kauhava keskusta, rivitalo. Hukanhauta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sievi - Kauhava, 72 m² rivitalo kolmio
Tarjouspyyntö: Muutto yhdestä osoitteesta kahteen eri osoitteeseen. Isot huonekalut, astianpesukone sekä pyykinpesukone ja osa laatikoista muutetaan Alahärmään, loput laatikot puolestaan Kauhavalle. Muutettava talo Sievissä rivitalo, sisäänmuuttoasunto Kauhavalla rivitalo ja vielä tuntematon Alahärmän asunto samaa kokoluokkaa. Asukkaat pakkaavat ja purkavat tavarat itse, mutta tarvitsevat muuttoavuksi kaksi miestä (autamme myös itse muutossa, lisäksi apuna on mahdollisesti yksi henkilö omasta takaa). Eri asuntoihin menevät laatikot merkitään selkeästi ja pidetään nykyisessä asunnossa erillään toisistansa, jotta muutto sujuisi sujuvasti. Sievissä asunnon piha-alue on mäkinen, joten muuttoautolla liikkuminen voi tämän vuoksi olla vaikeaa kelistä riippuen. Asunnon ohi kulkeva pihatie on alamäkeen ja siitä on noin 5 metrin matka asunnon ovelle ja 2 metrin matka varaston ovelle. Kauhavalla auton saa lähes täysin oven eteen, pihatie on tasainen ja siitä ovelle on noin 2,5 metrin matka. Alahärmästä emme osaa vielä sanoa mitään. Jos tarvitsette lisätietoja muuttoon liittyen, kysykää. Sievi keskusta, rivitalo. Kauhava keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kauhava

Kauhavalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kauhavalle muutto ja kaupunkitietoa

Kauhava on kaupunki Suomessa, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Huhtikuun (2018) mittauksissa kauhavalla asui 16 248 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 1 328,09 km². Kaupungiksi Kauhava muuttui vuonna 1986. Kun Kauhavaan liitettiin vuonna 2009 Kortesjärvi, Alahärmä ja Ylihärmä, Kauhavasta tuli väkiluvultaan kolmanneksi suurin Etelä-Pohjanmaan kaupunki. Eniten työpaikkoja vuonna 2015 Kauhavalla oli palvelualalla (53%), perässä tulivat jalostus (33%) ja alkutuotanto (12%.)

Kauhavan naapurikunnat ovat Isokyrö, Pietarsaari, Lappajärvi, Lapua, Evijärvi, Seinäjoki, Uusikaarlepyy ja Vöyri, joista Isokyrö, Pedersören kunta, Uusikaarlepyy ja Vöyri kuuluvat Pohjanmaan maakuntaan ja muut Etelä-Pohjanmaahan.

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kauhava »