Muuttopalvelu Luoto


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Luotossa, paikkakunnalle Luoto tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Luotossa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Luoto »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Luotossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Luotossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kiitos!

Muutto Joensuu - Varkaus

Todella nopea muutto, hyvät muuttoa helpottavat tarvikkeet, henkarivaatelaatikko loistava keksintö, ja tottakai hyvällä asenteella työtä tekevät muuttomiehet!

Muutto Joensuu - Joensuu

Muutto Tampereelta Pohjois-Karjalaan sujui ilman mitään mutkia rennosti ja joutuisasti hyvällä työilmapiirillä. Todella voimme suositella tätä firmaa muillekin!

Muutto Tampere - Liperi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Luotossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Luoto - Kauniainen, 70 m² kerrostalo kolmio
1 kantaja omasta takaa eli 1 kantaja kuljettajan lisäksi. Ei tarvetta muuttolaatikoille tai pakkaustarvikkeille. Isoja huonekaluja: pesukone, kuivausrumpu, 180cm parisänky, 2 sohvaa, tv-taso, keskikokoinen senkki/vitriini. Muutto auton saa ajettua molempien asuntojen eteen ja muutettavasta asunnosta löytyy hissi joka suoraan ovien edessä. Uusi asunto huomattavasti isompi joten sisään kanto on helppoa. Luoto keskusta, kerrostalo. Kauniainen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Luoto, 56 m² kerrostalo kaksio
Tampereella mahd. 1-2 naista kantajana. (Itse pystyn kantamaan vain kevyempiä nilkkavamman vuoksi) Tarvetta 1 kantomiehelle kuskin lisäksi. Turun päässä 1-2 naista, riippuen muutto päivästä joka ei vielä täysin selvillä. Sitten kun päivä tulee tietoon Luodon asukkaan pois muuttopäivästä. Tosiaan mahdollista aiemminkin, kuin kuun viimeisinä päivinä. Olen pakannut pahvilaatikoihin, jätesäkkeihin, Ikea kasseihin.... Särkyville astioille ehkä tarvetta laatikoille, koska ne nyt pienemmissä pahvilaatikoissa joita ei voi kasata montaa päällekkäin. Molemmissa taloyhtiöissä saa auton ovien eteen. Ei paljoa isoja huonekaluja: Ennemminkn paljon tavaraa laatikoissa ja pusseissa! (mm.useampia pahvisia kangaslaatikoita) yms. Sohva, 120cm sänky, pesukone, kasattu Ikean kirjahylly. Mattoja, Tv taso ja Tv , Senkki, 3 Kasattua lasipöytää... 2 polkupyörää.... Ullakolla häkkikoppi jonka tyhjään asuntoon. Tampere Keskus Läntinen, kerrostalo. Luoto keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Luoto - Lahti, 39 m² kerrostalo yksiö
Olen muuttamassa yksin, eikä minun lisäksi ole muita kantajia. Itse pystyn kantamaan lähinnä laatikoita ja muuta kevyttä, mutta painavien tavaroiden kantajaksi minusta ei ole. Muutettavaa tavaraa on noin 7 laatikollista, pientä irtosälää, parisänky, ruokapöytä+neljä tuolia, TV taso, vetolaatikosto, "sohva" joka on purettu osiin metalliputkiksi, pyykinpesukone, parvekepöytä+2 tuolia jne. Mahdollisti myös muuta irtaimistoa, joka on helppokantoista. Auton saa parkkiin oven eteen. Luoto keskusta, kerrostalo. Kartano-Paavola, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Luoto - Helsinki, 51 m² kerrostalo kaksio
Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Isoimpia huonekaluja ovat parisänky, sohva, ruokapöytä (+ 6 tuolia), TV- taso, työpöytä (1 laatikosto), pienempi ruokapöytä (+ 2 tuolia) ja televisio, kiikkutuoli. Emme tarvitse apua pakkaamisessa ym. vaan voimme pakata kaiken itse ennen muuttoa, jos huonekalujen suojausta varten löytyy muovia tms. niin sitä voi tuoda mukanaan. Omasta takaa neljä kantajaa, hommaamme itse muuttolaatikot. Luoto keskusta, kerrostalo. Lassila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Luoto

Luotossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Luoto »