Muuttopalvelu Masku


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Onko muutto ajankohtainen Maskussa, Maskusta, tai Maskuun? Löydä muuttopalvelu Muuttomaailman avulla nopeasti ja helposti. Jätä tarjouspyyntö ja välitämme sen palvelussa mukana olevalle yli 300 muuttofirmalle. Vertaile saamiasi tarjouksia, lue muuttoarvostelut tarjouksen jättäneistä firmoista, keskustele muuton yksityiskohdista palvelussa ja lopulta valitse sinun tarpeisiin sopivin muuttofirma. Voit aloittaa muuttokustannusten minimoimisen ennen muuttoa lukemalla hyviä muuttovinkkejä Muuttomaailman sivuilla. Lataa myös Suomen kattavin muuttajan muistilista ja tee vaadittavat asiat ennen muuttoa.

Kilpailuta muuttopalvelu Masku »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Maskussa

Muutto tai kuljetus hakusessa Maskussa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Masku muuttoja ja kokemuksia

Muutto Turusta Maskuun

Lähtökohteen asunto on puutalo kolmessa kerroksessa. Muuttoon tarvitaan kantajia kuljettajan lisäksi ja ehkä muuttolaaatikoitakin jonkin verran. Tavarat pakattaisiin itse. Muutoin normi tavaraa, sänkyjä, lipastoa, pesukone, pöytä, tuoleja.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuton hintahaarukka oli 420-670 euron välillä.

Muuttofirman valinta
Muuttajan valitsema muuttofirma toimii Turun alueella. Muuttofirma teki tarjouksen muuttajalle kolmella muuttomiehellä urakkatarjouksena. Muuttoon tuli muuttofirman toimesta kuorma-auto, millä muutto suoritettiin. Muuton hintaan sisältyi myös alv, polttoaineet, nokkakärryt, vakuutukset ja liikennelupa. Muuton suorittanut muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita muutoista Muuttomaailman muuttajilta. Kun jätät tarjouspyynnön muutosta Muuttomaailman sivuilla, pääset lukemaan muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Vantaalta Maskuun

n.40 laatikkoa olis tarve, auto ei välttämättä pääse ihan oven eteen, ehkä yksi muuttohenkilö olisi hyvä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma muuttoon Vantaalta Maskuun löytyi Helsingistä. Muuttofirma arvioi muuton kestoksi 8,5 tuntia ja oli tehnyt laskukaavat sen mukaisesti, että asiakas näkisi tarkasti muuton hinnan. Muuttofirman hintoihin sisältyi muuttomiesten ja muuttoauton lisäksi alv, 2 kpl nokkakärryt, pehmusteita kalusteille, kelmua, liikennelupa, vakuutukset ja polttoainekulut. Muuttofirma toimitti asiakkaalle myös muuttolaatikot pientä lisämaksua vastaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Loistavan nopeaa ja asiallista palvelua :)"

Muutto Maskussa

Meillä edessä muutto. Muutamme Maskun sisällä. Asuntojen välinen etäisyys toisistaan on n. 5-6 km. Irtain tavara on pakattu laatikoihin. Meillä on luonnollisesti muutamia painavia huonekaluja ja pesukone. Pieni pihavarasto, jossa autonrenkaita, polkupyörät yms. Näiden lisäksi meillä on myös piano. Muutamme rivitaloasunnosta omakotitaloon.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirma löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Turkulaisen muuttofirman tekemään muuttoa Maskussa. Muuttoon valittiin sopivan kokoinen rekka-auto ja 3 muuttomiestä. Muutto oli tehty urakkahintaisesti ja hintaan sisältyi muuttomiesten ja muuttoauton lisäksi polttoaineet, vakuutukset, nokkakärryt ja suojia tavaroille. Muuttofirman asianmukaiset liikenneluvat ovat kunnossa. Jätä sinäki tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla ja valitse useasta vaihtoehdoista sinulle sopivin muuttopalvelu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ei moitteen sanaa. Hyväntuuliset miehet tulivat ja hoitivat homman. Kaikki sujui hyvin, jopa pianon siirtäminen. Suosittelen muillekin. 👍"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Loistavan nopeaa ja asiallista palvelua 🙂

Muutto Vantaa - Masku

Ei moitteen sanaa. Hyväntuuliset miehet tulivat ja hoitivat homman. Kaikki sujui hyvin, jopa pianon siirtäminen. Suosittelen muillekin. 👍

Muutto Masku - Masku

Muuttomiehet tulivat ajallaan ja muutto kävi erittäin helposti ja vaivattomasti. Suosittelen ehdottomasti!

Muutto Masku - Vaasa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Maskussa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Turku - Masku, 62 m² kerrostalo kolmio
Ei kantajia omasta takaa, tarvitaan kantomiehiä. Tarvitaan muuttolaatikot n. 3 viikkoa ennen muuttoa. Isoimmat huonekalut ovat sähköpiano (kevyehkö kantaa) ja pari lipastoa. Muuttoauton saa joko pääovien eteen jalkakäytävälle tai takapihalle. Asunnon lisäksi kellarikomerossa muutettavaa tavaraa. Muuton lisäksi pyydetään tarjous muuttosiivouksesta. Martti-Korppolaismäki, kerrostalo. Masku, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Masku, 89 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsen kantoapua. Huonekalut: 2 sohva, 4 nojatuolia, 3 pieni peilipöytä, 8tuolia, 4lipasto, 3 sohvapöytä, 1pesukone, kolmiosainen kirjahylly, 1 peilipöytä, 1 parisänky + pahvilaatikoissa pakattuna irtotavara. Muuttoauto saa oven eteen johtuen Torin korjauksesta katu on osittaiköytössä vain. On varastitila noin 3m^2,jossa tavarat pakattuna. Hissi on, mutta hyvin pieni. Suurimmat huonekalut pitää kantaa. Saan kyllä puretuksi huonekalut pienempiin osiin, mutta kantomiehet tarvitaan. Turku keskusta, kerrostalo. Masku, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Piispanristi - Masku, 99 m² kerrostalo
Muutto päittäin vanhempieni kanssa samaan aikaan eli kummassakaan päässä ei ole tyhjää asuntoa. Kerrostalossa autolla pääsee alaoven viereen, omakotitalossa pitää kantaa raput ylös. Siellä sisäänkäynti rinteessä ylhäältä 2. kerrokseen. Kerrostalossa huomattava määrä kirjoja, edellisessä muutossa oli 100 laatikkoa tavaraa ja lisäksi päälle 50 laatikkoa kirjoja. Tarvitaan paljon kantoapua. Hankala muutto siis kyseessä: tarvitaan 2 autoa, varmaan 8-10 miestä, muuttojen synkronointi (kummassakin päässä tavaraa) ja myös suunnitteluapua tai ainakin hyvä vinkkilista. Edelleen tarvitaan muuttolaatikot kumpaankin päähän. Pakkaamme itse. Omakotitalosta lähtee mukaan esim. jääkaappipakastin-yhdistelmä ja mm. 20-luvun suuri (noin 1,5 x 2 m) puinen senkki. Muutto joskus itsenäisyyspäivän jälkeen. Piispanristi, kerrostalo. Masku, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Masku - Kuhmo, 160 m²
Muutan tällä erää yksin, osa tavaroista myöhemmin. Muutettavana muun muassa n. 40 hyllymetriä kirjoja (=laatikoita täytyy toimittaa etukäteen ja ne voi noutaa vasta n. viikon kuluttua muutosta), särkyvästä tavarasta suurin osa on jo muutettu erikseen. Kodinkoneita ei muutossa ole. Muuttokohteessa on menossa hissiremontti, valmistumisesta ei ole varmuutta. Nykyinen asunto on kaksikerroksinen. Tarvitsen kantomiehet firman puolesta. Masku, rivitalo. Kuhmo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Masku

Maskussa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Maskuun muutto ja kaupunkitietoa

Masku on kunta Suomessa, joka sijoittuu Varsinais-Suomen maakuntaan. Vuonna 2009 kunnat Lemu ja Askainen liittyi Maskuun. Askaisten vaakuna tuli Maskun uudeksi vaakunaksi kuntaliitosten seurauksena. Maskun kunta on tullut tunnetuksi Maskun kalustetalosta, joka on aloittanut toiminnan alunperin Maskussa. Maskun suurin nähtävyys on Mannerheimin synnyinkoti, Louhisaaren kartanolinna.

Maskusta on Raisioon 12 km, Naantaliin 15 km ja Turkuun 18 km. Naapurikuntia ovat Mynämäki, Nousiainen, Rusko ja Taivassalo. Kuhankuonon rajakivellä Maskun rajapisteen kohtaavat myös Aura, Pöytyä ja Turku.

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Masku »