Muuttopalvelu Masku


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Masku

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Onko muutto ajankohtainen Maskussa, Maskusta, tai Maskuun? Löydä muuttopalvelu Muuttomaailman avulla nopeasti ja helposti. Jätä tarjouspyyntö ja välitämme sen palvelussa mukana olevalle yli 250 muuttofirmalle. Vertaile saamiasi tarjouksia, lue muuttoarvostelut tarjouksen jättäneistä firmoista, keskustele muuton yksityiskohdista palvelussa ja lopulta valitse sinun tarpeisiin sopivin muuttofirma. Voit aloittaa muuttokustannusten minimoimisen ennen muuttoa lukemalla hyviä muuttovinkkejä Muuttomaailman sivuilla. Lataa myös Suomen kattavin muuttajan muistilista ja tee vaadittavat asiat ennen muuttoa.

Kilpailuta muuttopalvelu Masku »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Maskun muuttoja ja kokemuksia

Muutto Turusta Maskuun

Lähtökohteen asunto on puutalo kolmessa kerroksessa. Muuttoon tarvitaan kantajia kuljettajan lisäksi ja ehkä muuttolaaatikoitakin jonkin verran. Tavarat pakattaisiin itse. Muutoin normi tavaraa, sänkyjä, lipastoa, pesukone, pöytä, tuoleja.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuton hintahaarukka oli 420-670 euron välillä.

Muuttofirman valinta
Muuttajan valitsema muuttofirma toimii Turun alueella. Muuttofirma teki tarjouksen muuttajalle kolmella muuttomiehellä urakkatarjouksena. Muuttoon tuli muuttofirman toimesta kuorma-auto, millä muutto suoritettiin. Muuton hintaan sisältyi myös alv, polttoaineet, nokkakärryt, vakuutukset ja liikennelupa. Muuton suorittanut muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita muutoista Muuttomaailman muuttajilta. Kun jätät tarjouspyynnön muutosta Muuttomaailman sivuilla, pääset lukemaan muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Vantaalta Maskuun

n.40 laatikkoa olis tarve, auto ei välttämättä pääse ihan oven eteen, ehkä yksi muuttohenkilö olisi hyvä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma muuttoon Vantaalta Maskuun löytyi Helsingistä. Muuttofirma arvioi muuton kestoksi 8,5 tuntia ja oli tehnyt laskukaavat sen mukaisesti, että asiakas näkisi tarkasti muuton hinnan. Muuttofirman hintoihin sisältyi muuttomiesten ja muuttoauton lisäksi alv, 2 kpl nokkakärryt, pehmusteita kalusteille, kelmua, liikennelupa, vakuutukset ja polttoainekulut. Muuttofirma toimitti asiakkaalle myös muuttolaatikot pientä lisämaksua vastaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Loistavan nopeaa ja asiallista palvelua :)"

Muutto Maskussa

Meillä edessä muutto. Muutamme Maskun sisällä. Asuntojen välinen etäisyys toisistaan on n. 5-6 km. Irtain tavara on pakattu laatikoihin. Meillä on luonnollisesti muutamia painavia huonekaluja ja pesukone. Pieni pihavarasto, jossa autonrenkaita, polkupyörät yms. Näiden lisäksi meillä on myös piano. Muutamme rivitaloasunnosta omakotitaloon.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirma löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Turkulaisen muuttofirman tekemään muuttoa Maskussa. Muuttoon valittiin sopivan kokoinen rekka-auto ja 3 muuttomiestä. Muutto oli tehty urakkahintaisesti ja hintaan sisältyi muuttomiesten ja muuttoauton lisäksi polttoaineet, vakuutukset, nokkakärryt ja suojia tavaroille. Muuttofirman asianmukaiset liikenneluvat ovat kunnossa. Jätä sinäki tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla ja valitse useasta vaihtoehdoista sinulle sopivin muuttopalvelu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ei moitteen sanaa. Hyväntuuliset miehet tulivat ja hoitivat homman. Kaikki sujui hyvin, jopa pianon siirtäminen. Suosittelen muillekin. 👍"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hienosti sujunut muutto!Kaikki meni aikataulujen mukaan!

Muutto Espoo - Oulu

Kaikki meni nappiin jo alusta saakka. Sain hyvän tarjouksen, jossa kaikki oli eritelty. Aikataulu piti täysin. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja käytös kohteliasta. Tuli turvallinen olo, kun kodin tavaroita olen muuttamassa. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Uusikaupunki - Kaskinen, 27.11.2018

Erittäin ammattitaitoinen ja mukava muuttopalvelu. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Siilinjärvi - Espoo

Maskuun muutto ja kaupunkitietoa

Masku on kunta Suomessa, joka sijoittuu Varsinais-Suomen maakuntaan. Vuonna 2009 kunnat Lemu ja Askainen liittyi Maskuun. Askaisten vaakuna tuli Maskun uudeksi vaakunaksi kuntaliitosten seurauksena. Maskun kunta on tullut tunnetuksi Maskun kalustetalosta, joka on aloittanut toiminnan alunperin Maskussa. Maskun suurin nähtävyys on Mannerheimin synnyinkoti, Louhisaaren kartanolinna.

Maskusta on Raisioon 12 km, Naantaliin 15 km ja Turkuun 18 km. Naapurikuntia ovat Mynämäki, Nousiainen, Rusko ja Taivassalo. Kuhankuonon rajakivellä Maskun rajapisteen kohtaavat myös Aura, Pöytyä ja Turku.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!