Muuttopalvelu Kuhmo


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kuhmossa, paikkakunnalle Kuhmo tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kuhmossa.

Tutustu myös Kuhmossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kuhmo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kuhmossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kuhmossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni hyvin. Homma hoitui ripeästi ja ystävällisesti.

Muutto Pori - Pieksämäki

30 neliöisen yksiön tavarat kolmen kilsan päähän alle tunnissa. Pakuun meni kaikki kerralla, ja toinen kantomies kuskin apuna. Reippaita molemmat, ei turhaa juoksemista ees taas ja tavarat ehjinä perillä. Kympin suoritus.

Muutto Nokia - Nokia

Muutto Tampereelta Pohjois-Karjalaan sujui ilman mitään mutkia rennosti ja joutuisasti hyvällä työilmapiirillä. Todella voimme suositella tätä firmaa muillekin!

Muutto Tampere - Liperi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kuhmossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuhmo - Sysmä, 60 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa on 2 kantajaa molemmissa päissä muuttoa. Emme tarvitse laatikoita. Apua tarvitaan pesukoneen kuljettamisessa asunnosta autoon ja toisin päin. Suurimmat huonekalut ovat pesukone ja sänky. Sohvia tai isoja hyllyjä/piironkeja tms. ei ole. Muuttoauton saa ajettua molemmissa päissä talon eteen. Kuhmon asunto on kerrostalo ja Sysmän päässä on kaksikerroksinen rivitalo. Kuhmo keskusta, kerrostalo. Sysmä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmo - Kajaani, 73 m² kerrostalo kolmio
Heippa! Alustava kysely koska osoitetta Kajaanista ei vielä ole, mutta keskustan asunto joko hissillä tai ekasta kerroksesta. Asunto tulee olemaan max puolentoista kilometrin säteellä ydinkeskustasta. Muuttolaatikot ja kantajat tarvitaan. Isoimmat kannettavat varmaankin sängyt, kaapit ja sohvat. Loppu sälää. Oven eteen pääsee. Verkkovarasto. Kuhmo keskusta, kerrostalo. Kajaani keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Masku - Kuhmo, 160 m²
Muutan tällä erää yksin, osa tavaroista myöhemmin. Muutettavana muun muassa n. 40 hyllymetriä kirjoja (=laatikoita täytyy toimittaa etukäteen ja ne voi noutaa vasta n. viikon kuluttua muutosta), särkyvästä tavarasta suurin osa on jo muutettu erikseen. Kodinkoneita ei muutossa ole. Muuttokohteessa on menossa hissiremontti, valmistumisesta ei ole varmuutta. Nykyinen asunto on kaksikerroksinen. Tarvitsen kantomiehet firman puolesta. Masku, rivitalo. Kuhmo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmo - Rovaniemi, 61 m² kaksio
Ulkovarastossa muutamia laatikoita. Tavarat on kaikki pakattu ja purettu valmiiksi. Pyykkikone on päältätäytettävä, muita kodinkoneita ei ole. Huonekaluista lasivitriini on painavin, mutta sen jaksaa kantaa kaksi miestä. Auton lastaukseen ei ole miehiä, vain kaksi naista. Rovaniemellä on sitten porukkaa jo enemmän purkamassa lastia. Muuttoauton saa ajettua molemmissa paikoissa oven eteen. Kuhmo keskusta, rivitalo. Ounasrinne, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kuhmo

Kuhmossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kuhmo »