Muuttopalvelu Naantali


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Onko edessäsi muutto Naantaliin, Naantalista tai Naantalissa? Täytyykö löytää sopiva muuttopalvelu satojen muuttofirmojen seasta lyhyessä ajassa? Muuttomaailma auttaa sinua. Muuttofirma löytyy kätevästi, kun jätät yhden tarjouspyynnön helpolla tarjouspyyntölomakkeella. Tarjouspyyntö tavoittaa palvelussa yli 300 muuttofirmaa ja he voivat halutessaan jättää tarjouksia muutostasi, sekä voit keskustella heidän kanssaan muuton yksityiskohdista palvelussa.

Jätä tarjouspyyntö, vertaa tarjouksia, valitse muuttofirma ja lopuksi voit jättää arvostelun muutostasi helpottamaan muita muuttajia löytämään heille sopivin ratkaisu.

Kilpailuta muuttopalvelu Naantali »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Naantalissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Naantalissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Naantali muuttoja ja kokemuksia

Muutto Vaasasta Naantaliin

Osa asunnon tavaroista. Iso raapimapuu, kissanruokasäkkejä 30kg pahvilaatikossa. 10kg kissanhiekkaa. Yksi pieni häkki kaikenlaista kissatavaraa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Kyseiseen muuttoon muuttajalle paras muuttofirma löytyi Oulusta. Muuttomatka oli noin 300 kilometriä ja siksi tarjous tehtiin urakkahintaisella tarjouksella. Urakkahintaiseen tarjoukseen sisältyi kantoon osallistuva kuljettaja ja tiekuljetusvakuutus. Muuttoautossa oli nokkakärryt, kantoliinat ja pehmusteita huonekalujen suojaamiseksi. Muutto tehtiin pienen tavaramäärän vuoksi siten, että tähän muuttoon oli yhdistetty toinen muutto jotta muuttoauto saataisiin täyteen ja muuttokustannukset tulisi muuttajalle edullisemmaksi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"jos asiakkaalla on joustavuutta aikatauluissa palvelut toimii loistavasti"

Muutto Kirkkonummelta Naantaliin

Muutto omakotitalosta (1,5krs). Muutetaan koko talo, jossa isot sohvat, pesutorni jne. Kuorma-auton saa pihalle, lähelle ovea. Ja vieressä olevan teollisuushallin pihalle saa peräkärryn parkkiin jos tarve. Autotallista tulee jotakin pientä mukaan kuten auton renkaat, muuten ei juurikaan mitään. Muuttolaatikoita tarvisimme noin 100-150kpl. Tarve kantajille ja autolle.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana ja niiden joukossa oli muuttofirma joka valittiin muuttoon.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon Kirkkonummelta Naantaliin löytyi Riihimäeltä. Muutto oltiin tehty tuntihinnoitellusti ja muutto oltiin räätälöity asiakkaan tarpeita ajatellen. Muutto oli iso joten muuttofirman puolesta muuttoon tuli kaksi kuorma-autoa ja neljä muuttomiestä muuttoon. Muuttofirman puolesta tuli muuttoon myös muuttolaatikot. Veloitus muutosta alkoi siitä kun muuttofirma saapui lähtökohteeseen, ja päättyi kun viimeiset tavarat saatiin kannettua uuteen osoitteeseen. Muuttofirmalla on asianmukaiset liikenneluvat harjoittaa muuttokuljetuksia Suomessa ja EU alueella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Suuri kiitos hyvästä, ammattitaitoisesta ja toimivasta palvelusta! Käytän yritystä tulevaisuudessakin ja suosittelen erittäin mielellään myös muille!"

Muutto Raisiosta Naantaliin

Liittyvä paikkakunta: Raisio

Muuttolaatikoita tarvitaan, ei omia kantajia. Vain huoneiston kalusteet ei varastoja. Itse pakataan muuttolaatikoihin. 2x sänky, sohva 2+3, 2x vitriini kaapit 70x170, 1x vitriini kaappi 60x190, 4x senkki 140 pitkäx 70 korkea, 1x senkki 70x85, TV taso 135x50, sohvapöytä, ruolailupöytä + 6 tuolia, pesukone, kuivausrumpu,kuntopyörä. Molemmissa asunnoissa autolla pääsee oven eteen, rivitalo, kerrostalo.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta kaikkiaan yhteensä saman päivän aikana, kun tarjouspyyntö oli jätetty. Tarjouksissa oli tuntihintaisia muuttoja ja urakkahinnoilla muutto pyöri 420-675 euron paikkeilla.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma valittiin positiivisien palautteiden ja selkeän tarjouksen vuoksi. Muutto suoritettiin urakkahinnoittelulla. Muutto suoritettiin kolmella miehellä ja hintaan sisältyi myös alv 24%, polttoaineet, vakuutus ja nokkakärryt. Autossa oli myös suojia tavaroita varten.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Reippaita muuttomiehiä, muutto tehtiin nopeasti ja ilman koheltamista, ei vahinkoja, siistiä työtä."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Sujuva muutto Jyväskylä-Turku, sovitut aikataulut piti minuutilleen. Ehdottomasti suosittelen sen sijaan, että rupeaisi pelkkää pakua vuokraamaan.

Muutto Jyväskylä - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Naantalissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ähtäri - Naantali, 100 m²
Koko asunnon muutto, ei lämmintä varastoa. Kantajat omasta takaa, ei tarvitse kuin kuljettajan. Ei tarvetta muuttolaatikoille tai tavaroiden pakkaamiselle/ purkamiselle. Molemmat asunnot maantasalla ja suora kulku asuntoihin. Autot saa ajettua ovien eteen. Ei huomioitavaa varastotilaa. Suuria kalusteita: parisänky, kerrossänky, parvisänky, kulmasohva ja pyykinpesukone. Ulkoterassin kalusteet, keittiön- ja olohuoneenpöydät, kirjoituspöytä ja pari lipastoa. Ähtäri keskusta, rivitalo. Taimo-Nuhjala-Lietsala, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Naantali - Raisio, 65 m² kerrostalo kolmio
Kantajia 2, ei omia kantajia. Muuttolaatikoita about 20 kpl, en osaa sanoa vielä. Isoja huonekaluja on, sohva, lipasto, pesukone, parisänky (moottoroitu vuode, 2 erillistä sänkyä 90x200, painaa) + toinen sänky 120x200. Lähtöpäässä auton saa oven eteen, uudessa osoitteessa todennäköisesti, pääsen tutustumaan paikanpäälle 10. päivä, niin sitten tietää varmasti. Koko taloon muutto alkaa 30. päivä, mutta mahdollisesti minun muutto joko seuraavan kuun 4. tai 5. päivä, riippuu siitä, saanko nykyisen myytyä sitä ennen ja pitääkö vanha olla tyhjä kuun vaihteessa. Taimo-Nuhjala-Lietsala, kerrostalo. Raisio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Naantali - Kaskinen, 59 m² kaksio
Tavallinen päältäladattava pesukone(4 kg kuivaa). Tiskikone(ellei kukaan ehdi ostaa sitä ennen muuttoa, Indesit. Pienehkö kaunisääninen piano. (sitä ei kukaan ole ostanut, joten pakko ottaa mukaan). Kuljettajan lisäksi yksi kantomies. Naantali keskusta, rivitalo. Kaskinen, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Naantali - Eura, 50 m² kaksio
Normaalit sänky, sohva, nojatuolit, pyykkikone jne. Jonkin verran pakattavaa pientä tavaraa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Tarjous sekä tavaroiden pakkaamisella ja osittaisella purkamisella sekä myös pelkällä kantoavulla. Tarvitaan Eurassa kantoapua kuskin lisäksi. Naantali keskusta, rivitalo. Eura keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Naantali

Naantalissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Naantaliin muutto ja kaupunkitietoa

Naantali on Suomen kaupunki, joka sijoittuu Varsinais-Suomen maakuntaan. Naantalin pinta-ala on 687,97 km2 ja siellä asustaa noin 19 124 ihmistä. Naantali on vanhimpia kaupunkeja Suomessa ja sen perusti kuningas Kristofer Baijerilainen. Myös presidentin kesäasunto Kultaranta on rakennettu Naantaliin. Naantalissa tärkeimmiksi elinkeinoiksi on mainittu sähkötuotteiden valmistus, öljynjalostus, muu teollisuus ja yleiset palvelut sekä turismi.

Naantalin naapurikunnat ovat Parainen, Masku, Raisio, Taivassalo, Turku ja Maarianhamina

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Naantali »