Muuttopalvelu Raisio


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Raisio

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Tulossa muutto Raisioon tai Raisiosta ja tarvitset siihen sopivan muuttopalvelun? Muuttomaailma.fi auttaa löytämään sopivan muuttopalvelua tarjoavan muuttofirman helposti ja ilmaiseksi. Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa alueella muutot suorittavat muuttofirmat ja kiinnostuneet tekevät sinulle suoraan tarjouksia. Vertaile hinnat ja palveluiden sisältö ja valitse se jossa hinta ja laatu kohtaavat mielestäsi parhaiten.

Muuttoapu löytyy helposti ja tarjouspyynnön vastaanottavat myös Raision ulkopuolelta toimivat muuttofirmat.

Kilpailuta muuttopalvelu Raisio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Raision muuttoja ja kokemuksia

Muutto Turusta Raisioon

Asunto, josta muutetaan pois on vanha puutalo, joten sisäänkäynnillä on muutama porras. Muuttolaatikoita tai pakkausapua ei tarvita, mutta 1-2 kantajaa tarvittaisiin oman porukan lisäksi. Uusi talo on rintamamiestalo, jossa on 3 kerrosta. Isompia huonekaluja ei ole kuin tv-hyllykkö, 2 hengen sohva, nojatuoli, 2 sänkyä, pieni kirjahylly, keittiönpöytä ja -tuolit, vaatelipasto ja pinnasänky. Mahdollisesti tiskikone. Asunnon lisäksi tavaraa on häkkivarastossa. Muuttoauto pitäisi saada kadulle pakkauksen ajaksi. Toisessa päässä auton saa talon pihaan.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi nopeasti.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi omaan muuttoon sopivimman muuttofirman Turusta. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttofirma teki tarjouksen kahdella muuttomiehellä ja muuttoautoksi valittiin iso kuorma-auto, että kaikki muuttotavarat mahtuvat yhdellä kertaa kyytiin. Muutto tehtiin urakkahintaisesti ja muuton hintaan sisältyi mm. alv, polttoaineet, vakuutus ja nokkakärryt. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla helposti ja saat tarjouksia muuttofirmoilta joista voit valita omiin tarpeisiin parhaimman.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!"

Muutto Hyvinkäältä Raisioon

Liittyvä paikkakunta: Hyvinkää

Kuljettaja + kantomies (omasta takaa 2-4 kantajaa) Piano muutetaan myös 100 kpl muuttolaatikoita

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta nopeasti tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Riihimäkeläisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Hyvinkäältä Raisioon. Pianon muuttaminen uuteen osoitteeseen voi olla muutossa kaikkein hankalinta ja stressaavinta. Monilla muuttofirmoilla on kokemus ja välineet myös pianon muuttoa varten, siksi pianon muuttaminen on hyvä suorittaa osaavalla porukalla. Jättämällä tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuille voit vertailla helposti eri firmoja ja katsoa, että mikä firmoista olisi paras muuttamaan sinun tavarasi uuteen osoitteeseen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aikataulu piti paikkansa ja hinta oli juuri se mikä saatiin arviona. Mitään ei mennyt rikki ja muuttomiehet hoitivat painavatkin kalusteet (mm. piano) ripeästi autoon ja uuteen asuntoon. Suosittelen!"

Muutto Raisiosta Nummelaan

Siirrän omaisuuteni serkun autotallista Nummelan osoitteeseen. Olen aiemmin muuttanut tavarani autotalliin normikokoisella pakettiautolla, kahdesti siirsimme tavaraa joten oletan että tavaraa on n. 15 kuutiometrin edestä. Isoimmat huonekalut ovat 120cm leveä sänky ja n. 120cmx75cmx40cm lipasto. Kantoapua löytyy molemmissa päissä, mutta mikäli kuski voi auttaa tavaroiden kanssa se olisi hienoa.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta heti ensimmäisenä päivänä ja päätös muuttofirmasta tehtiin alle 24 tunnin sisään.

Muuttofirman valinta
Asiakkaalle räätälöitiin pieneen 30 neliön asunnon muuttoon Raisiosta Nummelaan hyvä ja valintaan johtava tarjous. Muuttajalle kuului hintaan pakettiauto, peräkärry, muuttomies joka toimi myös kuskina ja tarvittavat suojat tavaroille. Kannattaa muistaa, että mitä vähemmän tavaraa muuttoosi kuuluu, sitä vähemmän aikaa muuttoon todennäköisesti kuluu. Se vaikuttaa suoraan muuton hintaan mieleisellä tavalla. Muuttomaailman kautta voit löytää monia erilaisia muuttofirmoja erilaisiin tarpeisiin. Jätä sinäkin tarjouspyyntö Muuttomaailmaan ja katso itsellesi sopivin muuttofirma tekemään juuri sinulle muuttoa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Edullinen ja sujuva muutto, suosittelen lämpimästi."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Vaikka auto tuli myöhässä sovitusta- syy oli jäätävän kelin, muutto sujui joutuisasti. Kaikki toimi, kuten sovittiin.

Muutto Lieto - Lieto As

Suosittelen, kaikki meni hyvin, paitsi olisi ollut hyvä että olisi ollut vielä kolman muuttomies. Luulin että auton mukana oli kuski kolmantena mutta näin ei ollutkaan. Reippaasti silti homma hoitui vaikka kestikin työpäivän verran.

Muutto Upinniemi - Mäntsälä

mukavat,asialliset ja asiansaosaavat kaverit

Muutto Kerava - Tuusula

Raisioon muutto ja kaupunkitietoa

Raisio on kauppapaikkana tunnettu kaupunki Varsinais-Suomessa, Turun seudulla. Kehätien varrella oleva Kauppakeskus Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus ja parin kilometrin päästä löytyy tavaratalo Ikea, jonka parkkipaikalla on aina kuhinaa. Myllyn ja Ikean ympärille on kehittynyt varsinainen ostosmatkaajan onnenmaa. Alueelta löydät melkein kaiken mitä keksit haluta ja tarvita: autot, asumisen ja rakentamisen tuotteet ja palvelut, huonekalut ja kuntoilutarvikkeet.

Vain kivenheiton pääässä Turusta, Raisiossa on silti tunnelma kuin pikkukaupungissa. Se on viihtyisä ja turvallinen. Harrastusmahdollisuuksia Raisiossa on monipuolisesti. Luonto avautuu heti takapihalta ja venesatama on kulkuväylä maailman kauneimpaan saaristoon.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kaarina, Mäntsälä, Lempäälä, Naantali ja Masku

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!