Muuttopalvelu Raisio


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Tulossa muutto Raisioon tai Raisiosta ja tarvitset siihen sopivan muuttopalvelun? Muuttomaailma.fi auttaa löytämään sopivan muuttopalvelua tarjoavan muuttofirman helposti ja ilmaiseksi. Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa alueella muutot suorittavat muuttofirmat ja kiinnostuneet tekevät sinulle suoraan tarjouksia. Vertaile hinnat ja palveluiden sisältö ja valitse se jossa hinta ja laatu kohtaavat mielestäsi parhaiten.

Muuttoapu löytyy helposti ja tarjouspyynnön vastaanottavat myös Raision ulkopuolelta toimivat muuttofirmat.

Kilpailuta muuttopalvelu Raisio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Raisiossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Raisiossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Raisio muuttoja ja kokemuksia

Muutto Turusta Raisioon

Asunto, josta muutetaan pois on vanha puutalo, joten sisäänkäynnillä on muutama porras. Muuttolaatikoita tai pakkausapua ei tarvita, mutta 1-2 kantajaa tarvittaisiin oman porukan lisäksi. Uusi talo on rintamamiestalo, jossa on 3 kerrosta. Isompia huonekaluja ei ole kuin tv-hyllykkö, 2 hengen sohva, nojatuoli, 2 sänkyä, pieni kirjahylly, keittiönpöytä ja -tuolit, vaatelipasto ja pinnasänky. Mahdollisesti tiskikone. Asunnon lisäksi tavaraa on häkkivarastossa. Muuttoauto pitäisi saada kadulle pakkauksen ajaksi. Toisessa päässä auton saa talon pihaan.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi nopeasti.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi omaan muuttoon sopivimman muuttofirman Turusta. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttofirma teki tarjouksen kahdella muuttomiehellä ja muuttoautoksi valittiin iso kuorma-auto, että kaikki muuttotavarat mahtuvat yhdellä kertaa kyytiin. Muutto tehtiin urakkahintaisesti ja muuton hintaan sisältyi mm. alv, polttoaineet, vakuutus ja nokkakärryt. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla helposti ja saat tarjouksia muuttofirmoilta joista voit valita omiin tarpeisiin parhaimman.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!"

Muutto Hyvinkäältä Raisioon

Liittyvä paikkakunta: Hyvinkää

Kuljettaja + kantomies (omasta takaa 2-4 kantajaa) Piano muutetaan myös 100 kpl muuttolaatikoita

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta nopeasti tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Riihimäkeläisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Hyvinkäältä Raisioon. Pianon muuttaminen uuteen osoitteeseen voi olla muutossa kaikkein hankalinta ja stressaavinta. Monilla muuttofirmoilla on kokemus ja välineet myös pianon muuttoa varten, siksi pianon muuttaminen on hyvä suorittaa osaavalla porukalla. Jättämällä tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuille voit vertailla helposti eri firmoja ja katsoa, että mikä firmoista olisi paras muuttamaan sinun tavarasi uuteen osoitteeseen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aikataulu piti paikkansa ja hinta oli juuri se mikä saatiin arviona. Mitään ei mennyt rikki ja muuttomiehet hoitivat painavatkin kalusteet (mm. piano) ripeästi autoon ja uuteen asuntoon. Suosittelen!"

Muutto Raisiosta Nummelaan

Siirrän omaisuuteni serkun autotallista Nummelan osoitteeseen. Olen aiemmin muuttanut tavarani autotalliin normikokoisella pakettiautolla, kahdesti siirsimme tavaraa joten oletan että tavaraa on n. 15 kuutiometrin edestä. Isoimmat huonekalut ovat 120cm leveä sänky ja n. 120cmx75cmx40cm lipasto. Kantoapua löytyy molemmissa päissä, mutta mikäli kuski voi auttaa tavaroiden kanssa se olisi hienoa.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta heti ensimmäisenä päivänä ja päätös muuttofirmasta tehtiin alle 24 tunnin sisään.

Muuttofirman valinta
Asiakkaalle räätälöitiin pieneen 30 neliön asunnon muuttoon Raisiosta Nummelaan hyvä ja valintaan johtava tarjous. Muuttajalle kuului hintaan pakettiauto, peräkärry, muuttomies joka toimi myös kuskina ja tarvittavat suojat tavaroille. Kannattaa muistaa, että mitä vähemmän tavaraa muuttoosi kuuluu, sitä vähemmän aikaa muuttoon todennäköisesti kuluu. Se vaikuttaa suoraan muuton hintaan mieleisellä tavalla. Muuttomaailman kautta voit löytää monia erilaisia muuttofirmoja erilaisiin tarpeisiin. Jätä sinäkin tarjouspyyntö Muuttomaailmaan ja katso itsellesi sopivin muuttofirma tekemään juuri sinulle muuttoa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Edullinen ja sujuva muutto, suosittelen lämpimästi."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Voin ehdottomasti suositella kyseistä firmaa! Rivakat miehet hoitivat hommat nopeasti ja kaikki saatiin ehjänä perille. Suosittelen!

Muutto Lappeenranta - Helsinki

Ensimmäistä kertaa käytin muuttofirmaa. Hommat hoitui reippaasti ja palvelu oli ystävällistä. Suosittelen.

Muutto Kerava - Tuusula

Erittäin positiivinen kokemus muuttofirmasta! Kaikki toimi sujuvasti ja helposti niin yhteydenpidon osalta kuin itse muuttokin. Pisteenä iin päällä lisäpalveluna muuttosiivous! Suosittelen ilolla!

Muutto Hyllykallio - Seinäjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Raisiossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Nousiainen - Raisio, 180 m² omakotitalo
Muutto isommasta asunnosta pienempään. Muuttolaatikoita tarvitaan ja mahdollisesti pakkaus apua sekä kantoapua. Isoja huonekaluja 2x parisänky, pesukone, tv taso x2 tv x3, ja vaatekaappia sekä joitain lipastoja. Keittiön pöytä tuolit, senkki. Muuttoauton saa vanhassa talossa oven eteen. Vanhan talon pihalle tilataan jätelava johon tyhjennetään hallista sekä talosta kaikki ylimääräinen. Nousiainen, omakotitalo. Raisio keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmoinen - Raisio, 70 m² omakotitalo kolmio
Muutettavana noin 70 neliön asuinpinta-alan tavarat. Muutettavassa päässä omakotitalo, jonka asuinkerros on noin 7 portaan korkeudella. Isoimpina kalusteina 3 pöytää, sohva, tiskikone, pyykkikone, parisänky (jakautuu kahteen 80 cm:n osaan), pari lipastoa, tv-taso ja kukkapöytä. Muuttajia on omasta takaa todennäköisesti ainakin neljä molemmissa päissä, mahdollisesti enemmän eli kantomiehiä emme tarvitse. Tarvitsemme lähinnä kuljetuksen tavaroille. Tavarat ovat valmiiksi pakattuja eli pakkaustarvikkeita ei tarvita. Itse muuttokohteessa asuinkerros on niin ikään noin 7 portaan korkeudella. Auton pystyy molemmissa päissä ajamaan lähelle ulko-ovea. Kuhmoinen keskusta, omakotitalo. Kuloinen, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 34 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hausjärvi - Raisio, 88 m² kerrostalo kolmio
Ei omia kantajia, oletan että kaksi kantajaa riittää. Yhteensä kolme kantajaa olisi ideaali, mutta yhteensä kaksikin ehkä riittää. Pesukone painavin kannettava. Kyseessä muutto pienempään asuntoon. Muuttoauton saa oven eteen lähtöpaikassa. Muuttokohde on uudiskohde, jonne muutot alkaneet, joten ruuhkaa saattaa vielä olla ehdottamina päivinä. Oletan että auton saa oven eteen. Hausjärvi keskusta, kerrostalo. Raisio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Naantali - Raisio, 30 m² kerrostalo yksiö
Tavarat: pesukone, kuivausrumpu, sänky, 7 tuolia, 4 pöytää (pieniä), 2 hyllykköä, housuprässi, tosi pieni tasopöytä, 2 mattoa, TV, stereot, tulostin, henkarivaatteet, pölynimuri. Irtaimiston vien itse autolla asuntojen välisen lyhyen matkan takia. En tarvitse muuttolaatikoita. Jos kuljettajalla on haarakärryt pesukonetta ja kuivausrumpua varten, saamme tavarat siirrettyä kahdestaan, kuljettaja ja minä. Muuttoauton saa molemmissa päissä ajettua oven eteen. Uusi asunto on maan tasalla. Naantali keskusta, kerrostalo. Raisio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Raisio

Raisiossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Raisioon muutto ja kaupunkitietoa

Raisio on kauppapaikkana tunnettu kaupunki Varsinais-Suomessa, Turun seudulla. Kehätien varrella oleva Kauppakeskus Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus ja parin kilometrin päästä löytyy tavaratalo Ikea, jonka parkkipaikalla on aina kuhinaa. Myllyn ja Ikean ympärille on kehittynyt varsinainen ostosmatkaajan onnenmaa. Alueelta löydät melkein kaiken mitä keksit haluta ja tarvita: autot, asumisen ja rakentamisen tuotteet ja palvelut, huonekalut ja kuntoilutarvikkeet.

Vain kivenheiton pääässä Turusta, Raisiossa on silti tunnelma kuin pikkukaupungissa. Se on viihtyisä ja turvallinen. Harrastusmahdollisuuksia Raisiossa on monipuolisesti. Luonto avautuu heti takapihalta ja venesatama on kulkuväylä maailman kauneimpaan saaristoon.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kaarina, Mäntsälä, Lempäälä, Naantali ja Masku

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Raisio »