Muuttopalvelu Raisio


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Tulossa muutto Raisioon tai Raisiosta ja tarvitset siihen sopivan muuttopalvelun? Muuttomaailma.fi auttaa löytämään sopivan muuttopalvelua tarjoavan muuttofirman helposti ja ilmaiseksi. Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa alueella muutot suorittavat muuttofirmat ja kiinnostuneet tekevät sinulle suoraan tarjouksia. Vertaile hinnat ja palveluiden sisältö ja valitse se jossa hinta ja laatu kohtaavat mielestäsi parhaiten.

Muuttoapu löytyy helposti ja tarjouspyynnön vastaanottavat myös Raision ulkopuolelta toimivat muuttofirmat.

Kilpailuta muuttopalvelu Raisio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Raisiossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Raisiossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Raisio muuttoja ja kokemuksia

Muutto Turusta Raisioon

Asunto, josta muutetaan pois on vanha puutalo, joten sisäänkäynnillä on muutama porras. Muuttolaatikoita tai pakkausapua ei tarvita, mutta 1-2 kantajaa tarvittaisiin oman porukan lisäksi. Uusi talo on rintamamiestalo, jossa on 3 kerrosta. Isompia huonekaluja ei ole kuin tv-hyllykkö, 2 hengen sohva, nojatuoli, 2 sänkyä, pieni kirjahylly, keittiönpöytä ja -tuolit, vaatelipasto ja pinnasänky. Mahdollisesti tiskikone. Asunnon lisäksi tavaraa on häkkivarastossa. Muuttoauto pitäisi saada kadulle pakkauksen ajaksi. Toisessa päässä auton saa talon pihaan.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi nopeasti.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi omaan muuttoon sopivimman muuttofirman Turusta. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttofirma teki tarjouksen kahdella muuttomiehellä ja muuttoautoksi valittiin iso kuorma-auto, että kaikki muuttotavarat mahtuvat yhdellä kertaa kyytiin. Muutto tehtiin urakkahintaisesti ja muuton hintaan sisältyi mm. alv, polttoaineet, vakuutus ja nokkakärryt. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla helposti ja saat tarjouksia muuttofirmoilta joista voit valita omiin tarpeisiin parhaimman.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!"

Muutto Hyvinkäältä Raisioon

Liittyvä paikkakunta: Hyvinkää

Kuljettaja + kantomies (omasta takaa 2-4 kantajaa) Piano muutetaan myös 100 kpl muuttolaatikoita

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta nopeasti tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Riihimäkeläisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Hyvinkäältä Raisioon. Pianon muuttaminen uuteen osoitteeseen voi olla muutossa kaikkein hankalinta ja stressaavinta. Monilla muuttofirmoilla on kokemus ja välineet myös pianon muuttoa varten, siksi pianon muuttaminen on hyvä suorittaa osaavalla porukalla. Jättämällä tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuille voit vertailla helposti eri firmoja ja katsoa, että mikä firmoista olisi paras muuttamaan sinun tavarasi uuteen osoitteeseen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aikataulu piti paikkansa ja hinta oli juuri se mikä saatiin arviona. Mitään ei mennyt rikki ja muuttomiehet hoitivat painavatkin kalusteet (mm. piano) ripeästi autoon ja uuteen asuntoon. Suosittelen!"

Muutto Raisiosta Nummelaan

Siirrän omaisuuteni serkun autotallista Nummelan osoitteeseen. Olen aiemmin muuttanut tavarani autotalliin normikokoisella pakettiautolla, kahdesti siirsimme tavaraa joten oletan että tavaraa on n. 15 kuutiometrin edestä. Isoimmat huonekalut ovat 120cm leveä sänky ja n. 120cmx75cmx40cm lipasto. Kantoapua löytyy molemmissa päissä, mutta mikäli kuski voi auttaa tavaroiden kanssa se olisi hienoa.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta heti ensimmäisenä päivänä ja päätös muuttofirmasta tehtiin alle 24 tunnin sisään.

Muuttofirman valinta
Asiakkaalle räätälöitiin pieneen 30 neliön asunnon muuttoon Raisiosta Nummelaan hyvä ja valintaan johtava tarjous. Muuttajalle kuului hintaan pakettiauto, peräkärry, muuttomies joka toimi myös kuskina ja tarvittavat suojat tavaroille. Kannattaa muistaa, että mitä vähemmän tavaraa muuttoosi kuuluu, sitä vähemmän aikaa muuttoon todennäköisesti kuluu. Se vaikuttaa suoraan muuton hintaan mieleisellä tavalla. Muuttomaailman kautta voit löytää monia erilaisia muuttofirmoja erilaisiin tarpeisiin. Jätä sinäkin tarjouspyyntö Muuttomaailmaan ja katso itsellesi sopivin muuttofirma tekemään juuri sinulle muuttoa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Edullinen ja sujuva muutto, suosittelen lämpimästi."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvillä mielin kantoivat tavarat, erittäin ystävällisiä kavereita. Homma sujui nopeasti ja moitteetta, tulivatkin luvattuna aikana. En voi kuin suositella!

Muutto Kemi - Keuruu

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Raisiossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Raisio - Parkano, 73 m² kolmio
Tarvitaan kuljettajan lisäksi yksi kantomies. Kyseessä on avioero, joten osa tavaroista jää Raisioon. Piano on nykyään kevyt sähkösoitin. On kotimuutto eikä yritysmuuttoa. Mielelläni ottaisin muuttolaatikoita, ei tarvita apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Raisiossa saa muuttoauton ovien eteen ja Parkanossa on alaovi ja yläovi - kadun reunaan on alhaalla 5 metriä ja ylhäällä 10 metriä. On molemmissa asunnoisaa vastatotilaa. Raisio keskusta, rivitalo. Parkano keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Naantali - Raisio, 65 m² kerrostalo kolmio
Kantajia 2, ei omia kantajia. Muuttolaatikoita about 20 kpl, en osaa sanoa vielä. Isoja huonekaluja on, sohva, lipasto, pesukone, parisänky (moottoroitu vuode, 2 erillistä sänkyä 90x200, painaa) + toinen sänky 120x200. Lähtöpäässä auton saa oven eteen, uudessa osoitteessa todennäköisesti, pääsen tutustumaan paikanpäälle 10. päivä, niin sitten tietää varmasti. Koko taloon muutto alkaa 30. päivä, mutta mahdollisesti minun muutto joko seuraavan kuun 4. tai 5. päivä, riippuu siitä, saanko nykyisen myytyä sitä ennen ja pitääkö vanha olla tyhjä kuun vaihteessa. Taimo-Nuhjala-Lietsala, kerrostalo. Raisio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nousiainen - Raisio, 180 m² omakotitalo
Muutto isommasta asunnosta pienempään. Muuttolaatikoita tarvitaan ja mahdollisesti pakkaus apua sekä kantoapua. Isoja huonekaluja 2x parisänky, pesukone, tv taso x2 tv x3, ja vaatekaappia sekä joitain lipastoja. Keittiön pöytä tuolit, senkki. Muuttoauton saa vanhassa talossa oven eteen. Vanhan talon pihalle tilataan jätelava johon tyhjennetään hallista sekä talosta kaikki ylimääräinen. Nousiainen, omakotitalo. Raisio keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmoinen - Raisio, 70 m² omakotitalo kolmio
Muutettavana noin 70 neliön asuinpinta-alan tavarat. Muutettavassa päässä omakotitalo, jonka asuinkerros on noin 7 portaan korkeudella. Isoimpina kalusteina 3 pöytää, sohva, tiskikone, pyykkikone, parisänky (jakautuu kahteen 80 cm:n osaan), pari lipastoa, tv-taso ja kukkapöytä. Muuttajia on omasta takaa todennäköisesti ainakin neljä molemmissa päissä, mahdollisesti enemmän eli kantomiehiä emme tarvitse. Tarvitsemme lähinnä kuljetuksen tavaroille. Tavarat ovat valmiiksi pakattuja eli pakkaustarvikkeita ei tarvita. Itse muuttokohteessa asuinkerros on niin ikään noin 7 portaan korkeudella. Auton pystyy molemmissa päissä ajamaan lähelle ulko-ovea. Kuhmoinen keskusta, omakotitalo. Kuloinen, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 34 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Raisio

Raisiossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Raisioon muutto ja kaupunkitietoa

Raisio on kauppapaikkana tunnettu kaupunki Varsinais-Suomessa, Turun seudulla. Kehätien varrella oleva Kauppakeskus Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus ja parin kilometrin päästä löytyy tavaratalo Ikea, jonka parkkipaikalla on aina kuhinaa. Myllyn ja Ikean ympärille on kehittynyt varsinainen ostosmatkaajan onnenmaa. Alueelta löydät melkein kaiken mitä keksit haluta ja tarvita: autot, asumisen ja rakentamisen tuotteet ja palvelut, huonekalut ja kuntoilutarvikkeet.

Vain kivenheiton pääässä Turusta, Raisiossa on silti tunnelma kuin pikkukaupungissa. Se on viihtyisä ja turvallinen. Harrastusmahdollisuuksia Raisiossa on monipuolisesti. Luonto avautuu heti takapihalta ja venesatama on kulkuväylä maailman kauneimpaan saaristoon.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kaarina, Mäntsälä, Lempäälä, Naantali ja Masku

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Raisio »