Muuttopalvelu Vaasa


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Vaasaan tai Vaasasta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Vaasa. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Vaasan muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Vaasasta ja Vaasaan.


Lähettipalvelu Tsuppari Oy

Hoidamme kotisi tai yrityksesi muuton ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Muutto sujuu vaivattomasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Toimitamme asiakkaalle ennen muuttoa muuttolaatikot ja tarvittaessa pakkausmateriaalit. Asiakas pakkaa itse tai tarvittaessa me hoidamme pakkaamisen. Muuttoauto ja kuljettaja sekä muuton koosta riippuen tarvittava määrä muuttomiehiä saapuvat sovittuna ajankohtana. Muuttolaatikot noudetaan sovittuna päivänä muuton jälkeen.

Kannattaa huomioida, että palvelemme asiakkaitamme myös yksittäisten esineiden siirroissa. Mikäli tarvitsette irtaimistollenne väliaikaisvarastointia tai tarpeenne rajoittuvat pelkästään muuttolaatikoihin tai pakkaustarvikkeisiin, olemme myös silloin käytettävissänne. Voimme toimittaa teille muuttolaatikot ja -tarvikkeet paikan päälle tai voitte noutaa ne itse toimipisteistämme.

Vaasan Kuljetus

Vaasan Kuljetus Oy on muuttoihin ja maansiirtoon erikoistunut kuljetusalan yritys. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä Vaasan seudulla ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Vaasan Kuljetus Oy:n muuttopalvelu hoitaa kaikentyyppiset muuttokuljetukset luotettavasti ja laadukkaasti. Vuosien kokemuksen tuoma ammattitaitomme takaa, että muuttopalvelu sujuu joustavasti ja muuttokuljetukset saapuvat perille sovitussa aikataulussa. Kun edessäsi on muutto ja haussa tehokas muuttopalvelu, kutsu meidät paikalle!

Saarela Palvelut Oy

Saarela Palvelut Oy on vaasalainen muuttokuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike. Suoritamme koti- ja toimistomuutot yksityis- ja yritysasiakkaille. Hoidamme jokaisen muuton ammattimaisesti ja kokemuksella. Muutot ja kuljetukset suoritetaan joko 20-, 30- ja/tai 40m3 kuorma-autoilla. Kaikissa autoissa on muuttoa helpottava perälaitanostin ja muu tarvittava nosto-, suojaus- ja siirtovarustus.

Movecon Muuttopalvelut

Movecon hoitaa muutot Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella nopeasti, luotettavasti ja ammattitaidolla. Toteutamme myös paljon muuttoja koko Suomen alueella. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja siksi arvoihimme kuuluu se, että sovitusta pidetään kiinni eikä asiakas joudu turhaan odottamaan. Teemme muuttoja sekä tuntihinnalla, että urakkahinnalla. Juuri niin, kuin asiakas haluaa.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kokkola, Seinäjoki ja Salo

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!