Muuttopalvelu Vaasa


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Vaasa

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Vaasaan muutto tai Vaasasta muutto toiseen kaupunkiin on helppoa Muuttomaailman avulla. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi yli 300 muuttofirmaa ja kiinnostuneet tekevät sinulle suoraan tarjouksia jopa vuorokauden sisällä. Vertaa hintoja, löydä paras muuttopalvelu ja tutustu muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Voit myös tutustua muuttajan muistilistaan ja aikaisempiin muuttoihin. Aloita jättämällä tarjouspyyntö helppokäyttöisellä lomakkeella.

Kilpailuta muuttopalvelu Vaasa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vaasassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Vaasassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Vaasa muuttoja ja kokemuksia

Muutto Vaasasta Vantaalle

Liittyvä paikkakunta: Vantaa

Kolmion kokonaismuutto Vaasa-Vantaa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 11 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Tamperelainen yritys lähti suorittamaan tätä muuttoa Vaasasta Vantaalle. Muuton varustuksiin lukeutui mm. perälautanosturi, pehmusteet huonekaluja varten, suojaustarvikkeet, kuorman sidontaliinat, kärryt, pianonnostoliinat ja rullalauta. Hyvä varustus antaa mahdollisuuden kuorman hyvään pakkaamiseen ja estää tavaroiden liikkumista. Muuton suorittanut muuttofirma kuuluu "luotettava kumppani" järjestelmään ja heillä on EU-liikenneluvat ja lain edellyttämä ammattipätevyys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Jos olisi mahdollista, antaisin arvosteluksi 6/5. Loistavaa ja nopeaa palvelua alusta loppuun mukavan porukan kanssa! Vahvistuksen sain salamannopeasti ja yksityiskohdista sopiminen järjestyi helposti. Lopputuloksena 400km muutosta selvittiin vaivatta ja kivutta, koko koti ehjänä perille. Suosittelen ehdottomasti muillekin, sillä vaivattomampaa ja nopeampaa muuttoa en ole koskaan aikaisemmin kokenut. Kiitos!"

Muutto Vaasasta Hämeenlinnaan

Liittyvä paikkakunta: Hämeenlinna

Asunnosta on osa irtaimistosta jo viety, mutta suurin osa on vielä Vaasassa. Huonekaluja muutetaan kolme kirjahyllyä, parisänky patjoineen, raskaahkot puinen senkki ja tv-taso. Lisäksi muutetaan noin parisen kymmentä laatikkoa, muutamia jätesäkkejä, mattoja ja pyörä. Tarvitsisin mahdollisesti myös kantomiehet ainakin Hämeenlinnassa. Tv-tason suojaamiseksi tarvitsisi jotain, vähintään vinkkejä. 🙂 Vaasassa asunnon eteen pääsee autolla, ja Hämeenlinnassa rappuun pääsee lähes kadulta.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen tuntihinnoittelulla suunnitellun muuton. Muuttofirman valintaan vaikutti hyvät arvostelut edellisistä muutoista ja ammattimainen kuva itse firmasta. Muuttoon sisältyi mm. muuttoauto, 2 muuttomiestä, liikennelupa, vakuutukset, nokkakärryt, pehmusteet kalusteiden suojaksi ja alv. Kokenut muuttofirma osasi laskea arvion muuton kestosta ja saikin näin uuden tyytyväisen asiakkaan tehtyä. Muuttomaailman kautta löydät varmasti myös sinäkin itsellesi sopivan muuttofirman, joka tekee sinun muutostasi mukavamman yhdellä tarjouspyynnöllä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvä ja ystävällinen palvelu ja kaikki sujui sovitun mukaan. Olen todella tyytyväinen! Käytän yritystä varmasti toistekin, kun taas tulee muuton aika."

Vaasan sisäinen muutto

Isoja huonekaluja: sänky 2x 80cm, kirjahyllyt 4kpl (Ikea Billy), kolmen istuttava sohva. Ei kodinkoneita. Kirjoja on jonkin verran (kolmen kirjahyllyn verran). Asunnon lisäksi vintillä varasto (4. kerros, ei hissiä), jossa kaksi polkupyörää ja muutama laatikko. Mikäli vintti vaikuttaa oleellisesti muuton hintaan, voin noutaa vintillä olevat tavarat asuntoon ennen muuttoa. Vanhassa ja uudessa asunnossa auton saa oven eteen. Viimeksi muuttaessani tavaraa oli kahden B-kortilla ajettavan pakettiauton verran, nytten hiukan enemmän. Minulle sopisi parhainten, että muutto hoidetaan kun olen töissä, eli kuljettajan lisäksi on siis tarvetta kantomiehille. Kirjoille voin hyvin vuokrata muuttolaatikoita, mutta muuten minulla on pahvilaatikoita. Vaatteet yms. pehmeät pakkaan jätesäkkeihin. Olen myös kiinnostunut palvelusta, jossa vanha, osissa oleva, Ikean Expedit kirjahylly toimitettaisiin jäteasemalle puolestani. Olen myös kiinnostunut loppusiivouksesta muuton jälkeen.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai lyhyessä ajassa 2 erinomaista tarjousta. Tarjoukset olivat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä.

Muuttofirman valinta
Muutto tehtiin lyhyen ajan sisällä tarjouspyynnön jättämisestä ja päätös muuttofirman valinnasta oli tehtävä nopeasti. Muuttofirma valittiin Vaasan ulkopuolelta tekemään muuttoa, koska paikallisilla firmoilla oli jo kalenterit täynnä. Yllättäviä tilanteita muuttoon liittyen voi tapahtua myös, vaikka muuttofirma olisi jo valittu tekemään muuttoa hyvissä ajoin. Muuttofirman voi yllättävissä tilanteissa löytää myös toiselta paikkakunnalta, koska Muuttomaailma ei yhdistä muuttofirmoja ja muutettavia ainoastaan paikallisesti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin."

Vaasan muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Vaasasta Tampereelle kestää 3 t 12 min ja on 242 km.

Muutto Vaasasta Helsinkiin kestää 5 t 4 min ja on 420 km.

Muutto Vaasasta Turkuun kestää 4 t 11 min ja on 331 km.

Muutto Vaasasta Ouluun kestää 4 t 10 min ja on 321 km.

Muutto Vaasasta Jyväskylään kestää 3 t 37 min ja on 271 km.

Muutto Vaasasta Kuopioon kestää 4 t 40 min ja on 376 km.

Muutto Vaasasta Joensuuhun kestää 6 t 14 min ja on 494 km.

Muutto Vaasasta Lahteen kestää 4 t 50 min ja on 378 km.

Muutto Vaasasta Espooseen kestää 4 t 56 min ja on 422 km.

Muutto Vaasasta Rovaniemelle kestää 6 t 42 min ja on 523 km.

Muutto Vaasasta Hämeenlinnaan kestää 3 t 51 min ja on 320 km.

Muutto Vaasasta Poriin kestää 2 t 22 min ja on 191 km.

Muutto Vaasasta Kouvolaan kestää 5 t 41 min ja on 439 km.

Muutto Vaasasta Lappeenrantaan kestää 6 t 28 min ja on 495 km.

Muutto Vaasasta Vantaalle kestää 4 tunti 52 minuuttia ja on 417 km.

Muutto Vaasasta Mikkeliin kestää 5 t 3 min ja on 385 km.

Muutto Vaasasta Kotkaan kestää 6 t 5 min ja on 513 km.

Muutto Vaasasta Seinäjoelle kestää 1 t 3 min ja on 80 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Suosittelen lämpimästi todellakin! Muutto sujui todella nopeasti ja sujuvasti kaikin puolin. Hinta-arvio piti kutinsa ym. Mukavat muuttomiehet kruunasivat kaiken 🙂

Muutto Helsinki - Helsinki

Omistaja - kuljettaja oli joustava ja reipasotteinen. Kaikki toiminta oli ystävällistä ja ammattimaista.

Muutto Turku - Ii

Kaksi niiiiin mukavaa nuortamiestä. Olemme kaikki tyytyväisiä.

Muutto Hyvinkää - Savonlinna

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vaasassa

 • Hietalahti
 • Vöyrinkaupunki
 • Klemettilä
 • Vaskiluoto
 • Palosaari
 • Isolahti
 • Gerby
 • Pukinjärvi
 • Kotiranta
 • Huutoniemi
 • Ristinummi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ruokolahti - Vaasa, 150 m² omakotitalo
Muutamme osan tavaroista loma - asuntoon. Loput viedään varastoon siksi aikaa, että löydämme kerrostaloasunnon Vaasasta. Meillä on yksi raskas lasinen astiakaappi, jonka kuljetukseen on tarvittu liinoja. Ainakin yksi kantaja kuskin lisäksi tarvitaan. Ei tarvita muuttolaatikoita. Tarvitsemme muuttoavun samoille kamoille ensin varastoon ja myöhemmin (arviolta 2-4 kk sisällä) Vaasaan. Ruokolahti keskusta, omakotitalo. Vaasa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lapua - Vaasa, 60 m² rivitalo kaksio
Kyseessä ainoastaan tavaroiden purkaminen Vaasassa, hoidan kaiken muun itse. Yksi iso peräkärry, jossa kolmenistuttava sohva, nojatuoli, pyykkikone, parisänky jonka saa kahteen osaan, ja tv. Mahdollisesti myös jotain pienempää, kuten yöpöytä, pari muuttolaatikkoa tms. jos sattuu mahtumaan kyytiin. Aika nopeasti purettu siis. Tarvisi kaksi kantomiestä, eikä tosiaan olenkaan kuskia tai muuttoautoa. Olen perillä muuttokuorman kanssa klo 15.15, ja purkaminen pitäisi aloittaa saman tien jotta ehdin palauttaa peräkärryn. Lapua keskusta, rivitalo. Ristinummi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaasa - Kurikka, 35 m² kerrostalo yksiö
Kuljettajan lisäksi tarvitsen kantomiehiä huonekalujen kantoon. Muutettavia tavaroita ovat ainakin 120cm leveä sänky, divaanisohva, hylly, tv-taso ja pyykinpesukone (mahdollisesti muutama kevyempi huonekalu ja laatikko). Auton saa ajettua parin metrin säteelle kerrostalon ulko-ovesta. Vaasa keskusta, kerrostalo. Kurikka keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 59 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kemijärvi - Vaasa, 57 m² kaksio
Toivotuista muuttopäivistä sopii mikä tahansa. Kaikkia asunnon tavaroita ei muuteta, mitään kovin isoa huonekalua ei ole (ruokapöytä ja tv-taso taitavat olla isoimpia). Molemmat asunnot siis 2. kerroksessa, mutta muuttoauton saa ajettua rappusten viereen. Kantajia omasta takaa on ainakin 3, kuljettajan lisäksi ei tarvitse kantomiehiä. Kemijärvi keskusta, rivitalo. Palosaari, rivitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Lähettipalvelu Tsuppari Oy

Myllärinkatu 12, 65100 Vaasa

Perheyrityksellä on jo 35 vuoden historia takanaan, joten kotisi tai yrityksesi muutto onnistuu takuulla ammattitaitoisesti. Muuttopalvelu on sinulle vaivatonta, nopeaa ja kustannustehokasta, sekä kattaa kaiken muuttamisessa tarvittavan. Yritys tarjoaa avuksesi muuttolaatikoita, pakkausmateriaaleja, kuljetuskaluston ja kokeneen henkilökunnan. Palvelu suoritetaan aina täsmällisesti kuten sovittu asiakkaan kanssa.

Vaasan Kuljetus

Puskantie 6, 65320 Vaasa

Vaasan Kuljetus suorittaa muutot tehokkaasti ja joustavasti. Toiminta keskittyy Vaasan alueelle, mutta sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Monipuolinen kuljetuskalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa laadukkaat muutot tarpeittesi mukaan, ja muutto tehdään varmasti sovitussa aikataulussa. Vuosien kokemus nostaa muuttopalvelut uudelle tasolle.

Saarela Palvelut Oy

Liisanlehdontie 6, 65380 Vaasa

Koti- ja toimistomuutot, yksityisille ja yrityksille, kaikenlaiset muutot. Jokainen muutto suoritetaan tilavalla, juuri kyseiseen muuttoon sopivan kokoisella kuorma-autolla. Ammattimainen ja kokenut henkilökunta varmistaa sen, että muutto tapahtuu luotettavasti. Kuljetuskalustoon kuuluu perälaitanostimet, nosto-, suojaus- ja muu olennainen muuttoa helpottava muuttovarustus.

Movecon Muuttopalvelut

Tuottajantie 48 A 6, 60100 Seinäjoki

Asiakaslähtöiset muuttopalvelut Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella sujuvasti, ehdottoman luotettavasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sopimuksen mukaan myös koko Suomen alueella. Lupauksemme on, että sovituista asioista ei lipsuta, eikä asiakas joudu odottamaan. Luotettava ammattitaitoinen henkilökunta pitää kiinni aikatauluista ja toteuttaa muuttosi juuri kuten haluat. Et maksa turhasta.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kokkola, Seinäjoki, Salo, Pietarsaari, Mustasaari, Lapua, Ilmajoki ja Kauhajoki

Muuttoauto Vaasa

Vaasassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vaasa »