Muuttopalvelu Vaasa


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Vaasa

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Vaasaan muutto tai Vaasasta muutto toiseen kaupunkiin on helppoa Muuttomaailman avulla. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi yli 200 muuttofirmaa ja kiinnostuneet tekevät sinulle suoraan tarjouksia jopa vuorokauden sisällä. Vertaa hintoja, löydä paras muuttopalvelu ja tutustu muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Voit myös tutustua muuttajan muistilistaan ja aikaisempiin muuttoihin. Aloita jättämällä tarjouspyyntö helppokäyttöisellä lomakkeella.

Kilpailuta muuttopalvelu Vaasa

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Vaasan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Vaasasta Hämeenlinnaan

Asunnosta on osa irtaimistosta jo viety, mutta suurin osa on vielä Vaasassa. Huonekaluja muutetaan kolme kirjahyllyä, parisänky patjoineen, raskaahkot puinen senkki ja tv-taso. Lisäksi muutetaan noin parisen kymmentä laatikkoa, muutamia jätesäkkejä, mattoja ja pyörä. Tarvitsisin mahdollisesti myös kantomiehet ainakin Hämeenlinnassa. Tv-tason suojaamiseksi tarvitsisi jotain, vähintään vinkkejä. 🙂 Vaasassa asunnon eteen pääsee autolla, ja Hämeenlinnassa rappuun pääsee lähes kadulta.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen tuntihinnoittelulla suunnitellun muuton. Muuttofirman valintaan vaikutti hyvät arvostelut edellisistä muutoista ja ammattimainen kuva itse firmasta. Muuttoon sisältyi mm. muuttoauto, 2 muuttomiestä, liikennelupa, vakuutukset, nokkakärryt, pehmusteet kalusteiden suojaksi ja alv. Kokenut muuttofirma osasi laskea arvion muuton kestosta ja saikin näin uuden tyytyväisen asiakkaan tehtyä. Muuttomaailman kautta löydät varmasti myös sinäkin itsellesi sopivan muuttofirman, joka tekee sinun muutostasi mukavamman yhdellä tarjouspyynnöllä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvä ja ystävällinen palvelu ja kaikki sujui sovitun mukaan. Olen todella tyytyväinen! Käytän yritystä varmasti toistekin, kun taas tulee muuton aika."

Vaasan sisäinen muutto

Isoja huonekaluja: sänky 2x 80cm, kirjahyllyt 4kpl (Ikea Billy), kolmen istuttava sohva. Ei kodinkoneita. Kirjoja on jonkin verran (kolmen kirjahyllyn verran). Asunnon lisäksi vintillä varasto (4. kerros, ei hissiä), jossa kaksi polkupyörää ja muutama laatikko. Mikäli vintti vaikuttaa oleellisesti muuton hintaan, voin noutaa vintillä olevat tavarat asuntoon ennen muuttoa. Vanhassa ja uudessa asunnossa auton saa oven eteen. Viimeksi muuttaessani tavaraa oli kahden B-kortilla ajettavan pakettiauton verran, nytten hiukan enemmän. Minulle sopisi parhainten, että muutto hoidetaan kun olen töissä, eli kuljettajan lisäksi on siis tarvetta kantomiehille. Kirjoille voin hyvin vuokrata muuttolaatikoita, mutta muuten minulla on pahvilaatikoita. Vaatteet yms. pehmeät pakkaan jätesäkkeihin. Olen myös kiinnostunut palvelusta, jossa vanha, osissa oleva, Ikean Expedit kirjahylly toimitettaisiin jäteasemalle puolestani. Olen myös kiinnostunut loppusiivouksesta muuton jälkeen.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai lyhyessä ajassa 2 erinomaista tarjousta. Tarjoukset olivat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä.

Muuttofirman valinta
Muutto tehtiin lyhyen ajan sisällä tarjouspyynnön jättämisestä ja päätös muuttofirman valinnasta oli tehtävä nopeasti. Muuttofirma valittiin Vaasan ulkopuolelta tekemään muuttoa, koska paikallisilla firmoilla oli jo kalenterit täynnä. Yllättäviä tilanteita muuttoon liittyen voi tapahtua myös, vaikka muuttofirma olisi jo valittu tekemään muuttoa hyvissä ajoin. Muuttofirman voi yllättävissä tilanteissa löytää myös toiselta paikkakunnalta, koska Muuttomaailma ei yhdistä muuttofirmoja ja muutettavia ainoastaan paikallisesti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin."

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Lähettipalvelu Tsuppari Oy

Myllärinkatu 12, 65100 Vaasa

Perheyrityksellä on jo 35 vuoden historia takanaan, joten kotisi tai yrityksesi muutto onnistuu takuulla ammattitaitoisesti. Muuttopalvelu on sinulle vaivatonta, nopeaa ja kustannustehokasta, sekä kattaa kaiken muuttamisessa tarvittavan. Yritys tarjoaa avuksesi muuttolaatikoita, pakkausmateriaaleja, kuljetuskaluston ja kokeneen henkilökunnan. Palvelu suoritetaan aina täsmällisesti kuten sovittu asiakkaan kanssa.

Vaasan Kuljetus

Puskantie 6, 65320 Vaasa

Vaasan Kuljetus suorittaa muutot tehokkaasti ja joustavasti. Toiminta keskittyy Vaasan alueelle, mutta sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Monipuolinen kuljetuskalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa laadukkaat muutot tarpeittesi mukaan, ja muutto tehdään varmasti sovitussa aikataulussa. Vuosien kokemus nostaa muuttopalvelut uudelle tasolle.

Saarela Palvelut Oy

Kellosepänkatu 4 as 2, 65100 Vaasa

Koti- ja toimistomuutot, yksityisille ja yrityksille, kaikenlaiset muutot. Jokainen muutto suoritetaan tilavalla, juuri kyseiseen muuttoon sopivan kokoisella kuorma-autolla. Ammattimainen ja kokenut henkilökunta varmistaa sen, että muutto tapahtuu luotettavasti. Kuljetuskalustoon kuuluu perälaitanostimet, nosto-, suojaus- ja muu olennainen muuttoa helpottava muuttovarustus.

Movecon Muuttopalvelut

Tuottajantie 48 A 6, 60100 Seinäjoki

Asiakaslähtöiset muuttopalvelut Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella sujuvasti, ehdottoman luotettavasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sopimuksen mukaan myös koko Suomen alueella. Lupauksemme on, että sovituista asioista ei lipsuta, eikä asiakas joudu odottamaan. Luotettava ammattitaitoinen henkilökunta pitää kiinni aikatauluista ja toteuttaa muuttosi juuri kuten haluat. Et maksa turhasta.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kokkola, Seinäjoki ja Salo

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!