Muuttopalvelu Orimattila


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Orimattila

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko suunnitellut muuttoa Orimattilassa, Orimattilaan tai Orimattilasta? Muutto sujuu helpoiten, kun apunasi on hyvä muuttopalvelu. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla ja se tavoittaa yli 250 kotimaista muuttofirmaa ympäri Suomea. Vertaa palveluita ja valitse itsellesi paras muuttofirma.

Ennen muuttoa voit lukea arvostelut muuttofirmoista jotka ovat jättäneet tarjouksen tarjouspyyntöösi ja muuton jälkeen voit jättää arvostelun muuttofirmasta, mikä auttaa muita muuttajia löytämään heille sopivimman ratkaisun omaan muuttoon. Tulosta myös Suomen kattavin muuttajan muistilista itsellesi auttamaan muuton jokaisessa vaiheessa.

Kilpailuta muuttopalvelu Orimattila »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Orimattilan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Orimattilasta Ouluun

Muuttoauto mahtuu n. 5-10 metrin päähän ulko-ovesta. Isompia huonekaluja on parisänky sekä iso ruokapöytä. Auton täyttö olisi torstai aamuna ja alkuillasta purku. Omasta takaa on Orimattilan päässä 1 kantaja ja Oulun päässä purkajia olisi omasta takaa 2 tai 3. Orimattilan päässä olisi hyvä olla ainakin 2 apumiestä tavaroiden liikuttamisessa itseni lisäksi. Oulun päässä pärjättäisiin pelkällä kuljettajalla.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi 3 päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi sopivimman muuttofirman muuttoon Seinäjoelta. Muuttomatka asiakkaalla oli hieman vajaa 500 kilometriä. Muuttofirman puolesta muuttoon osallistui kuski joka osallistui kantamiseen, ja muuttoautoksi valittiin kuorma-auto peräkärryllä (tilaa 30 kuutiota yhteensä). Muutto tehtiin urakkahintaisena pitkän välimatkan vuoksi. Muuton kustannuksiin sisältyi myös nokka- ja porraskärryt, polttoaineet + ajokilometrit ja vakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutokset sovittuihin aikatauluihin onnistu helposti. Ahkera kaveri kantamassa ja ei todellakaan seisonut paikallaan. Vähän otti ekstraa kun ei ollutkaan perillä hissiä ja kesti purkaminen suunniteltua kauemmin."

Muutto Vantaalta Orimattilaan

Pienet ja särkyvät viedään itse. Ei ole muuttoapua, ja itse pystytä painavia tavaroita kantamaan. 2 miestä tarvitaan isompien tavaroiden kuten sohvan ja pakastearkun kantamiseen. Tarvitaan muuttolaatikoita n. 40 kpl . Muutamme niin, että vuokra on maksettu molempiin asuntoihin heinäkuulta. Muuttoauton saa oven eteen kunhan häädetään etukäteen ne pihaparkkeeraajat pois. Varastotilassa ei ole paljon muuta kuin polkupyörät.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi alle vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi Helsingistä. Muuttofirma oli arvioinut muuton kestoksi 5 tuntia ja hahmottanut hinnan sen mukaiseksi. Muuttoon muuttofirma lähetti kuskin ja apumiehen sekä muuttoautoksi otettiin kuorma-auto 36 m3. Muuttolaatikot asiakkaalle vietiin sovitusti ennen muuttoa ja haettiin pois muuton jälkeen. Muuton hintaan sisältyi myös liikennelupa, vakuutukset ja polttoaineet. Muuttoautoissa muuttofirmalla kulkee mukana nokkakärryjä, kelmua ja pehmusteita kalusteille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aivan mahtavat pojat muuttamassa! Ei voi kuin kiittää ja kumartaa. Kaikki toimi aivan upeasti, ja jos vielä joskus erehdyn muuttamaan, ehdottomasti sama firma! Kiitos vielä ahkerille ja tiskeille pojille."

Sisäinen muutto Orimattilassa

Huonekalujen muutto: sänky, ruokapöytä + tuolit, pesukone, sohva, 3 hyllykköä, 2 lipastoa, 1 kaappi (matala), 2 nojatuolia, arkkupöytä, 2 säilytyslaatikkoa. Toivotaan huonekalujen suojausta likaantumiselta. Tarvitaan kuljettajan lisäksi yksi kantomies.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 2 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi alle 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Lahtelainen yritys lähti suorittamaan muutto Orimattilan sisällä. Muuttofirman tarvittavat luvat ovat kunnossa ja muuttoon sisältyi myös suojausmateriaalit, pumppu- ja nokkakärryt, muuttomiehet, muuttoauto, alv. Muutto tehtiin tuntihinnoittelulla asiakkaan tarpeet täyttäen. Muuttofirman positiiviset palautteet antoi myös firmasta luotettavan kuvan, ja siksi oli helppo tehdä päätös omiin tarpeisiin sopivasta muuttofirmasta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaksi reipasta muuton ammattilaista hoitivat homman todella hyvin ja huolellisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reipasta touhua ja ystävällinen, ammattitaitoinen porukka. Suosittelen!

Muutto Helsinki - Orimattila

Muutto etelästä pohjoiseen 900km päähän onnistui oikein mukavasti! Kuljettaja oli reipas ja auttavainen, suosittelen!

Muutto Orimattila - Sirkka

Kaksi reipasta muuton ammattilaista hoitivat homman todella hyvin ja huolellisesti.

Muutto Orimattila - Orimattila

Orimattilaan muutto ja kaupunkitietoa

Orimattilasta tuli Suomen kaupunki vuonna 1992, ja se sijoittuu Päijät-Hämeen maakuntaan. Orimattilalla on syvät juuret tekstiiliteollisuuden kanssa: villaa alettiin värjäämään Orimattilassa 1800-luvulla, ja Orimattilan villatehdas piti palkallisena 600 ihmistä 1950-luvulla. Suurinta yhteisöveroa maksoi vuonna 2015 Orimattilan osuuspankki, muovituotteita (esimerkiksi kattoikkunoita) valmistava rakennusalalla toimiva Kera Group ja Allu Group.

Orimattilan naapurikuntia ovat Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Lapinjärvi, Myrskylä, Mäntsälä ja Pukkila.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!