Muuttopalvelu Orimattila


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko suunnitellut muuttoa Orimattilassa, Orimattilaan tai Orimattilasta? Muutto sujuu helpoiten, kun apunasi on hyvä muuttopalvelu. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla ja se tavoittaa yli 300 kotimaista muuttofirmaa ympäri Suomea. Vertaa palveluita ja valitse itsellesi paras muuttofirma.

Ennen muuttoa voit lukea arvostelut muuttofirmoista jotka ovat jättäneet tarjouksen tarjouspyyntöösi ja muuton jälkeen voit jättää arvostelun muuttofirmasta, mikä auttaa muita muuttajia löytämään heille sopivimman ratkaisun omaan muuttoon. Tulosta myös Suomen kattavin muuttajan muistilista itsellesi auttamaan muuton jokaisessa vaiheessa.

Kilpailuta muuttopalvelu Orimattila »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Orimattilassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Orimattilassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Orimattila muuttoja ja kokemuksia

Muutto Orimattilasta Ouluun

Muuttoauto mahtuu n. 5-10 metrin päähän ulko-ovesta. Isompia huonekaluja on parisänky sekä iso ruokapöytä. Auton täyttö olisi torstai aamuna ja alkuillasta purku. Omasta takaa on Orimattilan päässä 1 kantaja ja Oulun päässä purkajia olisi omasta takaa 2 tai 3. Orimattilan päässä olisi hyvä olla ainakin 2 apumiestä tavaroiden liikuttamisessa itseni lisäksi. Oulun päässä pärjättäisiin pelkällä kuljettajalla.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi 3 päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi sopivimman muuttofirman muuttoon Seinäjoelta. Muuttomatka asiakkaalla oli hieman vajaa 500 kilometriä. Muuttofirman puolesta muuttoon osallistui kuski joka osallistui kantamiseen, ja muuttoautoksi valittiin kuorma-auto peräkärryllä (tilaa 30 kuutiota yhteensä). Muutto tehtiin urakkahintaisena pitkän välimatkan vuoksi. Muuton kustannuksiin sisältyi myös nokka- ja porraskärryt, polttoaineet + ajokilometrit ja vakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutokset sovittuihin aikatauluihin onnistu helposti. Ahkera kaveri kantamassa ja ei todellakaan seisonut paikallaan. Vähän otti ekstraa kun ei ollutkaan perillä hissiä ja kesti purkaminen suunniteltua kauemmin."

Muutto Vantaalta Orimattilaan

Pienet ja särkyvät viedään itse. Ei ole muuttoapua, ja itse pystytä painavia tavaroita kantamaan. 2 miestä tarvitaan isompien tavaroiden kuten sohvan ja pakastearkun kantamiseen. Tarvitaan muuttolaatikoita n. 40 kpl . Muutamme niin, että vuokra on maksettu molempiin asuntoihin heinäkuulta. Muuttoauton saa oven eteen kunhan häädetään etukäteen ne pihaparkkeeraajat pois. Varastotilassa ei ole paljon muuta kuin polkupyörät.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi alle vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi Helsingistä. Muuttofirma oli arvioinut muuton kestoksi 5 tuntia ja hahmottanut hinnan sen mukaiseksi. Muuttoon muuttofirma lähetti kuskin ja apumiehen sekä muuttoautoksi otettiin kuorma-auto 36 m3. Muuttolaatikot asiakkaalle vietiin sovitusti ennen muuttoa ja haettiin pois muuton jälkeen. Muuton hintaan sisältyi myös liikennelupa, vakuutukset ja polttoaineet. Muuttoautoissa muuttofirmalla kulkee mukana nokkakärryjä, kelmua ja pehmusteita kalusteille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aivan mahtavat pojat muuttamassa! Ei voi kuin kiittää ja kumartaa. Kaikki toimi aivan upeasti, ja jos vielä joskus erehdyn muuttamaan, ehdottomasti sama firma! Kiitos vielä ahkerille ja tiskeille pojille."

Sisäinen muutto Orimattilassa

Huonekalujen muutto: sänky, ruokapöytä + tuolit, pesukone, sohva, 3 hyllykköä, 2 lipastoa, 1 kaappi (matala), 2 nojatuolia, arkkupöytä, 2 säilytyslaatikkoa. Toivotaan huonekalujen suojausta likaantumiselta. Tarvitaan kuljettajan lisäksi yksi kantomies.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 2 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi alle 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Lahtelainen yritys lähti suorittamaan muutto Orimattilan sisällä. Muuttofirman tarvittavat luvat ovat kunnossa ja muuttoon sisältyi myös suojausmateriaalit, pumppu- ja nokkakärryt, muuttomiehet, muuttoauto, alv. Muutto tehtiin tuntihinnoittelulla asiakkaan tarpeet täyttäen. Muuttofirman positiiviset palautteet antoi myös firmasta luotettavan kuvan, ja siksi oli helppo tehdä päätös omiin tarpeisiin sopivasta muuttofirmasta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaksi reipasta muuton ammattilaista hoitivat homman todella hyvin ja huolellisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reipasta touhua ja ystävällinen, ammattitaitoinen porukka. Suosittelen!

Muutto Helsinki - Orimattila

Muutto etelästä pohjoiseen 900km päähän onnistui oikein mukavasti! Kuljettaja oli reipas ja auttavainen, suosittelen!

Muutto Orimattila - Sirkka

Kaksi reipasta muuton ammattilaista hoitivat homman todella hyvin ja huolellisesti.

Muutto Orimattila - Orimattila

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Orimattilassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Orimattila - Lahti, 72 m² kerrostalo kolmio
Ei kantajia omasta takaa, 5kpl muuttolaatikoita tarttis, ei tarvitse apua pakkauksessa tai purkamisessa, painavia ei ole kuin 120cm sänky, puulipasto, ja pari 80cm sänkyä ja päältä täytettävä pyykkikone, auton saa oven eteen molemmissa päissä, tyhjennän itse varaston, puran huonekalut osiin mitä saa ja pakkaan ja puran laatikot sitten itse Orimattila keskusta, kerrostalo. Mukkula, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mäntsälä - Orimattila, 72 m² kerrostalo kolmio
Helppo muutto. 130cm leveä sänky josta otetaan jalat irti. Keittiön pöytä jos en saa sitä myytyä. Muuten 4 keittiön tuolia. Cd hylly ja sohva jos en myy sitä ja televisio. Kaikki muu irtotavarana jota tosi vähän. Itse pakkaan laatikoihin. Siirretään Orimattilan varastoon 14 m2 maantasolla, joka helppo reitti. Todella helppo muutto. Muutto voisi olla joskus iltapäivällä klo 13. En halua tarjouspyyntöjä muualta kuin Mäntsälä Orimattila tai Hyvinkää alueelta. Mäntsälä keskusta, kerrostalo. Orimattila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Orimattila - Orimattila, 60 m² kerrostalo kaksio
Kotimuutto. Tavallista perussettia, pöytää, tuolia, hyllyä, mattoja, vaatteita yms... perus kodin tavaraa. Ei hissiä lähtö paikassa mutta uudessa kohteessa hissi. Tosin melko pieni ja hidas. Kantajia ei ole. Itse voin kantaa jonkin verran mutta en kovin painavaa mitään. Joten hyvä olisi olla kantaja. Muuttolaatikoita tarvitaan muutama. 10-15 kpl. Keittiön pöytä on aika painava. Irrotettavat jalat mutta levyosa melko painava. Kodinkoneita ei ole. Muuttoautoa ei ehkä? ! Saa ihan ulko oven eteen lähtö paikassa mutta uudessa osoitteessa saa ulko oven eteen auton. Varastossa olevia tavaroita ei ole. Orimattila keskusta, kerrostalo. Orimattila keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hollola - Orimattila, 79 m² kerrostalo kolmio
Neljän hengen perheen koko asunnon irtaimiston muutto. Lisänä myös vähän tavaraa varastosta. Isoimpia huonekaluja ovat kolme sängyn runkoa (yksi parvisänky) ja niihin kuuluvat futonpatjat. Urheiluvälineistä suurimmat ovat crosstrainer, taakkapyörä ja kaksi kickbikea. Kodinkoneista suurimmat ovat pyykinpesukone ja vajaan 100 litran säiliöpakastin. Kaikki mahdollinen puretaan niin pieneksi kuin käytännöllistä on. Perheen aikuiset toimivat kantajina. Muuttolaatikoita tarvitaan. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Muuttorekasta en ole täysin varma. Salpakangas, kerrostalo. Orimattila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Orimattila

Orimattilassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Orimattilaan muutto ja kaupunkitietoa

Orimattilasta tuli Suomen kaupunki vuonna 1992, ja se sijoittuu Päijät-Hämeen maakuntaan. Orimattilalla on syvät juuret tekstiiliteollisuuden kanssa: villaa alettiin värjäämään Orimattilassa 1800-luvulla, ja Orimattilan villatehdas piti palkallisena 600 ihmistä 1950-luvulla. Suurinta yhteisöveroa maksoi vuonna 2015 Orimattilan osuuspankki, muovituotteita (esimerkiksi kattoikkunoita) valmistava rakennusalalla toimiva Kera Group ja Allu Group.

Orimattilan naapurikuntia ovat Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Lapinjärvi, Myrskylä, Mäntsälä ja Pukkila.

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Orimattila »