Muuttopalvelu Hollola


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Hollola

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Onko sinulla suunnitteilla muutto Hollolaan tai Hollolasta ja mietit mistä löydät sopivan muuttopalvelun? Muuttofirmaa etsiessä kannattaa kysyä tarjous useammalta muuttofirmalta. Sopivien muuttopalveluiden löytäminen ja muuttofirmoilta tarjouksen pyytäminen yksitellen on kuitenkin vaivalloista. Muuttomaailma.fi välittää tarjouspyyntösi alueella muutot suorittaville muuttofirmoille. Palvelun käyttö on helppoa ja ilmaista. Valitse vapaasti sinulle sopivin muuttoapu jossa hinta ja palvelu kohtaavat.

Kiinnostuneet muuttofirmat lähettävät sinulle tarjouksensa ja voit vertailla heidän palvelut sekä hinnat helposti.

Kilpailuta muuttopalvelu Hollola »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hollolassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Hollolassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Hollola muuttoja ja kokemuksia

Muutto Espoosta Hollolaan

- Tarvitaan kuorma-auto ja kaksi miestä kantomiehiksi A ja B päissä. Muuta miesapua ei ole. Nokkakärryt on. - Asiakas vanhempi naisihminen, jolla on pakkausapua ja pikkutavaroiden kuljetusapu pikkuautolla etukäteen ja muutossa (molemmat vähän rampoja eläkeläisiä). - Ei tarvita muuttolaatikoita, - Ei tarvita apua pakkaamisessa. Espoon A-päässä asunto maan tasalla, auto lastattavissa asunnosta suoraan autoon, n.4 metriä, ei portaita. Hollolassa B-päässä oven eteen, avaralla hissillä kolmanteen kerrokseen. Varastoon jotain?? en vielä tiedä, missä sijaitsee..

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 4 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Helsingistä tekemään muuttoa Espoosta Hollolaan. Muuttomatka oli noin 90 kilometriä pitkä ja muuttofirma oli tehnyt tarjouksen urakkahintaisena. Muutossa käytettiin muuttoautona Mercedes-Benz Sprinteriä ja muuttomiehiä muuttoon tuli 2 miestä. Muuton hintaan sisältyi myös polttoaineet, ajokilometrit, nokkakärryt, vakuutukset ja liikennelupa. Muuttoon valittu muuttofirma on saanut paljon positiivisia muuttoarvosteluita Muuttomaailman muuttajilta muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Oli loistava tiimi! Alun tarjous oli jo selkeä, oli helppo valita erittäin edullinen urakkahinta. Itse muutto sitten oli selkeää alusta loppuun: Siinä ei kauan nokka tuhissut kummassakaan päässä. Miehet olivat kohteliaita, mukavia ja huolehtivaisia. Tehokkaasti vähin äänin tavarat siirtyivät paikasta toiseen. Arvosanan annoin senkin vuoksi, että mukana tohinoissa oli eläkeläinen kuljetusalan yrittäjä, joka osasi arvostella ammattilaisen silmin muuttofirman työtä. Ja siinähän ei ollut mitään moitittavaa, kiitosta pelkästään, oli kuulemma asenne kohdallaan. KIITOS ja hyviä keikkoja teille!"

Muutto Porista Hollolaan

Asunto jo lähes tyhjennetty, jäljellä autotallin tavarat, sekä muutamia isoja huonekaluja ja joitain pahvilaatikoita. Molemmat talot omakotitaloja, joissa pääsee ajamaan suoraan oven eteen. Kantomiehiä ei tarvita.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Porista valittiin paikallinen muuttofirma muuttoon. Muuttotarjous tehtiin urakkahintaisena, mutta asiakkaalle annettiin vaihtoehdot muuttoautoista, ja niiden koko vaikutti suoraan muuton hintaan. Muuton hintaan sisältyi kuski joka osallistui kantamiseen, alv, vakuutukset, liikennelupa, nokkakärryt ja suojahuovat tavaroille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Tohmajärveltä Hollolaan

Omasta puolesta on kantoporikka molempiin päihin. Yksi lisämies ei tekisi pahaa, jos sellainen järjestyisi.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Kuopiosta valikoitui muuttoon ja muutto Tohmajärveltä Hollolaan voitiin aloittaa hyvillä mielin. Muuttofirman toimesta tuli iso pakettiauto ja kuski, joka auttoi kantamisessa. Muutto suunniteltiin urakkahintaisesti. Muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita muutoista Muuttomaailman muuttajilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto meni mallikkaasti ja firman mies oli todella mukava ja asiallinen sekä auttoi tavaroiden laittamisessa sekä purkamisessa. Suosittelen ehdottomasti."

Hollolan sisäinen muutto

Alkupäässä hissi on pieni, osan tavaroista joutuu viemään rappuja pitkin. Isoimmat huonekalut ovat runkopatjasängyt 2 kpl. Divaani sohva. Kaksiovinen vitriini, yksi ovinen vitriini. Tv taso. Pesukone. Siinä painavimmat. Meistä ei ole kantajaksi, joten tarvitaan muuttomiehet. Tavarat on pakattu valmiiksi.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta jo ensimmäisen vuorokauden aikana ja yksi muuttofirmoista tuli valituksi.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Muuttomaailman kautta itselleen urakkahinnalla suunnitellun muuton. Hintaan sisältyi muuttoauto, muuttomiehet, polttoaineet, ajokilometrit, alv ja vastuuvakuutukset. Muutto sujui mutkitta ja miksipä ei, koska muuton suoritti ammattimainen muuttofirma vuosien työkokemuksella. Muuttofirma oli helppo valita myös, koska positiiviset arvostelut helpottavat päätöksen tekemisessä, jos tulee epävarmuutta valinnassa. Muuttomaailman muuttoarvostelut ovat sensuroimattomia ja puolueettomia, siksi niitä on helppo hyödyntää.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Äärettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu muuton suunnitteluvaiheesta kuorman purkuun asti! Aikataulut pitivät täydellisesti ja kaikki tavarat tulivat ehjinä perille monen sadan kilometrin päähän. Erinomainen kokemus!

Muutto Kouvola - Keminmaa

Reipas kaveri, joka teki rivakasti hommia ja osallistui lastaukseen ja purkuun kuin olisi omia tavaroita ollut. Vahva suositus👍

Muutto Vaasa - Tampere

Todella reipasta ja osaavaa toimintaa! Divaanisohvan kätisyyskin vaihdettiin ihan oma-aloitteisesti muuttomiesten toimesta. Hinta ja laatu todella kohdillaan! En enää ikinä kanna itse laatikon laatikkoa vaan annan ammattilaisten hoitaa 😊

Muutto Vantaa - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hollolassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lahti - Hollola, 95 m² kerrostalo
4 mh.n kerrostalo asunnosta omakotitaloon. Ensimmäinen kerros mutta yhdet rappuset. Lasten sängyt joutuu nostamaan ikkunan kauttaa leveyden takia. Muutto auton saa oven eteen. Mahdollisesti muutama apukäsi omasta takaa. Muuton toisessa päässä pesukone tarvitsee saada alakertaan käynti jyrkkä ja ahdas. Pääsääntöisesti tavarat maan tasassa olevaan asuin kerrokseen. Tavarat on valmiiksi pakattu ja iso osa tavaroista on kuljetettu henkilöautolla kohteeseen ennen muutopäivää. Huonekalut ja osa tavaroista jäljellä. Möysä, kerrostalo. Kartano, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 32 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hollola - Orimattila, 79 m² kerrostalo kolmio
Neljän hengen perheen koko asunnon irtaimiston muutto. Lisänä myös vähän tavaraa varastosta. Isoimpia huonekaluja ovat kolme sängyn runkoa (yksi parvisänky) ja niihin kuuluvat futonpatjat. Urheiluvälineistä suurimmat ovat crosstrainer, taakkapyörä ja kaksi kickbikea. Kodinkoneista suurimmat ovat pyykinpesukone ja vajaan 100 litran säiliöpakastin. Kaikki mahdollinen puretaan niin pieneksi kuin käytännöllistä on. Perheen aikuiset toimivat kantajina. Muuttolaatikoita tarvitaan. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Muuttorekasta en ole täysin varma. Salpakangas, kerrostalo. Orimattila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hollola - Orimattila, 79 m² kerrostalo kolmio
Neljän hengen perheen kalusteiden, kodinkoneiden, urheiluvälineiden sekä pyörien muutto. Elektroniikan, herkemmät laitteet sekä pientavaran kuljetamme itse. Isoimpia huonekaluja ovat kolme sängyn runkoa (yksi parvisänky) ja niihin kuuluvat futonpatjat sekä pari korkempaa hyllyä. Urheiluvälineistä suurimmat ovat crosstrainer, taakkapyörä ja kaksi kickbikea. Kodinkoneista suurimmat ja ainoat ovat pyykinpesukone ja vajaan 100 litran säiliöpakastin. Kaikki mahdollinen puretaan niin pieneksi kuin käytännöllistä on. Perheen aikuiset toimivat kantajina. Muuttolaatikoille ei tarvetta. Muttoauton saa ajettua oven eteen. Salpakangas, kerrostalo. Orimattila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kotka - Hollola, 70 m² kerrostalo kolmio
Tarvisin vain 2 apumiestä kantaa tavaroita autoon 8-9 väliin. Ja jos paku tulee täyteen niin myöhemmin päivällä loput tavarat kun palaan hollolasta eli noin 13-14 väliin. Kotkansaari, kerrostalo. Soramäki, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hollola

Hollolassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Hollolaan muutto ja kaupunkitietoa

Hollola sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa ja kuuluu Lahden seutukuntaan. Helsinkiin sieltä on matkaa 111 kilometriä, Jyväskylään 182 kilometriä ja Tampereelle 121 kilometriä.

Kunnan vetovoima on perustunut saavutettavuuteen, vesistöihin, lähellä oleviin laajoihin virkistysalueisiin sekä peruspalveluihin, joiden arvostus kuntalaisten palautteen pohjalta on ollut varsin korkealla. Kuntalaiset arvostavat vertaistutkimuksessa Hollolan korkealla hyvänä paikkana elää ja asua.

Lapsivaltaisuus kuuluu myös Hollolan erityspiirteisiin. Luonto on kaikkia asukkaita lähellä ja aktiivisista kuntalaisista, yrittäjistä ja järjestöistä kertovat monenlaiset juhlat sekä tapahtumat kunnan alueella.

Muita suosittuja paikkakuntia: Lahti, Jyväskylä, Hyvinkää, Orimattila, Hausjärvi ja Asikkala

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H., 13.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hollola »