Muuttopalvelu Oripää


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Oripäässä, Oripäähän tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Oripäässä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Oripää »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Oripäässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Oripäässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍

Muutto Vaala - Tornio

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Erittäin tarkka hinta-arvio ja ripeää ajantasaista toimintaa. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Helsinki - Järvenpää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Oripäässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Oripää - Helsinki, 70 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsen kantajat kuljettajan lisäksi. Tarvitsen myös muuttolaatikoita. Huoneistossa ei sohvan lisäksi ole mielestäni mitään poikkeavan suuria huonekaluja. Sohvasta saa päädyt irti, mutta mitat ovat silti 240cmx100cm. Muuttoauton saa ajettua rapunoven eteen. Huoneistoon kuuluu häkkikellarikomero ullakolla. Taloyhtiössä on kaksi veräjähissiä. Hissiin mahtuu esim. runkosänky 80cmx200cm pystyyn. Huoneistossa asuu kaksilapsinen perhe. Oripää keskusta, kerrostalo. Laajasalo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oripää - Turku, 60 m² rivitalo kaksio
Tarvitaan kuski ja kantajat. Muuta apua ei tarvitse. Isot huonekalut: kulmasohva, parivuode, iso lasivitriini, iso vaatekaappi, keinutuoli, pesukone. Lisäksi huonekaluja, jotka puramme itse etukäteen osiin, pari pienempää kaappia, sohvapöytä, tuoleja + muuttolaatikot (n. 40 kpl). Muuttoauton saa molemmissa päissä ajettua oven eteen. Lähtöpäässä on eteisessä n. 10 askelmaa (puutalo-osake), Kohdeasunnossa ulkorappuset (3-kerroksinen omakotitalo). Uudessa osoitteessa suurin osa tavaroista kannetaan keskikerrokseen; pesukone viedään alakertaan ja parivuode yläkertaan. Oripää keskusta, rivitalo. Pansio-Perno, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oripää - Helsinki, 50 m² kerrostalo kaksio
Kantajia on ainakin 2 miestä, luultavasti enemmänkin. Mikäli on tarjota kantomiehiä, olemme kiinnostuneet kuski+yksi apumies -kombosta. Muuttolaatikoita voimme ottaa n.30kpl mikäli firma niitä tarjoaa. Tavaraa on normaalin kaksion verran. Uusia kalusteita suurempaan asuntoon ei ole vielä hankittu. Osa tavaroista muutetaan jo etukäteen laatikoissa. Muuttoon ei kuulu kodinkoneita. Huonekaluista suurin on vuodesohva, joka ei mahdu hissiin kummassakaan päässä. Alkupäässä muuten pitäisi kalusteiden hyvin mahtua hissiin. Toisessa päässä hissi on pienempi, mutta portaat helpommat ja leveät. Muuttoauton saa hyvin lähelle ovea molemmissa päissä, mutta molemmissa on muutama porrasaskel ennen hissiä. Asunnon lisäksi ei ole varastotilaa. Oripää keskusta, kerrostalo. Lauttasaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Oripää, 28 m² kerrostalo yksiö
Tarvisin muuttoapua kuun viimeisenä viikonloppuna. Muutan samalla asuntoni sekä toimistoni. Muutan yksiöstä toiseen, hieman isompaan asuntoon. Pakkaan kaiken valmiiksi laatikoihin ja kasseihin. Uskon, että kaikki tavarat mahtuvat pakuun (ainakin jos se ei ole pienin mahdollinen). Kantajia ei ole kuin yksi eli minä itse. Tarivisin ainakin yhden kantajan kaveriksi. Tavaraa on paljon, mutta suurin osa on vaatteita ja kodin tavaraa. Isoin työ on lastaus ja purku autoon. Kalusteista mukaan lähteviä on 3 tuolia ja pieni työpöytä. Sen lisäksi televisio, valaisimia, naulakko yms. helppoa kannettavaa tavaraa. Lisäksi mukaan lähtee pari pyörää. Isoja huonekaluja, sänkyä tai lipastoa tai muuta ei ole muutossa mukana. Minun pitäisi tyhjentää samalla myös studio/toimistotila, jonka tavarat tulevat uuteen asuntooni mukana. Se sijaitsee Lahdessa n. 1km päässä asunnostani. Sieltä mukaan tulisi valmiiksi pakatut laatikot, jotka on painavia ja niiden kanssa pitäisi olla varovainen (esim. studiovalot ja taidelasia). Molemmissa asunnoissa ja toimistolla ovat hissit käytössä ja mahdollisuus ajaa auto oven eteen. Keski-Lahti, kerrostalo. Oripää keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Oripää

Oripäässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Oripää »