Muuttopalvelu Närpiö


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Närpiössä, Närpiöön tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Närpiössä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Närpiö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Närpiössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Närpiössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Raisio- Raisio Kyllä näki heti, kun paikalle tulivat, että homma toimi, kuin unelma. Kiitos vielä ripeästä ja hyvin tehdystä muutosta.

Muutto Raisio - Raisio

Selkeää, nopeaa, edullista ja tavaroiden käsittelyn osalta hienovaraista toimintaa! Kiitokset!

Muutto Lahti - Orivesi

Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran.

Muutto Ii - Joensuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Närpiössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Närpiö - Konnevesi, 29 m² kerrostalo yksiö
Omasta takaa ei ole kantajaa. En tarvitse muuttolaatikoita tms. Muuttoauton saa oven eteen molemmissa päissä. 120cm sänky, vuodesohva, tietokonepöytä, keittiönpöytä, jonka saa levyksi. Kaksiosainen kirjahylly osina, pesukone. Laatikoita n.30kpl, kauppakasseissa vaatteet ym pientä tavaraa, 3 kpl lamppuja. Olen kantanut laatikot alas varastoon, niin niitä ei tarvitse kantaa asunnosta alas. Ne on helppo ja lyhyt kantaa autoon. Vain huonekalut alas kannettava. Asunto toisessa kerroksessa, ei hissiä. Närpiö keskusta, kerrostalo. Konnevesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Närpiö, 53 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa 2 kantajaa, kuskin lisäksi saisi kyllä olla ainakin 1 kantomies. Tarvitsisimme muuttolaatikot viikkoa ennen ja nouto 20. päivä. Kodinkoneista muuttaa pyykinpesukone. Lisäksi on digitaalipiano, paino noin 100kg. Sen voi kyllä purkaa osiin ja laittaa omaan laatikkoonsa. Piano ei kuitenkaan mahdu hissiin eikä sitä saa nostaa pystyyn. Viherkasveja ei tarvitse muuttaa, ne muutan itse. Varastotilan muutan myös itse. Muuttoautot saa ajettua oven eteen molemmissa kohteissa. Etelä-Leppävaara, kerrostalo. Närpiö keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Närpiö - Vantaa, 56 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kuljettajan ja kantomiehet. Tarvitsen muuttolaatikoita. Pakkaan tavarat itse. Muutettavat tavarat: keittiön pöytä+tuolit, astianpesukone, sisustustakka, sänky, pieni sohva, tv, arkkupöytä, kissan kiipeilypuu yms pieniä huonekaluja+ muuttolaatikot ja jätesäkit. Lähtöosoitteeseen auton saa ajettua rapun oven eteen ja uudessa osoitteesta en ole ihan varma, mutta ainakin suht lähelle saa ajettua. Närpiö keskusta, kerrostalo. Tammisto, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Närpiö - Vantaa, 49 m² kerrostalo kaksio
Muuttoaika 27. päivä mieluiten heti klo 8. Itse voin toimia kevyempien tavaroiden/laatikoiden kantajana (olen reipas apuri =) ). Ei tarvetta pakkaukselle/purkamiselle. Muuttoyhtiöllä oltava vakuutus mahdollisten vahinkojen varalle. Muuttoauton saa lähtökohteessa porttikongin eteen kadulle hätävilkuin, Kohdeosoitteessa muuttoauto pääsee suoraan ulko-oven eteen. Paku ei riitä, toisaalta ei tarvetta myöskään kaikista suurimmalle autolle. Normaalit isot huonekalut (ruokapöytä, parisänky, kirjahylly, sohva jne.), ei suuria kodinkoneita. Yksi painavampi antiikkisenkki (n. 170 cm * 50 cm), joka on aiemmissa muutoissa saatu onnistuneesti kannettua, mutta vaatii kaksi voimakasta kantajaa. Tarjouspyynnössä eriteltävä myös muuttolaatikot (laina-aika 24. aamu - 30. ilta). Lähtökohteessa hissi on pieni, joten suuret huonekalut vietävä portaissa. Myös kellarivaraston (n. 2 m2) sisältö muutettava. Närpiö keskusta, kerrostalo. Jokiniemi, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Närpiö

Närpiössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Närpiö »