Muuttopalvelu Mäntsälä


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko etsimässä muuttopalvelua muuttoon Mäntsälästä tai Mäntsälään? Muuttomaailma.fi tekee muuttotarjousten pyytämisestä helppoa. Voit vapaasti tutkia tarjouksia, miettiä millainen muuttoapu olisi sinulle sopivin ja valita sen perusteella. Muutot ovat aina yksilöllisiä ja osa muutoista voivat vaatia erityisosaamista tai kokemusta. Älä siis tee valintaasi pelkästään tuijottaen mikä sen hinta on.

Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa alueella toimivat muuttofirmat, myös Mäntsälän ulkopuoliset. Käy läpi heiltä saamasi tarjoukset sekä hinnat ja valitse sopivin.

Kilpailuta muuttopalvelu Mäntsälä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Mäntsälässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Mäntsälässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Mäntsälä muuttoja ja kokemuksia

Muutto Mäntsälästä Järvenpäähän

Muutetaan vain osa tavaroista: moottorisänky (120 cm), senkki, pesukone sekä tv ja -taso. Paketeissa sohva ja ruokailuryhmä. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies. Pyydän myös tarjouksen muuttolaatikoista irtotavaran siirtämiseen. Osan tavaroista voin viedä laatikoissa etukäteen itse, osan voisi laittaa muuttokuormaan. Laatikoiden tarve 10 kpl.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi kahden päivän sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi sopivan muuttofirman Muuttomaailman avulla Vantaalta. Muutossa käytettiin 14 kuution pakettiautoa ja 15 kuution peräkärryä. Muuttofirma teki muuttotarjouksen kahdella kokeneella muuttomiehellä. Muuttofirma toimitti muuttolaatikot ennen muuttoa asiakkaalle ja haki ne muuton jälkeen sovittuna päivänä. Muista muuttoon liittyvistä yksityiskohdista keskusteltiin puhelimen välityksellä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto Mäntsälästä Järvenpäähän. Koko prosessi toimi täysin moitteettomasti ja todella tehokkaasti. Kaikki meni kuten oltiin sovittu. Suosittelen."

Muutto Upinniemestä Mäntsälään

Asunto kaksio ja painavin tavara on pyykinpesukone. Muuttoauton saa ihan oven eteen molemmissa paikoissa. Muuttoapua ei ole joten kantoapua tarvitaan ja itse kuitenkin voin kevyempiä tavaroita kantaa. Itselläni on 30 pahvista muuttolaatikkoa ja lisää varmasti tarvitsen ehkä on pahviset OK koska taas ne muoviset pitää noutaa pois. Asunnossa on myös pieni varasto jossa tavaraa, mutta ei kauheasti. Ainoa missä voin tarvita apua on kuivausrummun irroittaminen pyykinpesukoneesta ja mielellään uudessa paikassa sen asennus. Kyseessä koiratalous joten muuttomiehet ottakaa huomioon allergioiden kannalta. Koira on kuitenkin poissa muuton ajan.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 huikeaa tarjousta samana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä ja yksi tuli valituksi.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin Riihimäkeläinen muuttofirma suorittamaan muuttoa Upinniemestä Mäntsälään. Muutto tehtiin tuntihinnoittelulla ilman siirtymiskustannuksia. Muuttoon sisältyi mm. muuttoauto, 2 muuttomiestä, alv, suojaukseen tarvittavat välineet ja ammattipätevyys. Yrityksellä on myös asianmukaiset liikenneluvat harjoittaa muuttokuljetuksia Suomessa ja EU alueella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Suosittelen, kaikki meni hyvin, paitsi olisi ollut hyvä että olisi ollut vielä kolman muuttomies. Reippaasti silti homma hoitui vaikka kestikin työpäivän verran."

Muutto Mäntsälästä Jokelaan

Pikaista apua tarvitaan, help. Tarvitsen teiltä auton, 2 muuttomiestä ja vahvemmat kärryt kuin minun. Mikä on ensimmäinen mahdollinen aika, jollon ehditte auttamaan? Asunnosta on jo viety kaikki irtotavara, sinne jäi vain huonekalut ja polkupyörä. Kuorman koko/ sisältö - keittiön pöytä + 2 tuolia - 2x 80cm leveä sänkypalaa - 2x n. 80cm korkeaa piironkia - 4x Lundian hyllypalaa - 2 x ohuempaa patjaa - 1x eteisen kori (kork noin 1,2m) - 1 pesukone + 1 kuivausrumpu - 1 polkupyörä - 2x kevyttä korihyllyä - muutama ämpäri, ja pari laatikkoa -polkupyörä pikku paku ei riitä, koska hyllyjä ei voi pinota, vain sängyn palat voi laittaa kuorman päälle. Aika-arvio: lastaus 1-1,5h, matka Mäntsälästä Jokelaan noin 0,4h, purku 1h. Perillä kuivurin nosto pesukoneen päälle. Kohteet: krs talon 2:sta rivitalon päätyyn. Autoilla pääsee hyvin ovien eteen.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen ulkopaikkakuntalaisen yrityksen tekemään muuttoa Mäntsälästä Jokelaan. Muuton kustannuksiin sisältyi mm. Kuorma-auto, 2 muuttomiestä, ajokilometrit, polttoaineet, suojausmateriaalit, vakuutukset ja alv. Valittu muuttofirma on saanut erittäin paljon positiivista palautetta Muuttomaailman sivuilla. Muutto voi olla stressaavaa, mutta kun valitset itsellesi ammattimaisen muuttofirman, voi muutto olla kaikkea muuta. Muuttomaailmassa me teemme ihmisten muutoista mukavampia. Yhdellä tarjouspyynnöllä voit saada monta tarjousta ja sinä päätät, että mikä niistä on sinulle se oikea. Kilpailuta mukavampi muutto Muuttomaailman kautta!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Voin ehdottomasti suositella kyseistä firmaa! Rivakat miehet hoitivat hommat nopeasti ja kaikki saatiin ehjänä perille. Suosittelen!

Muutto Lappeenranta - Helsinki

Aikataulut pitivät. Tehokas ja ammattimainen toiminta. Erinomainen yhteistyö ja palvelu. Asiallinen ja hyväntuulinen toiminta rauhoitti muuttostressiä.

Muutto Turku - Vantaa

Kaksi niiiiin mukavaa nuortamiestä. Olemme kaikki tyytyväisiä.

Muutto Hyvinkää - Savonlinna

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Mäntsälässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Askola - Mäntsälä, 60 m² omakotitalo kaksio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies. Huonekalut: -Jenkkisänky 160 lev., -3 ist. sohva, - nojatuoli, - hyllykkö, - 2 lipastoa - 6 hlön ruokailuryhmä - pyykinpesukone (kellarikerros, erillinen ovi tiloihin) Kohde mistä muutetaan on rintamamiestyyppinen talo, 5-askelmaiset ulkoportaat asuintilaan. Isommalla autolla ei välttämättä pääse aivan oven eteen, pakettiautolla onnistuu kyllä. Muuttokohteeseen pääsee oven melkein oven eteen (n.10-15m) Askola Kirkonkylä, omakotitalo. Mäntsälä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mäntsälä - Orimattila, 72 m² kerrostalo kolmio
Helppo muutto. 130cm leveä sänky josta otetaan jalat irti. Keittiön pöytä jos en saa sitä myytyä. Muuten 4 keittiön tuolia. Cd hylly ja sohva jos en myy sitä ja televisio. Kaikki muu irtotavarana jota tosi vähän. Itse pakkaan laatikoihin. Siirretään Orimattilan varastoon 14 m2 maantasolla, joka helppo reitti. Todella helppo muutto. Muutto voisi olla joskus iltapäivällä klo 13. En halua tarjouspyyntöjä muualta kuin Mäntsälä Orimattila tai Hyvinkää alueelta. Mäntsälä keskusta, kerrostalo. Orimattila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ilmajoki - Mäntsälä, 50 m² rivitalo kaksio
Saan molempiin päihin kantoapua ainakin 2 ihmistä eli ei välttämättä tarvetta kantomiehille. Muuttolaatikot olisi käteviä, mutta ne haluaisin saada jo ennakkoon, jotta ei tarvitsisi kuin viedä tavarat autoon ja autosta uuteen asuntoon. Auton saa ainakin Ilmajoella melko lähelle ovea ja todennäköisesti myös Mäntsälässä (kohde). Muutossa olisi parisänky (2x80cm), vuodesohva, pyykkikone, pieni pakastin, ruokapöytä (jonka saa tarvittaessa osiin), hyllykkö (ehkä 2), auton talvirenkaat ja yöpöydät sekä melko paljon irtotavaraa. Ulkovarastoa enempää ei ole tarvetta muuttaa. Ilmajoki keskusta, rivitalo. Mäntsälä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mäntsälä - Alavieska, 34 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsen kantomiehiä. Tavarat ovat valmiiksi pakattuina laatikoissa. Kaksi osainen parisänky, kahden istuttava sohva, koulupöytä, kaksi pienehköä vitriinikaappia jotka ovat kahdessa osassa, 32 tuumainen televisio, televisio pöytä, matala piironki, 2 kapeaa mutta korkeaa dvd hyllyä ja pyykkikone. 8 pahvilaatikollista tavaraa ja varastossa muutama pieni tavara ja polkupyörä. muuttoauton saa ajettua ovien eteen. 2km päästä asunnostani on yksi vaatekaappi joka pitäisi hakea samalla se on purettuna osiin ja muutto päivänä nostettuna ulos valmiiksi. Muutettavaan osoitteeseen auton saa oven eteen. Muutettavaan osoitteeseen tarvitsee kantaa tavarat yhteen huoneeseen seinien viereen. Muutettavan asunnon pitää olla tyhjä 9. päivä mennessä. Mäntsälä keskusta, kerrostalo. Alavieska keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Mäntsälä

Mäntsälässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mäntsälään muutto ja kaupunkitietoa

Mäntsälä on voimakkaasti kasvava kunta Keski-Uudellamaalla. Uudemaan suurimpiin pinta-alaltaan lukeutuva Mäntsälä omaa elinvoimaisen keskustan sekä laajan maaseudun viihtyisine kylineen.

Mäntsälä on tunnettu myös hyvistä liikenneyhteyksistään. Kaupunki sijaitsee Helsingistä pohjoiseen noin 60 kilometriä ja Kehä V:ksi nimetyn Hanko-Porvootien risteyksessä. Erikoispiirteenä Mäntsälässä on lähes jokaisessa kylässä ollut kartano. Moni näistä kartanoista on yhä yksityisenä maatilana.

Muita suosittuja paikkakuntia: Porvoo, Riihimäki, Vantaa, Sipoo, Orimattila ja Hausjärvi

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Mäntsälä »