Muuttopalvelu Orivesi


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Orivesi

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Löydä omiin tarpeisiin sopiva muuttopalvelu Muuttomaailman avulla nopeasti ja helposti. Kun jätät tarjouspyynnön muutosta Orivedeltä, Orivedellä, tai Orivedelle, välitämme sen yli 250 muuttofirmalle ympäri Suomea. Saat ensimmäiset tarjoukset vuorokauden sisällä ja voit keskustella palvelussa muuton yksityiskohdista muuttofirman kanssa. Pääset myös lukemaan muiden muuttajien jättämiä muuttoarvosteluita, että voit varmistua potentiaalisen muuttofirman luotettavuudesta. Kun muuttofirma on valittu, älä unohda lukea Muuttomaailman käteviä muuttovinkkejä, tai ladata Suomen kattavinta muuttajan muistilistaa.

Kilpailuta muuttopalvelu Orivesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Oriveden muuttoja ja kokemuksia

Muutto Orivedeltä Vaasaan

Orivedellä tarvitsee kuskin lisäksi yhden kantajan. Oriveden asunto on maantasalla rivitalossa. Vaasassa on kantoapua omasta takaa. Raskaimmat kannettavat ovat: yksi vuodesohva, pyykinpesukone, kirjahylly (sen saa moneen osaan), vanhanaikainen peililipasto. Pyydän tarjouksen muuttolaatikoista.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuttofirma muuttoon löytyi 8 päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi tarpeisiinsa sopivimman muuttofirman Seinäjoelta. Muuttomatka muutossa oli noin 200 kilometriä. Muuttajan toiveiden mukaisesti muuttofirman puolesta muuttoon tuli kaksi muuttomiestä. Muuttofirman vakuutukset ja luvat ovat ajantasalla. Muuton yksityiskohdista kuten muuton alkamisajankohdasta ja muuttoauton koosta keskusteltiin lähemmin puhelimessa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"aikataulu piti tavarat pysyivät ehjinä perille asti ystävällinen palvelu kuluttajaystävällinen hinta"

Muutto Tervakoskelta Oriveteen

- ei kantajia omasta takaa, - muutettavien tavaroiden joukossa mm. pesukone ja kuivausrumpu, moottoroitu sänky, iso täysipuinen piironki, korkea vitriinikaappi, - auton saa ajettua lähelle ovia molemmissa paikoissa - asunnon lisäksi tavaraa myös pienessä verkkovarastossa

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi Pirkanmaalta. Muutto aloitettiin aamulla ja muuttofirman puolesta muuttoon tuli 2 muuttomiestä ja muuttoauto (rekka-auto). Muutto oltiin tehty tuntihinnoitellusti siten, että laskutus alkoi asiakkaan pihasta ja päättyi kun viimeisetkin tavarat oltiin saatu kannettua uuteen kotiin. Muuttoauto oli varusteltu asianmukaisilla muuttotarvikkeilla. Nokkakärryt, suojahuovat ja kantoliinat kuuluivat varustukseen. Muuttofirman toiminta on vakuutettua ja tavaraliikenneluvat ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Käytin muuttofirmaa ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Kaikki hoitui ajallaan juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huonekalutkin meni oikeille paikoille. Helppoa."

Muutto Tampereelta Orivedelle

Muutettavana huonekaluja; 140 cm sänky, 3xlipasto, kuntopyörä, sohva, nojatuoli, keinutuoli, kirjahylly neliosainen yksi osa n. 77cm, kukkapöytä isohko, ruokapöytä +tuolit, kirjoituspöytä. Yksittäisiä laatikoita ei ole kaketi, kaikki muutettava on isompia kalusteita. Olemme itse jo vieneet laatikoita uuteen asuntoon. Kantajia ei ole omasta takaa. Muutettavasta asunnosta auton saa ajettua noin 5-7metrin päähän ulko-ovesta. Muutettavaan asuntoon auton saa ajettua lähelle ovea.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai nopeasti 3 tarjousta, joista yksi oli ylitse muiden.

Muuttofirman valinta
Paikallinen muuttofirma Tampereelta valittiin tekemään muutto Tampereelta Orivedelle. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti. Muuttofirman liikenneluvat kunnossa ja vakuutukset löytyy. Muuttoautossa oli muuttoon tarvittavia suojausmateriaaleja muuttotavaraa varten, sekä nokka- ja pumppukärryt olivat helpottamassa tavaroiden liikuttamista. Muuttofirma on saanut myös paljon positiivisia palautteita muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Oikein hyvä ja sujuvapalvelu, ystävälliset muuttomiehet. Aikataulut pitivät joka suhteessa. Käytämme jatkossakin jos tarvetta tulee."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Käytin muuttofirmaa ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Kaikki hoitui ajallaan juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huonekalutkin meni oikeille paikoille. Helppoa.

Muutto Tervakoski - Orivesi

Ripeää ja ammattitaitoista toimintaa ja ystävällinen henkilökunta

Muutto Lahti - Orivesi

Oikein hyvä ja sujuvapalvelu, ystävälliset muuttomiehet. Aikataulut pitivät joka suhteessa. Käytämme jatkossakin jos tarvetta tulee.

Muutto Tampere - Orivesi

Orivedelle muutto ja kaupunkitietoa

Orivesi on kaupunki Suomessa, joka sijoittuu Pirkanmaan maakuntaan. Orivedellä asuu viimeisimpien mittausten mukaan 9261 ihmistä, ja pinta-alaltaan se on 960,09 km², josta vesistöjä on 160,44 km². Vuonna 1865 syntyi Oriveden kunta ja kaupungiksi se nimettiin vuonna 1986.

Oriveden naapurikunnat ovat Juupajoki, Jämsä, Kangasala, Kuhmoinen, Ruovesi ja Tampere.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!