Muuttopalvelu Orivesi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Löydä omiin tarpeisiin sopiva muuttopalvelu Muuttomaailman avulla nopeasti ja helposti. Kun jätät tarjouspyynnön muutosta Orivedeltä, Orivedellä, tai Orivedelle, välitämme sen yli 300 muuttofirmalle ympäri Suomea. Saat ensimmäiset tarjoukset vuorokauden sisällä ja voit keskustella palvelussa muuton yksityiskohdista muuttofirman kanssa. Pääset myös lukemaan muiden muuttajien jättämiä muuttoarvosteluita, että voit varmistua potentiaalisen muuttofirman luotettavuudesta. Kun muuttofirma on valittu, älä unohda lukea Muuttomaailman käteviä muuttovinkkejä, tai ladata Suomen kattavinta muuttajan muistilistaa.

Kilpailuta muuttopalvelu Orivesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Orivedellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Orivedellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Orivesi muuttoja ja kokemuksia

Muutto Orivedeltä Vaasaan

Orivedellä tarvitsee kuskin lisäksi yhden kantajan. Oriveden asunto on maantasalla rivitalossa. Vaasassa on kantoapua omasta takaa. Raskaimmat kannettavat ovat: yksi vuodesohva, pyykinpesukone, kirjahylly (sen saa moneen osaan), vanhanaikainen peililipasto. Pyydän tarjouksen muuttolaatikoista.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuttofirma muuttoon löytyi 8 päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi tarpeisiinsa sopivimman muuttofirman Seinäjoelta. Muuttomatka muutossa oli noin 200 kilometriä. Muuttajan toiveiden mukaisesti muuttofirman puolesta muuttoon tuli kaksi muuttomiestä. Muuttofirman vakuutukset ja luvat ovat ajantasalla. Muuton yksityiskohdista kuten muuton alkamisajankohdasta ja muuttoauton koosta keskusteltiin lähemmin puhelimessa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"aikataulu piti tavarat pysyivät ehjinä perille asti ystävällinen palvelu kuluttajaystävällinen hinta"

Muutto Tervakoskelta Oriveteen

- ei kantajia omasta takaa, - muutettavien tavaroiden joukossa mm. pesukone ja kuivausrumpu, moottoroitu sänky, iso täysipuinen piironki, korkea vitriinikaappi, - auton saa ajettua lähelle ovia molemmissa paikoissa - asunnon lisäksi tavaraa myös pienessä verkkovarastossa

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi Pirkanmaalta. Muutto aloitettiin aamulla ja muuttofirman puolesta muuttoon tuli 2 muuttomiestä ja muuttoauto (rekka-auto). Muutto oltiin tehty tuntihinnoitellusti siten, että laskutus alkoi asiakkaan pihasta ja päättyi kun viimeisetkin tavarat oltiin saatu kannettua uuteen kotiin. Muuttoauto oli varusteltu asianmukaisilla muuttotarvikkeilla. Nokkakärryt, suojahuovat ja kantoliinat kuuluivat varustukseen. Muuttofirman toiminta on vakuutettua ja tavaraliikenneluvat ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Käytin muuttofirmaa ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Kaikki hoitui ajallaan juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huonekalutkin meni oikeille paikoille. Helppoa."

Muutto Tampereelta Orivedelle

Muutettavana huonekaluja; 140 cm sänky, 3xlipasto, kuntopyörä, sohva, nojatuoli, keinutuoli, kirjahylly neliosainen yksi osa n. 77cm, kukkapöytä isohko, ruokapöytä +tuolit, kirjoituspöytä. Yksittäisiä laatikoita ei ole kaketi, kaikki muutettava on isompia kalusteita. Olemme itse jo vieneet laatikoita uuteen asuntoon. Kantajia ei ole omasta takaa. Muutettavasta asunnosta auton saa ajettua noin 5-7metrin päähän ulko-ovesta. Muutettavaan asuntoon auton saa ajettua lähelle ovea.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai nopeasti 3 tarjousta, joista yksi oli ylitse muiden.

Muuttofirman valinta
Paikallinen muuttofirma Tampereelta valittiin tekemään muutto Tampereelta Orivedelle. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti. Muuttofirman liikenneluvat kunnossa ja vakuutukset löytyy. Muuttoautossa oli muuttoon tarvittavia suojausmateriaaleja muuttotavaraa varten, sekä nokka- ja pumppukärryt olivat helpottamassa tavaroiden liikuttamista. Muuttofirma on saanut myös paljon positiivisia palautteita muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Oikein hyvä ja sujuvapalvelu, ystävälliset muuttomiehet. Aikataulut pitivät joka suhteessa. Käytämme jatkossakin jos tarvetta tulee."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Käytin muuttofirmaa ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Kaikki hoitui ajallaan juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huonekalutkin meni oikeille paikoille. Helppoa.

Muutto Tervakoski - Orivesi

Ripeää ja ammattitaitoista toimintaa ja ystävällinen henkilökunta

Muutto Lahti - Orivesi

Oikein hyvä ja sujuvapalvelu, ystävälliset muuttomiehet. Aikataulut pitivät joka suhteessa. Käytämme jatkossakin jos tarvetta tulee.

Muutto Tampere - Orivesi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Orivedellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Orivesi - Orivesi, 50 m² kerrostalo kaksio
Auton saa oveneteen kerrostalon pihalla , rivitalolla tulee hieman piha-alueella kantomatkaa Paikalla 2 apumiestä , mutta olisi toivottavaa , että muuttofirmalta tulisi kaksi kaveria , niin saisi kerrostalon tyhjennettyä ripeästi . Kerrostalossa ei ole mitään ihmeelistä , sänky , sohvakalusto ja kirjahylly suurimmat romppeet (ja nekään ei isoja) mitä pitäis saada autoon . Rivarilla riittää , että tavarat on sateensuojassa Tämä on ns lentojätkän muutto , ei hifistelyjä Orivesi keskusta, kerrostalo. Orivesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 41 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Orivesi - Tampere, 30 m² kerrostalo yksiö
Muutto 30m2 yksiöstä vajaa 70m2 kolmioon. Kantajia omasta takaa ei ole. Tarvitsen kustannusarvion tilanteeni vuoksi sosiaalitoimea varten. Muutto mieluusti pe 7. päivä tai 10.päivä alkavalle viikolle ennen viikonloppua. Nykyisessä asunnossa ei hissiä, mutta 30m2 ei paljoa tavaraa mahdukaan. Sänky, 3:n hengen sohva ja pyykinpesukone ovat isoimmat tavarat asunnossa. Minulla myös pieni varasto kooltaan noin 2mx1m jossa tavaraa, mutta tavaran määrä on siellä vähäinen. Orivesi keskusta, kerrostalo. Multisilta, kerrostalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Orivesi, 74 m² kolmio
Muutettavana huonekaluja: 140 cm sänky, 3xlipasto, kuntopyörä, sohva, nojatuoli, keinutuoli, kirjahylly neliosainen yksi osa n. 77cm, kukkapöytä isohko, ruokapöytä +tuolit, kirjoituspöytä. Yksittäisiä laatikoita ei ole kaketi, kaikki muutettava on isompia kalusteita. Olemme itse jo vieneet laatikoita uuteen asuntoon. Kantajia ei ole omasta takaa. Muutettavasta asunnosta auton saa ajettua noin 5-7metrin päähän ulko-ovesta. Muutettavaan asuntoon auton saa ajettua lähelle ovea. Leinola-Vehmainen, rivitalo. Orivesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Inari - Orivesi, 220 m² omakotitalo
Muutamme kuuden Inarissa vietetyn vuoden jälkeen perheinemme Orivedelle. Olemme asuneet isossa omakotitalossa, jossa on myös varastotilaa runsaasti. Kahden aikuisen ja kuuden lapsen kaikkien tavaroiden muutto on siis kyseessä. Mukaan lukien polkupyörät, moottoripyörä, kodinkoneet, arkkupakastin, piano, sohva, vaatekaappi, lipastoja, sänkyjä yms. Moottoripyörä on siis oikea iso pyörä (painoa vajaat 200 kg), mutta sen muuttaminen nyt ei ole kynnyskysymys, jos se A. on jollain tavalla erityisen ongelmallista tai B. lisää yksittäisenä tavarana muuton kustannuksia huomattavasti. Muuttoauton kokoa en osaa arvioida; sen tiedän, että muuttaessamme Inariin auton koko oli 20 m3 ja se oli auttamattomasti liian vähän. Kantajat meillä on omasta takaa, myöskään laatikoita emme tarvitse. Emme myöskään apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Auton saa ajaettua molemmissa päissä talon eteen. Nykyisessä asunnossamme on myös ulkovarasto, jossa on pyöriä, suksia, auton renkaita, työkaluja, yms. Muuttotarjousta tehdessä on huomioitava tämä: Kun matkaa on 950 km, siihen menee käytännössä koko päivä. Jos pakkaamme esim. 1. päivänä tavarat autoon, ja ajamme 2. päivänä Orivedelle, purammeko lastin vielä illalla, vai voiko se odottaa autossa 3. päivään asti, jolloin vasta olisi purkupäivä? Vai pitäisikö koko muutto pakkaamisineen ja purkamisineen ajoittaa vain yhden päivän ajalle? Vaikuttaako jopa kahden yön "odottaminen" hintaan ratkaisevasti? Inari Keskus-Lemmenjoki, omakotitalo. Orivesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Orivesi

Orivedellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Orivedelle muutto ja kaupunkitietoa

Orivesi on kaupunki Suomessa, joka sijoittuu Pirkanmaan maakuntaan. Orivedellä asuu viimeisimpien mittausten mukaan 9261 ihmistä, ja pinta-alaltaan se on 960,09 km², josta vesistöjä on 160,44 km². Vuonna 1865 syntyi Oriveden kunta ja kaupungiksi se nimettiin vuonna 1986.

Oriveden naapurikunnat ovat Juupajoki, Jämsä, Kangasala, Kuhmoinen, Ruovesi ja Tampere.

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Orivesi »