Muuttopalvelu Inari


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Inari

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Jos muutto on ajankohtainen Inarissa, Inarista, tai Inariin niin jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman ilmaispalvelussa. Välitämme tarjouspyynnön yli 250 palvelussa mukana olevalle muuttofirmalle ympäri Suomea. Saat ensimmäiset tarjoukset jo vuorokaudessa tarjouspyynnön jättämisestä ja pääset lukemaan muuttoarvostelut kaikista muuttofirmoista jotka ovat jättäneet tarjouksen muuttoon. Vertaile palveluita ja lopulta valitse omaan muuttoon paras muuttofirma. Lue myös hyvät muuttovinkit Muuttomaailman sivuilla ja lataa Suomen kattavin muistilista helpottamaan omaa muuttoprosessia.

Kilpailuta muuttopalvelu Inari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Inarin muuttoja ja kokemuksia

Muutto Inarista Orivedelle

Muutamme kuuden Inarissa vietetyn vuoden jälkeen perheinemme Orivedelle. Olemme asuneet isossa omakotitalossa, jossa on myös varastotilaa runsaasti. Kahden aikuisen ja kuuden lapsen kaikkien tavaroiden muutto on siis kyseessä. Mukaan lukien polkupyörät, moottoripyörä, kodinkoneet, arkkupakastin, piano, sohva, vaatekaappi, lipastoja, sänkyjä yms. Moottoripyörä on siis oikea iso pyörä (painoa vajaat 200 kg), mutta sen muuttaminen nyt ei ole kynnyskysymys, jos se A. on jollain tavalla erityisen ongelmallista tai B. lisää yksittäisenä tavarana muuton kustanuksia huomattavasti. Muuttoauton kokoa en osaa arvioida; sen tiedän, että muuttaessamme Inariin auton koko oli 20 m3 ja se oli auttamattomasti liian vähän. Kantajat meillä on omasta takaa, myöskään laatikoita emme tarvitse. Emme myöskään apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Auton saa ajaettua molemmissa päissä talon eteen. Nykyisessä asunnossamme on myös ulkovarasto, jossa on pyöriä, suksia, auton renkaita, työkaluja, yms. Muuttotarjousta tehdessä on huomioitava tämä: Kun matkaa on 950 km, siihen menee käytännössä koko päivä. Jos pakkaamme esim. 25 päivä tavarat autoon, ja ajamme 26 päivä Orivedelle, purammeko lastin vielä illalla, vai voiko se odottaa autossa 27 päivään asti, jolloin vasta olisi purkupäivä? Vai pitäisikö koko muutto pakkaamisineen ja purkamisineen ajoittaa vain yhden päivän ajalle, eli 26 päivä? Vaikuttaako jopa kahden yön "odottaminen" hintaan ratkaisevasti?

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Torniosta lähti tekemään muuttoa Inarista Orivedelle. Muuttofirmalta tuli kuski, joka auttoi kantamisessa ja iso rekka-auto muuttoon. Muuton yksityiskohdista puhuttiin puhelimitse. Yrityksen liikennelupa on kunnossa ja erittäin positiiviset muuttajien palautteet muutoista. Kun jätät tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuilla, voit saada tarjouksia ympäri Suomea ja valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon listalta, missä voi olla tarpeisiisi paras muuttofirma, josta et ole vielä edes kuullut.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kiitos!

Muutto Joensuu - Varkaus

Muuttomiehet olivat asiallisia ja riittävän ripeitä. Hinta sattui olemaan hyvinkin kilpailukykyinen koska yrityksellä oli samana päivänä toinen keikka viereisellä kylällä. Ostaisin tämän firman palvelut toisenkin kerran.

Muutto Hämeenkyrö - Sastamala, 16.10.2018

Muutto oli vaikea ja sen ymmärrsivät muutomiehet ja auttoivat ennemmän kuin heille kuului joten kaikki sujui kuitenkin hyvin

Muutto Riihimäki - Hyvinkää

Inariin muutto ja kaupunkitietoa

Inari on kunta Suomessa, joka sijoittuu Lapin maakuntaan. Inarin kunnassa asuu 6 839 henkeä ja pinta-alaltaan se on 17 333,65 km², mikä tekee Inarista Suomen suurimman kunnan pinta-alaltaan. Vesistöjä pinta-alasta on 2 277,33 km². Inari on Suomen tärkeintä aluetta poronhoitoa varten. Inari on kansainvälistä aluetta turismin ja rajakaupan ansiosta. Myös elämystalous sen eri muodoissa on Inarin talouden kannalta tärkeää siinä missä perinteiset elinkeinotkin. Inari on Suomessa ainoa kunta joka on nelikielinen.

Inaria lähellä olevia isompia paikkakuntia ovat: Kittilä, Rovaniemi, Kuusamo ja Tornio.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!