Muuttopalvelu Inari


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Jos muutto on ajankohtainen Inarissa, Inarista, tai Inariin niin jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman ilmaispalvelussa. Välitämme tarjouspyynnön yli 300 palvelussa mukana olevalle muuttofirmalle ympäri Suomea. Saat ensimmäiset tarjoukset jo vuorokaudessa tarjouspyynnön jättämisestä ja pääset lukemaan muuttoarvostelut kaikista muuttofirmoista jotka ovat jättäneet tarjouksen muuttoon. Vertaile palveluita ja lopulta valitse omaan muuttoon paras muuttofirma. Lue myös hyvät muuttovinkit Muuttomaailman sivuilla ja lataa Suomen kattavin muistilista helpottamaan omaa muuttoprosessia.

Kilpailuta muuttopalvelu Inari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Inarissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Inarissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Inari muuttoja ja kokemuksia

Muutto Inarista Orivedelle

Muutamme kuuden Inarissa vietetyn vuoden jälkeen perheinemme Orivedelle. Olemme asuneet isossa omakotitalossa, jossa on myös varastotilaa runsaasti. Kahden aikuisen ja kuuden lapsen kaikkien tavaroiden muutto on siis kyseessä. Mukaan lukien polkupyörät, moottoripyörä, kodinkoneet, arkkupakastin, piano, sohva, vaatekaappi, lipastoja, sänkyjä yms. Moottoripyörä on siis oikea iso pyörä (painoa vajaat 200 kg), mutta sen muuttaminen nyt ei ole kynnyskysymys, jos se A. on jollain tavalla erityisen ongelmallista tai B. lisää yksittäisenä tavarana muuton kustanuksia huomattavasti. Muuttoauton kokoa en osaa arvioida; sen tiedän, että muuttaessamme Inariin auton koko oli 20 m3 ja se oli auttamattomasti liian vähän. Kantajat meillä on omasta takaa, myöskään laatikoita emme tarvitse. Emme myöskään apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Auton saa ajaettua molemmissa päissä talon eteen. Nykyisessä asunnossamme on myös ulkovarasto, jossa on pyöriä, suksia, auton renkaita, työkaluja, yms. Muuttotarjousta tehdessä on huomioitava tämä: Kun matkaa on 950 km, siihen menee käytännössä koko päivä. Jos pakkaamme esim. 25 päivä tavarat autoon, ja ajamme 26 päivä Orivedelle, purammeko lastin vielä illalla, vai voiko se odottaa autossa 27 päivään asti, jolloin vasta olisi purkupäivä? Vai pitäisikö koko muutto pakkaamisineen ja purkamisineen ajoittaa vain yhden päivän ajalle, eli 26 päivä? Vaikuttaako jopa kahden yön "odottaminen" hintaan ratkaisevasti?

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Torniosta lähti tekemään muuttoa Inarista Orivedelle. Muuttofirmalta tuli kuski, joka auttoi kantamisessa ja iso rekka-auto muuttoon. Muuton yksityiskohdista puhuttiin puhelimitse. Yrityksen liikennelupa on kunnossa ja erittäin positiiviset muuttajien palautteet muutoista. Kun jätät tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuilla, voit saada tarjouksia ympäri Suomea ja valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon listalta, missä voi olla tarpeisiisi paras muuttofirma, josta et ole vielä edes kuullut.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni hyvin. Homma hoitui ripeästi ja ystävällisesti.

Muutto Pori - Pieksämäki

Hyvä kokemus ja positiivinen meininki

Muutto Espoo - Kauniainen

En enää koskaan muuta ilman muuttofirmaa, niin paljon paremmin homma hoitui firman kanssa kuin ilman sitä.

Muutto Kuopio - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Inarissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Inari - Helsinki, 63 m² rivitalo kolmio
Asun tämän talven Lapissa, Inarissa. Muutin tänne viime kesänä siten, että tavarat tuotiin itse noin 13 kuution suuruisella pakettiautolla. Ihan kaikkea tavaraa en ota täältä mukaan, vaan esim. pesukoneen annan täällä eteenpäin. Saan pakattua itse IKEAn muuttolaatikoihin. Minulla ei ole täällä raskaita kalusteita, ei kirjahyllyä, pianoa tai muutakaan sellaista. Auton saa täällä ja myös varsinaisessa kodissani ajettua oven lähelle. Täällä asuntoni on yksikerroksinen. Helsingin päässä oleva varsinainen kotini on kaksikerroksinen, mutta saan kantoapua sinne. Luultavasti myös tänne. Inarista Helsinkiin on niin pitkä matka, että välillä täytyy yöpyä. Pyydän ystävällisesti tarjouksia muutosta. Inari Keskus-Lemmenjoki, rivitalo. Reimarla, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Inari, 50 m² rivitalo kaksio
En tarvitse kuljettajan lisäksi kantomiestä. Ainakin yksi kantaja löytyy omasta puolesta. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa osoitteissa. Rovaniemi keskusta, rivitalo. Inari Keskus-Lemmenjoki, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Inari - Oulu, 30 m² rivitalo yksiö
Kammari: 12cm leveä sänky, nojatuoli, kaappi n.96cm korkea ja 50cm leveä, pieni pöytä. huone: 1,90cm pitkä sänky, leveys70. Ruokapöytä 1,37 pitkä (jatkettava) 88cm leveä +6tuolia. Kirjahylly pala 85 leveä, 1,72 korkea. Jtoinen pala 1 , 72 korkea, 47cm leveä. Kaappi 1,18cm leveä, 72cm korkea. Pyykkikone 40cm leveä. 4kpl talvirenkaita. Tv taso ja pieni tv. Nuo on isompia. Lisäksi laatikoita. Uskon, että molemmissa päissä on tavaroitten nosto apua. Inari Keskus-Lemmenjoki, rivitalo. Koskela-Oulu, luhtitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Inari - Orivesi, 220 m² omakotitalo
Muutamme kuuden Inarissa vietetyn vuoden jälkeen perheinemme Orivedelle. Olemme asuneet isossa omakotitalossa, jossa on myös varastotilaa runsaasti. Kahden aikuisen ja kuuden lapsen kaikkien tavaroiden muutto on siis kyseessä. Mukaan lukien polkupyörät, moottoripyörä, kodinkoneet, arkkupakastin, piano, sohva, vaatekaappi, lipastoja, sänkyjä yms. Moottoripyörä on siis oikea iso pyörä (painoa vajaat 200 kg), mutta sen muuttaminen nyt ei ole kynnyskysymys, jos se A. on jollain tavalla erityisen ongelmallista tai B. lisää yksittäisenä tavarana muuton kustannuksia huomattavasti. Muuttoauton kokoa en osaa arvioida; sen tiedän, että muuttaessamme Inariin auton koko oli 20 m3 ja se oli auttamattomasti liian vähän. Kantajat meillä on omasta takaa, myöskään laatikoita emme tarvitse. Emme myöskään apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Auton saa ajaettua molemmissa päissä talon eteen. Nykyisessä asunnossamme on myös ulkovarasto, jossa on pyöriä, suksia, auton renkaita, työkaluja, yms. Muuttotarjousta tehdessä on huomioitava tämä: Kun matkaa on 950 km, siihen menee käytännössä koko päivä. Jos pakkaamme esim. 1. päivänä tavarat autoon, ja ajamme 2. päivänä Orivedelle, purammeko lastin vielä illalla, vai voiko se odottaa autossa 3. päivään asti, jolloin vasta olisi purkupäivä? Vai pitäisikö koko muutto pakkaamisineen ja purkamisineen ajoittaa vain yhden päivän ajalle? Vaikuttaako jopa kahden yön "odottaminen" hintaan ratkaisevasti? Inari Keskus-Lemmenjoki, omakotitalo. Orivesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Inari

Inarissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Inariin muutto ja kaupunkitietoa

Inari on kunta Suomessa, joka sijoittuu Lapin maakuntaan. Inarin kunnassa asuu 6 839 henkeä ja pinta-alaltaan se on 17 333,65 km², mikä tekee Inarista Suomen suurimman kunnan pinta-alaltaan. Vesistöjä pinta-alasta on 2 277,33 km². Inari on Suomen tärkeintä aluetta poronhoitoa varten. Inari on kansainvälistä aluetta turismin ja rajakaupan ansiosta. Myös elämystalous sen eri muodoissa on Inarin talouden kannalta tärkeää siinä missä perinteiset elinkeinotkin. Inari on Suomessa ainoa kunta joka on nelikielinen.

Inaria lähellä olevia isompia paikkakuntia ovat: Kittilä, Rovaniemi, Kuusamo ja Tornio.

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Inari »