Muuttopalvelu Jämsä


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla ja löydä itsellesi paras muuttopalvelu muuttoosi. Tarjouspyyntö välitetään palvelussa yli 300 muuttofirmalle ja halutessaan muuttofirma tekee tarjouksen muutosta Jämsässä, Jämsästä, Jämsään. Kun sopiva muuttofirma on löytynyt, sovi muuttofirman kanssa muuttopäivä ja odota heidän saapumista muuttopäivänä. Ennen muuton alkamista voit myös lukea rahanarvoisia ohjeita & vinkkejä, sekä ladata Suomen kattavimman muuttajan muistilistan auttamaan muuttoprosessin läpiviemisessä.

Kiinnostuneet yritykset ovat sinuun suoraan yhteydessä ja voit vapaasti valita sopivimman. Palvelun käyttö on ilmaista.

Kilpailuta muuttopalvelu Jämsä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Jämsässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Jämsässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Jämsä muuttoja ja kokemuksia

Muutto Jämsästä Sastamalaan

Tarvitsen auton ja 2 kantajaa, ei pakkausapua/laatikoita. Osa tavaroista on muutettu jo etukäteen, Muutossa perus irtaimisto, painavimpina pesukone ja puinen senkki. Molemmat asunnot omakotitaloja, auton saa melkein oven eteen.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi Porista. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena pitkän välimatkan vuoksi. Pitkän matkan muuttoon on hyvä valita iso muuttoauto, että kaikki tavarat mahtuvat varmasti yhdellä kertaa kyytiin. Muuttajan toiveiden mukaisesti muuttoon tuli kaksi muuttomiestä, kuski ja apumies. Muuttoautossa oli nokkakärryt ja huopia tavaroille. Hintaan sisältyi myös liikennelupa ja vakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Jyskästä Jämsään

Muutto kerrostalosta omakotitaloon. Kaikki huonekalut ja tavarat eli huoneisto ja yksi kellarivarasto. Huonekalut: parisänky, lastensänky, kirjoituspöytä, kirjahylly, kahden istuttava sohva, neljän hengen pirttikalusto, tv, tv-taso, kissan korkea kiipeilypuu, kaksi arkkupöytää, parvekkeelta tuoli ja pöytä, kolme mattoa. Minä voin olla kantoapuna, omasta takaa ei ole muita kantomiehiä. Huoneistossa on pesukone, joka näillä näkymin olisi lähdössä mukaan. Tarvitsen muuttolaatikoita, en vielä osaa arvioida kuinka paljon. Pakkaan tavarat ja huonekalut valmiiksi muuttopäivälle. Ei pianoa. Muuttoauton saa sekä Jyväskylän asunnossa että Jämsän asunnossa oven eteen. Mukaan muuten vielä kaksi aikuisten polkupyörää.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Jyväskylästä valikoitui muuttoa suorittavaksi muuttofirmaksi. Muuttofirma koki, että muutto on nopeasti suoritettu ja hinnoitteli muuton siksi tuntihintaisesti, mikä oli myös muuttajalle järkevämpi ratkaisu. Muuttofirman toimesta muuttoon tuli kaksi muuttomiestä, kuorma-auto, muuttoa helpottavat välineet (nokka- ja pumppukärryt) ja suojavälineitä tavaroille. Yrityksen tavaraliikenneluvat ja vakuutukset ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Helsingistä Jämsään

Liittyvä paikkakunta: Helsinki

Osa asunnon tavaroista muutetaan, paikalla hlö opastamassa molemmissa päissä. Lähtöosoitteessa ei pääse pihalle vaan jalkakäytävälle, josta lyhyt matka ulko-ovelle. Kohdeosoitteessa Jämsässä omakotitalo, auton saa ovelle. Kellaritavarat lisäksi. Sohva, lipasto, kaappi, tuoleja, pesukone, tv, tietokone, tauluja, mattoja, laatikoissa kirjoja ja astioita, vaatetavaraa jätesäkeissä. N. 40 ltk. Ajomatka yhteen suuntaan noin 230 km.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas löysi itselleen muuttofirman samana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä. Muuttomaailman kautta valittu muuttofirma on saanut paljon positiivista palautetta, mikä teki muuttofirman valinnasta myös helppoa. Muuttoon sisältyi mm. Kuorma-auto, muuttotyön molemmissa päissä, polttoaineet, ajokilometrit, tavarankuljetusvakuutukset, suojaukset tavaroille ja alv. Asiakkaan arvostelu kertoo itsessään sen, että miksi muuttofirman valinta kannattaa. Jätä sinäkin tarjouspyyntö Muuttomaailmaan ja kilpailuta itsellesi mukavampi muutto.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Huipputyötä! Suosittelen lämpimästi. Täsmällistä, huolellista ja ystävällistä palvelua."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pikkumuutto meni reilulla ja rivakalla tyylillä aikataulussa. Suosittelen.

Muutto Kaarina - Helsinki

Muutto sujui hyvin ammattitaitoisen kuljettajan tehdessä kuormaa, ei tarvinnut itse päätään vaivata. Toki itsellä oli apuna viisi rivakkaa kaveria niin muutto sujui vauhdilla.

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Suuri kiitos nopeasta ja hyvästä palvelusta.

Muutto Akaa - Hämeenlinna

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Jämsässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Jämsä, 130 m² paritalo
Muuttopäivä alustava. Tarvitsemme muuttolaatikot (80?) noin viikko ennen ja viikko jälkeen muuton, pakkaamme ja puramme itse. Kolmekerroksinen paritalo muutto rivitaloon, jossa tavaroiden siirto parkkipaikalta asuntoon. Normaali kodin kalustus sis yksi iso lipasto. Koska muutto isommasta pienempään kahden huoneen huonekaluja ei muuteta. Emme kanna itse Tapanila, paritalo. Jämsä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jämsä - Kotka, 57 m² kerrostalo kaksio
Muutto tarvitaan Jämsästä kerrostalokaksiosta (57 neliötä) kotitavaroille ja huonekaluille Kotkaan varastoon. Asunto Jämsässä toisessa kerroksessa ja autolla pääsee ulkon eteen. On hissi ja/tai yhdet rappuset. Normaali koti-irtaimista, suurimmat ovat sohva, vuodesohva ja vuode. Lisäksi pyykinpesukone. Muutetaan Kotkaan varastohallissa olevaan varastotilaan (noin 25 neliötä). Maanpinnan tasossa ja autolla pääsee viereen. Tarvittavat pakkaamiset ovat tehty. Itse toimin kantoapuna, mutta tarvitaan auto, kuljettaja ja yksi lisäkantaja. Jämsä keskusta, kerrostalo. Kotkansaari, varasto.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 54 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyskä - Jämsä, 47 m² kerrostalo kaksio
Muutto kerrostalosta omakotitaloon. Kaikki huonekalut ja tavarat eli huoneisto ja yksi kellarivarasto. Huonekalut: parisänky, lastensänky, kirjoituspöytä, kirjahylly, kahden istuttava sohva, neljän hengen pirttikalusto, tv, tv-taso, kissan korkea kiipeilypuu, kaksi arkkupöytää, parvekkeelta tuoli ja pöytä, kolme mattoa. Minä voin olla kantoapuna, omasta takaa ei ole muita kantomiehiä. Huoneistossa on pesukone, joka näillä näkymin olisi lähdössä mukaan. Tarvitsen muuttolaatikoita, en vielä osaa arvioida kuinka paljon. Pakkaan tavarat ja huonekalut valmiiksi muuttopäivälle. Ei pianoa. Muuttoauton saa sekä Jyväskylän asunnossa että Jämsän asunnossa oven eteen. Mukaan muuten vielä kaksi aikuisten polkupyörää. Jyskä, kerrostalo. Jämsä keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jämsä - Hyrynsalmi, 120 m² omakotitalo
Kyseessä on 24,5 neliön kokoisen yksiön tavarat, jotka ovat väliaikaisesti nyt olleet pari viikkoa omakotitalossa. Tavarat ovat pääosin yhdessä rykelmässä talon eteisessä, eli eivät missään nimessä sikin sokin ympäri taloa. Muutettavat huonekalut/isoimmat tavarat ovat seuraavat: sänky, kahden istuttava sohva, matala kaappi (korkeus ehkä 140 cm), kaksi pientä lipastoa, pieni ruokapöytä, kaksi tuolia ja keittiöjakkara. Lisäksi jonkin verran laatikoita (yhden ihmisen tavarat 24,5 neliön yksiöstä). Ei pesukonetta tai isoja kaappeja/hyllyjä tai pianoa. En tarvitse kuljettajan lisäksi kantajia; heitä on omasta takaa ainakin neljä, ehkä enemmänkin. Muuttoauton saa ajettua molemmilla paikkakunnilla ovien eteen. Lähtökohteessa ei ole tavaroita varastossa. Muuttokohteessa on varasto, mutta kaikki tavarat on tarkoitus kantaa asuntoon. Jämsä keskusta, omakotitalo. Hyrynsalmi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Jämsä

Jämsässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Jämsään muutto ja kaupunkitietoa

Jämsä on kehittyvä ja vireä kaupunki keskellä Suomea, Keski-Suomen maakunnassa, Päijänteen rannalla. Kaupungissa yhdistyvät hyvien työ- ja opiskelumahdollisuuksien lisäksi luonnonläheinen asuminen ja monipuolinen harrastaminen. Jämsä tunnetaan Päijänteen, Himoksen ja kauniin luonnon lisäksi myös teollisuudestaan. Himoksen laskettelukeskus on yksi Suomen tunnetuimpia matkailukeskuksia.

Jämsä sijaitsee sijaitsee Suomen toiseksi suurimman järven Päijänteen länsirannalla Keski-Suomen maakunnassa, lähellä Etelä-Suomen isoja kaupunkikeskuksia ja kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet maanteitse. Lisäksi Jämsään on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä sillä Tampereen ja Jyväskylän välinen rautatieyhteys kulkee Jämsän kautta.

Kaupungissa asuu reilu 21 000 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 1 823,92 km². Jämsän kunta on perustettu vuonna 1866 ja se muuttui kaupungiksi vuonna 1977.

Muita suosittuja paikkakuntia: Jyväskylä, Lahti, Mäntsälä, Muurame ja Orivesi

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Jämsä »