Muuttopalvelu Jämsä


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Jämsä

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla ja löydä itsellesi paras muuttopalvelu muuttoosi. Tarjouspyyntö välitetään palvelussa yli 250 muuttofirmalle ja halutessaan muuttofirma tekee tarjouksen muutosta Jämsässä, Jämsästä, Jämsään. Kun sopiva muuttofirma on löytynyt, sovi muuttofirman kanssa muuttopäivä ja odota heidän saapumista muuttopäivänä. Ennen muuton alkamista voit myös lukea rahanarvoisia ohjeita & vinkkejä, sekä ladata Suomen kattavimman muuttajan muistilistan auttamaan muuttoprosessin läpiviemisessä.

Kiinnostuneet yritykset ovat sinuun suoraan yhteydessä ja voit vapaasti valita sopivimman. Palvelun käyttö on ilmaista.

Kilpailuta muuttopalvelu Jämsä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Jämsän muuttoja ja kokemuksia

Muutto Jämsästä Sastamalaan

Tarvitsen auton ja 2 kantajaa, ei pakkausapua/laatikoita. Osa tavaroista on muutettu jo etukäteen, Muutossa perus irtaimisto, painavimpina pesukone ja puinen senkki. Molemmat asunnot omakotitaloja, auton saa melkein oven eteen.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi Porista. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena pitkän välimatkan vuoksi. Pitkän matkan muuttoon on hyvä valita iso muuttoauto, että kaikki tavarat mahtuvat varmasti yhdellä kertaa kyytiin. Muuttajan toiveiden mukaisesti muuttoon tuli kaksi muuttomiestä, kuski ja apumies. Muuttoautossa oli nokkakärryt ja huopia tavaroille. Hintaan sisältyi myös liikennelupa ja vakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Jyskästä Jämsään

Muutto kerrostalosta omakotitaloon. Kaikki huonekalut ja tavarat eli huoneisto ja yksi kellarivarasto. Huonekalut: parisänky, lastensänky, kirjoituspöytä, kirjahylly, kahden istuttava sohva, neljän hengen pirttikalusto, tv, tv-taso, kissan korkea kiipeilypuu, kaksi arkkupöytää, parvekkeelta tuoli ja pöytä, kolme mattoa. Minä voin olla kantoapuna, omasta takaa ei ole muita kantomiehiä. Huoneistossa on pesukone, joka näillä näkymin olisi lähdössä mukaan. Tarvitsen muuttolaatikoita, en vielä osaa arvioida kuinka paljon. Pakkaan tavarat ja huonekalut valmiiksi muuttopäivälle. Ei pianoa. Muuttoauton saa sekä Jyväskylän asunnossa että Jämsän asunnossa oven eteen. Mukaan muuten vielä kaksi aikuisten polkupyörää.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Jyväskylästä valikoitui muuttoa suorittavaksi muuttofirmaksi. Muuttofirma koki, että muutto on nopeasti suoritettu ja hinnoitteli muuton siksi tuntihintaisesti, mikä oli myös muuttajalle järkevämpi ratkaisu. Muuttofirman toimesta muuttoon tuli kaksi muuttomiestä, kuorma-auto, muuttoa helpottavat välineet (nokka- ja pumppukärryt) ja suojavälineitä tavaroille. Yrityksen tavaraliikenneluvat ja vakuutukset ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Helsingistä Jämsään

Liittyvä paikkakunta: Helsinki

Osa asunnon tavaroista muutetaan, paikalla hlö opastamassa molemmissa päissä. Lähtöosoitteessa ei pääse pihalle vaan jalkakäytävälle, josta lyhyt matka ulko-ovelle. Kohdeosoitteessa Jämsässä omakotitalo, auton saa ovelle. Kellaritavarat lisäksi. Sohva, lipasto, kaappi, tuoleja, pesukone, tv, tietokone, tauluja, mattoja, laatikoissa kirjoja ja astioita, vaatetavaraa jätesäkeissä. N. 40 ltk. Ajomatka yhteen suuntaan noin 230 km.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas löysi itselleen muuttofirman samana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä. Muuttomaailman kautta valittu muuttofirma on saanut paljon positiivista palautetta, mikä teki muuttofirman valinnasta myös helppoa. Muuttoon sisältyi mm. Kuorma-auto, muuttotyön molemmissa päissä, polttoaineet, ajokilometrit, tavarankuljetusvakuutukset, suojaukset tavaroille ja alv. Asiakkaan arvostelu kertoo itsessään sen, että miksi muuttofirman valinta kannattaa. Jätä sinäkin tarjouspyyntö Muuttomaailmaan ja kilpailuta itsellesi mukavampi muutto.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Huipputyötä! Suosittelen lämpimästi. Täsmällistä, huolellista ja ystävällistä palvelua."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ammattimaista työtä, tavarat siirtyivät nopealla tahdilla uuteen osoitteeseen. Ei edes se, että lähtöosoitteessa oltiin hissittömän talon neljännessä kerroksessa, saanut tehokasta asennetta hyytymään. Fiksu ja ammattimainen porukka joka tavalla.

Muutto Nokia - Nokia

Oikein hienosti kalusteiden vienti Korialta Tornioon sujui, pääsimme molemmissa päissä auttamaan. Vinkiksi asiakkaille: arimmat kalusteet kannattaa paketoida, jos niitä joudutaan siirtämään autosta toiseen.

Muutto Koria - Tornio

Muuttomiehet olivat asiallisia ja riittävän ripeitä. Hinta sattui olemaan hyvinkin kilpailukykyinen koska yrityksellä oli samana päivänä toinen keikka viereisellä kylällä. Ostaisin tämän firman palvelut toisenkin kerran.

Muutto Hämeenkyrö - Sastamala, 16.10.2018

Jämsään muutto ja kaupunkitietoa

Jämsä on kehittyvä ja vireä kaupunki keskellä Suomea, Keski-Suomen maakunnassa, Päijänteen rannalla. Kaupungissa yhdistyvät hyvien työ- ja opiskelumahdollisuuksien lisäksi luonnonläheinen asuminen ja monipuolinen harrastaminen. Jämsä tunnetaan Päijänteen, Himoksen ja kauniin luonnon lisäksi myös teollisuudestaan. Himoksen laskettelukeskus on yksi Suomen tunnetuimpia matkailukeskuksia.

Jämsä sijaitsee sijaitsee Suomen toiseksi suurimman järven Päijänteen länsirannalla Keski-Suomen maakunnassa, lähellä Etelä-Suomen isoja kaupunkikeskuksia ja kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet maanteitse. Lisäksi Jämsään on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä sillä Tampereen ja Jyväskylän välinen rautatieyhteys kulkee Jämsän kautta.

Kaupungissa asuu reilu 21 000 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 1 823,92 km². Jämsän kunta on perustettu vuonna 1866 ja se muuttui kaupungiksi vuonna 1977.

Muita suosittuja paikkakuntia: Jyväskylä, Lahti, Mäntsälä, Muurame ja Orivesi

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!